Kınadığını yaşamadan ölmezmişsin o yüzden kimsenin haddine değil. İnsanın başına ne geleceği belli olmuyor ama yinede bu tür şeyleri engellemek yine senin iraden kontrolündedir. Öte yandan herkes iradeli olacak diyede birşey yok. Belki ilerde bu sana bir tecrübe olacak. Erkek arkadaşını sevseydin gerçekten diğer çocuktan hoşlanma ihtimalin olmazdı. Erkek arkadaşın öncelikle böyle birşeyi hakediyor mu onun kararını ver. Diğer çocuğu tercih etsen gelen gideni aratma ihtimali var. Acaba gerçekten hoşlanıyor musun yoksa bu bir süreç mi erkek arkadaşından kaynaklı. Bunuda iyi düşün. En iyisi ikisinden de bir süre uzak dur. Kendi iç sesini dinle ona göre karar ver. İlk defa başına böyle birşey geliyormuş umarım alışkanlık haline getirmezsinde son olur. Ne demiş Mahatma Ghandi;... alışkanlıklarınıza dikkat edin;değerlerinize dönüşür, değerlerinize dikkat edin;karakterinize dönüşür... Bol şans...
54 Yorumla
Soran+1 yılbaşına gelmeyenlerde anca eleştiri yapmayı biliyo yaşayan bilir bu duyguyu millet anca eleştirmeye senin gibi fikir söyleyen yok illaki küfür etçekler ama insanın elinde olmuyo sevgilimden ayrılsam yapamam bilmiyorum kıyamam diğeri desen oda birden bire çıktı karşıma aslında daha önce çıkmıştı ama birbirimizi bulamadık adımızı bilmiyoduk arkadaşınada sormaya utanmış adımıyeni yeni bulduk yani anlıcagın kafam çok karışık ilk defa böyle işin içindeyim
- +1 yıl
Sevgilinle ne kadardır birliktesin? Çocukla ne kadardır konuşuyorsun? Senin sevgiline duyduğun şu an sevgi değil acıma duygusu bence. Kıyamam diyorsun ama başkasıyla görüşüyorsun. Bu şekilde ona daha çok zarar veriyorsun. Dürüst olup ayrılman onun yararına olur. Bence oda bunu ister. Diğeride bence ukte senin için önceden kalma o yüzden seni cezbetmiş olabilir. Yani ikisine de sevgi duymuyor olabilirsin. Duygularını iyice ölç tart ona göre biç. Yarın bir başkası çıksa belki bu sefer o kişiyede aklın kayacak. O yüzden emin ol önce...
Soran+1 yılaslında hiç böyle biri değilim biriyle çıkarken başkasına bakan biri değildim hatta bir arkadaş anlattı kızla mahna buldm belki sende öyle mahna buluyosundur ama sevgilimle 3 aydır birlikteyiz diğeriyle 3 4 haftadır ama dediğim elimde olan bişi değil ayrılmak ne bilim hiç beceremem durup dururken çok büyük kavgamız olmalı ikisinide sevmiyorum gibi ama çok değişiik bişi sevgilimin verdiği değeri kimsede bulamam offf kafam çok fena karışık
- +1 yıl
Sevgilinin verdiği değeri diğer çocukta bulamayacağını biliyorsun o halde kimsede bulamam dediğine göre. bence kafanı toparla ve çocukla görüşmeyi bitir. sevgilinin verdiği değer ilerde onu sevebilme ihtimalini kolaylaştırabilir. onu sevmeyi dene değerini bil. eğer olmuyorsa onuda oyalama. herkes önüne baksın. kimseyi kandırmaya hakkın yok. birazcık empati kur seven ama sevilmeyen bir sevgilide olabilirdin öte yandan sevilmeyen üçüncü şahısta olabilirdin bir başkasının ilişkisinde...
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende yaşadım ve bunu yaşamayan anlayamaz çok berbat bir durum ama sana bişey diyim mi o sonradan ortaya çıkan tamamen heves sıkıldığın için heyecan arıyosun öyle kendi duygularını tatmin ediyosun gibi bende yaşadım çünkü biliyorum ama fazla ileri gitme ben çok pişman oldum benimki ileri gitmişti buluşmuştuk elimi falan tutmuştu o zaman engelledim işte çocuğu heryerden çünkü o sadece kafamın karışıklığındandı onada kendimede sevgilimede yazık ettim vicdan sızlaması hepsinden kötü kardeşim sen sen ol ileri gitmeden dur kalbinin sesini dinle sonra bana yaz merak ederim
13 Yorumla
Soran+1 yılmillet anca eleştirmeyi bilir kendileri ne kadar namuslu acaba
Cevap sahibi+1 yılsenden benden beter oldukları kesin emin ol canım
+1 yılSevgılıne vıjdan azabı duydugun için deger verıyorsun dıgerı ıle daha yenısınız ve ılk tanışmada kımse kusurunu soylemez sen de o da veeeee sevgılının kusurunu bıldıgınden susn konustugun kısının kusursuz oldugunu dusunuyorsun. Secımını yap cunku hayat acımasız o senı secer bayan _
00 Yorumla
İlk olarak allah belanı versin. Amin. ikincisi olarak (Johnny Depp)
Aynı anda iki insanı seviyorsan, ikinciyi seç çünkü birinciyi sevseydin ikinciye tutulmazdın zaten. Bana kalırsa sen sevmeyi bilmiyorsun yarın ikincisinide aldatırsın tam bir ocsun.30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
tekmeyi basarlar, biraz hakkında konuşurlar, seni kotu tanırlar, belki birbirleriyle kanka bile olabilirler, erkek dayanışması sjvsjdhd
aman be, yapıyon zaten yapmışsın kime ne? namus dersi verenlerin çoğu namussuz zaten ama sen vicdanının sesini dinle ya da birinden birini seç be kardeşim, biz birini bulamıyoz laned olsun a. q.03 Yorumla
Soran+1 yılyaa zaten edirne küçük :(
Sevgilim beni aldatsa allah korusun vallahi cok kotu hissederdim. sevgilin en azindan soylemeni hak ediyo. pismansan pismanim de anlat bir sekilde cozersiniz ama boyle hem yalan hem aldatmak iki hata bence soyle ben en azindan durust diye dusunurdum ama yine ben olsam affetmezdim haberin olsun bunu bilerek soyle tepkisi biraz belli sanirim.
00 Yorumla
+1 yılYaptıgın tam sürtüklük ee eskisi diyecem artık. ki yenisine açılmışssın senle yedıgı naneleri açacak.. digerine kaptıracak.
seninde azına sıçacak.
Bence hemen yoldan çık.
bu kısıyle nettenmı takılıyosun.. gorusup sevısme öpusme oldumu14 Yorumla
Soran+1 yılsevgilimle oldu da erkekler yapınca çapkı kız yapınca sürtük
- +1 yıl
Sana tavsıyem yoldan çıkmışsın hemen geri dön ! ortalıkda kalırsın. elındekınden olursun
Soran+1 yılnası çıkıcam
- +1 yıl
Konuşmayı kes adamı sil ! eskiylede ayrıl temiz sayfa aç !
Yok olmadı eskıyle konuş rahatla. olmadıgını de. ama o buldugun yavşakla devam etme karaktersizlik.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenlede yazış nolur la nolur bak Allah belanı kaldıra bir kere yazıs bidaha yazısma nolur 3. ben oluyum kanki nolur bir kere konusak:D kızım bir git yaptıgın ihanet ihanet eden ihanete mahkumdur o erkek arkadasına acıyorum senın gibi seri numaralı motorla sevgili 2. el motor alacaklara duyrulur arkadaslar genç yasta 18-24 deneme surusu verıyoruz :D
00 YorumlaBurdan tüm ks kızlarına sesleniyorum diyosunuz ya aldatıyorum hoşlanıyorum yatık kalkıyorum bu erkekler içinde geçerli hepinizin mk yeter l*n yeter sizi gördükçe güvenimiz kalmıyo insanlara insanlar bu kadar götmü olmuş hani herkez namusluydu nerde la
10 Yorumlasana karşı yazacak kelime bulamadım kişilik yoksunu bir insansın hiç karsindakilerim duygularını düşündün mu az empati yap aynı şey sana olsa tepkin neolurdu senin tepkin sert olursa bizlerin tepkisi ne olur iyi düşün bunlari ve erkekler aldatilmayi kolay kolay kaldirmaz..
00 YorumlaKadın erkeğinin yanında huzurlu ve onun kanatlarının altında sağlam hissetmek ister, senin eleman seninle kavga ediyorsa bu layık kişi değildir. Artık arzulamamayada başlarsın, ve o ilişkiden hayır gelmez, sürekli yeni gördüğün kişiye gitme konumuna gelirsin, bu senin hatan değil, sevgilinin hatası, yeterince erkek olamamanın hatası.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 776 cevap paylaştı. Hayatindan olmamasi gerekeni cikairsan asil sevdiginle kavga etmezsin aran duzelir yeter ki cabala bidaha yapma yok bn vazgecmm dyrsan ayril cocuktan hos su durumdayken bile onun yuzune utanmadan bakabilirmisn bilmiyorum durum bu iste :/
00 YorumlaYeter laan yeteeerr. Nasil insanlarsiniz ya nasil. Yemin ederim gozumde domuzdan farkiniz yok. Nasil yapabiliyorsunuz bunu? Aglayacam yemin ederim ya. Ben doldum ya. Okuyarak doldum sadece.
20 YorumlaSizin yüzünüzden ve sizin bu sorularınız yüzünüzden buradaki heriflerin psikolojisi bozuluyor. Adamlar ölmek istiyor yapmayın, eylemeyin.
11 Yorumla2000 kelime yazma hakkımız varya 1.700 e kadar geldi yazdığım küfürler ama senin gbi bir *rospuya o küfürler az gelir sırf bu yüzden sildim sorucağın soruyuda senide...
02 Yorumla
Soran+1 yılya ne kadar geri kafalısın erkek yapsa çapkınzaten ilk defa oluyo böyle bişey
lutfen o cocukla cıkarken bunu yapma en azından ayrıl bunu ona soyle elımde degıl de ama ona de olur mu?
00 Yorumla
+1 yılİkisinden de ayrıl diyeceğim de, yapmayacağını bildiğim için hiç değilse birinciyi bırak bari diyorum. İkinciye yer verdiğine göre birinci ile zaten ilişkiniz bitmiş, uzatmalara oynuyorsunuz.
00 Yorumla
+1 yılAferin sanaaaa!! :) bence artilari ve eksileriyle olayi deggerlendir ve birinden vazgec bu sekilde dogru degil, mutlu da olamazsin.
00 Yorumlaİyi bari sövmekten beter etmişler, ben direkt sövmeye gelmiştim.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. iyi poh yiyorsun diyesim geldi. ne ekersen onu biçersin. birine son ver
00 Yorumlaİffet sadece bir kadın ismi değil. Bunu öğrenme zamanın gelmiş.
00 YorumlaYaptığın çok yanlış sürekli kavga ettiğin sevgilinin duygularıyla oynama empati yap ve ayrıl.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 401 cevap paylaştı. Aynı şeyi o sana yapsa ne yapardın çok merak ediyorum
00 Yorumla
+1 yılBence her iki cocuguda birakmalisin.. aci cekerek cezani cekmelisin ki bir daha ayni b.. ku yeme. Ikisine yazik birisini biraksan digerinin yuzune nasil bir daha utanmadan bakabileceksin😤
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. kavga ettiğin kişiyle ayrıl madem sevmediğin aşık olmadığın çok belli
00 Yorumla
+1 yılSendeki bu rahatlık ve genişliğin (!) kafası gerek banada final dönemi :O
00 Yorumla
+1 yılİyi olmayacağı kesin. Bkz. gazetelerin 3. sayfaları.
01 Yorumla
Soran+1 yılyaaa :(
ikisi birbirini öğrenirse önce eski sevgilin seni tokatlar sonra yenisi sen de hak ettiğini bulmuş olursun kezooo
10 Yorumlasonra dinen iki kadin sahit bir erkek sahite esit denilince feministler cildiriyor islam mantik dinidir
10 Yorumlaİkisini aynı anda götürürsün sen bosver. Hey yavrum hey.
10 YorumlaNasıl tepki alacağını düşünüyordun? Vaaay helal olsun capkın diyemi? Anlamadım bence az bile demişler yorum yapanlar
00 Yorumlasenın yaptıgın karaktersizlik, başka bir şey değil senın gibi bir kız daha vardı aynısını bana yapmıstı o baskasıyla çıkıyodu benımde konusuyodu flan faln kıza paso motor derdık yanı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 378 cevap paylaştı. Yaptığının ne kadar yanlış olduğunun farkına varman dileğimle..
00 YorumlaBence seni tost yaparlar :D ya da 2sindende oluursun seçim yap
00 YorumlaBen diyorum millet bana kızıyor Türk kızları 5 para etmez dıye hepsınde var bu huy
012 Yorumla- +1 yıl
@duygu0608 emin ol 1 kişi olsa zaten yazmam
- +1 yıl
@duygu0608 bana göre % 80 geneli kapsar
- +1 yıl
Bu kadar net olduğuna bir şeyler yaşamışsın belliki oran bile verdiğine göre işte senin bu itici davranışların ve sözlerin yüzünden sana öyle kızlar denk gelmiş demek ki diğer türlüsü durmaz zaten. Bu dediğin laf hakarettir yani çok yanlış. Türk kızları diyosun bir tonda abaza var ona kalırsa. Erkeklerde aşağı kalır yanı yok. bunu kızları savunmak için falanda söylemiyorum. Ama işte sizde pek tekin insanlar değilsiniz. bir kaşarın sorusuna şurda kaç tane cevap geliyo sende onlardan birisin ama düzgün sorulara bir ya da iki cevap.. boşversene...
- +1 yıl
@duygu0608 Duygu kardeşim benim itici davranışım sözüm yoktur oldukça beyefendi birisiyim ilişkilerimde hep sadık oldum asla art nıyet beslemedım asla se*s düşünmedım kaldıki öpmeye bile korkardım incinirmi diye lakin bakıyorsun sebesiz senden ayrılıyor henuz bır sey düşünmüyorum dıyor bakmışsın 1 hafta sonra sevgılı yapmış acaba se*s yapsaydım gıermıydı? Erkeklere gelınce sütten çıkmış ak kaşık değiliz elbette bak kendımıde katıyorum muhakkak hatam olmustur ayrıca yorum yaptıgım sorulara bakarmısın habgısı duzgun degıl sana tavsıyem lütfen tavsıye degıl atta ricam olur bayanların sorularını ıncelermısın link atacaktım ama sana bır kaç tane alakasız yorum dıye meaj alırım düşüncesı ıle atmadım lütfen soruları ıncele kaç tane göreceksın dedıgım gıbı oran yuksekmı degılmı ha duzgun gercekten hanım yok mu var ama genel olarak çogunluk dedıgım gıbı
- +1 yıl
@duygu0608 (Ben evlenmeyi hiç düşünmüyorum, sadece cinsellik için imam nikahı?
Allahtan kork) bu soruya bak - +1 yıl
@duygu0608 Haklısın çok haklısın demekki sende kalan 20 nin içindesin sana ayrca kızmadım haberin olsun evet dediğin gibi gizlilerin ne oldugu belli değil ama reel'dede çok gördüğüm için bu tür kızları kadınları sinir oldum kusura bakma lütfen
- +1 yıl
@duygu0608 tamam sana da iyi geceler bakıyorum hemen
Senin gibi kizlar yuzunden kizlara guvenim, kalmadi
02 Yorumla
Soran+1 yılerkekler aldatınca normal ama
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence eski sevgilinden ayrıl bu çocuklada konuşmada insanların boş yere üzülmelerine sebep olma belki hayırlı bir kısmet bulur evlenirler engel teşkil etme arada
00 Yorumla
+1 yılögrenmeden sen birini bitir ve zamanını tek ona ayır huzurlu olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAldatmanın ilk defası olmaz. Bu senin içinde var. Olmasa hiç yapmazdın.
00 Yorumla
+1 yılNeyin ne zaman olacağı belli olmaz hiç beklemedigin hersey olabilir normaldir diyorum
00 Yorumlasana cok daha deger verenle cik , gercekten kim seni seviyor , dogru kisi o dur
00 YorumlaYarında başkasıyla aldatırsın bu aldattigininin aldattığını
00 YorumlaBelli ki sevgilin seni tatmin. etmiyor ki ikincisni ariyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİkisinide bırak gitsin. Olanlar öğrenilirse daha kötü sonuçlar doğabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin gibiler olmasa biz kimden ekmek yicez iyiki varsınız.<3
00 Yorumla
+1 yılKişiliksiz misin kızım
30 Yorumla
+1 yılİste sorsan bakiredir
16 Yorumla
Soran+1 yılbakireyim ya ne alaka
- +1 yıl
Senin sadece vucudun bakire orda bir zar var iste ama aklın ruhun?
Soran+1 yılerkek yapınca vay * çapkın oluyo
- +1 yıl
Her erkek aynı mı iyisi de var kotusu de kızlarda oyle ama acık konusayım sen şu yaptıgınla iyi sınıfına giremiyorsun maalesef. Empati kur baska ne diyeyim karakter meselesi bu aynaya bakıp ben bumuyum dediginde anlarsın bir cok seyi bekaretinde sadece bacak arasındaki zarın durması olmadıgınıda
Soran+1 yılya böyle konuşarak daha kötü hisediyorum bende anlamadım nasıl olduğunu birden konuşmaya başladık
- +1 yıl
Kendini kotu hissederek bir cozum yolu bulamazsın ki tavsiye istermisin?
Haketme de dovmekten beter etmesinler
10 Yorumlatost olur kalamar olur.
11 Yorumla
+1 yılİkiside seni siker söyliyim
00 Yorumla3. Dünya savaşı çıkar.
02 Yorumla
Soran+1 yılyaaa :D
+1 yıltc yerine motor şase numarası olan bir kızımız.
30 Yorumla
+1 yılLegal sevgiliden ayrilip illegali legallestir:/
10 YorumlaUçuncuyu bul o ikisi birbirini gebertsin
10 Yorumla
+1 yılO senin kalitesizliğin.
Kuralsiz!00 YorumlaDedim sana konusmayalim diye bitirelim artik bence
19 Yorumla- +1 yıl
ulan shvsdavksddvadfacfhgasvf :D
- +1 yıl
@estarabin kardeşim asıl sevgili detected :D
- +1 yıl
o yüzden fazla batırma kendini :D
- +1 yıl
her an yingeyle irtibata geçebilirim hdjasda :D
- +1 yıl
yalakalıkta no limit @estarabin :D
- +1 yıl
1. si cümle devrik. 2. si yingeyle bir tanışalım ya biz iyi kıza benziyor :D
+1 yılsen ilk kavgada pes edersen ohoo
04 Yorumla
Soran+1 yılilk kavga değil işte
- +1 yıl
birbirinizle konuşup bu sorunu ortadan kaldırmayı denedinizmi
Soran+1 yılkaçkeree ben denedim hatta suratıma kapatıyo telefonu hep vazgeçemiyorum ama hiç sevgili gib değiliz arada aşkım bitanem oluyoz 3 kere ayrılıp barıştık hep ben ayrlıdım o istemedi eskisi gibi değiliz şimdi de değer verdiğini hisediyorum ama işte kafam çok karışık
- +1 yıl
şöyle şimdi illa ikiniz sevgili olacaksınızda diye bir şey yok. uğraşır çabalarsınız baktınız olmuyor birlikte mutlu olamıyorsunuz. herkes kendi yoluna gider.
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılİkisinde ayrılıp kendine yeni bir sayfa aç.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı. ayrıl dıgerıyle cık bu zor degıl
00 YorumlaBunun adına ne derler?
00 Yorumla
+1 yılMevlütünü okuruz havtaya
01 Yorumla- +1 yıl
havtaya neyla *haftaya :D
+1 yılAldatmak çok tahrik edici seni anlayabiliyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 326 cevap paylaştı.
+1 yılIkiside terkeder sende eline kalirsin
00 Yorumla
+1 yılBildiğin kaşarsın işte devam böyle :D
00 Yorumla- Devamını Gör (24)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım