Daha iyisi, daha güzeli ya da yakışıklısı değil... Bence, eski sevgilinizle paylaştığınız aşktan "daha iyisini" bulmasıdır. Çünkü; sizden daha güzeli ya da yakışıklısı her zaman olacaktır ki aslında fizik, sadece küçük bir payı işin. Çok güzel kadınlar geçti gitti hayatımdan, kimine elimi sürmedim bile. Neden mi, ruh, zeka, vicdan, karakter,.. olmayınca... Sevipte ayrıldıklarım bir süre sonra geri döndü ya da dönmek istedi, o sevgiyi aşkı başka bir yerde bulamadıkları için. Evet, bulabilir ama çok nadirdir ortada gerçek aşk varsa.
Şunu anlamak ve unutmamak lazım; sevgi ve aşk çocuk gibidir, doğar, büyür ve gelişir. Ve bukalemun misali sürekli renk değiştirir, sabit kalmaz. Buna uyum sağlayamazsanız; ya yanınızda, ya da sizden uzak bir yerde ölür gider ve size bıraktığı hüzün, acıyla yaşamak, hayatınıza devam etmek zorunda kalırsınız...
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBen elini tuttuğum canımın bir parçası yaptığım kişi benimle başkasını kıskandırmak için sevgili olduğunu öğrendiğimden beri sevemiyorum uzerınden 10 yıl geçti halen daha aynıyım coğunluk ayrılıklarımda benden daha iyisine layıksın umarım mutlu olursun dediydim benimle hayatını rezil edeceğine bulduğuyla vezir etsin zorla güzellik olmaz ayrılamazsın benimsin diyerek baskı hayatta yapmam.. ilk yaşadığımdan buyana hiç şaşırtmadılar aynı hamam aynı tas
126 Yorumla- +1 yıl
😭😭😭Üzdün
- +1 yıl
Umarım birgün karşına bu anıları unutturacak biri çıkar🙏🏻
- +1 yıl
[nutellalıpasta95] zannetmiyorum.. çok yıprandım sen beni sevemezsin dendi yüzüme karşı hiç seslemedim.. direk ortamdan uzaklaşdım haklı doğru söze ne denir ben ve sevmek taşla yumurtanın dans etmesi gibi...
- +1 yıl
[Elmayanak01]
boşverrr vazgeçmeyi öğrettiler artık eskisi gibi can yakmıyor - +1 yıl
Bence geçmişi olmayan bir kızla gayet sağlıklı bir ilişki yürütebilirsin.
- +1 yıl
[Elmayanak01]
hepimizin bir geçmişi var unutmak istediklerimiz.. unutamadıklarımız..
Bir kalemde silebilmen için kalıcı hafıza kaybın olması lazım ki o bile yetmiyor hayat döner dolaşır önüne sürer ama geç ama erken.. - +1 yıl
Geçmişe bu kadar takılı kalman normal değil. Sevileceğine inanmıyorsun ya da sevilmekten korkuyorsun asıl seni alıkoyan bu eskin değil
- +1 yıl
[Elmayanak01]
sevilmekden korkulmaz ki.. kırılmış kalbin ilaçı mutluluğun baş tacı, dır.. sevileceğime inanmıyorum.. onda doğru söyledin.. - +1 yıl
İnanmamak demek korkmak demek bunun farkına var inancın yoksa altında negatif enerji yüklenmesi travmalar yatar
- +1 yıl
O tür kişiyi ise senin küçüklükten ya da atalarından dnana genine kazınan travmalar seçti senin bilincin açık ve farkında değil bunun. Kendini iyileştirecek olan sensin geçmişte ki trsvmalarından sadece ders çıkarabilirsin.
