Ben bu konularla ilgilenen birini arıyorum. Lütfen tanıdığınız varsa paylaşmaktan çekinmeyin çünkü siz de bu yoldan geçtiyseniz beni anlıyosunuzdur..
sadece ilgili cevaplar lütfen eleştiride bulunmayalım
sadece ilgili cevaplar lütfen eleştiride bulunmayalım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Umarım cezasını çekersin yapacagın büyünün yorumuda sil istersen bu senin nasıl biri olduğunu değiştirmiyor
ahmetciğim, bu konulara inanan insanın islami olarak inancı var demektir, çünkü inanmasının tek yolu okuduğu kitaba güvenmesidir… verdiğimiz kararlar sadece bizi ilgilendirir, nasıl biri olduğumuz konusuna da gelecek olursak… evet bu konuyu kötülük görüyorsun ama bilmiyoruz senin yaşamında nasıl bir insan olduğunu? kimse kimseyi ciddi oranda tanımadan yargılayamaz kimseye bu haddi vermiyorum. iyi akşamlar dilerim
Ahlak ile din kavramları farklı şeyler sana söyledigim lafı dini olarak inşallah cezanı çekersin dedim gerçekten varsa öyle bir şey. Ama en başta bunu yapman seni kötü bir insan yapıyor yasamında ne kadar iyilik yaparsan yap bu gerçeği değistirmiyor ben kendimin nasıl biri olduğumu biliyorum. İyi akşamlar şimdi.
senin kendini bilmen önemli değil, başkalarını eleştiriyorsan seni de eleştirebiliriz.. insanların ahlakını sorguluyorsan, yediği yemeği sen koy önlerine, bu kadar söz hakkı bunu gerektirir.
Birine büyü yapacağımı utanmadan acık acık sorup paylastıgım zaman seve seve beni eleştirmeni isterim iyi akşamlar.
birine derken? tam tersi bana yapılan bir şeye müdahale için arıyorum? hadsizlikle beraber tahmin yeteneğinin de berbat olduğu söylenebilir
Öyle olsaydı falcı büyücü değil hoca arardın güzelleme yapma bana burada. Ve sana yapılan büyü olduğunu söyleseydin baştan bu tavrı takınmazdım sen öyle istedin.
senin anlamadığın şu, senin tavrın beni ilgilendirmiyor, bu haddi vermiyorum sana. eleştirme haddini vermiyorum?
Dediğinle yaptıgın bir olsun o zaman tamam yazma bak keyfine işine.
Yapan birini tanıyorum ama sen bu işi ne kadar iyi biliyorsun
@Osososo neden
@Osososo boş işlerle uğraşma
Kim bu bildiğiniz kişi bana yazabilir misniz ben mesaj yazamıyorum
@İsimyoknapalım neden yazayım
Bahsettiğiniz kişinin numarasını verebilir misiniz? O yüZden yazar mısın dedim.
@İsimyoknapalım sana niye yardım etsin adam
Dönmeside çok kısa olur bilgin olsun.
Var. Fakat her şeyi yapmaz.
bi konuşabilir miyiz lütfen
Söyle bakalım
ekleyeyim on saniye gizliden çıkarsanız 🙏
Çabuk ol
Bana da mesaj atar mısın
Atmam
bana bile atmadı :)
Siz bulduysanız bana atar mısıniz
var evet