yeni tanıştığım hoşlanmaya başladığım çocuk balık ben akrep burcuyum. Yakın bir zamanda buluşmayı düşünüyoruz sadece hafta sonu görüşebilicez yani kısa zamanda tavlamam lazım :) nasıl davranmalıyım ? balık burcu erkeği ile akrep kızı nasıl uyumlu mudur? Balık erkeği nasıl tavlanır yardım edin arkaşlar
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Hoşlandığımız biri olunca ilk baktığımız genellikle burç uyumumuz oluyor :) Burç uyumumuzu bilmek, onun hoşlandığı özelliklere dikkat etmek aramızdaki elektriği yakalamak için önemli hale geliyor.
Balık Burcu Erkeği Nelerden Hoşlanır?

Balık Burcu Erkeği Nelerden Hoşlanır? Balık Burcu Erkeği duygusal, hassas ve bir o kadar da sevgi doludur. Sanatın, müziğin ve güzelliklerin her türlüsünden hoşlanır. Bir resim sergisinde kaybolabilir, bir şarkının melodisinde huzur bulabilir. Ona derin duygusal bağlar kurabileceği, sanat ve müzik hakkında saatlerce konuşabileceği aktivite önerileri sunabilirsin. Sürprizlerden ve maceradan hoşlanır. Ona küçük bir hediye alarak ya da sıradışı bir yere götürerek gününü pozitif hale getirebilirsin 🎨🎵
Balık Burcu Erkeği Nasıl Kadınlardan Hoşlanır?

Balık Burcu Erkeği Nasıl Kadınlardan Hoşlanır? Balık erkeği duygusal zekası yüksek, anlayışlı ve şefkatli kadınlara bayılır. :D Kendisi gibi duyarlı ve sanata ilgi duyan birini arar. Eğer sen de duygusal derinliklere sahipsen ve hayatın güzelliklerini onunla paylaşmaktan çekinmiyorsan muhtemelen onun ilgisini çekeceksindir. Balık burcu erkeği karşısındaki kadına bağlandığında sonsuza dek sadık kalan nadir burçlardandır. 😍
Balık Burcu Erkeği Zaafları Nelerdir?

Balık Burcu Erkeği Zaafları Nelerdir? Kendini fazlasıyla adayabilmesi ve bazen gerçeklerden kaçması balık erkeğinin en önemli zaafıdır. Romantik ruhu gerçek dünyanın sertliklerinden uzaklaşıp kendi düş dünyasında kaybolur :) Eleştiriye karşı oldukça hassastır. onunla konuşurken kelimelerini dikkatle seçmek faydalı olur :D Ona destek ol ve anladığını hissettir. Böylece kalbini kazanmanın yolunu keşfetmiş olacaksın.
Balık Burcu Erkeği Hangi Burçlarla Uyumludur?
Balık erkeği özellikle su ve toprak burçlarıyla uyumludur. Yengeç ve Akrep ile duygusal derinlikleri paylaşabilir, onlarla güçlü bağlar kurabilir. Boğa ve Başak ile de stabil ve huzurlu bir ilişki yaşayabilir. Tabii gerçek aşk burçların ötesindedir. Eğer sen ve balık erkeği birbirinizi gerçekten anlıyor ve destekliyorsanız yıldızların ne dediğinin bir önemi yok kesinlikle. 🌟10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Balık burcu erkeği nasıl aşık edilir?
Balık burcu erkeğini kendine aşık etmek istiyorsan olduğun gibi davranmalısın. İlk görüşmede tavlamak için, yaptığın küçük araştırmadan elde ettiğin kadınmış gibi görünmeye çalışırsan hükmen mağlup sayıldın demektir. Balık burcu merhametli kadınlardan hoşlanır. Kendisi kırılgan bir yapıya sahip olduğu için karşısındaki insanın hoş görülü olmasını bekler.

balık burcu erkeği nasıl aşık edilir Bir de hayal kurmayı çok sever bu erkekler. Bunlara saygı duyman gerekir. Sadece ve yardımsever kadınlarda bu erkekleri etkiler.
33 Yorumla
Yengeç+1 yıl@IceQueenn
Rica Etsem Son Soruma Görüş Paylaşır Mısınız?
Boğa+1 yıl@Fragenmir Darf ich Sie was fragen via Nachricht?
Astroloji & Burçlar konusunda 697 cevap paylaştı. Gazetelerin fal sayfaları insanları bayağı etkilemiş. İnsan hayatında burçlar diye bir şey yoktur. Burçlara ve fallara bakarak hayatına yön vereceksen işin zor. Önce karşındaki insanı tanıman gerekmiyor mu. eğer tanıyorsan zaten çıkma kararı almışsınız öyle balıklama atlamak olmaz.acilen tavlamak ileride sorun çıkartmaz mı. hele önce bir buluşun bu buluşmaların arkası gelirse adamı tava getirirsin. yavaş git sağlam olsun. Hızlı giden araç şoförleri gibi kaza yapma.
11 Yorumla
Soran+1 yılhızlı gitmek diye bir durum yok yaklasık 10gündür tanışıyoruz daha 1 kez konusabildik.numaramı bile almadı gayet yavas yani uzun zaman sonra birisinden hoslandim aceleye getirmek istemem.
Balık burcuyum tavlasan bile ilişki sağlam olmaz bizim gözümüz hep dışarda olur hayalci falan onları geçiceksin ilgiyi alakayı severiz süprizler güzel laflar hoşumuza gider açıkcası balık erkeğini tavlamak kolay değil yok duygusalmış vs öyle bişey yok ilgi göster eğer olucaksa o sana zaten gelir .
39 Yorumla
Soran+1 yıldüzenli bir iliski olmaz mi yani. Olursa tam olsun dusuncesindeyim.
Balık+1 yılmerhba sıze ozelden bırsey sormak ıstıyorum. sorabılır mıyım Dexter22 ?
Balık+1 yılBalık erkeği sadıktır, aldatmaz, sevdiği için ölümü bile göze alır. Balık erkeğinin tek istediği samimiyet, samimi ol kendin gibi ol, rol yapma, canın nasıl davranmak isterse öyle davran farketmez, eğer seviyorsa ve samimiyetine inanıyorsa varlığın balığa yeter gerisi teferruattır. Hayalperest olması kimseye zarar vermez, sadece dinle, en önemlisi nimimiklerine çok dikkat et, zekasını yabana atma, beden dilini be dudak okumayıda çoğu bilir, aklıma bu kadar geliyor,
En önemlisi de balık erkeği bütün burçlarla uyum sağlar, su gibidir her kaba uyum sağlar. Tüm anlattıklarım kendimden bildiklerim
Balık+1 yıl@melsoft1985 aynen öyle 👍
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
35
Cevap
64Cevap
Balık erkeğini tavlamak diye bir şey yok malesef çok zor beğenir , ve asla amsalak değillerdir istersen dünyanın en güzel kadını ol sana kanı ısınmadıyda yanında sabaha kadar çıplak yat seninle olmaz, ki balık erkekleri aşık oldukları kadına dahi kırılınca kızınca uzak durarak ceza verir.. Muhabbet etmediği birlikte bir şeyler paylaşmadığı, mantığına uymayan ve kafa dengi olmayan kişiyle günlük ilişki dahi yaşamazlar.. Aynı zamanda bakımlı ve şık kadını çok beğenirler çok ince detaycıdır en küçük ayrıntını gözden kaçırmaz ve unutmaz. Sadece içten ve samimi ol, espirili ol, ukala olma, kendin ol..
103 Yorumla
Başak+1 yılBüyük başarı :))
- Astroloji & Burçlar konusunda 43,2b cevap paylaştı.
+1 yılİlla ki zaafı vardır gadası
00 Yorumla Balık erkeği de kadını da zordur aslında. Bir laf çıkmış duygusal, kolay aşık olan vs gibi hiç alakası yoktur. Ki derin bir araştırma yapınca balık burcunun duygusal değil duyusal olduğunu anlarsınız. Ağlak falan diyen olmuş Balık zor ağlar zor aşık olur bunlarda en özelimizdir. Sizi sulu götürüp sussuz getirme özelliği de vardır. Bilmeyenlere. Gelelim aşka eğer o seni seçtiyse zaten onunsundur. Kaçamazsın ama bizde elde ettikten sonra arada sıkılma durumları olur bu da sende bir şeyler görüp hoşuna gitmezse Onu fazla boğmadan yaşa ilişkini ki aslan burcusun bu çok zor gibi iyi şanslar bu arada bende balık sevgilimde balık.