- +1 yıl
[Elmayanak01] olaylar ve kişiler birbirlerini aratmadığı için sevileceğime inanmıyorum korkum şudur.. artık eskisi gibi değilim başka bir ihaneti kaldıramam.. yeterince yıprandım bir kaç defa denedim hepsi sanki bir birlerini kovalıyorlar biri diğerini hiç aratmıyor.. bende çekildim kenara.. tamam insanoğlu yalnızlığı kaldiramaz hep birilerini arar gözlerimiz sevilmek ister mutluluk ister zamanla o hissimi köreldir, im dedim ya vazgeçmeyi öğrettiler.. artık eskisi gibi acıtmıyor
- +1 yıl
Kesinlikle doğru düşünmüyorsun. Sevileceğime inanmıyorum ne demek ya?28 yaşındasın henüz. İleride mutlaka seni sen olduğun için seven biri olacak. Geçmişe takılırsak o zaman bende umudumu kaybetmeliyim. Bugüne kadar yaşadığım tüm ilişkiler toxic ve depresifdi. Hepsinde depresyona düştüm. Ama ben yıkılmadım gördüğün gibi hâlâ buradayım sjfjfh. O yüzden aynaya bak ve kendinin ne kadar kıymetli değerli olduğunu gör. Senden 2. kez doğulmayacak. Hepsini boş ver be. Geçmişi sil. Yeniden başla. Kendi değerini bil. Sen kimsenin oyuncağı değilsin. Senin kalbin kimse için oyuncak değil. Kimseni baş tacı etme. Değmezz. Hayatın daha ileride. Optimist ol. Unutma her yağmurdan sonra mutlaka gökkuşağı çıkar
- +1 yıl
[nutellalıpasta95]
Gökkuşağının güneşede ihtiyacı var hiçbirsey görültüğü gibi değil.. aynaya evet bakıyorum tek gördüğüm şey umutsuz bir kare - +1 yıl
Ya bu kadar pessimist olma😢😢Hayatı inadına yaşayacaksın be. Herkese inat yaşamalısın. Hiç bir şey daha kafaya takma. Yaşın genç çünkü.😢Valla beni de negatife sokucan ha😢😖O yüzden her kötülüğün içinde bir iyilik aramalısın. Öyle kraktersizle bir yerde olmadığına şükür etmelisin.
- +1 yıl
[nutellalıpasta95]
Ben sokaklarda tek dolaşan biriyim.. hayalimde şekillendirdiğim biriyle mutluluğumu sürdürüyorum.. terk etmiyor kahbe değil.. ihanet etmiyor.. satmıyor hep benimle ben geceleri rahat ediyorum gündüz canımı yakıyor sevmiyorum doğan güneşi hep yağmur yağsın gökler gürültesin pencereye tıklasın o ses o karanlık tek mutluluk kaynağım kimse bilemez yıkılan hayallerimin büyüklüğünü çünki o çüküntüde ben kaldım o ses benim kulağımı tırmaladı tek istediğim uyuduğum zaman tekrar uyanmamak - +1 yıl
Ne desem bilemedim🙄
- +1 yıl
Mutluluklar dilerim sana. Bu kadar umutsuzluğa kapılma lütfen. Etrafın güzelliklerle dolu.
- +1 yıl
[nutellalıpasta95]
güzellikler.. hani? - +1 yıl
Doğanın kendisi de bir güzellik değil mi?
- +1 yıl
[nutellalıpasta95]
Orası tartışılmaz.. kesinlikle dediğin gibi fakat.. gönül kırılırsa göz gören kördür.. buda bir gerçek - +1 yıl
Üzülüyorum böyle olmana. Eskiler eskide kaldı
- +1 yıl
[nutellalıpasta95]
Eskiyi unutturacak yeni sayfalar olmayınca eskide kalır insan.. günümüzde artık aslını bulmak zor kopya olmuşlar.. hiç bir birlerini aratmıyorlar cinsiyet fark etmeksizin... çok denedim ayağa kalkmayı bazen nefes almakda zorlanır insan sanarsın ki çiğerlerini birileri sıkıyor ulan boş ver diyorsun avutuyorsun kendini ama bir yere kadar.. günün sonunda başını yastığa koyduğunda teker teker hatırına geliyor her şey.. kalkarsın meşgul olmak için birşeyler yaparsın güzel olur.. devamını getiremediğinde yapılanıda kırarsın.. hiç olmamış gibi - +1 yıl
Bence sen kendinden vazgeçme asla sen değersiz değilsin
- +1 yıl
[Elmayanak01]
[nutellalıpasta95]
çok değerlisiniz.. pamuk gibi kalbiniz var mutluluğu haketiyorsunuz inanın.. ben sevgiyi mutluluğu bulamadm umarım sizler bulursunuz - +1 yıl
Ya bak böyle umutsuz olunca valla mutluluğu bulamazsın. Lütfen biraz pozitif ol ya. Tamam böyle demekle olunmaz ama yine de mutlu ol
- +1 yıl
[nutellalıpasta95]
