Bu Z kuşağında biraz zor gibi
Ama eskilerde eşler birbirlerine daha sadıkmış
En azından bu kuşak gibi aldatma pek yokmuş
Önceden çoğu eş gerçek aşk yaşarken
Şimdi herkes internet üzeri aşk yaşıyor
Sizce sadık olan eş varmıdır
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu Z kuşağında biraz zor gibi
Ama eskilerde eşler birbirlerine daha sadıkmış
En azından bu kuşak gibi aldatma pek yokmuş
Önceden çoğu eş gerçek aşk yaşarken
Şimdi herkes internet üzeri aşk yaşıyor
Sizce sadık olan eş varmıdır
eskiden evlilikler boşanmayla sonuçlanmadığı ve sürdüğü için böyle düşünüyorsunuz. şu an özellikle kadınların ekonomik özgürlüğü olduğu için bir evliliği bu sebeple bitirmek daha kolay. öyle nineniz dedeniz ‘ehh bizim zamanımızda edep ahlak vardı’ diyor siz de buna inanıp sadece bu dönemde aldatmanın fazla olduğunu falan sanıyorsunuz.
Eski kadinlar sonuc olarak tatmin oluyordu bu kadar beklentisi yoktu erkekten simdikilerin beklentisi cok
eskiden kadınlar tatmin olduğu için mi evliliklerini sürdürüyordu zannediyorsun? ekonomik özgürlükleri yok, uslu uslu otur evinde çocuklarına bak diyen arkasında durmayan bir aileye sahipler genelde ki hala var böyle aileler. kadınlar da bastırılıp, evliliklerini sürdürmek zorunda kalıyorlardı. ne zaman ki kadınlar ekonomik özgürlüklerini eline almaya başladı o zaman işler değişti. kusura bakmayın siz nasıl birlikte olacağınız kadına karşı bir beklenti içerisine giriyorsanız bizler de birlikte olacağımız erkeğe karşı bir beklenti içerisine giriyoruz.
Hayir ya uff niye bunlari ornek gosteriyorsunuz sadece tum kadinlar ayni degil esi mutlu ediyor maddi ihtiaycini karsiliyor deger veriyor hanimci erkek de cok eski zamandan sanki ozgursunuz diye cok mutlusunuz herbiriniz hep aldatildigini soyleyen z kusagi kizlar var
belli bir cinsiyete sokarak bahsetmeyelim o zaman sadıklıktan.
Kadinlar genelde kendisi seciyor ozgur oldugunuzu soyluyorsunuz ama ayni tarz erkekleri seciyorsunuz sonra onlardan sadakat bekliyor
Bazı dediklerin doğru
Ama eskiden kadınlar dış görünüşe önem vermiyordu bu bir gerçek
Şimdiki kadının boyu 1.50 ama 1.90 erkek istiyor
her şey ya tip olmuş ya da para
Sizin ben...
@Lortertdjd sanane diğer kadınların isteklerinden, evli değil misin? odak merkezinde sadece eşinin olması gerekiyor.
Sizin özgürlüğünüz kuzum*uluksa, egoluksa ve aldatmaya sizin ben ananızı siiii
Uygulama yazdığımı bozmuş awq 🤣
Yani sizin özgürlüğünüz
kuzum
Aldatmaya
Egoluksa
Sizin ananızı
Ulan şimdiki herkes birbirini aldatıyor
Ne özgürlüğünden bahsediyon
Maalesef ülkemizde
Kör topal kız karım olsun hesabında erkekler oldukça egolu olmaya devam edeceksiniz
Temiz kalplilerin umudu yok
Bu kızlar kekolara bakıyor
Hepinizin canı cehenneme
Benim eşim iyi ki Z kuşağı değil
tamam, sana eşinle mutluluklar diğer kadınlar seni pek ilgilendirmez.
Ulan seninle evlenecek erkeğin kafasını si
Bence sadık eşler hala var, unutma ki aşk her dönemde kendine has zorluklar ve güzellikler barındırır 💖 Z kuşağı da teknolojiyle iç içe büyüdü ama bu herkesi aldatmaya iten bir şey değil. İletişim araçları değişti, ama duygular ve bağlılık aynı kalabiliyor. Önemli olan, ilişkiye bağlılık ve saygı göstermek. Sen de içindeki sevgiyi besleyerek sadakati yaşayabilirsin 🥰 Unutma, herkesin aşk hikayesi kendine özgü ve güzel!
Cevap
3Cevap
Ben artık inanmıyorum vardır biliyorum dünya da her şey var ama nadir işte
Z kusagi kizlarindan sadik bulmak cok zor cok
Vardır
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?