Gizli Üye(30-35)+1 yılbir ara beden hocam vardı her derdimi dinlerdi bana yol gosterirdi. Aynı babam gibiydi.. ona gittigimde sorunum kalmazdi iki dakikada herseyi çözerdi tabi o zamanlar 16 yasinda falandim. hani biz kizlarin etkilenecegi bir tipti. Bir ara etkilenmistim. ki allahima sukurler olsun doğru yolu buldum. şu an watsapptan konuşuyoruz ama hic bir his bisey yok hayatim, uzulme geçecek elbet :)
014 Yorumla
Soran+1 yılyasi kacti
Soran+1 yılhttps://i.hizliresim.com/ZAOr2k.png biz de ancak boyle konusuyoruz :(
Cevap sahibi+1 yıl28 falan. daha önce evlenip ayrılmıştı o zamanlar. Hatta insanin dışı degil içi güzel olsun eski eşim çok güzeldi de ne oldu diye dertlesiyorduk :D güzelim en iyisi sen artık konuşma hocayla. kendine onu unutmak için musade etmen gerek ve ayrıca yeni insanlar tani cevrende sadece hocan yok..
Soran+1 yılhaklisin ya ama icimde tuta tuta nereye kadar soylesem mi ona
Cevap sahibi+1 yılsöylemek istiyorsan söyle içinde kalmasın fakat. sınavların bitince. Dershanenin son günlerin de olabilir mesela. Ama nişanlısı da varmış bunuda yabana atma derim. Ama bu süreçte de hem sınavlarına hem aşkın için tarzına yoğunlaş. Erkekler güçlü ve çekici bir bayanı reddetmekte zorlanirlar. En fazla reddetse bile, aklının daima bir ucunda kalmanı sağlayabilirsin. yani bir abla tavsiyesi mi arkadaş tavsiyesimi hangisini istersen. Tarzını degistirerek baslayabilirsin olaya. Bayanlar daima bakımlı olmalıdır unutma..
Soran+1 yılhaklisin ama ondan bir isik gelmedikce ben itiraf etmek istemem
Cevap sahibi+1 yılhayatim o sana buna dair asla bir ışık vermeyecek bunu bilmelisin verecek olsa böyle bir gayesi olsa nişanlısı olmaz. Bunu aklına yaz. onu diyorum kabul etmiyorsun bunu diyorum acabalısın. sen ilk önce duygularından emin ol. Ve çık karşısına anlat. seni yargilayacagini düşünmüyorum. zamani gelince anlat ama. Bu surectede araniz iyi olsun yeter. Yoksa sana yesil ışık yakacağı falan yok. sonuçta sen ne kadar kabullenmek istemesende o ögretmenin.
Soran+1 yılhaklisin ya mesela gidip konussam ne diyebilirim hocam sizden hoslaniyorum ama nisanlisiniz mi diycem cok cocukca of
Cevap sahibi+1 yılÖyle lap diye konuya girmeyeceksin. Bir yerde bulusmak icin ikna edebilirsin mesela veya odasına gidebilirsin veeyaa dershaneden birlikte geç çıkabilirsin bu süreçte moralinin bozuk oldugunu ve bir yanlis yaptığını söylemekle baslayabilirsin. o da zaten merak edip soracaktir sen ise anlatacaksin boyle boyle yaptigim yanlis fakat ben sizden hoslaniyorum unutmak icin ne yaptiysam olmadı gibi bir tarzda konusabilirsin. Seni anlamasini isteyebilirsin. sen önyargiyi hakedecek bir şey yapmiyorsun sonucta hayatim. kötü bir yanit verecegini dusunmuyorum. seni yargılamaz diye düşünüyorum. Ve bu hiçte cocukluk degil. eger gercekten cok seviyorsan.
Soran+1 yılkotu bisey olursa yuzune bakamam ama tamam hani iyi biri falan ama belki buna ters tepki verebilir.
Cevap sahibi+1 yılsanmam. her ogretmenin başına gelebilecek bir durum bu. ve zaten dershanenin son gunlerine doğru soylersen yuzune bakamam gibi bir sorunun olmaz. sonuçta sınavlarına destek olsun diye gidiyorsun dershaneye. bu senede sinava gireceksin belkide ilk sinavinda tutturacaksin. Bir daha dershaneye gitmeye gerek duymayacaksin..
Soran+1 yılevet haklisin sonlara dogru soylemeliyim. tesekkur ederim yardimin icin :)
Cevap sahibi+1 yılrica ederim hayatim bundan sonrasi sana kaldi başarılar :))
Soran+1 yıltesekkurler :*
En İyi Cevaplar
+1 yılÖğretmen öğrenci ilişkisi dışına çıkmamalı etik olarak
Çok karşılıklı bir şeyler varsa sen de mesleğini al da ondan sonra bakarsınız
Ama o seni o kadar bekleyecek mi bilmem
Bu konu çok kof görünüyo ya04 Yorumla
Soran+1 yılSence anlamis midir hoslandigimi
- +1 yıl
Anlasa dahii akıllı bir hocaysa kendi geleceği için :D:DÖğrencisi konumunda birisine bakmamalı, kendini tehlikeye atmaz , atmamalı:D:D
Soran+1 yılAnladiysa geri çekilirdi dimi? Anlamadi de nolur :))
- +1 yıl
Bence unut:D:D
Diğer kızlara da böyle davranıyorsa bunda art niyet arama derim. Bazı eğitimciler öğrenci-öğretmen ilişkilerinde samimiyetin olumlu sonuçlar doğuracağına inanır. Hiç ümitlenmemekte fayda var, ileride boş anına gelir de yanlış birşey söylersin :S Ondan sonra gururun incinir hocanın yüzüne bakamazsın bir daha.
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın bro
+1 yılManyakmısın o adam sana hangi duşunceyle gulumsemişdir kim bilir benim hocada bana hayatım diyordu ama ben bunun altından bişey çıkarmıyordum hoca fantazisinden kurtul kendi yaş grubunla ilgilen tavsiyem :)
011 Yorumla
Soran+1 yılOff anladi sanirim
- +1 yıl
Anlamamıştır büyük ihtimalle anladıysada gülümseyip geçer sorun yapma kendine :)
Soran+1 yılGülümsedi iste shshhs
- +1 yıl
Akşam eve gidince unutmuşdur merak etme aynı durum başıma geldi küçük bir kız beni seviyormuş arkadaşları söyledi gülümseyip geçtim akşam unutmuştum senin konuyu görünce aklıma geldi :D
Soran+1 yılKac yasindasin kiz kac yasinda
- +1 yıl
15 16 galiba
- +1 yıl
Ben 20
Soran+1 yılCok da küçük degilmis? Ben 18 hoca da 27 falan bilmiyorum
- +1 yıl
Ciddiyim takma kafana ben bunu yaptıysam onun hiç aklına gelmez :)
Soran+1 yılÜzdün..
- +1 yıl
Malesef gerçekler acı olmayacak sevdanın pesinde koşmanın bir anlamı yok :S üzdüğüm için üzgünüm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
+1 yılBöyle bir şeyse bende hoşlanırdım.
24.media.tumblr.com/.../...7tnAT1twqqoyo1_1280.jpg03 Yorumla
Soran+1 yılBundan daha yakisikli
- +1 yıl
Yok artık.
Soran+1 yılEvet
+1 yılAllah'ım sen beni öğrencilerime çirkin bunak biri gibi göster lütfen lütfen lütfen,
vallahi küçücük sabilerden korkar oldum bu siteden dolayı,
uzaklaş başka birşeylere yönel onu aklına getirmemek için başka uğraşlar edin hemen03 Yorumla
Soran+1 yılSenden kim hoslansin
- +1 yıl
hoşlanmasınlar zaten ben onun için dua ediyorumya, iyi birşey yaptığını düşünüyorsan devam et canım ama platoniklerin sonu acıyla ve kötü bir şekilde biter acı çekmemen için dedim bende yardımcı olmak istedim yardımımı ters algıladıysan geçmiş olsun sonu kötü oluyor her zaman acı çekmektense tavsiyeme uy unutursun yakında oda hoşlanıyorsa adam değildir öğretmen sonuçta bir öğrenciden karşılık beklememeli derslerin daha önemli senin, öğretmen öğrenci ilişkisine her zaman karşıyım
Soran+1 yılTamam özür dilerim..
Aşk İlişkileri konusunda 484 cevap paylaştı. sakin ol şampiyon, sempatik davranmış :D ben de lisede edebiyat öğretmenime çarpılmıştım. it gibi ders çalışıyodum. :D
113 Yorumla
Soran+1 yılEvet tatlis ya :')
Soran+1 yılÜzülmüyorum:))
Soran+1 yılAnlasa geri mi çekilir napar sence? Ya ben herkese gülümsüyorum "hı?" Der gibi bakiyolar bazen yanlis mi anlasiliyorumdur?
Soran+1 yılSen belli etmis miydin?
Soran+1 yılAnlamis olabilir diyosun yani hmm
Soran+1 yılEe yani:) anlamadim
Soran+1 yılHa su an anladim..
+1 yılTurkce dedigine gore daha kucuksun gelir gecer her kiz yasar bunu ayrica hayatinda kimaenin gozune girmeye calisma bu yalakalik olur kendin ol
04 Yorumla
Soran+1 yılHayir dil anlatim canim 18 yasindayim lise son
- +1 yıl
Hoca kac yaainda peki
Soran+1 yıl24-26 bilmiyorum
- +1 yıl
Nisanliymis bide. normaldir hwrkea yasar bunu takma kafana unutursun
+1 yılHer şey iyi güzelde...
Lisede Türkçe dersi mii var? ?
Hahahaha benim niye haberim yokk son sınıfa gelmişim :))))))))013 Yorumla
Soran+1 yılDershanede ygs türkce görüyoruz ben de son sınıfım
- +1 yıl
Dershane aşkı mı buu :)
Soran+1 yılEvet :)
- +1 yıl
Geçer zamanla. . sen takıntı yapma unutacaksın..
Daha kimler çıkacak karşına vurulacaksin :)
Soran+1 yılGeçmesini istemiyorum ama karsilik vermesini istiyorum:( bir konusmamizi atacaktim da link atamiyorum maalesef:/
- +1 yıl
Ekran görüntüsü al
Soran+1 yılbir saniye deneyeyim
- +1 yıl
Tamam
Soran+1 yılhttps://i.hizliresim.com/ZAOr2k.png telefondan bilgisayara attim oldu sanirim
Soran+1 yılaa link atabiliyomusum adfghjjsfgh bunu ayri bir soru olarak sorayim bir ara
- +1 yıl
:) ne var ki bu konuşmada
Soran+1 yılbisey yok yani ben ilgilenmesini istiyorum :(
- +1 yıl
Ya bırak bunlar geçer kasma kendini
Aşk İlişkileri konusunda 16,7b cevap paylaştı. Amacın ne senin. Hocanla sevgili olmak mı yatmak mı? Ona göre söyle de cevaplayayım.
02 Yorumla
Soran+1 yıl1. si
+1 yılDerslerini çalış sende matematik öğretmeni ol- tabi hocan emekli olmazsa beraber sınav sorularını hazırlarsınız :)
Kuralsiz!13 Yorumla
Soran+1 yılMatematiğim kötü
- +1 yıl
o zaman edebiyat öğretmeni ol.
Soran+1 yılOnu mu bekleyecegim ya
+1 yılBu hoca modasida bu aralar çok parladi yürüyecek başka insan mı bulamadınız ya
01 Yorumla
Soran+1 yılYurumuyom
Ders anlatırken göz teması kurdu diye iki göz kırptı diye sana aşık mı olduğunu sanıyorsun bıktım sizin gibilerden yakında sadece erkeklere bakıp ders anlatacağım inş onlarda gay çıkmaz
04 Yorumla
Soran+1 yılAllahımm öleceyim
Soran+1 yılBana aşık mı dedim? Diyorum ki hoslandigimi anladi mi?
Soran+1 yılBen de beğendim zaten
+1 yılAnnem göz kırptıysa tamam hamile bile kalmış olabilirsin. Teallam...
11 Yorumla
Soran+1 yılKız niye dalga geciyon:(
Lanet olası ögretmenler :))
https://i.ytimg.com/vi/z56PnrXQBwE/hqdefault.jpg01 Yorumla
Soran+1 yılOyle deme uzuluyolar
Olm adamların hayatını yakacaksınız. Sevecek hiç kimse kalmadımı !
07 Yorumla
Soran+1 yıl:(( bisey yapmiyorum ki
Soran+1 yılHayir 18
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılGüzel bir durum
+1 yıltürkçe dersi varsa orta okullusun aman o işlere girme sübyancı ögretmenin
027 Yorumla
Soran+1 yılHayir ya ne orta okulu
Soran+1 yıl18 yasindayim
- +1 yıl
18 yas ufak değil mi ögretmene bakacak durumda mı sence?
Soran+1 yılHoslaniyorum dedim zaten aramizda bisey olacak demedim
- +1 yıl
hoslandigimi anlamis olabilir mi? bir de gözüne girmek icin ne yapabilirim? '' DAHA NE DİCEN KARDEŞİM :)))
Soran+1 yılGjgjfköfhjdfncxx ögrenci olarak gözüne girmek?
- +1 yıl
yanlış senaryo :D
Soran+1 yılYardimci olmayacaksan git canim..
- +1 yıl
nasıl yardımcı olabilirim :) ögretmenin gözüne girmendeki amaç ne kuzum :D girip napcan ii not mu aşk mı istiyon onu söyle
Soran+1 yılNe notu dershane zaten ahahaha
- +1 yıl
göze girmeyi neden istiyosun?
Soran+1 yılBilmem sevsin beni
- +1 yıl
sevince karşılıklı aşka dönüşürse?
Soran+1 yılEe tamam güzel
- +1 yıl
:)) ögretmene aşık olan zaafı düşük kızlardan olma egitime git.. aşkı baska mercihlerde ara güzelsen şansın cok olur hem
Soran+1 yılZaafi düşük mü?
- +1 yıl
ehhh
Soran+1 yılNe alaka beğeniyor olamam mı
- +1 yıl
aman ne yaparsan yap ya :D yoruldum
Soran+1 yıl:(( hepiniz gidin
- +1 yıl
:)) oyhhhh ok :(
Soran+1 yılÜzdün beni:)
Soran+1 yıl:(( * (bi duygu sömürüsü yapamadık)
- +1 yıl
gzli kullanıcılrdan nefret ederm ondan :P gzli olmasaydn dusunurduk
Soran+1 yılNeyi dusunuyon la
- +1 yıl
duygu sömürüsü yapabilirdn en azındaN lA
Soran+1 yılDjksksjshsh ses kes
Üniye geç unutursun
çok lisede hocasina aşık olup ta
üni de yeni sevgili bulup yüzyılın aşkını yaşadığını sananlar var bu memlekette :)11 Yorumla
Soran+1 yılPeki
bir bacak şovu yap bakalim be tepki verecek oda olmazsa göğüs dekolteni göster oda olmazsa sonrası ni biliyosun
13 Yorumla
Soran+1 yılYa ben sen miyim
Soran+1 yılBelli etmiyorum sonucta
legal değilsen, yani 18... bu anlattıkların öğretmenini suçlu konumuna düşürüyor. farkındasındır umarım
02 Yorumla
Soran+1 yıl18'im.
Soran+1 yılHoca niye suçlu olsun?
+1 yılYa genelde her kiz oyle hocasini seviyo hoslaniyo gecici bunlar takma :D
10 Yorumla
+1 yılher genç bır ogretmenınden hoşlanır bır sure sonra geçer gıder merak etme
19 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar sure sonra
- +1 yıl
Okul bitene kadsr ya da bir sevgili edinene kadar
Soran+1 yılDershane. Seneye farklı bir yere gitsem olur mu
- +1 yıl
Olur takip etmeyi Burak yeterli. Daha fazla acı çek istemem
Soran+1 yıloff orda da birini bulurum ki ogretmen takintim var
Soran+1 yılzaaf mi desek ne diyelim
- +1 yıl
Bana öğretmenim de ;) kaç yaşındasın sen?
Soran+1 yıl18 yasindayim
- +1 yıl
Bir kaç yıl sonra aklına bile gelmez merak etme dert etme sen gene bak ona öyle
Senle yatmak için yapıyor olamaz mi sana karşılık verdi seni elde etti diyelim senle yatmak istiyor yatarmisin onunla
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim Türkçe hocamda bana göz kırpmıştı ama oda erkek ne demek oluyor l*n bu
21 Yorumla
Soran+1 yılHsksjsmsbsbbbd kanka
+1 yılBende orta okulda hoşlanmıştım Büyüyünce geçer merak etme
01 Yorumla
Soran+1 yılLisedeyim?
+1 yılBu ara da hocalar moda oldu anasını satayım he yavrum oda seni seviyor göz kırpmış bide kesin aşık
06 Yorumla
Soran+1 yılBebeğim ben bana aşık demedim hoşlandığımı anladı mı acaba dedim
- +1 yıl
Hoşlandığ8nı belli ettin mi?
Soran+1 yılBilmiyorum ben de..
- +1 yıl
Gerçekçi hayaller kur derim ben sana ;)
Soran+1 yılAnlamasini istemiyorum ya geriliyorum derste de:(
- +1 yıl
Anlaşma bile senin olayın öyle pembe hayaller kurma bir hocanın öğrencisiyle işi olmaz tabi sapık değilse
Adam. nisanli diyisun bide. okuluna dersine bak yeter
00 YorumlaKüçükken olur böyle şeyler kardeşim. Büyüyünce unutursun)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 521 cevap paylaştı. Yavrum sen ne kullanıyosun bu kafayı nerde yapıyorsunuz yeni nesil hiç iyi değil :)
08 Yorumla
Soran+1 yılhttps://i.hizliresim.com/ZAOr2k.png ahahaha bunu sakliyorum
Soran+1 yılyavsak mi?
Soran+1 yılhayir dershane hocam
Soran+1 yılburaya atamam kusura bakma
+1 yılGeçer bunlar yalnış birşey yapma bir çoğumuz bu dönemlerden geçti
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende 24 yasındayken 37 yasındaki kurs hocama aşıktım platonikti adam evliydi o aklıma geldi birden gerçi karısı 8 yaş küçüktü ama
03 Yorumla
Soran+1 yılEe sonra noldu
Cevap sahibi+1 yılnolcak canım platonik olarak kaldı evli adama açılacak halim yok baba falan oldu Allah mutlulugunu daim etsin
Soran+1 yılHmm peki :/
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖğretmen - Öğrenci ilişkisi meşhur oldu. İkisi de yokluktan yapıyor.
07 Yorumla
Soran+1 yılHoca nisanli?
Cevap sahibi+1 yılEh be otur bir düşün ya ne kadar doğru düşündüğüne bak. Yaş kaç senin?
Soran+1 yıl18 yasindayim
Cevap sahibi+1 yılSence bu konu da ne yapmalı.
Soran+1 yılVazgecmeliyim
Cevap sahibi+1 yılYani olmayacak dua'ya amin dememek lazım.
Soran+1 yılOff 😣
Gizli Üye(30-35)+1 yıltürkçecimizle okul çıkışı yürüyorduk. buzda yürüyemediği için elini bana verdi tutmam için... öyle işte :D
03 Yorumla
Soran+1 yıldalga mı geçiyon la fsdjfghjjs
Cevap sahibi+1 yıl* ben çocukluk aşkımı ve aşk hikayemi anlatıyorum. sen dalga mı geçiyorsun diyorsun. ne duygusuzsun be
Soran+1 yılozur dilerim tatlim :(
Baya seker bisiysin sen ya ortaokulami gidiyosun?
03 Yorumla
Soran+1 yılHayir
Soran+1 yılDil anlatim ama turkce goruyoruz o yuzden turkce diyorum bir sakincasi mi var?
+1 yılÖğretmenin yollu olmus
06 Yorumla- +1 yıl
haha bencede
Soran+1 yılNe alaka :)
- +1 yıl
ogrenciye ilgi gosterilmi ya, ogretmeninin ar damari catlamıs
Soran+1 yılbu ilgi gostermek mi bilemedim https://i.hizliresim.com/ZAOr2k.png bir de bu konusma var sanirim ben kendi kendime gelin guvey oluyorum
- +1 yıl
ben zaten sana bir sey demiyorum ogretmene diyorum. meslek etiği denen bir sey vardir. o. bu dersi almamis herhalde.
Soran+1 yılya hayır herkese sempatik davraniyor hoca
Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. gene mi ya. yaşıtlarına bak bakacaksan
01 Yorumla
Soran+1 yılNe yine mi
- Aşk İlişkileri konusunda 303 cevap paylaştı.
+1 yılSana ggoz kirptiysa kesin deli gibi asiktir
01 Yorumla
Soran+1 yılDalga geçme:(
Allahım sana geliyorum
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇok kişi seviyorsa size aşk-ı grup yapmak düşer.
10 Yorumla Çocuğu gibi görüyodur seni saçmalama bre sübyan
22 Yorumla
Soran+1 yılHshdjskd sübyan ben miyim?
Aşk İlişkileri konusunda 673 cevap paylaştı. Tipik ergenumus muhabbeti :)
00 YorumlaAranızda ne kadar yaş farkı var?
07 Yorumla
Soran+1 yıl7-8
Soran+1 yılhttps://i.hizliresim.com/ZAOr2k.png bu onunla konusmamiz. bence de o gozle bakmiyo
Soran+1 yıloff :( bir daha mesaj atmiyim bari yanlis anlar mi
Soran+1 yılsıkmıyorum aslında ama yanlis anlamadi belli ki.. neyse :)
+1 yılHep ergenlikten bunlar.
00 Yorumlatürkçe dedi ortaokulku bu banlayın
06 Yorumla
Soran+1 yılDil anlatim lise sonum 18 yasindayim..
Soran+1 yılYapicak bisey yok..
- +1 yıl
:D:D aynen bende iddaa ettim ama kabul etmedi orta okul bile değildir belkide @sonata_
Soran+1 yılHe ilkokul 1'im rahatlayacaksan..
onunla bol bol Türkçe konuş.
012 Yorumla
Soran+1 yılbiri de mantikli bisey yazsa disimi kiricam
Soran+1 yılya tamam ergence olabilir ama yardim almaya calisiyorum takinti bir hastalik biliyosun dimi
Soran+1 yılben 18 o da 26-27 vardır
Soran+1 yılhiç mi şansım yok yani
Soran+1 yılpeki.. tesekkurler.
Soran+1 yılyapabilsem keske ben takintili bir manyagim sanirim
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Hiç unutmama 3 sınıfta banada aynısı oldu
01 Yorumla
Soran+1 yılAhahahahhaha
+1 yılarzuluyomusun yoksa aşkmı var
015 Yorumla
Soran+1 yılİkisi de
- +1 yıl
peki sana bakıyormu hiç
Soran+1 yılHerkese baktığı kadar
- +1 yıl
sen onu etkilemek için bişey yaptınmı
Soran+1 yılHayir belli etmemeye calisiyorum
- +1 yıl
ama böyle nasıl dayanıyorsun
Soran+1 yılNapayim baska
- +1 yıl
parfüm kullan. dişiliğini göster. peki tayt faalan giyermisin
Soran+1 yılOna mı bakicak ya?
- +1 yıl
evet. sen istiyomuun istemiyomusun
Soran+1 yılTayt sevmem
- +1 yıl
sen adamı istiyomusun
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
o zaman biraz tarzının dışına çıkacaksın
Soran+1 yılYa cinsellik acisindan istemiyorum ki
Johny sins cok izlemiş bu kız
03 Yorumla
Soran+1 yılHic izlemedim la
Soran+1 yıl:((
+1 yılResmini koy bakim senden hoslanirmi soylim
00 Yorumla
+1 yılkaç yaşındasın kızım sen?
02 Yorumla
Soran+1 yıl18.
- +1 yıl
geçer geçer
Gizli Üye(30-35)+1 yılBugun pazar okul mu var?
018 Yorumla
Soran+1 yılsoruyu dün sordum ayrica dershane?
Cevap sahibi+1 yılTam. Soru sor. Mesela benim bir ogrenetmenim var hamile. Bir kizda surekli ona soru soruyor kiz mi olsun erkekl mi bilmek mi istersen? boyle seyler fark ediyorum hoca onu daha cok seviyor
Soran+1 yılbiraz utangacim ama mesajda bazen konusuyoruz ; https://i.hizliresim.com/ZAOr2k.png (soru atmistim)
Cevap sahibi+1 yılAdam sen bir tanesin demis goz kirpmis. Ee harekete gec o zaman. Dersleri bilmedin halde sor baska dersleride anlamadin mi turkce hocana sor yardim eder o sana ;)
Soran+1 yılfazla sıkmak istemiyorum mesaj atarak. bu ikinci konusmamiz bir de dershane tatil oldugu gun ogretmenler gunuydu o zaman mesaj atmistim
Cevap sahibi+1 yılMesajlas demiyorum okulda yardim iste sen ogrenci o hoca isine sana yardim etmeli
Soran+1 yılanladim :)
- +1 yıl
Herif sapık resmen ekran görüntüsünde de belli. Hocaya iltifat edilince, seni kullanacak ve seninle yazışmalarını delil tutacak... Nişanlı ve düzgün bir erkek olmayı bırak, bir öğretmen böyle davranamaz.. Ama, sen gel beni yap demişsin resmen mesajların çoğu silinmiş ama belli yine de.. Daha da soruyorsun anlamış mıdır? diye. Utan biraz, yazma o sapığa.
Soran+1 yılmesajlari niye sileyim ki hepsi bu? gel beni yap mi demisim?
Cevap sahibi+1 yılArkadas dogru soyluyor gibi geldi. Orda sen de birtanesin diyor demeki sen ona unu fdedin. Iyle olmasaydi sen birtanesin derdi sen de olmayacakti
Soran+1 yılevet yakalandim ahaha :(
Cevap sahibi+1 yılSapsal. Yapma o kadarda alt tarafi hoslanti. Ve vodka icki o nasil rrsim baska erkek mi git bul baska birini akilli hoca olsaydi. Ogrencilerle bu sekilde konusmazdi
Soran+1 yılbence aksine kotu niyetli degil yani ondan hoslandigimi bile anlamadi sanirim herkese sevgiyle yaklasiyo derste falan da. iyi niyetini suistimal ediyomusum gibi geldi :)
Cevap sahibi+1 yılBelkide !! Sen olayi yanlis anlmasin ayni dedigin gibi adam sadece hosgorulu olabilir.
Soran+1 yılgece mesaj atsam niyetini bilebiliriz aslinda? sence
Cevap sahibi+1 yılDeniyebilirsin. Sonuc almis olursun
Soran+1 yılne yazayim? bu saatte rahatsız ediyorum falan demem lazım onemli bisey uydurmaliyim
Cevap sahibi+1 yılAnlamadigin dersi sor sen turkce hocasi olarak biliirsin de
Eger bekarsa rahatsin
00 YorumlaVazgec bu sevdadan...
00 Yorumla
+1 yılbnde edebiyatçıya aşığım :) at gibi kadın
00 Yorumla
+1 yılyapma etme canım benim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 490 cevap paylaştı. He hoslanmistir nasil acilirim diye dusunuyodur
06 Yorumla
Soran+1 yılHoslandi mi dedim off
Soran+1 yılYa biriniz de ciddiye alin
Soran+1 yılTamam ya insanin halinden anlamiyosun bosver
benmiyim;)
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
ilkokullu musun :D
01 Yorumla
Soran+1 yılHayir l*n
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer sempatik olanada hoşlanıyo diyosnz :D
00 Yorumlayas kac bro
011 Yorumla
Soran+1 yıl18.
Soran+1 yılBilmiyorum da kiz arkadasi var nisanli mi ne
Soran+1 yılGülme komşuna gelir başına 😂
Soran+1 yılNe geldi?
Soran+1 yılMerak ettim hshsjshds neyse
Soran+1 yılHsksjskshhshs okey 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yıl:D nedır bu sızdekı hoca fantezısı
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. büyüyünce geçer
12 Yorumla
Soran+1 yılGeçmiyor scare
zaman bırak tatlım
01 Yorumla
Soran+1 yılZamana birakinca bisey olmuyor ki
+1 yılyaş kaç
05 Yorumla
Soran+1 yıl18.
- +1 yıl
ilgini baska seylere yöneltmeyi denedn mi
Soran+1 yılDenedim:/
- +1 yıl
ama geçer merak etme erkek ardasın olursa tüm ilgin ona kayar sşans ver baskalarına
Soran+1 yılYok ki sevgilim
- Devamını Gör (6)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne