Zaman İsteyen Kızın Amacı Nedir? Nasıl Affettirim Kendimi?

Arkadaşlar 2021 den beri çok iyi giden ilişkim vardı.. Ama son zamanlar da evimi yaptırıyordum iş güç hafta sonu çalışıyor dum ki sevgilim son senesi okulu bitsin evlenelim diye. Ama artık aile iş ilişki bir yerde yordu beni haziranın sonun da kavga ettik büyük bir kavga 4 gün konuşmadık ben hayatım da yapmadığım birşeyi yaptım. İçki içtim normalde sigara içki kullanmam ama aptallık yaptım sonra kendi hesabım dan instagram dan aynı mahalleden birine cinseş mesajlar yazdım içkinin etisi ile tabi oda şikayet etti ben ama cidden ayık kafayla yapmadım. Özel okullarda çalıştım kurumsal firmalar da çalıştım kimsenin namusuna bakmadım yemin ederim.. Sonra yazdığım kadın aileme ve sevgilime söyledi ee mahalle duydu kadın ailesi felan birde sevgilimin ailesi duydu kendi hayatımı bok ettim. şikayetçi oldu kadın. Haklıda ama Bende inkar etmedim yaptım duygusal boşlukda idim yaptım dedim suçu kabul ettim diye hapise girdim.. Etmesem girmezdim ama ben hayatım da yalan söylemedimn 2 ay yattım çıktım ilk işim sevgilime haber etmek oldu 2 ay içinde 3 4 kişiyle konuşmuş ama beni unutmamış vicdanı rahat değilmiş felan. Engellemiş konuştuklarını Ben tekrar olurmuyuz dedim çünkü evimi barkımı onun istediğine göre yaptım. Zamana bırakılım diyor ailesi öğrendi ailesi sapık sanıyor beni yemin ederim kimsenin namusuna bakmadım bir anlık içkinin verdiği yani aptallık dı 12 ekim de 4 sene olucaktı maf ettim sizce afferdermi zamana bırakalım diyor kız kabul etse ailesi nasıl ikna ederim allahım affetsin beni.. Yardımcı olun arkadaşlar.. Kız bu süre zarfın da beb çıktık dan sonra wp den engelli açmış normalde arkadaşları ile resmini Instagram da paylaşır ama wp den durum yapıyor ama konuşmak istemediğini ve kafasını dinlemesini gerektiği söyledi bu sürede ben ne yapıcam?
Zaman İsteyen Kızın Amacı Nedir? Nasıl Affettirim Kendimi?