AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
161Cevap
Şahsen şahsı göstersen ben bir temiz döver etek giydirir sonra fotosunu çeker sana atarım sende bütün okula..
Keşkeee o duygulari yasasin o utanci rezilligi
O zaman sende yaşat ki bir daha sana yaptığı serefsizligi kimseye yapamasin..
suç duyurusunda bulunursan hapis cezası alma olasılıgı var istersen karakola ya da savcılıga git tabi bundan aileninde haberinin olması lazım
Aileme kadar duyulsun istemem ki
o zaman gecmiş ola
sana zahmet baştan çıkar ve videoya kaydet bunu yapıyorsa çevresine hava atıp kazanç sağlıyordur siki miniktir arkadaşımızın sonrada kov evden*
Hahha :)) bunu yapamamki okulda aptal cok yine adimi cikarirlar
onun minik şeyi daha çok alay konusu olucaktır emin ol bana
Hahaaa :D fenasin dogru valla
İzmir erkeği olmak böyle iyi geceler dilerim
Sizede :)
böyle bir karekteri nasil sevmisin dicem olmus bir kere yapicak bisey yok okulu uzaktaysa degistirmen faydali olur gibi
Saglik meslek oldugu icindegistirememki
sen ona güvenip böyle bişey yapmışsın. ama ona sadece şöyle söyle. seni savcılığıa vericem şantajdan suç duyurusunda bulunucam içeride çürüyünce anlarsın ne olacağını de. ka senedir çıkıyosunuz siz?
Zamanini soyledim ama dicem evet
sende sevgilini tanımadan sevgilimi olmuşsun sevgilinde ne adi bir insanmış sevdiği insani baskalarıya paylaşacak kadar yuh sana size hic bişey yapma bosver sal gitsin
Nerden taninacak ki? Cik diye zorlayan insanlar. guvenilir oldugunu savunmustu
Okulda sevgilim beni ahmet diye biriyle aldatmış diye dedikodu yay ehe:/
İlgincsin :))
En büyük tepki tepkisizliktir.. onun amacı seni kizdirmak dillere düşürmek 1 2 kez konuşulur sonra kapanır ama şunu unutma gün olur davran döner horoz... tavuk gömer sen başı dik okuluna git en koyacak davranis bu
Ağlamadim hic bir tepki göstermedim ztn..
siz bide evlenecksnz çoluk couk sahibi olacaksınız.. nasıl bakacaksın evleendğin adamın yüzüne.. gerçi sizin gibiler için normal... alışmşnz farklı farklı yemeye !
Yatay geçişle başka okula geçmeye çalış. Yaptığı suç, yatay geçişi hallettikten sonra savcılığa gidip şikayetçi ol.
2. Okulum ki merkezde benim okulumdan yok saglik lisesi
Savcılık sürecinden sonra aynı okul senin için zor olur. Gerçi savcılık süreci olmasa da zor. Yakın ilçe veya il merkezine yatay geçişi denemelisin.
Olabilirr tesekkurlerrr :(
fake kız hesabından işlet yavaş yavaş cinselliğe getir olayı aletinin fotoğrafını falan iste tüm okula yolla
İyiyimiş olabilir sagoll :))
Yakın olsaydık daha önce buna benzer çözdüğüm bir mevzu vardı. Çocuk okulu bıraktı babası tayin istedi. Sen düşü n artık
Hadi yaa keske buda olsa oyle
Yapabileceğini bilsem anlatırım ama zor. Bunun için sağlam 2adam lazım gözü kara.
Bulurum anlat yeterki
Tamam. Yarin atarim. coook sagoll
Önemi yok. İns buna ihtiyacın olmadan çökerten. İyi geceler.
Bedeli az olmuş bence. ben olsam internete koyar, facebook/twitter profilini de paylasirdim. suç sende. al fotomu ne bk yiyorsan ye demek oluyor
İyi b. k ederdin geri kafalisiniz cok benim tercihimdi sadece ona özel olsun dedim adam yerine koydum. git yay mi dedim sus ya
İleri kafalilik, ahlaksızlık mi oluyor? hafifmeşreplik ne zaman ilericilik oldu? iyi yapmış keşke aynı okulda olsaydık bir güzel rezil ederdim ileri kafalı o... yu
Ağzını topla be terbiyesizlik yapma karsimda. ahlaki ilerisini gerisini sendenmi ögrencem? Bacin anan kuzen yok mu yapmasalar bile oyle bir iftiraya ugrarlarki hic bir b. k yapamazsin hata yaptik diyoruz pisman olduk diyoruz sen gelmissin ne diyorsun ya... nerden ciktigin belli
Annem ve kuzenlerim var ve Allah a şükür gözüm kapalı onlara guvenirim. onlar ahlaklı insanlardır. Zaten ahlak, terbiye aileden gelir. benim gibi birisi de bu yüzden senin gibi biriyle çıkmaz, flört bile etmez. birine çıplak foto yollayan başkasına amatör p*rno çektirir
Cıplak degil dekoltenin neresi ciplak olmus once sor oyle yorum yap cok guvenme bilmem nelerine. Bana namustan bahsedene bak p*rno cesidinide biliyor (!) terbiyesiz..
Ayrıntı yazmadığı sürece herkes benim gibi anlıyor (çıplak) p*rno çeşidine gelince, her şeyde profesyonel ve amatör olarak iki çeşit vardır, amatör olan bunu parasına yapmaz (amatör fotoğrafçı gibi) ama bu onun yeteneksiz olduğunu göstermez.
O kadarini bilmiyorum ilgi alanim. degil yanls anladin ve tartistik bendekilteli foto attim ama bizim okulun mallari ciplak gibi yorumladi uzata uzata iliskiye girdigime kadar. getrdiler bu yuzden yardim. istedim
O zaman baştan alalım. okulu bırakma, hatta o şerefsizlere inat oku, iyi öğrenci ol ve çan eğrisi senin yüzünden yüksek olsun. böylece her sınavda için rahat olur, o kişiler de dersini alır. Bana da hocam olacak domuz dedi ki senden mühendis olmaz bölüm değiştir ben de üzüldüm bir süre sonra o kadar çok ders çalıştım ki i serefsizin 2 dersini birden geçtim
? Kaç yaşıma geldim daha erkek olmama rağmen birisine ne cam actım ne fotomu attım sizin aklınız nerde illa gördüğünüz şeyi yapmak zorundamısız.
Kimden gördümde yapmisim
Medyada dizilerde, ben nerde gördüysem sende orda görmüssündür. Moda olduğunun farkında değilsin galiba foto atmanın
Uzagim... Dizilerden falan
O daha kötü o zaman hani görmüşsün yapmıssındır diyecem zayıf anına denk gelmiştir. Demek kendi kendine bile bile yaptın helal olsun
Özenti degildim hem beni sorgulamak sen hayirdir?
Vay be kötüymüş niye yaparlarki bunu anlamıyorum güvenmek zor iş
Pez. venklik iste baska aciklamasi olamaz
Polise sikayet et. Izinsiz ozeli paylasmak yasaktir yasalara gore
Aileme kadar duyulucak diye sikayet etmedim
Benim bildigim kimse bilmeden de olmasi gerekiyor. Resitsen tabi
Degilim sorun bu
Ozaman arkadaslar yazdigi gibi okulda sikayet etmen daha mantikli sanki
En azından nasıl biri olduğunu öğrenmiş oldun bundan sonra hemen güvenmezsin
Güvenmem asla okul bitene kadar kimseyle cikmamda
Hatta istiyorsan ayrıl bundan sonra da çok rahat durmaz
Ayrildikki bu zamana durdururmuyum o pisligi
Sen utanma.. O şerefsizliği ile utansın. git karakola onlar gerekli yönlendirmeyi yaparlar.
Bu arada fotolarda yüzün görünüyor mu?
Evet gözüküyor karakol direk ailemle irtibata gecicek
@ArroW216 'nın dediğine katılmak ile beraber karakol konusunda da şansını denemeni öneririm..
Eğer reşit isen ailene haber veremezler.
o zaman meslee @ArroW216 'nın dediği gibi.
Merak etme onun yanına kar kalmaz.. Mutlaka başına bir şey gelir.. Ağzından burnundan çıkar.
Zaten bana kim bulaşsa başına bisiy geliyor
varsa seni koruyan bir şeyler.. hiç karıştırma.. seninle dalga geçen kim varsa elinde patlar..
Zaman gerekli kendiligine birakirsam
yapacak bir şey yok...
Senin durumun değişecek mi. Git mahkemeye şikayet et sonuçta mesajlar Kayıtlı değil mi
Kayitli evet ya o fotolar herkesin elinde :'(
ohh ne guzel yapmıs ya allah beter etsin siz akıllanmazsınız
Çok buyuk konustun bacin yoksa evladin olur yargilamak sana dusmez..
Sizin ruhunuza işlemıs kızım cok pis konuscamda yeri degil burası az bıle yapmıs hak edıyosunuz siz 5 dk lık zevk ugruna bole cekersin iste akıllanmısınıdr bıdaha yapmazsın en azından
yargılamak bana dusmesse sormıycaksın ozaman elestiriye acık olman laızm
Yargila ama bu sekilde degil hatami anladim zaten
bole tepki almassan ay uzulme canım bısıy olmaz gecer gibi laflar seni tatön etmez akıllanmassın bu tepkileri alman senn için daha iyi
jack tüm yorumları okudum bu kız hakketmiş belliki kardeşim yok dövdürmeler savcılıkta süründürmeler sen hayırdır kızım? Yapıcak burada ötmez icraata koyulur.
cocuk az bile olmus nette dagıtması lazım hak etmıs tabı
iFotonu yaydigini vs. Ispatlayabilirsen git sikayetci ol.. anasina kadar soksunlar...
Gercekten o kadar sürünürmü
Evet santaj tehdit ettimi hic?
Hic etmedi şok oldum durduk yere yapti bunu
işin içinde tehdit ve şantaj olsaydı daha cok şaparlardı.. ama sen bu hali ilede ispatlayabilirsen hiç düşünme şikayetci ola öğrensin anyayı konyayı
Tesekkurlerrr :))
Ama pesini birakma git şikayetçi ol. Ebesininkini tersten görsün pc
Hep diyorum 20 yaş altı bebelere fotoğraf atmayın diye.
Haklisin..
Adamın hayatında kızın elini tutmuşluğu yok, arkadaşlarına hava atmak için seni kullanmış "ben bu kızı yedim" diye. Zaten dekolte fotoğrafa çıplak diyen ergenden ne bekliyorsun ki.
Aynen cocuk hayatinda kimseyle bir halti yememis ve sazan olarak ben dustum eline
https://i.ytimg.com/vi/p3kPgrJCTXE/hqdefault.jpg
Kesin şöyle bişidir :))
Aynn :)
rehberlık hocasıan gıt dırek cezasını alır ve neden utanıosun kı utanma alt bolgemı attın resımde ust bolge mı?
Bikini bolgeerim gozukmuyor sadece dekolte fazla
yuzun gozukmuyorsa ben degılım o de
İlk olarak onunla konuşmayı bırak ona bakmaya bşle tenezzül etme ayrıca klışe olacak ama yanında bir erkek görsün bak nasıl kuduruyor :D
Ayni okul. ama araya staj girdiginden denk gelmiyioruz :)
sen al birini yanına haberi gider ona merak etme hele birde 3-5 resim at beraber tamam'dır sevgili şok sevgili iptal :D
Daha cok kevaseye cikar afim be sende :D
Yav sen yap dediğimi hem cinslerimi bende iyimi bilecen daa :D
Hahaha :D tamam sagollll
Sorun değil :D
insanlar çok şerefsiz benimde başıma geldi anlaşılan çoğu insanın da başına gelmiş boşver hoca ya falan söyle telefonlar toplansın ve mahkemeye başvur
Hocalarimiz cok disiplinli benide sürgün ederler
eğer canın çok yandı ise hiçbir şey yapma sakın eğer yaparsan ondan farkın kalmaz ve bu uzar , onu cenabı hakka havale et , ya bu dünyada ya da ahirette cezasını alır...
