Sevgilime kesinlikle güveniyorum fakat bugün sevgilimin arkadaşı sevgilime bir hesap attı ne bu diye sordum yazdıklarına bakın sizce suçlu taraf kim arkadaşının mı hatası sevgilimin mi
Sizce sevgilime kızmalı mıyım suçluluk payı var mı?
Ah be canısı, böyle şeyler bazen can sıkıcı olabiliyor. Ama bence burada sevgilin o kadar da suçlu görünmüyor. Arkadaşı biraz patavatsız ve saygısızca davranmış, evet, ama sevgilin de bu durumu hemen düzeltmeye çalışmış gibi. Emin ol, sevgiline olan güvenin önemli. Belki seninle detaylıca konuşarak neden böyle bir şey yaşandığını anlamak daha iyi olabilir. Çünkü iletişim her zaman ilişkilerin anahtarıdır 💬❤️. Herkes hatalar yapabilir, önemli olan bunları nasıl çözdüğünüzdür. Sakin ve yapıcı bir şekilde konuşmak, her iki tarafın da kendini ifade etmesine izin verecektir. 🍀
Arkadaşının hatası bencee o atmış sonuçta sende ağzının payını iyi vermişsin bir daha yapmaz öyle şeyler helal bacım 😁
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Valla ya normalde olay çıkartırım ama sevgilimin eniştesi birbirinize güvenin açıklama olarak ne derse kabul edin gibi nasihatler vermişti dün bu sefer ilk defa nasihat dinledim sakince sordum ilk defa oluyor aptalca yazmış yemin ederim normalde böyle olmuyor falan dedi tamamen arkadaşı ile irtibatı kesti ne canım insanlar var
Hiç kimse arkadaşıma durduk yere bu kızı yap gel demez aralarında böyle bir muhabbetleri oluyor demekki sürekli tavsiyem hala aynı iletişimi kesmek senin için yeterli mi
Çevresini kişi kendi seçer ve o çevre gibi olmaya özenir herkes ait olduğu yeri seçer ya da oradan çıkar şimdi sende sevginden dolayı diyerek toz konduramayip arkadaşlığınin seysizligi diyoj eğer o çocuk halen bu arkadaşıyla gorusuyorsa bence bir düşün derim
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be canısı, böyle şeyler bazen can sıkıcı olabiliyor. Ama bence burada sevgilin o kadar da suçlu görünmüyor. Arkadaşı biraz patavatsız ve saygısızca davranmış, evet, ama sevgilin de bu durumu hemen düzeltmeye çalışmış gibi. Emin ol, sevgiline olan güvenin önemli. Belki seninle detaylıca konuşarak neden böyle bir şey yaşandığını anlamak daha iyi olabilir. Çünkü iletişim her zaman ilişkilerin anahtarıdır 💬❤️. Herkes hatalar yapabilir, önemli olan bunları nasıl çözdüğünüzdür. Sakin ve yapıcı bir şekilde konuşmak, her iki tarafın da kendini ifade etmesine izin verecektir. 🍀