İlk uzun ilişkim ama birseyler eksik gibi hissediyorum bir gün bitecek gibi hissediyorum
Beni asla degerli ve ozel hissettirmiyor dısarda yemek yiyelim mi diye sordugumda duymazlıktan geliyor acıktım dıyorum tınlamıyor sen ye diyor
Beni asla degerli ve ozel hissettirmiyor dısarda yemek yiyelim mi diye sordugumda duymazlıktan geliyor acıktım dıyorum tınlamıyor sen ye diyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yani cimri olabilir ya da parası olmayabilir savunuyorum ama hani gerçekten mutlu olmadığını Bir ilişkide durmanın mantığı yok Hani insan bu devirde arkadaşına bile yemek ısmarlar ki sevgilisiniz hani sana yemek bile ısmarlamıyorsa sana ne çiçek alıyordur ne özel günlerinde hediye alıyordur ne 14 Şubat 'ta takı alıyordur
Yıl dönümümüz de şoktan son gün bozuk saç kurutma makinesi almıstı aldıgın seye bakmadın mı dedım sadece götürüp iade ettı baska hicbir cicek kutlama vs olmadı birde kılaklık almıstı
Yani adam sırf seni almadı demesin diyormuş Hani içinden gelerek severek Kıymet verip önceden bir zaman geçirip harcayıp organizasyon falan yapmamış hani ya da ne bileyim bir elbise Sana özel bir kıyafet ya da senin memnun olabileceğin farklı tasarımlı bir ürün olmamış kaç yıldır sevgilisiniz
Aralıkta 2
Ekim de de dogum gunum var
Yani doğum günün kaçında bilmiyorum ama eğer paylaşırsan ve gizlilikten çıkarsan doğum günü için sana ben bari jest yapabilirim yani Şimdiden nice mutlu yılların olsun o zaman
Ne plan yapıyor ne ozel birsey ayarlıyor maasım gec yatıyor param yok dıyor ama bir kızla dısarı cıkıyorsan yemek yedırcek kredı kartın bile olabilir en azından ben bile calısmadıgım halde elimi cebıme atmaya gocunmuyoruö
Yani öncesinden hazırlama sakın yani yanlış anlama insanlar artık takıldığı beraber zaman geçirip ihtiyaç giderdiği kıza bile artık hediye alıyor onun doğum gününü kutluyor onu mutlu etmek için çiçek ol yani sır yatak ihtiyacını giderdiği kız için bile bunu yapanlar var yani ki sen onun sevgilisisin hani en az 2 ay önceden alacağı hediyeyi hazırlaması lazım götüreceği restoranda rezervasyon yapması lazım Ne iş yapıyorsun Sen peki
Cok da güzel ve alımlı bir kızım bence ona fazla basite aldırdım kendımı degerımı bilmiypr ilişkide yasamadım
Hani acaba birlikte olmuyorsun onunla yatmıyorsun diye seninle ilgilenmiyor olabilir mi Hani bu çok saçma bir şekilde hani Tabii ki öyle olacak diye bir kaydı yok bunu ilişkinizdeki kendi aranızda anlaşacağınız bir şey ama hani nasıl olsa bu benimle yatmıyor Bu roman masraf yapmaya gerek yok diye görüyor olabilir mi sizi bu arada öğrenci falan mısın Çalışıyor musun
@soran
Hayır olamaz çünkü hep aynıydı o tanıdıgımdan berı
Anladım Ama üzüldüm yani 2 yıldır sevgilisiniz ve Hani doğum gününde bile doğru düzgün bir hediye almaya ya da bir yemeği bile götürmüyor Yani gerçekten zulüm Peki çalışıyor musun üniversite falan bakıyorsun
Ben bu yıl mezun oldum önlisanstan ama dört yıla tamamlamayı düşünüyorum elli burslu olarak
Üstelik sevgilimide unı sınavına sokarak aynı okulu yazdırdım şimdi ben mezunum onun bir yılı daha var onu orada yalnız bırakmak da canımı sıkıyor pişmanım cok ama ona bakan kız olur mu bilemicem
Birlikte mi yaşıyorsunuz peki üniversitede okurken aynı evde mi kalıyordunuz
Hayır
Yani bilmiyorum peki senden herhangi bir beklentisi var mı arayayım Baş başa özel vakit geçirme anlamında onu yapmadığın için sana bu kadar soğuk davranıyor olabilir mi ya da mesela En azından ben birleşme olması bile yüzeysel falan bir şeyler yaşamaya izin veriyor muydun
Mutlu degılsen ayrılcan baska erkekmı kalmadı
Kaldımı
Evet bak şu an yorum yapıyosun mutluda ederım😀
Dürüm de mi söylemiyor?
Hayır ben kendım gidiyorum soyluyorum o yanım da dikiliyor ben yerken izliyor kedi gibi
Hic de oyle pahalı seyler yiyelim demedım normal dürüm doner vs
Ondan sevgili olmaz canısı
Çok mıy mıy birde
Ondan olmayacagını biliyorum ama ayrı olmak düşüncesi de endiselendırıyo
Nasıl katlanıyosun buna peki?
Uzun ilişkim diye sanırım ve ayrılık düşşncesi beni endiselendiriypr zaten normalde arkadasım yok sevgilim de olmazsa vakıt gecırcek kimsem kalmıyor
Arkadaş bulursun bi şekşlde