Seni kırmakda istemiyorum denerim yeniden bir kez daha ayağa kalkmayı... ama o kırkınlığım gitmez
+1 yılBir yerlerde kişilerin herhangi bir iyi yönünden daha iyi birisi mutlaka vardır. Fakat gönül böyle çalışmaz, gönül o an onu istemiştir, herkesin daha iyisi olduğu halde sadece ona çarpmak istemiştir. Mantık bu şekilde, soruya gelecek olursak. Yani benden iyisini bulur umarım, hakediyor çünkü her zerresine kadar mutlu olmayı hakediyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDaha iyisini , daha güzelini bulabilir. Sanırım buldu da ☺ Ama onu her şartta bırakmayacak , uyumlu , hataları olsa da ders çıkaran düzeltmeye çabalayan , ona değer verdiği kadar ailesine de değer vericek potansiyelde birini bulur mu bilmem. Bunu da bulur, hak eden biri ama şu zamanda cidden zor. Allah bir şekilde birbirimizi karsimiza çıkardı. Ben onu tanıdığım günden itibaren kendime birçok sey kattım. Sonunda istemedi beni kötü oldu ama , böylesini yaşamak kaderimde varmış diyorum artık. Bana hayatıma kattıklarına odaklanıyorum , iyi ki tanımışım ama ebedi olmak istemedi...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
159Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,8b cevap paylaştı.
+1 yılKısmet kapatıyorum ben benden sonra kimseyi bulamazlar ki iyisini bulsunlar 😄
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılDaha güzeli her zaman vardır, bulabilir. Detaydakilere ben de katılıyorum, ben sevince çok seviyorum, fedakarlık yapıyorum vs. Aman anlatmak da zor geliyor, ister bulsun ister bulamasın.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 243,6b cevap paylaştı.
u +1 yılBenden daha iyisini bulamaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO benden iyisini bulur ama ben bulamayacağım. Haklı sebeplerden ayrıldım, sogumustum ondan ama daha sonra hayatıma giren insanlardan hep zarar gördüm. Bilmiyorum beni seviyordu o ilkiydim onun ilk elini tuttuğu ilk öptüğü kızdım ama aptallık etmişim ne bilim ne desem boş bu saatten sonra yıllar sonra pişmanımda diyemem mesaj attı engelledim her yerden yıllar sonra yazdı engel attım bilmiyorum burdan tanışmıştik. Belki bu cevabımı gorur belli mi olur. Eğer görüyorsan bu sitede hala aktifsen seni unutmadım 😊 evet engelledim ama artık yıllar sonra anlamı yoktu senin yokluğunda beni çok uzduler seni bıraktım gittim hakkını da helal et bana umarım karşına hep güzel kalpli kadinlar çıkar mutlu olursun. İsterdim ki böyle olmayalım mutlu olalım ama sen beni çok üzüyordun çok laflar soyluyordun haketmediğim halde belki değiştin belki artık öyle biri değilsin ama dedim ya çok geç oldu her şey için 🌸
12 Yorumla- +1 yıl
Umarım görür🙏🏻Hesabı olsaydı etiketlerdim
Cevap sahibi+1 yılBir ara vardı ama kapatmış hesabını belki yine açmıştır bilmiyorum uye adından anlamıştım o olduğunu. Görüyorsa da bilsin ki onu hiç unutmayacağım. Ayrıldığım için çok pişmanım. Keşke beni uzmeseydin bende ayrılmış olmasaydım başkalarına gitmeseydim çok uzduler beni senin yokluğunda 🪷 her şey gönlünce olsun
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenden güzelini bulur, benden iyisinide de bulur, ama benim gibisini bulamaz net... kimse benim gibi ona bu kadar çok şans bile vermezdi her kadın farklı aynı olmaz. zaten beni kaybeden benim gibi birini kaybeden başkasını da kaybeder. her zaman alttan alan ben herşeye tamam diyen ben hep şans veren ben. ağlayan ben seven ben düşünen ben her türlü hakareti her türlü $erefsizlikleri kaldıran ben. benim gibi canım birini nasıl bulsun dimi? o kadar vicdanlı merhametliyim ki benim gibi birini zaten kaybetti de nahhh bulur kimse ben değilim. şimdiki kızlar benim gibi sabırlı olmaz. domaltıp tekmeyi basar...
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Daha iyisini bulur, kimse mükemmel değildir. Ancak değer görür mü, orası ayrı bir şey. Duygularımızdan ziyade mantığımızın değer biçtiğine inanıyorum. Yıllar sonra bir de evlenmiş, çocuk sahibi olmuş ama çok mutsuz oluyormuş bir de, insan acır mı, üzülür mü gerçekten bu noktayı merak ediyorum.
13 Yorumla- +1 yıl
Üzülme de acımada enayi de olma
- +1 yıl
Evett bak farkındasın çok güzel 👍
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen kendimi geliştirmeye istikrarlı olarak ciddi önem veren biri olduğumdan, yine benden daha iyisini yine bende bulur evelAllah. 😎😎
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBulamazlar. Bulamadilar da. Geri döndüler bana ama ben kabul etmedim. Gercekten hepsi geri döndü. 3 sevgilim oldu ayrildik, geri donduler. Bir de flörtüm oldu. Sonra benimle iletisimi kesti 2 ay sonra geri döndü bana. Bu geri donmelerin hepsinde de daha samimi, daha yapıcı, daha esnek, daha alttan almaya calisma gibi ozellikleri de vardi tekrar barismak ugruna. Birinin hayatında gercekten iz biraktigimi düşünüyorum. Bunu ego olarak anlamayin. Hani karakter olarak sevilirim genelde, yeni tanistigim insanlar olsun, cevrem olsun.
00 YorumlaBulabilir
Buluyolarda.
Benim öyle oldu. Eski sevgilimi cok seviyordum o da farkindaydi söylüyordumda zaten hem hissettiriyordum hem söylüyordum. Baska birisiyle evlendi Terbiye yönünden ben gibi biri degil kadın dul cocuklu açık saçık giyinen biri ben tam tersi
Benle 5 yillik iliskisini bitirdi gitti onunla 3 ay içinde tanisti istediler evlendi simdi cocugu var
Bi yönü benden iyi demekki onunla evlendi.11 Yorumla- +1 yıl
@Sosssssss sen buradakı tüm kızlara yorum mu yapacaksın şimdi?
Aşk İlişkileri konusunda 381 cevap paylaştı. Herkesin her konuda daha iyisi vardı eğer o kişi artık eski sevgiliyse dönüp bakmamak lazım ben ayrıldıysam hayatınızda değilse sizden sonra kiminle olduğunun önemi yok ki zamanında kendinizden çok ödüm vermiş olabilirsiniz kimsenin yapmayacağını yapmış olabilirsiniz ama belli ki emek yanlış kişiye verilmiş eğer o kişinin aradığı sizin emekleriniz değilse bu sizi bulunmaz eşsiz biri yapmaz onun için. Önemli olan gerekli dersi çıkarıp hayata devam etmek.
10 YorumlaBen hiç bizaman karşındakine mükemmellim demedim zaten böyle bı insan yok her iki cins içinde kusursuzluk Allah'a mahsus bı özellik hepimizin bı defosu vardır illaki ve bulmusta olabilir bulmamista olabilir herkesin kendine göre birbirinden üstün zayıf yönleri vardır...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 704 cevap paylaştı. bulsa ne olur bulmasa ne olur. dünyada en güzel yakışıklı insanlar terk ediliyor , aldatılıyor. bakıyorsun adam dünya güzelini bırakıyor daha yaşlısının veya daha düz bir tipin pesinde kul köle oluyor. bu dünyada değişmeyen bir kural vardır gönül kimi bulursa güzel veya yakışıklı o, sen ne olursan ol
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 629 cevap paylaştı.
+1 yıl"daha iyisi" ne demek ya biz ürünmüyüz kalite kontrolü mu yapılıyor hayırdır. Bir insan diğer birini tercih etti ise onun bütünlüğü için kabul etmiştir. Eğer vaz geçiyor ise tercihleri değişmiştir, farklı karakterli olan birine yönelmek istemiştir. burada benim gibisini bulamaz diyip fantastik dünyada yaşamanın rasyonel bir tarafı yoktur.
00 Yorumla Her zaman daha iyisi vardır, daha iyisini bulmak için yoluna devam eden buldugu kişiyide yarı yolda bırakacak :) benden daha iyisini bulur her konuda ben sıradan bir aşıktım sadece. Bazı insanlar ağzıyla kuş tutsa yaranamazken bazıları kuşu kaçırsa kıymetli olur. Oyüzden sıkıntılı işler :)
00 Yorumlakimse kimse ile kıyaslanmamalı ya benden daha kendisine uygun olanını bulur mu elbette bulur bende bulurum. Uygun olsaydık zaten eski olarak geçmezdi daha çok sevdiğini de bulur ama benim kadar onu çok sevenini bulabilir mi bilemiyorum Nasip Kısmet Hayırlısı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBulabilir ve bu bende hiçbir his uyandırmaz adı üzerinde eski benden daha iyiysini bulduğunda kendimi kötü hissettirmeyeceği gibi benden daha kötüsünü bulduğunda da iyi hissettirmeyeceği gerçeğini değiştirmez herkes olduğu yerde mutlu olsun önüme bakarım yalnızca
00 Yorumla
+1 yılBilmiyorum, bulabilir muhtemelen. 2 sevgilim oldu ikisine de pek ilgi göstermiyordum. Aşık değildim, ilk sevgilime sonradan sevgi duymaya başladım ama kendimi baskı altında hissedip saçma bir bahaneyle ayrıldım. İlişki insanı değilim, inş mutlu olurlar
00 YorumlaOna gore daha iyi olabilir , benim icin de benim hayatimdaki insan daha iyidir yani cok da anlam yüklememek lazım mutlu eden veya mutlu olunandır daha iyi dediginiz yani yok bulamaz demem. O da benim icin demesin. Kimse hint kuması degildir. Esas olan yanındaki ile mutlu olmaktır. Herkes mutlu bence Şu an .
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğer senin kalbini kırarak ayrılmışsa senden iyisini bulamaz Allah'ın adaleti büyüktür ona öyle bir kötü sevgili gelir ki senden ayrıldığına pişman olur keşke ben bundan ayrılmasaydım der belki pişmanlık duyarak sana geri dönmek isteyebilir ama sakın ona yüz verme başta senden ayrıldığına ömür boyu pişman olur kendisini yiyip bitirsin
01 Yorumla- +1 yıl
Umarım bulmaz
+1 yılHerkesten daha iyisi vardır. Önemli olan anılar ve yaşantıdır. Eski sevgilin senden daha iyisini elbette bulabilir ama seninle yaşadığı unutulmaz güzellikleri onda yakalayamaz belki de..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılBulabilseler geri dönmek istemezlerdi. İllaki benden daha iyisi vardır yoktur diyemez kimse. Ama denk gelirler mi bilemem 1 tanesiyle kötü ayrılmıştım yinede o da dahil hiçbiri benden iyisini bulabilir mi bilmeme ama kötü kişilerle karşılaşmazlar yinede umarım. Ama bundan benim bilgim olmayacak tabiki. Allah herkesin yolunu açık etsin
00 Yorumla
+1 yılEski püsküm beni bağlamaz ama benden iyisini zor bulur. Benden başka kimse zaten ona bakmazdı.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHangi anlamda daha iyi? Güzellik olarak bulabilir daha iyisini ama daha eğlenceli ve anlayışlı olanını bulması zor. Birlikte çok eğlenirdik kendi kendimize saçma sapan oyunlar üretir gülerdik. Ten uyumu had safhadaydı. Mazi kalbimde bir yaraymış yeni farkettim dmfks
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet mesele daha Fedakar Hamarat Anlayışlı olmaksa doğru bu az bulunduk bir şey Yoksa bulan bulur. Benim eskide elimi sallasam ellisi diyordu. Salla o zaman tutan kim dedim. Ne kadar abaza çöp varsa ona denk gelmiş 🤣 2 ay sonra geri döndü kabul etmedim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenden daha iyisi vardirda öyle kadinlar onlara bakmazlar çünkü ben özellikle yakisikli erkeklerle konusmam yani yapmiyorum prensip meselesi baktiklarimda ulan bunu tavladiysak demek ki yakisikli adamim deyip bi taraflari kalktigi için bana geri dönerler ama ben zaten karakterlerini çözdüğümden sümük atmam.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNeye göre kime göre denecek bir durum. Benden daha güzeli, daha eğitimlisi, daha kültürlüsü, daha eğlencelisi falan kesin bir yerlerde vardır ama eski sevgilim onları bulma potansiyeli yoktur😂
Şaka bir yana, bulsa bile daha çok seven olmayacak. Zaten duyduğuma göre memleketten ablasının bulduğu biriyle evlenmiş yani otomatik olarak, daha eğitimli ve daha kültürlü şıkkı siliniyor. Korkunç gerikafalı kültürleri vardı da.00 Yorumla
+1 yılkör değilse benden daha güzelini elbette bulabilir tek güzel ben değilim ya Dünyada 😂 ama benden daha menfaatsiz o olduğu için sevmiş olan masum saf ve akıllı zeki iyi niyetlisini bulursa getirsin de elini öpüp alnıma koyayım !
10 YorumlaBnden iyileri varken kötüleri de var. Bnden beterine düşmesi dileğiyle 🙏🏻
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 780 cevap paylaştı. Daha iyidi ya da daha kötüsü yoktur uyum ve anlayış vardır bir birini tamamlamak vardır sen o adamın ya da o adam senin uygun parçan değildir elbetteki bu parçaların doğrusu bulunduğunda haliyle daha iyisi oluyor
00 Yorumla
+1 yılAhhaha şaka yapıyor olmalısın, öyle bir ihtimal dünyada yok öyle söylim (Not1: İşbu kişinin teknik olarak eski sevgilisi olmadığı için bu görüş geçerlidir bunu bildirmeyi borç bilirim Not2: Uzaylılar sayılmaz 😄)
00 Yorumla
+1 yılİstediği ruhta biri karşısına çıkana kadar eski sevgiliyi unutamaz insan... ama o ruhu bir başkasında yakaladığı saniye ruhunun ta derinlerine gömer onu...
10 YorumlaBenden sonrası beni alakadar etmez kalbinin hakettiğini bulsun
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Daha yakışıklısını bulabilir ama geri kalan hiçbir konuda daha iyisini bulamaz. Haketmiyor da zaten
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılO beni bulabildigine sukretsin. Milyonda bir olan şansını kullandı. Elbette ki bulamaz. Ama kendini değiştiren geliştiren her kes sen olduğun yerde kalırsan bulabilir
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılBuldu ki onunla aldattı. Ve cevabım evet bulabilir.
10 Yorumla
+1 yılBulabilir
Ama benim kadar sevip değer vereni sanmam
Maymun suratlı10 YorumlaGörsellik olarak bulabilir tabi. Dünya güzeli değilim. Ama benim karakterim çok sağlamdır. Karakterli insana denk gelmek zor. Umarım bulur/bulmuştur.
10 YorumlaBulduğunu sandı b. k kafalı evlendi evlendikten 1 ay sonra beni aradı demekki neymiş n. hhhhh bulurmuş😂😂😂😂
212 Yorumla
+1 yılSevgilim olmadı bilmiyorum ama sohbeti mi sevenler geri geldi çoğu vakit ama artık kimseyi istemiyorum herkesin geçmişi var. Ama ben geçmiş sahibi değilim yoruyor bu.
00 YorumlaEski sevgilim bağımlı bir insan. Başkasıyla olsa bile beni unutacağını düşünmüyorum daha önce tamamen yolları ayırmamıza rağmen bırakmadı.. Bazen vazgeçiyor ama bir bakıyorum sonra geri gelmiş
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 516 cevap paylaştı.
+1 yılYani inşallah bulmuştur. Kötülüğünü isteyemem kimsenin ama aldığım duyumlara göre benim yüzümden eşi ile kavga eden olmuş.. benimleyken evli değildi onu belirteyim
00 Yorumla olsaydı bulabilirdi ancak ben daha iyi bir kız buldum diye sevgilimden ayrılmazdım sonuçta o da insan Allah herkesi güzel yaratmış ve en iyisini vermiştir.
00 YorumlaDaha iyisini bulabilir belki ama benim gibisini iyi ya da kötü bulamaz 🙂
Benden 1 tane var çünkü
10 Yorumla
+1 yılBenden onu daha cok seven birini bulamaz. Ama benden daha iyi onu mutlu edebileni bulabilir insallah: sifir kiskanc, %100 cikaci biri mesela
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 993 cevap paylaştı.
+1 yılBulur elbette, ancak benim gibi video oyunu oyuncusu fazla yoktur. en eğlenceli video oyunların oynuyorum Nintendo oyunların.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkek tarafı mutavazi kalmış çok. Kız tarafında solipsizim problemi var... benden iyi mezarda... zaten o da bizdendi 🥴 gibi benden iyisi yok dünyada kafasında.113 yorum var hepsi de bir birini tekrarlar mı bir şekilde...😄
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 722 cevap paylaştı.
+1 yılElbette bulabilir hayatta şartlar ve koşullar farklıdır maddi olarak bulabilir ama manevi olarak asla
00 Yorumla Egoist değilim tabiki bulur. Herkesten iyisini bulmak mümkün bence. Herkesin sevdiği şeyler farklı sonuçta
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
m +1 yılTabi ki bulabilir. Hem güzellik hem para hem gençlik yönünden. Ama benim kadar çok seveni bøk bulur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır bulamaz, bulamayacak. Burada hesap açmış, buralarda geziyor. Cevap verdiği soruları buldum Google arama motoruna üye adını yazarak, kendini öyle bir anlatmış ki, tanimasak neyse dicez. Buralarda sürtmeye devam özetle. Benden iyisini değil, benim ceyregimi bile bulamaz bu devirde şu saatten sonra. Üzülüyor muyum, asla üzülmüyorum. Umarım mutlu da olmaz. Belki okur bu yazdıklarımı, burada sürtmeye devam et canım :))
010 Yorumla- +1 yıl
Şunu neden üzerime aldım sjsksj
Cevap sahibi+1 yılHaha yok ya sen neden üzerine alacaksın. Burada kendini farklı gösterenler üzerine alsın. :))
- +1 yıl
Okurken benim niye zoruma gitti ya adsf isminide yazsaydın bari kim bu
- +1 yıl
@Sorusorucamsadexece valla bende kendi üzerime alınıyorum nedense dhdjf. İsim ver bari Gizli hesap djgj
Cevap sahibi+1 yılİsmini vermeye gerek yok ama illa bir isim vermek gerekiyorsa mal kaybı diyebiliriz. Sahtekâr filan da olabilir tabi ama mal kaybı bence tam yerinde olur :))))
- +1 yıl
Üzerime alıyorum valla dhdjff.
- +1 yıl
Belliki haketmediğin şeyler yaşatmış ama ben senin yerinde olsam umursamam ne hali varsa görsün derim çünkü emin ol karma var yani seni biri uzup gittiyse onada başkaları yapar sen dua et ve hayırlı birini iste ❤️
- +1 yıl
Kesin bunu benim ex yazdı yeni hesap açarak dkfkg
Cevap sahibi+1 yıl@nutellalipasta95 Hayır ben tanımıyorum seni hesabida baya zamandır açmıştım yeni açmadım fakat kullanmıyorum pek
- +1 yıl
Tamam sorun değil
- Aşk İlişkileri konusunda 302 cevap paylaştı.
+1 yılEski sevgilim yok konultuğum insanalr var ve inşallah bulur benden daha iyileri ya da onun istediği gibi birileri vardır.
00 Yorumla Ciddi söylüyorum bulamaz çünkü benim alttan alıp sabrettiğim kadar kimsenin sabredecegine kabul edeceğine inanmam
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTabikide hayır , o canım kendinden 5 6 yaş büyük bir kızla birlikte şu an ve o kızla beni aldatti o kız evlenip boşanmış sanırım beter olsunlar ahımı aldı onlar benim eski sevgilimin ailesi şu an ki kızdan nefret ediyormuş
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBulabilir, neden bulamasın. Bunlar tamamen bakışla alakalı. Belki başka birine bana baktığından güzel bakar, görür. Biraz şans ve zamanlama meselesi.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayır diyeceklerimi bildiği halde yinede şanslarını denemek istemeleri ve bunu bilmiş olmak berbat bir şey.
Niye hep söylediklerim çıkmak zorunda.00 Yorumla
+1 yılhttps://youtu.be/Fer3nx0exO8Cevabı şarkıda
00 YorumlaDur bir daha bakiyim. Yok senden iyisini bulamam.
05 Yorumla- +1 yıl
Töbe est djdkh. Ne zaman sevgili olduk ne zaman ayrıldık shdkg. Aklımda deli sorular djfkh
- +1 yıl
Sana niye teşk edeyim sjfkdgd
- +1 yıl
Töbe est djfkg
+1 yılAdı üstünde eski sevgili benden sonrası beni hiç ilgilendirmiyor.
10 Yorumla
+1 yılBulabilir, neden bulamasın. Hiç birimiz dört dörtlük değiliz sonuçta.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Hemde çok daha iyisini benim gibisini zor ama.
10 Yorumla- Devamını Gör (251)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Yeni Yıl
Gündem
Ev & Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat