Sevgilime kızmakta haklı mıyım?

Arkadaşlar dün dışarıda bir iş yemeğindeydim erkek arkadaşıma uyuma konuşalım dedim gerçekten uyumamış ama bir şeylerle meşguldüm o yüzden uyumadım dedi neyse ben ailemle yaşıyorum yalnız yaşamanın işte bir kadına nasıl geliştirdiğinde neler kattığında falan bahsetti hani sen yanlış anlama ama biraz fazla taviz vermişsin ailene falan diye ben de evet ben ona ailemin sağlığını düşündüğüm için yapamam dedim Aslında yaparsın dedi ben sana yap diye söylemiyorum ama dedi sen kendinden örnek veriyorsun ama istersen kapatalım konuyu dedi yok dedim ben konuyla alakalı olduğu için bir şey söylemek istediğimde yine ben senin için söylemedim kendi üstüne alınma gibi konuştu ben de kendim örnek vermek istedim sen soyledigin için değil diye biraz yükseldim tamam uyuyalım sohbet edemiyoruz dedim ve telefonu kapattım dün de ben çok fazla iş anlatıyorum diye bana uyuyalım dedi bugün de böyle devamlı sen kendi üstüne alınma falan deyince sinirlendim haksız mıyım? Bir de belaltı konu mu açmak istiyorsun dedi ben böyle biraz o tarz konuşur gibi oldum niye o konuyu açsam oturacak mısın dedim evet çünkü adrenalin yükseliyor dedi ona da biraz sinir oldum
Sevgilime kızmakta haklı mıyım?