İş hayatımın 4. ayı ve şunu öğrendim. Yerden çöp alsanız bu çöpü ben aldım diye avaz avaz kendinizi övmeniz gerekiyor. Çünkü çok çalışan değil kendini çok iyi pazarlayan kazanıyor her defasında
Bu bir tweetmiş her yerde dolanıyordu. Bana çok doğru geldi.
Bu bir tweetmiş her yerde dolanıyordu. Bana çok doğru geldi.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Doğru ama her insan yapamiyor bunu karakter meselesi.
Ben çok zor öğrendim bunu. Öncesinde böyle yapamadığım için aşırı yıprandım, bütün işler bana ve bir arkadaşıma yıkıldı. Diğerleri kalemi alıp masaya koysa övgüler yağıyordu ama biz kendimizi parçalasak aman zaten bu onların görevi gibi bakıyorlardı.
Ben yapamam yinede içime sinmez bedava para kazanmak.
Bedava para kazanmak mı bilmiyorum da yaptıysan ben yaptım diye söylemek gerekiyor, yapmadığı halde işe yarıyormuş gibi ortalarda dolanmaktan bahsetmiyorum.
Benim dediğim hiç bir şey yapmadan yapıyormuş gibi görünmek öyle insanlar da var.
Evet öyleleri yüzünden yıprandım zaten. O gerçekten bedava para kazanmak, haksız yere prestij kazanmak.
Evet o durum karakter meselesi işte utanmıyor bazıları.
İş hayatının 4. ayındasın ama dilin pabuç kadar. Daha ne gördün de isyana başladın?
Bunun bir tweet olduğunu belirttim yalnız
Tweeti atana dedim, ilet ona :D
4. ayında bile öğrenmiş bence ne mutlu. Ben daha geç anladım mesela.
O durumu abartmış bence. Elbette kendini iyi pazarlaman gerek ama komin iş yapıp kimin yapmadığı da bariz belli oluyor.
Bazı yerlerde belli olmuyor malesef. Bazı işlerde ekip işi var mesela diyelim sen işin çoğunu yapıyorsun o kendini yırttığı için en çok uğraşan kişi gibi görünüyor.
İstisnalar söz konusu olabilir.
Ben bu tür insanları pek tehlikeli bulmuyorum. Asıl tehlikeli olanlar dalkavuklukla veya torpille bir yere gelmiş olanlar bence.
Doğru çünkii