60 Yorumlabalıkla akrebin anlaşabiliceğini pek sanmıyorum akrep burçları fazla açık sözlü karşımdakini kırar mıyım kırmaz mıyım diye düşünmez herşey açık açık söyler ama balık burçları çok duygusaldır balık burçları kıskançtır ama kıskandıklarını belli etmezler sık sık seni seviyorum demezler hatta bazıları hiç demez balık erkeği seviyosa sahiplenir sadıktır gerekirse ev işlerinde bile yardımcı olur iyi bir eştir
sakin ol gereken yerlerde konuş çok fazla konuşma çok fazlada sessiz kalma genelde balık erkekleri mütevazi kızlardan hoşlanır11 Yorumla
Soran+1 yıluzun zaman sonra birisinden hoslandim olursa uzun soluklu olsun istiyorum.
+1 yılBalık burcuyla 5 senedir beraberim duygusal oldukları kadar iplerin karşı tarafın elinde olmasından da cok hoslanirlar ama ara sıra ipleri ona da ver cok da baskın kalma 😂 Hayal kurmayi cok severler ileriki donemlerde hayaller kurun birlikte mesela mesajlasiyorsaniz onun sevdiği bir seyi ya aslında senle şöyle yapsak böyle yapsak ne guzel olurdu diye başlayarak adeta bir masala cevirince o o masalda yasiyor gibi kendini kaptirabilir. Ilgi alakaya taparlar diyebilirim yukarida verdiğim örnekler kisiden kisiye değişir 2 balik burcu taniyorum ikisi de birbirinden alakasiz burclara aldanma ama ilgi alakaya asiri düşkün olduklari net gerçek hastaysa gunde 2 3 defa arayip nasil oldun aklim sende kaldi dedigin an eriyor benimki 😁 Ama simarmayacak biriyse yap bunu kalkıp tepene cikacak biriyse aman diyimmm
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgerçekten çok büyük bir tesadüf bende akrep burcuyum eski sevgilimde balık burcuydu
ama benden sana tavsiye balık burcu erkekleri çok dengesiz yani bir iyi bir kötü gözleri çoğu zaman dışarı da seninle de ilgileniyor ama ilişkileri hep kısa sürer benden sana tavsiye eğer üzülmek istemiyorsan uzak dur yani kararsızlar bir ara seni seviyorum diyor sonra tam tersine davranıyor. tabi bu işler sadece burçla falan olmaz ama yinede dikkat et derim ipleri onun eline verme yoksa kendilerini dünyanın merkezinde sanıyorlar ve egoları tavan yapıyor..31 Yorumla
+1 yılBalık burcu erkeği sinsi ve zeki yaratıklardır zeki kadinlardan hoşlanmazlar bir kadını elde edene kadardır herşey bu yüzden aşık olursan dahi hislerini belli etme bir müddet (en azından o adım atana kadar) çok sıkta onlar çok duygusaldır yeri geldiğinde ağlaması içinde omuz olabilirsin ve son olarak seksi ol zaten sana dayanamayacaktır
60 Yorumlaakrep burcuyum. Bana balık erkekleri hep çok sulu gelmiştir ama nedense benden hep balıklar hoşlandı. Tatlı, güvenilir kızları seviyorlar... Bana sürekli bunları söylüyorlardı. Kısa zamanda etkilemek istiyorsan tatlı tatlı konuş, azcık utangaç davran. Öyle atılgan, tuttuğunu koparan bir kız gibi görünme. Ben öyleyimdir ama çok dışıma yansıtmıyorum. Ayrıca akrep olman çok büyük bir avantaj!
40 YorumlaBalık için
Millet olta muhabbeti yapmış...
Bu kadar da dûn olmayın.
Burçlar fıtratı etkiler bütün bütün olmasa bile karakteristik özellikler az çok bellidir..
Bu minval üzere sorulmuş bir soru bu...
Kimse doğacagi ayı günü secemiyor...
Anne baba belki biraz planlı olsa üç aşağı beş yukarı
Istediği tarihi tutturur.
O da nasip.
Yani
Kader olan mevzular
Ne ustunluktur ne de düşüklük..10 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 673 cevap paylaştı.
1 yılBu burçla ilgili bir şey değil, şahsen bir balık burcu olarak cevaplayayım. İlgi ver, öyle mesajlara saatler sonra dönülmesini sevmez. Ona karşı sıcakkanlı ol, sorular sor cevaplamaktan bıkmaz o.
00 Yorumla - Astroloji & Burçlar konusunda 321 cevap paylaştı.
+1 yılBalık en basit. baligin cinsine göre misina ve iğne alıyorsun , ve ona göre yem alırsin , eğer kefal veya sazan ise hamur iş görür, şayet palamut ise karides kullan... Tatlı Su balığı ve deniz balığı farklılık gösterir... Başarılar Dilerim
10 Yorumla
+1 yılOna aşktan sadakatten bağlılıktan bahset ona samimi ve sıcak davran böylece eline3 alırsın ben balığım sevgilim başak o beni böyle tavladı
31 Yorumla
Soran+1 yılaşık olursam ondan başkasını gözüm görmez zaten cok bagliyimdir sevdigim zaman. Uzun zaman sonra birisinden hoşlandım olursa tam olsun istiyorum
Tavlamak kolaydır sadece ona biraz zaman ver sana gelirmsen ona gitsen bile karşılık verir çok ve çok centilmen romantik bir burçtur aşk konsunda yoğun ilsikiyi sever
00 Yorumla
+1 yılBu yaşıma kadar kız arkadaşım hiç olmadı, zaten olmasın diye çok çaba harcıyorum. Hemen sevgiliye bağlıyorlar, sadakatini test etmeden hayatıma giremezler. Daha 0 km yim valla ne zamana kadar derseniz, bulana kadar. Ne zaman 0 km sadık ve olduğu gibi olan birisini buldum mu tamamdır. Hepsi yapmacık valla. Acelem de yok zaten. Nasip Allah nasıl olsa denk getirir.
41 Yorumla
+1 yılBalık burcu erkeğini (ki kendisi babam olur) tavlamak o kadar basittir ki. Göz kırsan yeter. Ama sorumluluk bekleme... Astrolojiyle değil deneyimlerle konuşuyorum...
20 Yorumla
+1 yılBalık erkeği romantik olur, akrep kadını duygusuz olur.
Balık erkeği sevgi şefkate inanır, akrep kadını daha çok cinsellik odaklıdır.
Burçlar hakkında bilgim yok. Sadece balık ve akrebi iyi biliyorum. Yaşadım çünkü.00 Yorumla
+1 yılSen akrepsen onu çok çabuk tavlarsın emin ol tabi güzellik bu konuda onemli balık akrep mükkemmel uyumlu birbirini tamamlar
10 YorumlaAbazanın önde gideni balıklar iki meme göster tav olurlar
40 Yorumla
+1 yılof bak kendimden biliyorum akrep isen onu bakışların davranışların saçların ve vücudunla etkileyebilirsin
10 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 425 cevap paylaştı.
+1 yılbalıklar çok fenadır zekiler ama dışarı bebeksi görünürler ve çapkınlık da var. gizemini koruman gerek ki ilgisini taze tut.
00 Yorumla
+1 yılbalıklar en ufak davranışından etkilenebilir ya onun için aman aman bir şey yapmana gerek yok 2 afili söz söyle hemen yola gelir :Ddd
02 Yorumla
Balık+1 yılSen öyle san
Terazi+1 yıl@oguzhans0303 bal gibi de öyle :d
- Astroloji & Burçlar konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılBalık erkeğinden uzak durmak gerektiğini buradaki bir arkadaş söyledi 😂
10 Yorumla Valla kolay aşık oluyo anlar fazla duygusallar zaten..Güven vermen yeterli..
30 Yorumlayok yok bu sefer kötü yorum yapmıcam. :) anlaşılan astrolojik bir kuruma girmişim :D
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılCanım sen akrepsin zaten bir şey yapmana gerek yok seni gördüğü an da tav olur.
10 Yorumla Akrep burcu bir kıza bu soruyu hiç yakıştıramadım sen bilirsin cazibeli olur akrepler 😆
00 Yorumla
+1 yılÖnce beyin cerrahiye git kısa zamnda sana beyin nakli yapsinlar
10 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılAl tavayı vur herifin kafasına biraz bekle tavaya koy erkek hazır :D :D
00 Yorumla
+1 yılduygusal muygusal derler balıklara..hikaye..
balık erkeği kolay tavlanmaz..
o isterse seni bulur.02 Yorumla
Balık+1 yılbalıkların yüz karasısın hafız
ahahah
+1 yılbalık burcu erkekleri çok mıy mıy ya
etkilenmesi için ekstra bir şey yapmana gerek yok hemen etkileniyo zaten00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılayrinticidirlar, ve biraz korunmaya muhtac ezik kizlari seviyorlar..
00 Yorumla
+1 yılBen de balık erkeğiyim. İşi buluşmaya kadar götürdüysen tavlarsin bence.
00 Yorumlabende bir balıgım aklını alırsın merak etme biraz cilve yap yanas baglanır hemen :D
00 Yorumlabırakın bu gereksiz uyum muhabbetlerini.. ten uyumu diye bişey var haberin var mı?
00 YorumlaSanırım duygusal olduğu için çabuk tavlanabilir
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılYem atarsan sazan gibi avlarsın balık avlamasını bilmiyon mu 😂
00 Yorumla Baligi bilmem de akrebe seviselim mi desen tamamdr 😂😂
00 Yorumla
+1 yılKonuşkan ve pozitif olmak lazım balık burcuna. Çok kararsizlar o yuzdrn ona yol gosterici olabilecegini hissettirmelisin.
00 Yorumla:)) cinsel isteklerine sahip çıkkk :D:D: zaten tavlamışssın:))
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 1,4b cevap paylaştı. Balık erkeği ile uğraşma pişman olursun.
12 Yorumla
Soran+1 yılneden canım?
- Astroloji & Burçlar konusunda 640 cevap paylaştı.
+1 yılAkrep kadınından beklenmeyecek sorular...
02 Yorumla
Soran+1 yılaa niyeymiş.
Akrep+1 yılakrep kadını bu işlerde uzmandır.
1 yılBalık erkeği olarak istediğini sor
00 Yorumla
+1 yılBir senede tavlayabildigini düşünüyorum 😂
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 27,3b cevap paylaştı.
+1 yılKarides kullan. Hemen düşüyorlar
00 Yorumla Astroloji & Burçlar konusunda 3,3b cevap paylaştı. her şeye tav olur onlar😅sazan değiller mi
10 YorumlaYaa burçlar uydurma bir şey günaha girmeyin ya
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 4,5b cevap paylaştı. Ondan eminsen yapılır bir şeyler aslında
00 Yorumla
+1 yıloltaya koydugun yem göz alıcı olmalı
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılHehe sen akrepsen her türlü gotururusun
00 Yorumla
+1 yıloltaya kurtcuk atman lazim
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 6,2b cevap paylaştı. Balık yemi sever, bir yem atarsın olur biter.
00 Yorumla
+1 yılOltayla dermişim 😉😉
00 Yorumlaolta ile denesene, belki takilir oltana :-)
00 Yorumlabalık erkeği kolay tavlanır
11 Yorumla
Soran+1 yılsen öyle diyorsan.
Astroloji & Burçlar konusunda 3,2b cevap paylaştı. Bırakın şu akrebi böceği 🙂
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılSuya atla belki tavlarsın
00 Yorumla Astroloji & Burçlar konusunda 3,4b cevap paylaştı. Çapari tak yeşil tüylü olsun
00 YorumlaTavla yaz 5768 gönder
00 Yorumlaolta ile dersem beni engellermisin acaba :p :D
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 440 cevap paylaştı. off ne saçmalık ya balık erkeğiymiş of of:@
00 Yorumla- Devamını Gör (39)
Devamını Gör(84)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem