Biz mi diyoruz kişiliksiz, onursuz olun diye? O onun sorunu.

Biz mi diyoruz kişiliksiz, onursuz olun diye? O onun sorunu.
Erkek başta kendini efendi olarak tanıtır. fakat kadının hatası serseri olduğunu görmesine rağmen ben bunu düzeltirim diye devam etmesinden geliyor.
Dediğin gibi erkek başta kendini efendi gibi tanıtır ama süreçte kadın bağlanır. O yüzden kopuş da zor olur. Bunu içtiğin sigara gibi düşün. Kendin demiştin bırakma konusundaki istikrarını.
Sigara ve bir insana bağımlılık çok farklıdır. biri fiziksel biri ruhsaldır. sigara bana aşık değil sonuçta bir tütün sadece. ama bir kişi kendisine zarar veren insanı göz göre göre seviyorum diyorsa. takıntılı olmuş demektir. bu da psikolojik sorundur.
E sigara da sana zarar veriyor. Göz göre göre niye içiyorsun? Psikolojik sorunların mı var? Takıntılı mısın? Keza bütün içenler de mi öyle?
çünkü sigara insan değil. ve ayrıca zevk veriyor bir yerde. yani fayda zarar ilişkisine bakıyorum. toksik bir ilişkinin insana verdiği fayda yoktur. iyi günler.
E sigaranın da yoktur, aksine sağlıksal açıdan sana ve çevrene zararı vardır. İyi günler.
Hayır fakat ben şöyle düşünüyorum kız erkek fark etmez seçimlerimizden mesulüz karşı tarafta hoş olmayan bir mi gördün ayrılırsın bile bile devam ediyorsan benzer ruhtansındır bence.
Yo sorun neden kadında olsun o karşı tarafın had bilmezliği kadını bağlayan bir şey olamaz karşı taraf isterse suçlamaya çalışsın bir şey değişmez
Yorumlara baksana. Yorumlarda bile suçlayan rahatsızlar var.
Hayır. Sorun karşı taraftaymış zaten bişey aramaya gerek yok
EİC için teşekkürler ☺️🙏🏻
Rica ederim. 😊
Kesinlikle hayır! Eğer karşı taraf kötü davranıyorsa bu tamamen onun sorunu. Biz kadınlar kendimizi sorgulamamalıyız. Kendimize olan güvenimizi kaybetmemeliyiz. 💪 Herkesin bir sınırı var ve bu sınırları aşmadan önce birbirimizin değerine saygı duymayı öğrenmeliyiz. Eğer biri sana kötü davranıyorsa, onun kişiliğinde bir problem var ve bu tamamen onun sorunu! 💔✨
Cevap
4Cevap
Tüm suçlu kadınlardır tüm kötülükler kadınlardan çıkıyor çirkin ne varsa kadınlar kadınlar seytan ile ortak çalışıyor kadınlar kadınlar kadınlar
Kapatılsın
😂😂😂😂Ok. Seni kırmayıp annen gibi bir kötü kalpli şeytandan başlayarak kadınları kapatıyoruz.
Tamam madem 😂
Sizden kurtulmuş oluruz böylece
Seçimleri doğruya yakın yapmak gerek bazen sorun kimdeyse o aramalı kendinde
E başından ben karaktersizim mi diyor erkekler
Özellikle demesede belli eden hareketleride siz görmezden geliyorsunuz o nasıl olcak
E o zaman senin mantığınla da erkekler de aldatılırsa sorunu kendinde arasın. Acaba kaçınız kendinde arar. Eminim ki demediğini bırakmaz. Senin mantığınla o kız da belli etmiş ama o tercih etmiş oluyor. O hâlde söylenmeye hakkı yok.
Aldatan erkek ya da kadın sorunu kendinde aramayıp karşı tarafla konuşmuyorsa zaten orada bi sıkıntı var demektir aldatmanın bir bahanesi yok. Bile bile lades olacak insanı seçen hiç kimsenin bundan şikayet etmeye hakkı yok bir tek erkeğin değil
Eeee…İlk cümlenle son cümlen çelişti şimdi bakıyorum da. Hem diyorsun aldatan kadın ya da erkek sorunu kendinde aramayıp karşı tarafta arıyorsa sıkıntı var hem de diyorsun bile bile lades hem diyorsun aldatmanın bahanesi yoktur. Bu ne çelişki ? 😂😂
Ablacım sen neyi nerden anlıyon gözünü seveyim ya nerenin çelişkisi sosyal ortamda seminermi kuralım sana açıklama yapmak için
Tipi düzgün cebinde parası var diye gidip herife kul köle oluyonuz adam hanzonun önde gideni sonra beni insan yerine koymuyor koymaz çünkü kendi değerinizi kendiniz tüketiyorsunuz. Aldatmanın bhnesi yoktur evet bile isteye yapılır. Ben seni aldattım ama senin yüzünden diyemezsin hiö bir insana çünkü aklında mantığınla yaparsın ayrılalım demeye bi yerin yemiyodur en kolayı aldatırsın o yüzden aldatan sorunu kendinde arasın ilk önce
Siz erkekler tipe hiç bakmıyor musunuz sanki? Bize gelince niye sorun oluyor? Ki paraya bakan erkekler de var. Ayrıca para da hayatın bir parçası. Bizden nasıl siz erkekler evlenince ev işi bekliyorsanız ve eve gelince yan gelip yatıyorsanız bir kadın da buna karşılık pekâlâ karşı tarafın maddi durumuna bakar ve hakkıdır. Çalışıyorsa da dengi birini istemek hakkıdır. Atasözünde de dediği gibi “Davul bile dengi denginedir.” Hanzo lafı ediyorsanız siz de o zaman nerede bir ortalık karıştıran. kaşar varsa ona kul köle oluyorsunuz. Aksi olsa bu toplumda gelin kaynana sorunları olmaz. Ailenizle aranıza çomak sokmaya çalışan kadınlar yerine ailenize denk birine gönül verirsiniz ve sorun kökünden çözülür.
Ben seni senin kurduğun cümleler kadar anlarım. Kendini ifade etme sorunu varsa ben ne yapayım?
Yeryüzündeki tum sorunlar erkolardan kaynaklıdır nokta
Kişiliksiz onursuz serseri tiplere ilgi gösteren şans veren de sizsiniz ne zaman efendi düzgün eekekler değer görecek?
Aynı durum sizde de var Küçük Emrah. O zaman da sorun sizde mi?
Neticede şansı veren sizsiniz. 😂😂
Teklif ettiğiniz kızlar da dediğin gibi çıkınca neden ben onursuz kişilere teklif ettim de doğru düzgün kişilere gönlümü veremedim. Demek ki sorun bende. Onursuz seviyorum dersin o zaman da diyorum. Bunu anlamayacak ne var? 🙄🙄
Öyle ya biz bu durumda sorunu kendimizde arayacaksak aynı şeyi siz yaşayınca ayrıcalıklı vatandaş mı oluyorsunuz diyorum.
E o sana verirken sen de ona vermiş olmuyor musun? Sanki tek erkeğin ihtiyacı cinsellik. 😂😂
Kendini bilmen güzel. 😂😂Evlenmelik değil , eğlenmelik biri olduğunu itiraf etmen güzeldi. 👏👏
Ben onlardan olsam ben de aynı şeyi yapıp aldatırım. Aldatmıyorsam demek ki onlardan değilim. Demek ki kişilik meselesi. Herkes senin gibi kişiliksiz, onursuz değil demek ki.
Aynı şey iki tarafın da ihtiyacı iken cinsellik.
Yooo… Gayet de var. Senin gibiler mesela eğlenmelik. Kim ne yapsın senin gibi bedava jigo…?
Tabii herkes sen ve senin gibiler. 😂😂ne bu? Kendi çamurunu başkasına atma sevdası ml? Demek ki hepiniz aynı b*ksunuz da ondan denk geliyorum. 😂😂
Bizim de size düzgün olmak gibi bir borcumuz yok ama diyorum ya kişilik meselesi. Senin olmayan kişiliğinle anlamaman normal.
Hahahaha Sen kendini Tanrı mı sanıyorsun da gelecekten haber verebilme hakkını kendinde görüyorsun komik şey seni? 😂😂
Dedi bendekinin yarısı kadar bile bir zekâya sahip olamayan kişi. 😂😂
Alma zaten. Biz de seni ciddiye alamıyoruz.
Onun için diyorum zaten onursuz diye. Sen kalma zaten olmayan onurunla sadık. Üstünde emanet durur. Acıyorum senin gibilerin hayatındaki kadınlara. Yazık !
Benim Tanrım Atatürkse senin tanrın ne Arap? Putlar mı?
Senin içinde varmış delilik. Biz ne yapalım kaşar peşinde koşan fare? Biz niye delirmiyoruz? Oysaki size Eyşan gibiler yarar. Az bile yapmış.
Hahahaha Ne zamandan beri İslâm’da zina suç sayılmıyor da kullanıp atmaktan söz ediyordun?
Yoksa deisler senin gibilere Süslüman derken haklı mıydı? 😂😂
Ben de Müslümanım ama Müslüman olmam Türk olduğum gerçeğini değiştirmez. Bunun için de Tanrı demekten utanmam Arap’çık.
Ne kadar inandığın belli. 😂😂
Daha gereklerini yerine getirmiyorsun.
Ha biz her hâlimizle seçiliyoruz demek ki. Kaşar sevdiğini böylece itiraf etmen güzeldi. 😂😂👏👏
Ulan bana zina ediyor diyon da CHP'li kemalist erkekler full içkici kemalist hahaha. Ben AKP'li aileden gelme bir yeniden refahlıyım en azından benim gibi nadir var bu tarafda günahları takmayan ama senin kesiminde öyle alkole zinaya karşı olan pek yok sen onları uyar ilk önce
Hahahaha câhil olduğun “ Utansan zaten kemalist olmazdın sizin kesimin Allah'la dinle ne zaman işi oldu ki zaten.” demenden belli. Atatürk insanları dinî inancında özgür bırakmış biridir pis Arap ! Senin de ne kadar Müslüman olduğun ettiğin zinadan belli. Atatürkçü olmak bir onurdur. Olmayan onurunla anlamaman normal.
İçinizde varmış. Biz niye aldatmıyoruz? Ne zorunluluğumuz var sadık kalmaya? Senin kanın bozuksa biz ne yapalım?
E sen sanki değil misin? 😂Az önce takılmaktan söz ediyordun. Gayrimeşru cinsel ilişkiden söz ediyordun. Sen misin çapkın olmayan? 😂😂 Buna kargalar bile güler.
Nerede bir sapık varsa da hacıdan hocadan çıkıyor nedense? 😂😂
Biz de size aldatın demiyoruz ,, serseri olun demiyoruz. Hem sapık hem yalancı hem dindar geçiniyor. 😂😂Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu? Arkadaş zekâdan söz ediyorsun da niye bu kadar çelişki içindesin?
Tabii tabii. Az önce takılıyorum diyordun , zina etme lafı ediyordun ve muhâfazakâr olduğunu iddia ediyordun. Bu mu dindarlık? Daha inandığını dediğin dinden bihabersin. Ayrıca bunları diyen insan mı sadık , serseri değil? Senin yaşın kaç? Zina yapan erkekler sapık olmuyor mu diyorsun demek. Sapık olduğunu kabul etmen güzel. 😂😂Ayrıca sen misin dediklerine bakarsak bakir olan? 😂😂Bayağı ikna edici (!)
Ah ! Yaşını şimdi gördüm ufaklık. Dediğin son şeyleri okumamış olacağım büyük ihtimalle. Sana çelişkilerinle mutluluk dilerim. Hadi iyi akşamlar.
Hâlâ zırlıyor okumamış olduğumu dediğim hâlde. 😂😂
Sizde yokmu
Biz sizin gibi sorunu kendinde ara demiyoruz en azından. Hatamızı kabul ediyoruz. Onursuzluğumuzu örtbas etmek için sorunu başkasında aramıyoruz.
Benim çevremde sorunu kendinde ara diyen kadın yok ama erkek var. Hatta erkek değil, erkekler var. Hatta çevremi geçtim. Az önce sorunu kendinde aramalı diyen sitede de biri vardı. Soruyu sorma nedenim de o.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?