"Kadın kısmına 40 deve yükü aşk versen gider kervan başındaki eşeğe aşık olur! "
Doğru
Yanlış
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İlişki platonik ise kıza 40 katır hediye alsan da bakmaz. Aksi durumda zaten bunlara gerek yoktur. İki taraflı duygu durumunda her şey doğru yapılırsa ilişki ilerler.
Bu söz bayağı klişe ve yanlış, bence. Kadınlar da erkekler de sevdiklerinde karşısındakinin kim olduğuna veya ne yaptıklarına bakmaz, hissettiklerine odaklanır. Önyargılardan uzaklaşıp bireyleri gerçekten tanımakta fayda var bence 😜❤️ #AşkKazanır
Anketin: Yanlış 🥰
Cevap
2Cevap
bence de doğrudur tabi ki de
Sana öyle olmuş demek ki 😂
Bana bir şey olmadı hocam konuyu saptırma 😂
Kanmayın sizde bu kadar saf olmayın abicim 😂
Evet sonra bütün suç erkeklerin oluyor ne hikmetse? 😂 bütün erkekler aynı deyip farklı birini bulmak istiyorsunuz ama aradığınız farklı birisi değil, sizin zevklerinize uyan başka bir yanlış kişi 😂 yani yanlış kişiyi seçme konusunda çok iyisiniz 😂😂
Yok ya eşşeği kıskandığım bir durum yok o eşşeğin uydurması 😂 valla zamanında çok sevdim, harbiden sevdim ama sonunda ne gördüm nankörlük. O yüzden pekte umursamıyorum eşşeğe mi katıra mı aşık oluyor diye 😂
Ben niye katıra aşık oluyorum alla alla 😂 siz oluyorsunuz biz değil 😂
Haa pardon ya yanlış anladım sorry 😂 valla değecek birisi çıksa karşıma aşık olmak isterim ama değecek çikmiyor çıksa bile beni görmeyip katıra eşşeğe aşık oluyor 😂
Evet sevgi konusunda haklısın. Yaş 30 oldu umarım beni sevecek birini bulurum 😂 katır veya eşeğe aşık olmayan birisi olursa iyi olur 😂
Umarım iyi insanlar çıkar karşımıza.
olmamis
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?