Şüphesiz eski sevgilin senden daha iyisini bulamaz.. 😂
Peki sen eski sevgilinden daha iyisini bulabilir misin?
Şüphesiz eski sevgilin senden daha iyisini bulamaz.. 😂
Peki sen eski sevgilinden daha iyisini bulabilir misin?
Benden iyisini bulamaz diye bir söylemde bulunmuyorum benden iyisini tabi ki de bulur ama benim gibisini ömrü hayatında nerde arasa bulamaz bu bir ikincisi de ben ondan çok daha iyisini ve kadir kıymet bilenini nerde arasam bulurum ama gel gör ki aramıyorum.. hayırlı günler dilerim..😌
Gazetemize vermiş olduğunuz röportaj için teşekkür ederiz.. 😅
Ne demek her zaman..😂 toplumu bilinçlendirmek gerek o görevi ben üstlendim..😅
Bu kadar alçak gönüllü olmayın, lütfen lütfen.. 😅
Utandırmayınız lütfen.. görevimiz 😂😁
Eski sevgilinden daha iyisini bulmak, kişinin ne aradığına ve hayatında neye odaklandığına bağlı. Bazen eski ilişki, hatalarla dolu olsa da bizi bazı değerleri öğretir. Ancak zamanla daha olgunlaşır ve daha sağlıklı ilişkiler kurma şansı doğar. Eski sevgiliden daha iyisini bulmak, sadece daha iyi bir partner değil, daha iyi bir denge ve uyum arayışıdır. İlerledikçe, gerçek aşkın ve anlayışın ne olduğunu daha iyi keşfetmek mümkün.
Eic için teşekkür ederim
Rica ederim..
Ben şöyle kıyaslamadan aradan geçip gidiyim. O mümkün ama ya bunu mümkün edecek hisler içinde değilsem. Hı hı, yürüyüşe devam. 😌
Sizler ve hisler diye ikiye ayırıyorum, aynı cümle içerisinde abes durdu.. 😂
O kadar mı duygusuz görünüyorum öyle uzaktan uzaktan. 😌
Duygusuz demeyelim biz yine de "hissiz" diyelim, daha çok seviyorum bu tabiri.. 😂
Sen sevmiyosun diye sebze yiyemez miyiz be adam.
Sana her şey serbest, kimse karşında duramaz.. Sen ki koskoca.. 🙄😅
Anlaşıldı neden duramadıkları. 🤣 Ben ki koskoca hayalperest. 😝
Keşke alkol almasaydım, zihnimi dinlendirmeden seninle atışmak zor oluyor.. 😂
O zaman 8 dakika 42 saniyelik bir ses kaydı atarsın en zorunu başarmış oluruz. 🤣
Ekrana uzun süre bakınca yazı silinir zannettim ama olmadı.. 🙄 Formunuzun zirvesindesiniz.. 😅
Ayaz yiyince bana olan oluyo. Tutamıyom kendimi. Görüyorum ki yine bi başkan adaylığına kafa göz dalmışsınız. Bizim eski, onların yeni başkanı demek hı. Peki ex başkan. 😝
Cümlelerin fazla zeka içeriyor, maruz kalmak güzel.. 😂 Her ne kadar doğruluk payı olmasa bile.. 🏴
Benim çözüm sürecim de böyle ilerliyo. 😌 Alternatif tıpta mizacın öneminden bahsedilir. Mizacınıza sığınarak yanlışı öne sürüp sürecinizi gözlemliyorum. Ankara 'nın da radarları diyorum. Fena halde her yerde. 🤣🤣
Beni şüpheye düşürmeniz ne kadar etik acaba? 🙄 İnsan kendisini ve bildiklerini sorgular mı? Sorgulamalı mı? İşte hep yanlı basının uydurmaları..
Hoşuma gittiği gibi davranışıma ayak uydurduğunuz sürece etik kavramını hayatınızdan çıkarmanızı tavsiye ediyorum. 🤣🤣
Şüphe iyidir, ayaz gibi. Kanı hissettirir. 😝
Şüphe fazla tehlikeli bir şeydir, bir kere düştü mü kaldırmak imkansızdır.. En azından benim kadar paranoyak insanlarda sistem böyle işliyor, aman siz o kuyuya düşmeyiniz.. 🥶
Yani şimdi öhhhöm ben niye kuyuya düşeyim. Tut şu ipin ucunu sen çık. Manzara güzelse de karışmam o da senin mütevazı hayat yaşam felsefen olur. 😌
Suratımda darbe almadığım yer kalmadı, hiç böyle hayal etmemiştim.. 😂 İnsan karanlığa alışınca, ışık ona fazla geliyor..
Tadında bırakıyom o darbeleri. Tadı damağında kalsın diye. nihahaha 🤣 dur ışığımı çekeyim de ışığın aslında sana ait olduğunu gör.
Müze açasım ve beynini orada sergileyesim gelmedi değil ama henüz erken diye düşünüyorum, ileride bunu tekrar tartışalım lütfen..
Şey yaz altına 8 dakika 42 saniyede can verdi. 😌
"Dünyanın kaderini değiştirebilirdi ama o bunu seçmedi, zihnimizde her zaman yer edecek" yazdıracağım.. Tartışmaya kapalıdır.. 😅
Şey demiştin zamanın. Kendini frenlemiştin. Ağzından kaçtı kaçacak bi cümleye karşı ani bi frendi. Boğazını temizleyip devam ettin ama başka bir izahı devreye sokarak. Ondan oldu şimdi. Fren yaptım sana. Ödeşelim. 😌
Sanki ringe çıkmışım da saatlerce dayak yemişim gibi hissediyorum ama sadece his siz takılmayın lütfen buna.. 🥊😂
Az bile bu his ya. Ruhun sana torpil geçmiş ben sana diyim. 🤣
Yarın semte çıkıp elinde siyah bayrakla dolaşan birisi var mı diye kontrol edeceğim.. 😅
Biraz öteye doğru gelirsen belki görürsün. 😌
Formunuzdan hiç bir şey kaybetmemiş olmanız beni sevindirdi.. 😅
8 dakika 42 saniyede annemi kaybettim ben bu pazarda. Formumu kayboluşuma borçluyum. 🤣
Kazanılan, kayboluştan daha değerlidir..
Kendimi kaybetmediğim sürece kazanmasam da olur. 🤭 Neyi kazandım ki kıymetli diyeyim hı. 😌
Bu tamamen senin bakış açına göre değişir.. Birisinin kazanç olarak gördüğünü bir başkası bambaşka yorumlayabilir.. Tek düze bir hayat yaşamıyoruz.. 🙄
Yine şöyle yandan yandan kaçmadan söyleyiniz. 🤣 Neyi kazandığımı ima ettiğini söyleyeceksin ulen mi diyeyim elimi ağaca vurayım.
Eli hemen yükseltiyorsun ama böyle olmaz.. Kahve yapmaya gittim geldim ve gider yapmışız.. 😂 İnsan tecrübe etmek bence çok değerli bir şey ya sizce? 🙄😅
Sana zıt anlamları bir arada yaşatıyorum. Kabul ediyorsun. 😌 Bu senin sorunun. 🤣🤣🤣 Çok sevdiğim biri alıştırdı bana bu cümleyi. Sen anla artık gerisini. Tecrübeyle sabit yani bu cümle. Gayet değerli bence de.
Beni benim silahımla vurmak? Sana ne kadarda yakışıyor? 😅 Şüphesiz cümleyi kuran sen isen değerlidir tabi ben bu açıdan değerlendiriyorum.. 😂
Yioook. Siz şiddete karşısınız ben size cümlelerinizden buket yapıyorum. Fark ettiyseniz. 😌 Hak edene hak ettiğini vermem gerektiğini öğretti bana başkanım. Severdim, iyi adamdı. Ah ah. 🤣 Başka açısı yok ki bunun. Dümdüz bi çizgi bu. Bu yol üzerinden değerlendirme yapacağız. Maliyeti ve şartları zorlaştırmayın.
Cevap
18Cevap
Elbette. Zaten eskisinden daha kötüsünün yüzüne bile bakmam. Tekrar aynı şeyleri yaşatacaksa yani ne gerek var?
Valla herkesin yeri öyle bir doluyor ki. Eski eskidiğinle kalıyor. Artık gelen gideni aratmıyor. Kimse eşsiz değildir..
Yeterince iyi olsaydı zaten hayatımda olurdu. O yüzden rahatlıkla bulabilirim ve hak ettiğimde o zaten.
Merhaba,
Umrumda değil şahsen, her gün öldürür acıtırdı ama yine de severdim...
Arasam bulurum ama kafa dinlemek güzel harbi 😂
Bulabilir ya. Bulunmaz hint kumaşı değilim sonuçta
Aramadığım için bulamam...
İletişimi kestiğim herkes ısrarla tekrar iletişime geçmek istediğine göre daha iyisini bulamıyorlar bence😄
Ben daha iyi oldukça, daha iyisini bulmam da mümkün diye düşünüyorum 🤓
Paradoksa düşecektim, vazgeçtim.. 😅
Seçenekleri değerlendiriyor ve umutsuzca geri mi dönüyor yoksa seçenekleri değerlendirmeden mi dönüyor bu kısım insanın kalitesini ortaya koyuyor.. Burada ikilemde hatta üçleme düştüm.. 😅
Bende de yok, bende artık üzgünüm.. 😅
Bünyem üzüntüyü kabul etmiyor, siliyor hafızamdan.. Siz öyle şeyler yapmayın emi.. 😅
Siz insanlar seviyorsunuz öyle şeyleri, duygular sizin için var.. 😅
Sizden, ona daha yakınım diyebilirim..😅
Bulmak için aramak lazım arayış içinde değilim.
Lakin evet eski sevgilimden daha iyilerinin varlığına şahit oldum aklımı çelmeye çalışıyorlar kendileri : )
Bulmak için aramak gerekmez, karşına da çıkabilir.. Sen aklınla bin yaşa.. 😅
Karşıma çıkınca karşılaşmış oluruz ama bulmak arama ile olur 😃
Kelimelerimin yerini değiştirip tekrar cümle haline getirme.. 😂
😂😂😂 napim sana maruz kala kala ortaya çıkan bu oluyor
😂😂😂 doğru
Öyle bir niyetim yok maalesef kimseyi bulmak istemiyorum çünkü erkeklerden nefret ediyorum sadakatsiz varlıklar
Erkek, sadakatsiz ve varlık.. Cümle içinde fena durmadı..
Evet güzel durdu 🙄
Bulurum ama istemiyorum. Onunla büyümek, onunla en iyi olmak isterdim ama o bunu göremeyecek kadar korkak, güçsüz ve olgunlaşmamış biri. Bir gün aşacak bu durumları ama acı gerçek, ben çoktan onu geride bırakmış olacağım.
Ne bilem ben belki belamı bulacam belli mi olur bu konuda eğitim almış gibi 🤣
😅
Çalışsam bu kadar başarılı olamam o kessin 😂
Başarısız olmanı temenni ediyorum o halde.. 😅
Amin 🤲 🤲
İyisi bulunur da daha zekisi çok zor akskdkdkfkfkflfk
Zeka büyüktür diğerlerinden..
En iyisi o ozaman ahahahsjsjsjsjjd
Şüphesiz bulurum çünkü ondan daha beteri yok bu dünyada😂
😂😂
Buldum her anlamda daha iyisini ama bünye o kadar alışmış ki acıya doyamıyorum gönül exe kayıyor 😂
Mutluluğu seçmek zorunda değiliz..😅
Şüphesiz, yalnızlık paylaşılmayacak kadar kıymetli..
Eski sevgilimden daha iyisini ya da daha kötüsünü aramıyorum. Kimse umrumda değil
. Şu an kim gelirse gelsin hayır diyeceğim belli... Geçmişe bakmıyorum ve hayatıma yeni bir aşkta istemiyorum.
Herkes için de "daha iyisi " her zaman vardır.
Bu konuda hiç yanlış seçimim olmadı. Ikisi de doğru insanlardı ama ya ben yanlıştım ya da zaman yanlıştı.
Hayır bulamam , bulamadımda zaten o kadar yüreği güzel bir adamdı ki kimse beni onun kadar güzel sevemez 😌
Ondan iyisi hep vardi ben onu secmistim iki gun ovunce kendini bi halt sandi bu yuzden yoluma devam ettim
Kimse kimsenin yerini alamaz..
Her gelen kendi yerini belirler..
Bende bulurum oda bulur her insandan daha iyisi vardır.
Fizik olarak da, ruh olarak da çok daha iyileriyle yatıyorum her hafta zaten
Aramıyorum. Eski sevgilim yok ben yalnız takılmaktan mutluyum cidden.
Su an varolan sevgilimden mümkün değil daha iyisini bulamam
Kafam rahat kimseden beklentim yok reis eski ile işimiz yok
Olabiliyor birçok insanın sevgililiği Flörtöz'lük sadece
Çıta yüksekti ikimiz için de kolay değil ama bulunur illa ki😃
Kimseyi kimseyle kıyaslayarak yola çıkmıyorum.
Ondan çok daha iyileri var zaten bulma gibi bir derdimde yok
Bulamam herhalde artık, karşı cinsi haketmediğimi düşünüyorum.
Ay tabikide o ruh hastasından mutlaka daha iyisi vardır /
😅
Daha iyisi kavramina karsiyim, daha mutlu olurmuyum sorusuna cevap ararim
Güzel bir bakış açısı..
Tesekkur ederim
Kimse vazgeçilmez değildir. Herkes daha iyisini bilir ayda kötüsünü kaderinde ne varsa o
Daha iyisini buldum evlendim yetmedi ben de en kötüsü oldum
Bulurum :d O da bulur
Tamam.. 😅
Hiç sevgilim olmadı birisinden hoşlanıyorum o kabul ederse o.1 ci sevgilim olacak. o olmazsada hiç biri☺😅
Eski sevgilinin canı cehenneme..
⚰
Herkes ondan daha iyi diceklerim bu kadar😅
Herkes şu an çok mutlu.. 😅
Herkes çok haklı o zaman eskiyi hayatından çıkardığı için 😅
Beterin beteri vardır, biz yine çok yüksekten bağırmayalım..😅
İnan yoktur😅 en azından benim için zirveyi görünce hepsi melek kalıyor yanında
Nazar boncuğu olsun o zaman.. 😂
Olsun😅
Binlerce dansöz varrrrrrrrrrr 🥰
Şüphesiz.. 😅
Daha güzeli miss gibi geliyor valla kaliteli kaliteli 🥰😂
Sevgilim olmadı ancak daha iyi diye düşünmezdim her insanla yaşadığım anlar özel
Abla ayaklarına bakım şart
Elbette bulurum
Bulabilirim belki ama o bulamaz. d
eskisi iyi olsaydı eski olmazdı zaten
Herzaöan daha iyisi vardır.
Olsaydı eğer yeni eskiyi aratır derdim muhtemelen
herkes herkesten daha iyisini bulur
Sevgilim olmadı. olsaydi bulurdum hahgh
Evet bulurum o kimki
Buldum ki
Öyle biri yok
Evet