Ben tipsizim mesela hiç sevgilim olmadı hiçbir hoşlandığım kıza da açılmadım bence benim sevilme hakkım falan yok. Tip yoksa tipsiz olduğunun farkında olup haddini bilmek en iyisi.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kendin bile kendine bu kadar acımasızken başkaları sana ne yapsın? En büyük kötülüğü sen yapıyorsun kendine yazık gerçekten.. Umarım bir an önce bu düşüncen değişir.
Acımasız değilim olması gereken neyse onu yapıyorum. Bir erkek tipsizse denese de denemese de yalnızlık kaderidir.
Yabancı ya da Türk erkek oyuncularına bak. Neredeyse çoğu güzellik Algılarına uymayan insanlar fakat sesleri ve karakterleriyle karşı tarafı etkileyebiliyor bazıları. Mesele görünüş değil... Ama diyelim ki senin için öyle... Elden ne gelir ne yapabilirsin? Cirkinim diye oturup ağlayalım mı? Hayat devam ediyor sonuçta. Kimin ne düşündüğü neden umrumda.. Sen hayatta kaçırdıklarınla kalıyorsun sadece.
Hayatta kaçırdığım şeyleri ben denesem de böyle düşünmesem de zaten tipimden dolayı kaçırıcam. İstiyorsunuz ki deneyelim 150 kere reddedilelim adımız abazan olarak kalsın. Psikolojimiz alt üst olsun sonunda cinnet geçirip intihar edelim. Aynen Türk erkek oyuncularına baktım , Can Yaman , Kıvanç Tatlıtuğ , Çağatay Ulusoy , Aras Bulut İynemli. Gerçekten çok çirkin adamlar haklısın.
Senin düşüncen sadece birine açılıp onu sevmekmi? Kendi psikolojin öyle mi şekilleniyor ve hayat diye adlandırdığın şey sadece bundan ibaret mi oluyor? Değişiksin gerçekten.
Ve saydığın adamların hepsi benim açımdan çirkin. Güzellik görünen değildir sadece.
O adamlar da yalvarıyordu Yonnca bizi yakışıklı görsün diye. Adamları yolda görünce çığlık atan kızlar var. Hayır hayat bundan ibaret değil öyle olsaydı deneyip deneyip reddedilirdim sürekli. Sen onlara çirkin diyorsan beni görsen kaçacak delik ararsın o zaman.
Bir soru sordun bende fikrimi belirttim ne dememi bekliyorsun? ötesine geçerek haddini aşma. Hala çirkinim diyorsan burada değil git annene ağla ne yapıyorsan yap..
Fikrini belirtmedin. Çirkin erkeklere sürekli olarak bu tarz umut verici konuşmalar yapıyorsunuz. Gidip gidip reddediliyorlar. "Mesele görünüş değil..." Diyorsun. Mesele görünüş değilse benim çevremdeki bütün çirkin erkekler neden yalnız? Hepsi mi karaktersiz?
Kendine çirkin diyorsun fakat bir yandan da neden o olmadı, bu olmadı diyorsun. Çünkü görünüşünü değil hislerini umursuyorsun. İçinde bir yerlerde sevilmeyi hak ettiğini düşünüyorsun... Sende sadece dışını süsleyen güzellerin peşine koşarsan seni seçen çıkmaz tabi ki.. Bu acı bir gerçek ki herkes güzelin, yanına yakışanın peşinde. Madem dediğin gibi seni görünce kaçacak delik arıyor insanlar dışı güzel olan kokonaların tercihi mi olurum sanıyorsun? İstediğiniz cevap aslında bu... İnandığınız bir gerçek var başkasını kabul etmiyorsunuz. Sevilmeye hakkımız var mı demişsin! Bende sana var diyorum. Bu yaşa kadar kalmanın sebebini yanlız Allah bilir. Bu boş umut değil. Benim fikrim inanmak istemiyorsan umrumda değil. tersleyeceksen soruyu sormayacaktın...
Neden olmadı demiyorum , tipsizim o yüzden olmadı diyorum. Sevilmek istiyorum ama hak etmiyorum çirkin olduğum için. Ben hiç kimsenin peşinde koşmadım birinden hoşlandığımda "bu bana bakmaz" diyerek uzak durdum. İkili ilişkiler hakkında hiçbir şey bilmediğin o kadar belli ki. Dış görünüşün tek kriter olduğunu bilmiyormuş gibi yapıyorsun. Sen de bir erkeğin sadece tipine bakıyorsun, diğer kadınlar da.
Yani bu soruda sadece senin cevab hakkın var. Ee bize neden soruyorsun o zaman?
Var sayımlarla hareket ederek hayatın boyunca hiç bir şeye cesaret dememişsin. Şimdi bedelini ödüyorsun. Erkek dediğin biraz cesaretli olur seninde bunu bilmediğin o kadar belli ki... Hak etmediğini düşündüğün bir şeyi karıştırıp durma otur evinde. Nasıl olsa hükmü çoktan vermişsin.
Varsayımları da gözlemlerime dayanarak yapıyorum ama gelişi güzel değil. Çevremde var tonla çirkin erkek. Adamlar benden zengin , benden zeki , benden komik , özgüvenli ve sürekli reddediliyorlar. Onların reddedildiği piyasada bana ekmek düşer mi? düşmez. Normal erkekler için kabul edilme ve reddedilme 2 ihtimal olabilir ama benim gibi çirkin erkekler için tek ihtimal var o da reddedilmek. Yani bende cesaret var ama 2 ihtimal yok. Denize atladığında nasıl ki ıslanmamak bir seçenek değilse, benim için de bir kıza yaklaştığımda reddedilmemek bir seçenek değil.
Soruyu neden sorduğum konusunda da kendimi herkesin içinde eziklemek hoşuma gidiyor. Belki de beceriksizliğimden yalnızımdır ama suçu tipime atarak rahatlıyorumdur. İçten içe de haksız çıkmayı da istiyorum umarım beceriksiz olduğum için yalnızımdır diyorum çünkü gerçekten tipsiz olduğum için yalnızsam bu konuda elimden hiçbir zaman hiçbir şey gelmeyecek.
Bakın bayım.. Yanlış düşünüyorsunuz. Yüzünüzde beğenmediğiniz kısımlar olabilir fakat etsetik ya da spor bir çok sebeple bu değişebilir. Bugünün yakışıklısı bir kazayla, hastalıkla en çirkin insana dönüşebilir. Gene diyorum Mesele görünüş değil.. Benim gibi düşünen bir sürü insan var... İlla yok diyorsanız o zaman ben ilkiyim... Uzun lafın kısası kendinize bu kadar yüklenmeyin. En azından kendi kendinize yapmayın Yapanı bulmak kolay çünkü.
"Bugünün yakışıklısı bir kazayla, hastalıkla en çirkin insana dönüşebilir." Evet dönüştüğünde de kimse suratına bakmaz. Ben herhangi bir kaza geçirmeden bu haldeyim. Bi de kaza geçirsem iyice ucube olurum.
Peki sence ben hoşlandığım kızlarda şansımı deneyip 150 kere reddedilseydim daha mı iyi olurdu? Hiç denememiş olmak mı daha iyi? yoksa 150 kere deneyip reddedilmek mi?
Yav anladık tamam. En çirkini sensin. canım gibi ne diye bu kadar yazı yazdıysam 😂
En çirkini değil direkt olarak çirkinim. Karşılaştırma yapmaya gerek yok. Benim yanıma birini koyunca da çirkinim , tek başıma baktığında da çirkinim. Soruyu cevaplamadın , deneyip 150 kere reddedilmek mi daha iyi? yoksa hiç denememek mi?
150 kadında işi denecek kadar çaresiziz yani.. Hey Allahım 😂 daha yazma bayım bu kadarı yeterli. Sen İnandığın yoldan devam.
Sayı önemsiz.5 olsun 3 olsun veya 300 olsun. Sonuç aynı olacağı için fark etmiyor. Merak ettiğim şey , reddedilmek mi yoksa hiç denememek mi daha iyi? Sen kaç kere reddedildin mesela?
Ulan bunlar ne biçim düşünceler sorular?
Düzgün soru işte. Bir erkek çirkinse zaten sevilmiyor. Sevilmeye de hakkı yok zaten. Hakkı olduğunu düşünürse dener, denerse reddedilir. Reddedilince daha çok üzülür. En başından tipsiz olduğunu bilip hiçbir kızın kendisini istemeyeceğini kabul etmeli.
Her topalin bir kör alıcısı olur kendini küçümseme
Sizi çirkin erkeklerden kurtarıyorum işte daha ne istiyorsunuz ki?