Çocuk benden mi?

merhaba . Öncelikle belirteyim sadece bana yardimi olabilecek kisiler yazsin lütfen . bir halt isledim zaten günledir kahroluyorum. 5-6 ay evvel Evli bir bayanla bir birliktelik yasamaya basladik sonra birbirimizi sevmeye ve planlar yapmaya basladik. Sordugumda hep korundugunu hap kullandigini söyluyordu. son bir aydir bir takim problemler yasiyor ve aramiz eskisi gibi degildi ama cözülmeyecek seylerde degildi bunlar. Çicegimi aldım ve hersey icin kendisinden özür dilemeye gittim. Dedigim gibi çözülmeyecek seyler degildi. Ama o gün bana dün gece test yaptim birazdan dr'a gidip netlestiricem sanirim hamileyim dedi. beynimden vurulmusa döndüm. yaklasik 1-1.5 ay önce dr buna hapları kesmezsen hic cocugun olmayabilir demis hanımefendi bana bunu simdi söylüyor. Delirdim. hamile olmam seni sevmeme engel degil diyor bana. O cocugu dogurmayacaksın dedim ve iyice ters tepti. Simdi benden iyice kaciyor. Telefonlarima bakmiyor arada bir mesaj atiyor. Ben günlerdir uyumuyor yemiyor icmiyorum. Sorum su; 7 ocak 2015 tarihli kontrolde 5 haftalık gebe oldugunu ögreniyor. Biz 29 kasımda birlikte olduk en son, kendisine sordugumda (hoş artık güvenmiyorum) o gün hap kullandigini ve o günden sonra adet gördügünü söylüyor senden degil eminim diyor. Yaşca bende epey küçük ortaokul mezunu fazlaca bilgi görgü tecrübe sahibi biri degil. Ama beni kendisine asık etmeyi basardı. Evli biriyle bunu nasıl yaparsın diyorsunuz biliyorum ama ciddi düsünüyordum kendisiyle. Ne yapmaya calistigini ne durumda oldugunu bilmiyorum "dogurmamalısın" lafimdan sonra benden kactıgını görüyorum bir tek. Hesapladıgın zaman benden olma ihtimalide var. Benim cocugumu bir baskasiyla büyütemezsin diyorum. Kac kere dedim senden degil diyor. Onu ne kadar sevsemde iş artık şuraya geldi, benden olmadıgından bir emin olsam yemin ederim arkama bakmadan kacacagım:(( belki burdanda bisey cıkmayacak ama derdimi anlatayım dedim. Cok kötüyüm:((
evet
hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Çocuk benden mi?