Yok hanım teyze Olmaz o iş İlle de görmeliyim okşayacagim yüzü İlle de görmeliyim tokatlayip kırbaçlayacagim kalçayi önceden... @aerolite kanka koş Bize amca diyen gari bir şey sormuş Şuna okkalı bir cevap patlat hele 😝
La olm ikide bir bu hatunun sorusunda bana kritik yaptırma en sonunda ikimizi de engelleyecek, o olacak sonunda. Bi de bizim tarz ona ağır gelebilir. Kaldıramaz ikimizi birden, ayıp olur kıza. 😉
Soruya gelince, evet görmeden birşeyler olur, buna ister aşk de ister etkileşim de. Ama eksik kalır. İnsan sevdiğine dokunmak, sıcaklığını, enerjisini hissetmek, ister. Makul bir nedene dayanmadan kendisini sakınan, göstermeyen birisine aşık olmak ise bir nevi abtalliktir. Çünkü aşk, sevgi karşılıklı olmalı ve onun için gerektiğinde fedakarlık yapılip riske girilmeli.
@aerolite estağfurullah ne engeli buyrun gelin her soruya ben esprili insanları severim bu haliniz de çok tatlı bence 😂 en azından dürüstsünüz ne istediğinizi biliyorsunuz herkesin tercihine kimse karışamaz 😊
Ul* ennn güldürdün beni akşam, akşam. @soran arkadaşım noolur bi el at, adam senin aşkından gece donsuz yatacak kadar ateslendi. Korkuyorum havale geçirecek diye. En azından bi kelam et, sakinleşsin yoksa ben bile arada kaynayacagim diye korkmaya başladım 😱
Görmeden de aşk olmaz. İnsanın karşısında ki insanın gerçek olduğundan en azından bir emin olması gerekiyor. Böyle de evcilik gibi saçma bir yere gider konu. Mutlaka bir şekilde bireylerin birbirini görmesi lazım.