1 yılGüven seviyenize ve ilişki geçmişinize göre değişir.
Ayrıca kızı niye tek şehre zorluyorsun? İyi yapmış walla.
Bak kızlar erkekler gibi değil. Ortamlara alışık değiller o yüzden başkalarına kayma ihtimalleri yüksek. İki arkadaşım bu şekilde ayrıldılar fakat ikisi de başka şehirde aynı üniversiteye olmasına rağmen ayrıldı. Birisi hatta zaten üniversitedeydi, kızı da zorlaması kız kendisi gelmek istedi çocuğun şehrine, ama yine de yamuk yaptı.
Sen bunlardan hesap et. Kızlar o kadar değişiyor. Erkekler kadar bu konuda sadık değiller. Erkekler alışıklar zaten bu ortamlara çoğunlukla.
Ve yine bu çok akıllı kızlarımız genelde ilk 1.5 sene aşırı derecede değişir, her ortamı görür, her şeyi tadar ve ondan sonra hiç şaşmaz bak fix, herr türlü neyi kaybettiğini o zaman anlar gelip ağlar yakar yazar ama iş işten geçmiştir.
Her kız için geçerli değildir. Çok kaliteli çok sadık, karakterli içinden geldiği gibi sadık olan ve 300 tane erkeğin içine koy yine de gelip seni arayıp bulacak kızlar elbette vardır.
Sen sevgilinin bu kızlardan olduğunu düşünmüyorsan siz zaten başta kaybetmişsiniz kanka güvenmeyerek.
Ayrıl yoluna bak boskoy00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılBaşıma geldi dostum çok detaya inmek istemiyorum şu an yıllar sonra tekrar barıştık ama üniversite çok farklı bi muhabbet heleki başka şehirde ise ne kadar güvenirsen güven anlık duygular değişicidir o yüzden kimseye güvenme bu hayatta ne kadar seversen sev senin hayatın senin seçimin senin yaşadığının aynısını ben 4 yıl önce yaşadım o yüzden çok iyi anlıyorum seni he şu an oda kafa olarak olgun bende öyle ama dediğim gibi senin kararın
34 Yorumla
Soran1 yılEyvallah Erkegin halinden erkek anlar anlamiyor kadinlar halden
- 1 yıl
2018 de bende yaşadım bunlar üniversiteye gidince değişiyor mutlaka ayrıl vakat ünisi bitince döndügünde sakın onu kabul etme naneleri yiyip yiyip sana dönmüş olacaktır
Soran1 yılKatiliyorum Oyle olucak zaten simdik yapmam etmem diyor ama ortami gorunce yapacak
- 1 yıl
Her insan bir değil üniversite 3 e geçtim hala sınırımı çizgimi koruyorum. İnsanlar ortamlara çağırıyor gitmiyorum, insan gibi okuluma gidip geliyordum arkadaş edindiğimde kafede 2-3 saat oturup geri dönüyordum yok aldatır vs, insanın kişiliği o ise yapar emin ol, bir insanın içinde varsa olur o, bazı insanlar vardır duruşu ağırlığı olur bazısı vardır jöle kıvamında.
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ayrıl birader başka şehirde uni hayatında neler döner neler olur hiç belli olmaz
02 Yorumla
Soran1 yılAynen oyle buyuksehir birde olucak is degil
1 yılSen bu ilişki işlerini çok yanlış anlamışsın.. yanlış sevmiş ya da belli ki hiç sevmemişsin.. E tabi her baba yiğidin harcı da değil. her şey herkes gözümün önünde olsun.. her şey önüme hazır gelsin.. ben hiç çaba sarf etmeyeyim.. hiç bir sorun olmasın.. çözüm odaklı ortak bir nokta bulmak zorunda kalmayayim.. empati kurmak zorunda bırakmasinlar beni.
böyle bir dünya yok.. heryerde.. herkesle sorunlar yaşayacaksin.. hayat böyle bir şey zaten.. kimi zaman gözünün önündekinden yediğin darbelerle şok geçirecek.. kimi zamanda uzaktaki birini deli gibi arayacak.. bunun da pişmanlığını iliklerine kadar hissedeceksin..00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Uff, durum gerçekten karmaşık görünüyor 😕. Uzun mesafe ilişkiler zor olabilir ama imkansız da değil. Eğer gerçek sevgi ve güven varsa, neden bir şans vermeyesin ki? Özellikle birbirinizle hala duygusal bağınız varsa, acele karar vermemek daha iyi olabilir. Belki de birlikte yeni bir yol haritası çizersiniz. Unutma, aşk bazen mesafeleri aşabilir! 💖
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Senin yüzünden istediği üniden vazgeçse vicdanın sızlamicak mıydı belki iki sene sonra ayrılıcaksınız ve o senin yüzünden seçmediği üninin pişmanlığını yaşayacak hiç mi korkmuyorsunuz ya insanların hayatına yön verirken?
Ayrılman kız için iyi olur çünkü onu düşünmüyorsun105 Yorumla- 1 yıl
Ayrılman iyi olur demişsin, uzun uzun yazmışsın ben direkt yazdım işte 😅Aynı yol uzatmak istemedim
Soran1 yılAyrilacam buyuk ihtimal zaten agliyor uzuluyor ama yapacak seyim yok uni cok tehliklei ortam
Soran1 yılTamam haber ederim birkez daha ikna etmeye caliscam sabaha kadar agliyorsa ikna olma ihtimali var
Gizli Üye(36-45)1 yılNe tuaf bir adamsin yahu. . İnsan içindekini dusunurmuş belkide sen aldatacaksin da o kız için böyle düşündün insanın fikri ne işe zikride o olurmuş. . Eşimle sekiz ay ayrı kaldım aklıma bir kere bile aldatmak gelmedi işime gittim geldim çocuğuma baktım benim eşim 13 yıl sonra gidip komşumla yatağımda seks yapmış. yani hicbeklemedigim bir ihanetti. Yani anlayacagin nerden biliyorsun abi belkide sen aldatacaksin onu? Niye başkasına yukluyorsun ahlaksizligi? Kadın üniversiteye gidecek narsistlik yapıp kadını engelliyorsun üstüne aldatılmak tan iyidir deyip kadından ayrılmak diyorsun Ayrıl abi o kızın Hayrına olacak yemin ederim bir kadın kurtulmuş olucak. .. inşallah ayrilirsinda anasının babasının duası senin gibi ilk durakta ayrılmak isteyen insanları engeller. Allah iyi insanlarla iyi düşünceli insanlarla karşılaştırsın
84 Yorumla- 1 yıl
👏👏👏👏👏imza atarım bunun altına
- 1 yıl
Geçmiş olsun size
Cevap sahibi1 yıl@pasificoceann teşekkür ederim aşkım atlattım. daha mutluyum. Aldatılmak önce düşürür sonra güçlendirir. Sonrada gözünü açar bu dünya da ikinci doğuşum ve yeniden başladım. inan herseyin hayirisli birisi yıkılırsa kalbinizi birisi tekrar yuceltiyor. Oyuzden geçti gitti. 🥰
- 1 yıl
Çok mutlu oldum hayırlısı olsun sizin için
Bak kardeşim benden sana kardeş tavsiyesi düşün öyle insanlar varki sevdiğinin okumasını bile istemiyor ve bazıları okumayı bırakıyor bazıları bırakmıyor bu 2. çözüm sevip sevmeme değil bazıları okumayı istiyor ama karşısındaki kişiyi gerçekten seviyor yani açıklamam sen seviyorsun ve okumasına engel bile olmuyorsun tek isteğin şehrinde okuması ama o gidip başka şehirde okumayı tercih ediyor benim fikrim bu işin içinde bazı şeyler var haa günahını almayayım ama %90 böyle işin garip olduğu şey ne diyeyimmi kendi şehrinde de okuma şansı var ama başka şehirde okusa seni seviyorsa özlemeyi istemez sen düşün sana kalmış bir şey akıl vermiş olmayalım
00 YorumlaUlan kızın eğitimi senin gibi osorok bir heriften elbette ki daha önemli, iyi yapmış hayırdır? Anası mısın babası mısın? Zaten güvenmediğin biriyle neden birlikte oldun ki g@t herif fesat aklını skm KİŞİ kendinden bilir işi.
718 Yorumla- 1 yıl
@GırıkAyna sakin kanka sakin jsjsj
bu arada haslisin bence kız iyi yapmış - 1 yıl
Sakin ol la. Okuyunca sanki çok bir şey değişecek gibi konuşuyorsun. Altı üstü diplomalı işsiz olucak
- 1 yıl
@Rich_Sanchezs neden işsiz olsunki? Bu ahngi zamanenin düşüncesi? O kadar çalışıb kendi parasini yiyen kadınlar varki
- 1 yıl
Sen üniversite mezunuyum musun? Ona göre değilsen boşuna cevap bile yazmıycam
- 1 yıl
Otomatik klavye hatası mezunu?
- 1 yıl
@Rich_Sanchezs ben Türk bile degilim ve dilinizi bu kadariyla bilemm bile bana yeter ve klavye hatasi gözüne girdise ne diyeyim vallah😂😂ben mezun degilim ama okuyanlari örnek dedim konuyu uzatma bos bosuna boş yapma
- 1 yıl
Öyleyse bilip görmediğin bir kültür ve yaşamın olduğu ülke hakkında çok konuşma. İnsanlar diplomalı işsiz ordusuna katılmak için nelerden vazgeçtiğinin farkında bile değil. Klavyeden yorum yapıcağına gel Türkiye ye oku iş bul bakalım
- 1 yıl
iş bulunmuyomuki orada? Aaa ne qarip bizim akrabalar Türkiyede iş bulub çalışıyolar neyse öyle olsun bakalım
- 1 yıl
Ne iş yaptıklarını biliyorum burada merak etme muamele paralarını da veriyorum
- 1 yıl
@Rich_Sanchezs
Ne bölüm kazandığını nereden biliyorsun aq kız başka şehirden İstanbul’a gelmiş, İstanbul’u öyle herkes kazanamaz. Bunu geçtim eğitim hayatı bir sevgiliden daha önemli olamaz annesi babası kızına izin vermiş, devam edip etmeyeceği belirsiz bir sevgiliye ne oluyor pardon? Ayrıca insan güvenmediği biriyle muhatap bile olmamalı kaldı ki sevgili olmak. - 1 yıl
Belirsiz bir sevgili dediğin şahıs ya o kız için ölümü bile göze alabilecek, ona tüm hayatı boyunca sahip çıkıp perişan etmeyecek biriyse? Umarım herkesin değiştiği şeyler değer
- 1 yıl
Belki de üniversiteye gidince onu terk etmesinden korkuyordur
- 1 yıl
İşte bu da güveninin sarsık olmasından kaynaklı karakterli insan her yerde karakterlidir mekanın bir önemi inan yok düzgün bir kadın 100 erkek arasında yine düzgündür, düzgün erkek 100 kadın arasından yine düzgündür. Aman neyse güvenmediği birinden zaten ayrılsın bu kız için en iyisi olacak biri bana bunu yapsa demek ki bana güvenmiyor der ondan evvel ben ayrılırdım.
- 1 yıl
Mantıklı bir bakış açısı
- 1 yıl
Oaa Türkçeye bak
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılKızla gurur duydum seni dinlememiş istediği yere gitmiş... ayrıl ayrıl iki gün ağlar üçüncü gün mutlu olur o kız valla hella olsun
76 Yorumla
Soran1 yılBir umut bekliyorum sabahlara kadar agliyor belki vazgecer gitmekten seneye bir daha girer bu sehri secer belki sonra evlilik teklifi ederim
- 1 yıl
Vazgeçmez o kız iyide yapar
Soran1 yılNeresi iyi yapar benden daha yakisikli daha iyi delikanli erkek mi bulacak unide hepsi alkol duskunu insanlar
- 1 yıl
Gayet iyi yapar sen daha sevdiği kadının istediği eğitimi almasını isteyemeyen bir erkeksin delikanlılık dersi mi vereceksin? Jsjwjxjjx
Soran1 yılEgitimini alsin ama bu sehirde isterse doktora yapsin
Niye oyle birsey istemeyim- 1 yıl
senden daha iyisini tabi ki bulur hem de okumuş üniversite eğitimi almış görgülü biriyle olur. üniversiteye gitmedin büyük ihtimal ortamı hakkında gram bilgin yok herkes alkolikmiş önce gitseydin sonra fikir sahibi olsaydın
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılAlt tarafı sevgilin takılıyodun sadece gören de evlenecen zaten bir süre sonra sen yoluna ben yoluma yapacksınız ne senin kız üzerinde ne kızın senin üzerinde hiç bir şeyi olamaz zaten bunda bir şey yok aldatacak dedin bunu neye göre dedin o zaman sen de onu aldatırsın ona kalırsa nikahına almadığın kız üzerinde hüküm sürmeye kalkma bu saçmalık oluyor
20 Yorumla senin bileceğin iş kimse senin hayatına fikrine karışamaz fikrime gelecek olursan bir şans daha ver anlıyorum kıskançsın saten kıskanmayan erkekten hayır gelmez bırak gitsin ama gittiği yere tanıdıkların varsa araştırsın eyer bir yanlış görürsen ayrılırsın hemen kesip atma bu arada bu soruyu kızlara sorma bilmezmisin kız kızı atmaz saten nezamazan cinsiyetçilik yapmadan yorum yaptılarki
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Ya sen kendine samimi olarak aşık mı değil mi onu anlayamıyor musun? Erkeklerdeki ne bu duygusal körlük anlamıyorum. Samimi aşıksa ve sen de aşıksan bırakma. Sonra evlensen barklansan bile aklında hep o kalır. Çünkü insan zihni yarım kalmış şeyleri tamamlamak ister.
00 Yorumla
1 yılYa kardeşim akıl var mantık var. Aynı durumda sen olsaydın kızı dinleyecek miydin sanki? Kız neden altı üstü bir sevgili için hayatını etkileyecek bir karar versin senin bunu aklın alıyor mu? Yarın öbür gün desen kıza ben ayrılıcam diye o kızın hali ne olacak, ömür boyu pişmanlık, insan bu kadar bencil olur mu nerden baksan saçmalık.. ben sürdürmeyeceğim diyorsan istemiyorsan da ayrılabilirsin bu onun yararına olur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılUzak mesafe ilişkileri ne sağlıklı ne de verimli. Çoğunlukla günün sonunda harcadığın zamana ve emeğe yanıyorsun. Hem zaten onu baştan uyarmışsın.
Ayrıca aldatacağını düşündüğün kişiyle başta neden sevgili oldun? Senin de hatan var. Ayrılmanız ikiniz için de en iyisi olur. İlişkiyi bitir ve geri adım atma.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDediğin halde yazdıysa hak eder değilse direk ayrıl kıza yazık etme derim. Sevdiğim kişi hayatımda iken uzak bile olsak birisine bakmadım bakamazdım bunu açıkça diyim. Seven sevdiğinden uzak ta olsa bakmaz. Sizin aranızda güven yok. uzaklık bazı şeylere bahane değildir ve kızı aldatma ayrıl sen direk.
21 Yorumla
Cevap sahibi1 yılEklemek isterim o da istediği yerde okuyabilir ama sen neden yanında gitmek istemedin o da var. Uzak yere gitse bile ziyaret edebilirsin sonuçta ya da o seni eder.
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
1 yılSabır.. onun aldatma ihtimali varsa senin de aldatma ihtimalin var. Neyse ayrıl da kız senden kurtulsun ya senin bu zihniyetinden kurtulsun
51 Yorumla
Soran1 yılBenim isim var gucum var pis ortamlarla isim yok ama onun uninortami pis olcak yani aldatma ihtinal her zaman var
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılKız istediği yerde okur kısıtlama yapmaya kalkışman doğru mu?
Ayrılmak yerine onunla gidebilirsin tabii bir engel yoksa
42 Yorumla
Soran1 yılKisitlama degil gidebilir tabi ama bende ayrilmak sartiyla aglasada zirlasada baska care yok unide bir erkek sarkintilik yapsa ben nasil sahip cikacam
- 1 yıl
Kendisini koruyamaz mı başka bir şehre gidiyorsa sorumluluk almayı da bilmeli ayrılmak size daha mantıklı geldiyse o zaman ayrılın
Ya tüm ömrünü etkilecek bi kararda sen kimsin de onu yaz bunu yazma diyosun? Nikahlı kocası mısın yok! O zaman sesini kes otur. Ayrıl kıza hayır gelmez senden. İnsanların kaderleri hakkında söz sahibi olmaya çalışmayın
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKızların anlamadığı şey. İdrak edemediği şey. Sen ona burayı seçme. Başka yer seçme. Dediğin halde seçmesi ve gitmesi. Yani sende sözünde dur. Ayrıl ayrılırım demişsin. Bilerek seçmiş ayrılığı göze almıştır. Kadın milleti herşeye ağlar zaten. Timsah gözyaşlarına kanma. Kadınların gözyaşlarına hiç kanma.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYaşadığınız şehir çok küçük ve akademik alanda başarısız bir yer mi? Eğer tıp mühendislik hukuk gibi alanlarda kaliteli bir eğitim almak istiyorsa sayılı ünilerden birine tercih yaptıysa kız haklı, senin bu düşüncende bencillik olur. Ama ataması olmayan bir bölüm için seni bırakıp gidiyorsa ayrılmanı destekleyebilirim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 694 cevap paylaştı.
1 yılayrıl belli sevmiyosun sever erkek onun şehrine kadan giden r
39 Yorumla
Soran1 yılIsim var burada bos gezmiyoruz
- 1 yıl
Erkek gider de ne 😅Ulan biz şey miyiz köle miyiz
- 1 yıl
Kadın kölesi mi de onun yanından ayrılmamak peki saçma sapan konuşma ya @Kim-Bilir-Belkidee
- 1 yıl
Onun yanından ayrılmamak derken?
Azıcık saygılı olsanız
Görüş sahibi tanıdığım olduğu için atladım görüşüne
Ayrıca ben ayrıl yazdım görüşümde - 1 yıl
Bende diyorum kadın onun kölesimide yanında ayrilmicak
- 1 yıl
He öyle bir şey yok tabi ki estağfurullah ne demek 🌸
Kimse kimsenin kölesi değildir
Ama ben aşkıma köle olurum 😅
- 1 yıl
Görüşün:🗑
- 1 yıl
Neyse ya banane
- 1 yıl
Teşekkür ederim 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
1 yılBirisi için ideallerini değiştirmek bana doğru gelmiyor. Kız kendi için doğru olanı yapmış. Sen ayrılırsın ayrılmazsın kendi içinde halletmen gereken bir şey. Yerinde ben olsam ayrılma gereği duymazdım.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Sen istemediğin halde yazdıysa zaten ortada saygı kalmamış demektir ilişki demek sorumluluk demek artık iki kişinin gözüyle bakmak demek
Ortada ilişki yok zaten geçmiş olsun
Evlenmeden ayrıl zaten08 Yorumla
Soran1 yılKendisi ayrilmayalim diye agliyor ben napim
Soran1 yılBeni manipule edip ne yapacak
Seviyor bence
Ekim ayina kadar sure vereyim belki vazgecer- 1 yıl
Ahahaha yorumun şaka mı?
Sen istemediğin halde derken? Burada kızın “ilerideki” mesleği söz konusu eğitimi söz konusu kız İstanbul’u kazanmış İstanbul’un diploması başka oluyor mezun olduktan hemen sonra rahatça iş bile bulabilir. Evlenip evlenmeyeceği belirsiz bir “sevgili” için neden bu kadar önemli bir kararından vazgeçsin? Oldu da ileride ayrıldılar ne olacak bana bunu söyler misin? Eş olsa sonuna kadar haklıdır derim fakat sevgilinin haddine değil böyle bir istekte bulunmak! Soran aşırı bencil, narsist kız kardeşi bir erkek için okulundan vazgeçse ne der acaba! Zaten güvenmediği biriyle birlikte olması da soranın gelişememiş korkak biri olduğunu gösteriyor. - 1 yıl
Ha eş ha sevgili ne fark eder, ilişki yaşıyorsun her türlü, imza atınca mı söz hakkı kazanabilir sadece diyosun çok saçma (tabi burada kast ettiğim uzun, ciddi ilişki) evlilikte bitebilir, sevgililikte bitebilir garantisi yok ama karşılıklı ortak yol bulmaya niyeti yoksa birlikte olduğun insanın, niye hayatında? Eş, sevgili fark etmiyor biri sadece kağıt üstünde imza
- 1 yıl
Farklı farklı düşünceler gördüm fakat böylesini ilk defa görüyorum sevgili ile eş’e aynı diyen birini demek ki bugüne kadar ne çok kocamız olmuşta haberimiz yok. Sen sevgilinin isteklerine göre hareket et tamam mı o ne derse onu yap kendin bir birey olmaktan çıkıp sadece onun istediği gibi şekillendireceği bir kukla ol ki zaten eminim öylesindir sevgilin için ailenden bile vazgeçebilirsin gibi görünüyor sjsjfjskdmsmjfkkdkf
1 yılAyrıl kardeşim sen. Kız arkadaşın ileride üzüleceğine şimdi üzülür toparlanır. Sunduğun şarta bak? Helal olsun ona geleceği ile oynamana izin vermemiş 💎
10 YorumlaBu erkekler niye bu kadar özgüvensiz ya
Ayril kizdan kurtulsun senden uzulsede aglasada ayril daha iyisini bulur zaten unide20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 511 cevap paylaştı. 2 günlük birisin kızın hayatında sanki kocasıymış gibi konuşuyorsun napsın senin yüzünden üni de mi okumasın
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
1 yılAyrılırım dediysem ayrıl. Yoksa bundan sonra daha ciddiye almaz seni. Ayrıca da bir iyilik yapmış olursun 😄
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 519 cevap paylaştı.
1 yılÜniversite gibi önemli bir konuda neden bu kadar katısın? Üstelik bu hayat senin bile değil... Ayrıldığında sevgilin için kurtuluş olacak ama onun haberi yok
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 448 cevap paylaştı.
1 yılAyrıl bence de kız senden kurtulmuş olur geleceğine önlem oluyosun istediği sehre gidebilir o senin kölen değil
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKız neden aldatsın her kız aynı değil Sunu bi anla kızın yanında olup destek olacağına uzaklaşıp en ufak Bi mesafede ayrılık düşünüyorsan kız en iyisini yapmıs seni dinlememekle çünkü dinlese pişman olurmuş bi süre sonra iyi ki bırakmış der
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
1 yılHer üniversite okuyan aldatacak diye bir şey yok. Güvenin yoksa ilişkiyi ilerletmenin anlamı yok
10 Yorumla O kız senden ayrılsın. Ne demek başka şehire gidersen ayrılırım ne mxl insanlarsınız yaa
15 Yorumla
Soran1 yılNiye oyle birsey olsun evlenince ayni evdeyiz pis ortami yok
Orada pis ortam var
Bir erkekle kahve icip story bile atsa elalemin diline duscem
Manitan vriyor diye tum arkadaslarim dalga gececek simdiden daha gitmeden basladilarsa o zaman daha cok rezil olurum
Soran1 yılBen ayrilcam zaten ama aglayip duruyor ben napim
İlk sevgilisiyim 3 yillik iliski ayrilmak kolay mi
1 yılOrtada aldatma olmasa dahi uzak mesafenin kendi içinde çok farklı zorlukları var. Yapabilen azdır. Yapamayız diyosan ayrıl daha iyi olur.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 330 cevap paylaştı. Aklından bir anlık bile geçtiyse çok sevmiyorsundur ayrıl.
Ama unutma yaz tatili var 14 tatili var şunu var bunu var00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bunu soruyorsan ayrıl zaten. Kız diye bahsediyorsun bide
01 Yorumla
Soran1 yılNe diye bahsedeyim birader mi
Sana ne güvenmiyorsan zaten baştan ayrılsaydın tehditle olmaz bu işler ayrıl da kız daha iysiini bulsun senden
00 Yorumla
1 yılAyrılmasan bile birkaç ay sonra başka erkeklerle takılmaya başlayınca mecbur ayrılırsınız
01 Yorumla
Soran1 yılAynen oyle
Gizli Üye(18-24)1 yılya başkasına vermez de uzak mesafede ilişki saçma o yüzden bilmiyorum değerlendir kendin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılayrıl kardeşim. büyük ihtimalle hatta çok büyük ihtimalle orada başkalarıyla takılacak. gözden uzak olan gönülden de uzak olur deyimini bilirmisin.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Ayrılın tabi ki!14 Yorumla- 1 yıl
Böyle düşünen biri de ayrılsın yani 😅
- 1 yıl
EyvAllah 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılYaz tatilinde yani okul bitince tekrar bir araya gelmeyecekmisiniz
00 Yorumla
1 yılayrı şehirlerde kazanalım 3 sene oldu, bir sıkıntımız yok. Bence ayrılmayın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. kesinlikle yani üni başka bir dünya senin içinde onun içinde ızdırap olmasın yeni insanlar iyidir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılniye aldatsın seni pardon? aldatacak biriyle niye hala birliktesin o zaman, saçma sapan düsünceler ya senin keyfine mi eğitim hayatını şekillendirsin kız
00 YorumlaNiye hayatını sana göre yaşamsk zorunda mı onun hayali ideali yok mu ne boş bir düşünce ya
00 Yorumla
1 yıliyi yapmış senin için niye böyle bişeyden vazgecsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 521 cevap paylaştı.
1 yılAldatacağını düşünüyorsan üniversiteye gitmeden bitirseydin
02 Yorumla- 1 yıl
Güncelleme ve diğer yorumlara binaen. Üni çok farklı ortam demişsiniz insan bozulur falan demişsiniz. Demek ki bı aldatılanlar ruhu kasar olanlarla birlikteymiş. Sizin ne kendinize ne karşı cinse güveniniz yok. İnsanda inançsız bile olsa bir ahlak anlayışı olur. Demek ki ahlaksız tiplerle birliktesiniz o güveni kazanamamışsınız.
- 1 yıl
Ben de ailemden uzakta okudum hem de evde kaldım. Evden ayrılırken ev arkadaşım sen ne mal bi insansın dümdüz geldin dümdüz gidiyorsun dedi. Bu özgürlük falan değil otokontrol.
ayrılmak için bahane arıyorum demiyorsun da başka şehire gidersen ayrılırım diyorsun. kız değil sen aldatırsın
25 Yorumla
Soran1 yılNe alakasi var uniye giden kizlar cumle alemde herkes ne yaptiklarini biliyor elaleme rezil edicek beni
- 1 yıl
Lan sen ne iğrenç bir herifsin cidden caahil Ortadoğu zihniyeti gelişememiş aklı fikri iki bacak arasında olan erkek herBokumu yerken kadını geriye çeken bir zihniyet var inanamıyorum düşünceye bakar mısınız kadın okusa dert okumasa dert bu ülkedeki erkeklerin zihniyeti acil toparlanmalı gelişmeli bu gidişle 10 yıl sonra Afganistanız zihniyet bunu gösteriyor. Ne oldu arkadaşlarının canı çok mu yakıldı? Altta arkadaşlarım sevgilin verir tarzında bir şey söylemişsin adam olsan böyle laf edeni 10 yıllık komalık eder felç bırakırsın bok zihniyetli
Soran1 yılLan sen ne taktik bana bu feministler basa bela
Okusun burada okusun uzakta olunca ne olacak sanki is bulacak
Uni mezunlari hep issiz
Erkek olmayan erkeklerin halinden anlamiyor
Bir ortama girince kiz arkadasim farkli sehirde unide diyince ne laflar donuyor senin haberin var mi neler dusunuyorlar- 1 yıl
İş bulur İstanbul’u kazanan biri bulur işi gelecekti maaşı kariyeri senin gibi birinden daha önemli. Ne düşünürlermiş? Kendileri üniversitede çok skşp kendilerinden mi biliyorlar senin sevgilin hakkında öyle mide bulandırıcı şeyler düşünmeyi kendilerine had bilen kişileri ADAM olsaydın komalık ederdin ama korkak ve “elalem ne der” biri olduğun için o güç ve g@t sen de yok. Kızı rahat bırak gören de 10 yıllık kocası sanacak haddini bil caahil cüheyla adam ol adam korkaklığı kes
Gizli Üye(30-35)1 yılKız aldatır kardeşim. Kadına güvenme hiçbir konuda. Askere gidersin bırakır şehir dışına çıkar bırakır. Mutlaka bırakır.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılO seni tercih etmemiş, ayrıl gitsin haklısın bence
Ben bi kız olarak sana hak verdim
Ondan bi halt olmaz afedersin de yani00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAyrılmazsan o senden ayrılır emin ol
Ayrılmasada senin uzaktan kullanır
Bence sen bu işi unut kardeşim ayrıl kafan rahatlasın.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKessin be yapma dedigi halde yaptiysa b0k yesin hem aldatacgini düsünüyosan nedn sevglisin? Güven yok
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBn anladm lan
Gizli Üye(18-24)1 yılİyi yapmış insanları kendi hayatları konusunda karar verirken iki kere düşünürsün artık
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÜmiversiteye bir girdimi sabahlara kadar diyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAyrıl gitsin ya da başka çözümü var seviyorsan evlenecek isen
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKardeşim seninle konuşmak istiyorum
1 yılüzülüyor musunuz? keşke insanlar birbirine yamuk yapmasa benim akrabam çok iyiydi
derslerde şu anki eşi için öğretmenliği
seçti ama puanı her şey e tutuyordu şu an gördüğüm en iyi çift00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılFazla ilgi budalası ise
Coşkulu ve tutkulu ise aldatılman yüksek ya da senin aldatman yüksek00 Yorumla
1 yılKimsenin hayaline hedefine engel koymaya hakkınız yok. Elbette istediği yerde okuyacak. Belki de yıllar sonra sen pişman olacaksın neden ayrıldım diye
10 Yorumla
1 yılKızı tebrik ediyorum kariyer her zaman daha önemli elin oğlunu düşünüp hayalinden vazgeçmesi iyi olmazdı. Next💅✨
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBaşka şehirde sevgili yapar kesin
Hangi kızı tek bırakırlar
Flört ettiği öpüştüğü olur illaki
00 YorumlaBence kızın sana meraklı olması zaten kızın hatası.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSenin de aldatma ihtimalin var. Kıza yüklenmenin ne anlamı var ki? Karşındakinin kararlarına saygı gösteremiyorsan ve hayatına müdahele edip dünyasının senin etrafında dönmesini istiyorsan bence de ayrıl en iyisi
00 Yorumla
1 yılBence ayrılma ama şunu bil ki onun ne kadar üstüne düşersen o kadar kaybedersin. Alma verme dengesini sağla. İllaki okuyacak onun hayatı.
00 Yorumla
1 yılOhh iyi yapmış sana mı bağlı kalacaktı? Hayırdır sen kimsin de ona nereyi seçeceğini söylüyorsun, kızın hayatıyla oynuyorsun.
00 Yorumla- Devamını Gör (42)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat