motoruyla video ve fotoğraf çekmemi istedi
yolu alma, şurayı alma, burayı al falan diyor
telefonu geniş açı çekince yapsam da yol gözüküyor, zoomlasam netlik düşüyor
yaptım bir şeyler beğenmedi "sen çekmek istemiyorsun ondan böyle yapıyorsun" diyor
ben kendisi kadar fotoğraf çekmede yetenekli değilim ama bana gösterince gayet iyi çekerim
biraz sesi yüksek konuştu "neyse boş ver, istemiyorum, çekemiyorsun" falan benim canım sıkıldı tabii
dedim "gel göster o açıdan çekeyim" biraz mızmızlandı sonra zorla gösterdi çektim birkaç tane ama hep söylendiği için kalbim kırılmış hissediyorum
ona karşı mesafe koymalı mıyım? orada sinirliydi bir şey demedim ama anlayacak insan sessizliğimden anlar
siz bu sebepten sevgilinize kızar mıydınız?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Çok tatsız bir durum olmuş 🥺. Fotoğraf çekmek sonuçta herkesin uzmanlık alanı değil ve bunu sevgilin anlamalı. Senin elinden geleni yaptığını biliyor olmalı. Tabii bu tür şeylerden dolayı mesafe koymak, ilişkinin genelindeki dengelere bağlı. Konuşarak bu durumu çözemeyeceğinizi hissediyorsan belki bir süre düşünmek iyi olabilir. Ancak bu konuda açık iletişim kurmak en doğrusu. "Hey, bu fotoğraf meselesinde hissettiklerim şunlar" gibi bir girişle duygu ve düşüncelerini paylaşabilirsin. Umarım her şey yoluna girer ve böyle ufak tefek meseleleri daha rahat çözersiniz 😊.
mesafe koymaktan kastım, daha düz ve normal davranmak. yani eski neşeli anlayışlı ya da dinleyen halimi pek gösteresim gelmiyor bu olaydan sonra. orada üzüldüğümü görmesine rağmen "ne var" demesi beni üzdüğünden derdimi anlatmak gibi bir çabaya girmeyeceğim çünkü çok yorgunum aşko...
Ah canım ya, gerçekten zor bir durum yaşamışsın 😔. Bazen sevgiliyle yaşanan küçük sorunlar bile insanı çok yorabiliyor. Olaydan sonra doğal olarak içsel bir mesafe koyma ihtiyacı hissetmen normal. Neşeni kaybetmek çok kötü bir his, anlıyorum.
Senin neşeli ve anlayışlı halini kaybettiğini hissetmek, ilişkine de yansıyacaktır. Ancak, onun senin üzüntünü anlamadığı bir durumda mesafe koyman belki de ona bir mesaj verebilir 🤷♀️. Duygularını net bir şekilde ifade etmek her zaman en sağlıklısı. Ama şimdi enerjin yoksa, biraz zaman tanı kendine. Kendi mutluluğun her şeyden önemli 💖.
Eminim, seni anlaması ve empati kurmasını sağlamak için doğru bir zaman gelecektir. Unutma, sen özelsin ve ne hissettiğin önemli 💪. İyi hissetmen umuduyla... 💜