Az önce de sordum sorum kaldırılmış. Ben tesetturluyum ve açık halimi onunla paylasamam çok tartisma çıktı uzattı da uzattı konuyu ve sanırım ayrılacak da
Güncellemeler
+1 yıl
Nude falan değil arkadaşlar tam belirtmeyi unutmuşum yanlış anlaşılmasın
Yeni sevgilim açık fotomu istedi atmadim çok tartıştı benimle sizce haklimiyim?
Zaten ayrılacak konuya girdi bile. Amaan anasını satim çok da tın. Beni kabul eden böyle kabul eder ama bir yandanda için acımadı değil. Benden sadece böyle beklentileri varmış demek.
Valla benim karşıma bugüne kadar adam gibi tek biri çıktı o da ailesi illada bizim seçtiğimiz kızla evleneceksin dedi neler neler yaptılar çocuğa en sonunda çocuğa benim babamı arayıp hakkımda yalan yanlış şeyler söylemekle tehdit ettiler çocuğu ve benden ayrılmak zorunda kaldı. Ondan sonra hiç düzgün bir insan çıkmadı benim karşıma çıkmayacak da biliyorum
kızları cinsel obje görüyorsunuz dediğimizde herkes hayır yalan diyor. benimde sevgilim hep istiyordu boş ver nereye giderse gitsin ondan kocamı olur sana ahlaksızın teki
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Haklısın asla da atmam ama verdiği tepkiler o kadar saçma ki çok üzüldüm gerçekten. Sırf benim açık halimi merak etmesine
Cevap sahibi
+1 yıl
evlensin görsün it. helal olan kocamızdan çekinmeyiz herhalde
Haklimiyimdan kastım sorumun soru şeklinde olmasıydı. Az önceki sorum da soru kategorisine girmediği için kaldirildi ben haklı olduğumu da biliyorum. Tavrimi da koydum ortaya. Sadece bu olayı buradaki arkadaşlarla paylaşmak istedim merak ettim insanların düşüncelerini. Etrafimdan da anlatacağım bir arkadaşım da yok
Varmış gibi davrandı. Geri kafalı olduğumu düşündü neler dedi. Üstelik annesi ablalari da kapalı. Ve si*tir olup gitti hayatımdan ayrıldı benden atmadigim için
Bende öyle düşünüyorum. Ama işte beni başka amaçla istemesi ne bilim bana başka gözle bakması çok üzdü. Düşünüyorum ben böyle insanları hak etmiyorum neden benim karşıma adam gibi biri çıkmıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Atıp atmaman çok bir şey ifade etmez ondan sonra devamını da ister. Dik dur, duruşunu bozduğun an çok şeyi kaybettiğini göreceksin xd
Atmadim zaten ve kesinlikle atmam kararım net
Her türlü ayrılır bu senden zaten xd
Zaten ayrılacak konuya girdi bile. Amaan anasını satim çok da tın. Beni kabul eden böyle kabul eder ama bir yandanda için acımadı değil. Benden sadece böyle beklentileri varmış demek.
Tam olarak öyle demesek de bu insan senin için doğru kişi değilmiş, çok geç olmadan öğrenmen daha iyi, sen bitir hatta :)
Bilmiyorum ama şuana kadar ilişkilerimde bitiren hiç ve ben olmadım. Kendisi ayrılsın benim vicdanım rahat. Zaten ayrıldı da şimdi
Hayır sen ayrıl, dik duruşun olduğunu bilsin. Pısma.
Kriterlerini biliyorsa yolun açık olsun de gitsin, haklısın
Gitti de şimdi
boş ver yenisi gelsin, hayattan keyif almaya bak
Valla benim karşıma bugüne kadar adam gibi tek biri çıktı o da ailesi illada bizim seçtiğimiz kızla evleneceksin dedi neler neler yaptılar çocuğa en sonunda çocuğa benim babamı arayıp hakkımda yalan yanlış şeyler söylemekle tehdit ettiler çocuğu ve benden ayrılmak zorunda kaldı. Ondan sonra hiç düzgün bir insan çıkmadı benim karşıma çıkmayacak da biliyorum
Belli olmaz , umutla bekliyoruz hep, başka çare var mı
kızları cinsel obje görüyorsunuz dediğimizde herkes hayır yalan diyor. benimde sevgilim hep istiyordu boş ver nereye giderse gitsin ondan kocamı olur sana ahlaksızın teki
Haklısın asla da atmam ama verdiği tepkiler o kadar saçma ki çok üzüldüm gerçekten. Sırf benim açık halimi merak etmesine
evlensin görsün it. helal olan kocamızdan çekinmeyiz herhalde
Kesinlikle haklısın. Dini bir nikah olmadan aile dışından herhangi bir erkeğe saçını gostermemelisin, günah.
Evet ve bu yüzden şimdi ayrıldı benden sırf atmadigim için
Bırak gitsin. O kaybetti sen dininin dışına çıkmayarak en doğrusunu yaptın
Ayrılsın bırak böyleleriyle sevgili olmayın kapalıysa kız açık foto istemek bir kere aptallıktır
Bırak ayrılsın senin değerlerine saygı duymuyorsa onunla bir ilişkiye girmemelisin bence.
Kendisi ayrıldı şaka gibi hem sinirden hem üzüntüden basım ağrıyor.
Bak asla üzülme sinirlenmiş olabilirsin üzülmüş de olabilirsin inan bana terbiyeli erkekler var gitsin kendi yoluna
Tutku artınca insan istiyor doğal evli olmak bunun için var
Haklısın. Foto ne ya. İnsan gibi sevişin. Abazana bak🤣 telefonu şeydecek.
Haklısın tabi
Sakın taviz verme
Atmadım atmam da bu yüzden simdi ayrıldı bende şaka gibi başım hem üzüntüden hem sinirden ağrıyor
Allah sabır versin
atma sakın ayrılırsa kendi karaktersizliğidir
Kaç yaşındasın?
23 yaşındayim
23 yaşındasın ve açık fotoğraf istenmesi hususunda ne tavır takınacağını bize mi soruyorsun.
Haklimiyimdan kastım sorumun soru şeklinde olmasıydı. Az önceki sorum da soru kategorisine girmediği için kaldirildi ben haklı olduğumu da biliyorum. Tavrimi da koydum ortaya. Sadece bu olayı buradaki arkadaşlarla paylaşmak istedim merak ettim insanların düşüncelerini. Etrafimdan da anlatacağım bir arkadaşım da yok
Tamam o zaman. Bir daha direk anlatmak istersen mesaj ile yazabilirsin. Cevap yazarım.
Teşekkür ederim
hemen evlen
Niyeti belli işte
Evet sırf atmadım diye ayrıldı şimdi.
Bence hayırlısı olur hiç üzülme
Öyle bir hakkı yok
Varmış gibi davrandı. Geri kafalı olduğumu düşündü neler dedi. Üstelik annesi ablalari da kapalı. Ve si*tir olup gitti hayatımdan ayrıldı benden atmadigim için
İyi olmuş kurtulmuşsun böyleleri ile hayat geçmez
Bende öyle düşünüyorum. Ama işte beni başka amaçla istemesi ne bilim bana başka gözle bakması çok üzdü. Düşünüyorum ben böyle insanları hak etmiyorum neden benim karşıma adam gibi biri çıkmıyor
Sen çok yıpranmışsın konuşmaya ihtiyacın var mı?
Derdinnne diyeydin
Nude mi istedi
haklısın