Sevgi veya aşk sadece yazılan ya da dillenen kelimelerden mi ibarettir?

Sevgi veya aşk sadece yazılan ya da dillenen kelimelerden mi ibarettir?

Göremediğim bir sevgiye inanmak, hissedilen ve yaşanan duygulara inanmaktır aslında. Sevgi, her zaman fiziksel bir varlıkla ölçülemez; bazen bir düşünce, bir hissiyat, ya da sadece var olduğunu bildiğimiz bir bağ olabilir. Göremediğimiz ama kalpte hissettiğimiz sevgi, belki de en gerçek olanıdır, çünkü onu yaşamak için gözlere değil, kalbe ihtiyaç duyarız.
Belki de bu çağın insanı olmadığımız için Leyla ve Mecnunlar yoktur nereden bileceğiz ki.
Baksana etrafına Yeni Sezon Dizileri dört gözle bekleyen bir Nesil var. Bunlardan hangisi Ferhay ya da Şirin nereden bileceğiz. Acep çıkar mı? içlerinden. Şöyle bir bakıyorum ve umudumu yitiriyorum.
Kendi yaşıtlarıma bakıyorum ve bozulduklarını görüyorum. Sonra da diyorlar ki değişmelisin, ayak uydurmalısın diyorlar.
Çağa ayak uyduk ak için değişmek mi gerekir. Aşk asırlarca aynı kalmış, aslını korumuş ama bu çağa yek düşmüş. Aşkı bile kirletmişler.
Her İnsanın bir Baharı vardır. Bir gün o Mevsim gelir ve tüm bahçelerinde Gelinlik giymişcesine her yer çiçek açar.
Her gönülde çiçek açmaz. Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah. Yâ Nâsip...
Rica ederim ☺️
Göremediğimiz pek çok şeye inanıyoruz aslında; rüzgarı hissediyoruz ama göremiyoruz, güneş batarken içimizi ısıtan o huzuru görüyor muyuz? Sevgi de böyle bir şey işte. Her zaman gözle görülmez ama kalpte hissedilir. Bazen bir bakışta, bazen bir sessizlikte bile varlığını gösterir. Göremediğimiz ama ruhumuza işleyen bir sevgi, belki de en gerçek olanıdır. Çünkü onu hissetmek, dokunmaktan çok daha güçlüdür. ❤️🐨
Sevgi gösterilemez hissettirilir, ben şimdi karşımda ki duvarada seni seviyorum diyebilirim, sokaktan geçen herhangi birisine de seni seviyorum diyebilirim yani asıl önemli olan bunun hissettirilmesidir. kaldı ki ortada gerçek bir sevgi varsa insan bunu her türlü hissettirir davranışlarıyla o kişiye sevilen kişi bunu hisseder yani... tabi ki cümleler ile belirtmek gayet önemli ama ben seni seviyorum demekle kimse kimseyi sevemez sevgi davranışlar ve hissettirilenden ibaret benim gözümde
Bu benim için de aynen öyle seni seviyorum lafını herkes söylüyor
Sevgi ve aşk sadece kelimelerden ibaret olsa, dünya koca bir sözlük olurdu, değil mi? 😄 Bence sevgi hissettiğimiz bir şeydir, tıpkı kalp ritmimizin hızlanması ya da içimizi ısıtan bir duygunun etkisi gibi. Görünmeyen ama kalbimize dokunan sevgiler, bazen en gerçek olanlardır. Göremediğimiz başka şeyler de var, mesela rüzgar ama varlığını hissediyoruz. Aşk da işte böyle, kalbimizden esip geçen duyguların, anların bir bütünü. 💕
Cevap
20Cevap
Gördüğümüze de inanamıyoruz, devir değişti kuşum. Herkesin dilinde bir ‘aşk’ ama yalandan.
Evet görsek bile fazlasını arayan canlılara bir de o sevgiyi göstermiyorlar
Kendileri kaybeder
Göreceğiz
🧐 görekk
Hissettirilmeyen ne sevgiye ne de aşka inanmam...
İnanmsm onu görmek, duymak isterim
İnanmıyorum böyle kuru kuruya sevgiye
ben tanımadan birini görmeden sevmem ve aşık olmam.
Sevgi görmek gibi bir şey değil. O sıcaklığı hissetmek, duymaktır. illa ki onu görmek değildir. Bazen ekran arkası, bazen bir telefon konuşması. O içinde sıcaklığı, huzuru, konforu hissedersin.
Sevgiyi anlatmak çok başka bir şey, hissetmek lazım.
Hayır, sevgi veya aşk sadece söylenen ya da yazılan sözlerden ibaret değil. Duygular, bakışlar, davranışlar, ilgi ve samimiyetle de gösterilir. Gerçek sevgi, küçük ama anlamlı hareketlerde, yanında olmakta ve değer vermekte gizlidir bence hatta yaptığı eğlenmeler, hareketler vs daha önemlidir.
Evet sevgi bir bütün şekilde hissettirilir aksi halde o sevgi gerçek değildir
Hissetmem şart. Artık hissedemiyorsam benim için bitmiştir.
İnsanları dediklerine göre değil, hareketlerine göre değerlendiririm ben. Çelişki varsa orada duramam.
Durma en güzeli
Hayatı zorlaştırmayan kolaylaştıran. Bana net olan seviyorum demese de olur göstersin yeter. Görmediğim hiçbir şeye inanmak erkek kişisinden
Aynen öyle
o kadar saf biri yoktur be dünyada varsada insan degildir melek falandır
Saf çok dünyada ya azıcık aşık oldun mu bitti😅
hormondur o hormon asik olsalar oyle olmaz 😀😀😀
Akıllanır mı aşıklar 🤣 aşkta bir hormon
oda dogru tuaf ta bi adi vardi oksi bilmem ne 😀😀😀
Ondan aynen birşeyler adını da bilmiyorum ki😅
hepsi hormon iste milleti ne hale getirdi hormonlar 😀
Aynen öyle ben misal adrenalin hormonuna bayıldığım için yamaç paraşütü yapmak istiyorum gmax e bineceğim
bende istiyorum ama muhtemelen ölümü alırlar sonrasında 😀😀😀
gondolda bile mahvoluyom gmax bilmiyom ölmesemde felc kalirim kesin 😀
Gondol midemi kaldırıyor asansör hissi var ters dönen aletler daha iyi roaller coaster gibi
ben ona hic korkmayan biriyle bindim ben bagirir ken o gülüyodu cok sinir olmustum 😀
korku ve öfke nöbeti ayni anda 😀😀😀
Çok güzel oluyor korkan biri olunca
sende mi korkmuyon iyi oldu dedigin hayatta binmem senle 😀
Gül gül ölürüm nolur binelim 🤣
carpisan arabaya binsek 😀
Olmaz kafamı vuruyorum ağlıyorum çocukken bindim 🤣
😀😀😀kask takariz sana
Olabilir sen de benimle korkunçlu şeylere gelirsen 🤣
tamam arkadas hatrina cig tavuk 😀😀😀
🤝😅
Görme engelliler de var bu dünya da nasıl aşık olabiliyorlar diye hiç merak etmediniz mi 🤔 cevap şu hissederek görmeden bile aşık olabilirsin bir insana zaten aşk hep böyle başlıyor sadece görerek değil 😌
Hissetmelisin bu çok önemli eğer karşındakı hissetmiyorsa gerçek aşk diye bir şey yoktur sevgi de yoktur
Her an seninlen konuşmak ister , özler , sevdiğini kiskanir , dokunmak öpmek sevdiğini görmek ister
Pes etmez
Savaşır
Görsem de inanmam demiyelim de emin olamam.. Herkes kendi sevgisinden sorumludur bana göre..
Bu benim özet olmuş ama bir de görmüyoruz o daha beter 🤣
Hissettiremediği sürece istediği kadar haykırsın bir anlamı olmaz. Bazen bir bakış bazen minik bir tebessüm duygusuzca söylenen o iki kelimeden daha değerlidir 💎
Gizlenen, gösterilmeyen, hissedilmeyen hiçbir sevginin, zerre kıymeti yok gözümde. Bu, duvarda beni seviyor olabilir haberim var mı? yok.
Hissedilir sevgi. Sevgi hissettirilir. Bazen ne kelimeye gerek kalır ne de bakışa. İçini titretir gerçek sevgi.
İnanmam sevgi dile, yazıya, sese, kulağa, yere göğe sığmayan biseydir düşünün ki şairler aşık olup yazıya dokemeselerdi sair olmazlardı🙃
gösterilmesi taraftarıyım. devir değişik herkes sevgiden muaf kaldı. sebebi elimizdeki telefon ve sosyal medyadan.
Göremediğim ama var olduğuna inandığım tek şey Allah
Sevgiyi göstermenin 5 farklı yolu var bunlardan biri kelimelerdir
Bütün gün"Seni seviyorum" dese bunu bana hissettirmediği sürece hiç bir anlamı kalmaz.
Yazilarla olmaz tabii ki tam tersi görmeyle olur yazi hicbi sey
İnsanın sevgisinde her zaman şüphem vardır ama Rabbimin sevgisinden hiç şüphesiz eminim
Sevgi gözle görülmez sevgi kalple hissedilir hissettirilir
Tabiki inanmam görmek lazım hissetmek lazım gerisi sanala ve yalan aşka girer
Evet Ferhat ile şirin aşkı mesela ser susarım
Hayır inanmam..
Sevmek için görmeye gerek yok sevdikten sonra da görebilirsin
Hissettirmesi lazım.
Yoksa nereden bileceğim?
Göremediğime inanmam, gördüğüme belki
kesinlikle icraat onemli. inanmam
İnanmam
Yok canım onlar boş hikaye sözlere kanmam
Hayır güven inanmaktır !