Diyorsun unutulmasini beklerken cok zorluk cekicem
bak dediklerimden şüphen olmasın, senin yaşadığın bütün sıkıntıları zorlukların hepsini emin ol oda yaşayacak. içini ferah tut eğer uyuyamıyorum kötüyüm dersen sana bir yol verebilirim kendini rahatlatmak için?
Olur verirmisin
her zaman ne olursa olsun allaha sığın , seni şuanda rahatlatacak esmaül hüsna. zikir çekmek :ALLAH günde 66 kez Her türlü istek, tüm duaların kabul olması
Er- RAHMÂN 298 kez
Er- RAHÎM 258 kez
El- KUDDÛS 170 kez
ve tövbe et dua oku sonra rahat rahat uyu
Oyyy sagol yaa :))) tamam okurum tesekkurler...
sana son birşey bu zikirleri sadece onlar değilde tabi 99 tane esmaül hüsna da allahın isimleri var ve açıklamaları açıklamalara göre kendine zikir seç hergün çek inan katkısı çok büyüktür tabi arada başka zikirlerde çek pişman olmazsın.
"En güzel isimler Allah’ındır. O’na o güzel isimleriyle dua edin." (Araf,18) kuran-ı kerimde geçiyor.
Tesekkr ederim kardes en buyuk yardim fikir asil. Allahtan gelir
birazcık yardım edebildiysem ne mutlu bana tabi söyleyene değilde söyletene bakmak lazım. neyse allaha emanet ol kendine iyi bak.
Ne kadar midesi geniş insanlar var adamlık ölmüş artık.
Kesinlikle ya insanlik yaptik kirmadim ilk kez yaptim bu malligi sonucuna bak
Hatanı anlamışsan yapıcak bişey yok
Unutulur takma boşver
Anladimm.. Tesekkurler canim
olan olmuş artık boşver böyle bir şerefsizle ugraştına değmez
Değmez ama dedikodular birnevi azalsin
öğrenciler uyarılmalı ayrıca senin de kimseyi takmaman lazım ezildikce ınlara prim verirsin
Kim uyarcak
Okul yetkilisi veya ogrencilerin velileri falan
Olabilir evet rehberlikci mesela
Hepsine savciliga gidicem deme direk gittim de tutussunlar biraz
lisemi univ demi okuyosun univse unutulur gider ya tam bir oçe ymiş yazıklar olsun ya
Lise canim dahaa :(
bak ben okudum ama okadar açık değilmiş sanırım attığın foto? sen dimdik dur boşver ezilip büzülürsen zatıf noktası deyip iyice üstüne gelirler
Dik durmaya calisiyorum adim cikacak kadar kotu bisiy yamadim o koyuyor en cok sagol tatlim
Gerçekten zor bir durum ama telafisi var elbette ;)
Cok zorrr Allahtan 2 gun gidiyorum okula haftada diger gunlr staj
Anladım ama üzülme herkez serefiyle yaşar demekki onda şeref yokmuş gel senle bir oyun yapalım ona nedersiniz :)
Nasil bir oyun
Korkudan okula gelmeyecek polis görse kaçacak ;)
Polis falanmsin :))
Gibi ;)
Allah önünü açık etsin.. :)
Hahaaaa
Bu devirde babana bile güvenmeyeceksin die bir söz duymadın heralde ;)))))
Evet malesef..
Ne yapsan intikam alamazsın anca polise verirsin ya da okul yönetimine şikayet edersin
Ailem duymamali
Merhaba ben şeytan eğer bir erkekten öç almak istiyorsan lütfen bana ulaşın bir erkeği rezilmi etmek istiyorsun cevabı bende 😝😄😄
Abi bir git isine ya
ağır ezik
Offf aksam aksam birde seninle ugrasamam lutfen yazma bisiy
Ahaha seni tanıdım yok artık bu kadar tesadüf olur ki sende beni tanıyorsun, vay canına sana diyeceğim hiç umursamaz gibi davran
Tesekkurler...
bunu gizliden sorsaydın karşim buradak herkeste boyle işey yaptıgını ogrendi artık kötü bişey
Tamamen acik degildiki
Nasıl bir fotoğraf yolladın çocuk şubeye git bakıyım nasıl millete fotoğrafını atabiliyor
Dekoltelii diyeyim
Çocuk şubeye git
Nasıl yaptin ya bunu valla ablacım geçmiş olsun hic bir sey yapamazsın git tükür kaç.
Yaptim iste bir hayvaa cattık :(
Okulu flan brakma ankarada yasiyosan. Sanslisin sana yardim ederim okul ismi vermen yeterli
Malesef Ankara degil :((
Malesef benim borum ankarada ötüyo sana yardim etmek isterdim okulu birakma polise git durumu anlat şantajdır bu ailene söylememeleri konusunda uyar polisi halederler
Tesekkur ederimmm
gamsızmıs o yakamazsın canını ugrasma suyunu iç devam et hayatına
Hocalar duysa kendi kicida yancak malin haberi yok
onu düşünmedimi sanıyorsun kanı bozuk umrunda degil nerden denk geldin sen ona
Arkadaslarim. zorladi cik cik diye sonra sevdim güvendim
birini buklursun yeni sevgilim dersin artık sana güvenmiyorum dersin olur biter
Ayrikdikki bidaha kimseyle cikmam
bak güzelim saf olma ben 17 yaşındayken bizim zamanımzda böyle olmazdı sevgilimiz olurdu ama kimse bilmezdi şimdiki kızlar ya çok saflar ya da çok uyanık sanıyorlar önemli olan dürüstlüktür dürüstlük dürüst olursan mantıklı düşünürsen kazanırsın yoksa öteki türlü saf olupta kaybedersen
Zaman cok farkli... O kizlardan biride ben oldum lanet olsun
Anlıyorum bacım benden sana abi nasiyatı olsun bundan sonra dikkat et çağ eski çağ değil
Tesekkur ederim nasihatiniz icin akillandim. Allah kimseyi yoldan saptirmasin ben bir kez yaptim o isi tovbe..
afferim sana sen okulunu bitir daha gençsin karşına illaki dürüst bir baba yiğit çıkar ama her zaman ölç tanışdığın kişileri
ben öyle yapıyorum maslesef dürüst bir kız çıkmadı hep havalı
o yüzden sen iyice ölçki kendini ağırdan ver ve her zaman kazanırsın
Aynen bu devirde zor Allah şeytana saptirmasin kimseyi herkes hata yapmadan dogrunun tadina varsin
Amin Amin şimdi arkadaşlarım diyor sen nasıl evlenmedin diye bende dedimki ben zıplamam ölçerim konuşarak ha baktımki kız havalı ben olmaz der geçerim o yüzden karşıma dürüst biri çıkmadı ya paran varsa var ya da yalancıysa var bende yalanı hiç sevmiyorum ağır başlıyımdır yanlışın karşısındayım doğrunun her zaman yanındayım dürüstüm evelallah ama yalanı affetmem asla
Bravo gec olsun temiz olsun en guzelini yapiyorsun en guzel örneklerden birisin
ee yaşım 30 çok ortam gördüm çok insan tanıdım benden sana sadece doğru olan neyse onu söyledim senin kalbin güzeliği temiz yüreğinden dürüstlüğünden bellisin
senin kalbin güzeliği temiz yüreğinden dürüstlüğünden belli zaten
Arkadaslarimda oyle diyor sevimli sirin bir kizdin nasil bu hatayi yaptin diye cok pismanim :(
olur böyle hatasız kul olmaz bazen bende yapmışımdır hata ama önemli olan o hatayı tekrarlamamak ve ben senin yaşında olsaydım sana böyle yanlış yapmazdım sonuçta seviyoruz bribirimizi yani misal olarak diyorsum asla yanlış anlamanı istemem o şerefli biri değil zaten boşver sen tama kafana üzlümeni istemem senin asla temiz yürekli dürüst kalbin güzeliği yüreğinde birisin sen
olur böyle hatasız kul olmaz bazen bende yapmışımdır hata ama önemli olan o hatayı tekrarlamamak ve ben senin yaşında olsaydım sana böyle yanlış yapmazdım sonuçta seviyoruz bribirimizi yani misal olarak diyorsum asla yanlış anlamanı istemem o şerefli biri değil zaten boşver sen tama kafana üzlümeni istemem senin asla temiz yürekli dürüst kalbin güzeliği yüreğinde birisin sen
ORDAMISIN SUSTUN
Burdayim :)), tesekkurler cevp atmistim. ulasmamis kusura bakma
Önemli değil önemli olan dürüstlüğümüz dostluk arkadaşlıkdır Bu arada Adım : ALi
Aynen memnun oldum ali :)
Bende menunoldum
ama şunu söyliğimki beni asla yanlış anlama senin gibi dürüst sevgilim olsun ciddi olarak onu hayatda kırmam üzmem ağlatmam
ORAMISIN
Gec yaziyorum netten kusura bakma iste bende boyle duundugum icin bu durumlara. dustum.:(
hmm sana birşey yazdım görmediysen bir daha yazım
Benim. hakkimda oyle. dusundugun icin tesekkur ederim... :))
Rica ederim ama gerçekleri söylüyorum ben gene söylüyorum
ama şunu söyliğimki beni asla yanlış anlama senin gibi dürüst sevgilim olsun ciddi olarak onu hayatda kırmam üzmem ağlatmam
Lutfen ona guvenilir oldugunu hissettir
kime güvenilir olduğunu hissetireyim
Sevgiline
Malesef Sevgilim yokki
ee Sustunuz ben nedemiştim yalan konuşanı hayatımdan silerim demiştım o yüzden sevgilim yok olmasını bende isterim ama beni taşıyacak dürüst efendi hanım hanım benim gibi ağır başlı kız yok
o yüzden çıkarsa şansıma şıkmassa bahtıma evlenmem olur biter
karaktersiz işte. e be kızım sende niye kadraja yüzünü alırsın ki
Sorma :( off ya
bundan sonra o söylenilenlere kulak asmamak en doğrusu olacaktır heralda zor olacak ama yapcak bir şey yok
Unutulur ama uzunnnn zaman sonra..
sen kaşınmışsın sonuçta
Bu kadar olacagini bilmezdim
bir musibet bin nasihattan iyidir
Ah musibet baska konu olsaydi tovbe tovbe o zaman ailemi devreye sokardim
annenler haberi yok mu
Yok tabiki
ya olarında kulağına giderse
Tövbe de ya o zman farkli seylere basvururum
etrafında sadece dostların yok düşmanlarında var
Fazlasiyla var
öyleyse kendini en kötü durumada hazırla
Fotonu gönder mesajlarina inanıp göndermeyin.. Sonucu boyle kotu oluyor.. Bence okulunu değiştir başka yapacak bisi yok bu durumda
2. Okulum bu artik degistirememki
Eğer fotolarda yüzün gorunmuyosa ben değilim diyediyebilirsin
Çıplak fotoğrafların mıydı? Yüzünü gizlemeliydin, gözlerini en azından.
Gizlememekte hata yaptim
Yanlış anlamada ne kadar açıktı? Yani iç çamaşırlı falan mı?
Çok Basit Santajına Boyun Eğmeyip Hemen Adli Merciere Başvuracağını Hissetsin O g*t Korkusu Ona Yeter Hatta Köpeğin Olmaya Bile Razı Gelir ;)
Hahah (: sagolll
Dövecek adam arıyodum yakınsan bebenin adresi ver gelip ağzını kırayım
Ellerine saglik derim :))
Şehir? Gizliye aldım yengen görürse yanlış anlar :D
Hahha :)) sehir burdan soyleyemem
Sen bilirsin. Yapacağımı yaptım benden bu kadar. Ben olmasamda biri evire çevire dayak atmazsa yaptığı her turlu yanına kalır :)
şiddet uygulasın biri. Sonra travestilerle selfi çektir
Yazık ya. Hemen nasıl güvenip böyle şeyleri yapabiliyosunuz özellikle sosyal medya vs. bu kadar yaygın ve kolay kullanılabiliyorken !!!
Sorma ya yaptik bir hatayi mal gibi cekiyorum
Yapmayın böyle arkadaşlar. Yani şimdi yapmasa bile belki ayrılırsanız ayrıldığınızda yine yapacaktı hiçmi aklına gelmedi düşünmedin ya :(
Düşünemedim..
Ne kadarda güzel biriymişsin. Size değer vermeyecek kişilere yapmayın böyle şeyler.
Güzel oldugum icin yapti her erkege yuz vermezdim. okulda sirf elde ettim diye yapti
Afedersinde işte tam hayvanlığını belli etmiş. Adam diye yanına yanaştıranlarda ondan farklı değildirler.
Hepsi ayni beyin zaten !)
Aynen. onu küçük düşürecek bişeyler yap sende herkesin olduğu bir yerde sürekli
O hatayi bulabilsem ahh ah
Iste böyle güvenilmez 1-2 serefsiz yuzunden biz de güme gidiyoruz sonra bize de guvenmiyolar.
Onlarin adida boyle cikiyor erkekler guvenilmez. diye iste serefsizler ya boyleleri
Insanca istemis sende atmissin gidipte yargilicak degilim istedigini almis görmüs ne diye baskasiyla paylasir eline ne gecti ergenlik iste.
İste geri zekali ilkiydim onun iddeaya falanmi girdi bak bak kizi boyle ayarttim gibisinden hangi seytanlikla yaptiysa artik
Yakin bir arkadasin muhabbeti ilerletip kamerada soyuncagini soylesin kameraya cikip soyundugunda kayit yap sonra tum okula izlet bundan iyi kapak olmaz.
Yorumlardan okudugum kadariyla cokta acik bir fotograf atmamissin aslinda sahilde plajda bikiniyle gezdigini dusunursek bu da ayni sey takma kafana
Aynen ha bikini ha dekolte ahh ahhh bunlari anlasalar vücudum biraz. gosterisli sanirim o yuzden cok abarttilar
Gormedigim icin vucuduna yorum yapamam ama insanlarin ne dusundugunu umursama yaptigin sey acemilik ya da iyi niyet :)
Mesaj atiyim dedim onu da kapatmissin bu olay etkiledi galiba
Hem acemilik hem iyi niyet var evet kapatmistim :)
Acsana konusalim uyarsa?
Adam gibi çocuklara bakmayıp, Zibidilerle çıkarsanız olacağı bu
Ne alaka ben nerden bilicektim alnindami yaziyor
Pat diye herkezle çıkmayın Biraz araştırın, Hemen nasıl güveniyorsunuz böyle karsınızdakine
Arastirdim tabiki o kadar aptal degildim ki aptal durumuna düstüm
Dün gece ki hurmalar şimdi tırmalar demişler geleceğini düşünücektin
Gec anlamissin. Seven varken orsbu ( anasi haric ) cocuklarini tercih edersniz ki ohh olsn size mk !!! :@
Gecmis olsun geri donusu pek yok bence. Boyle foto veya haberler cok hizli yayilir
Virüs gibiii
Kesinlikle
Git savcılığa suç duyurusunda bulun veya polise şikayette bulun
Sonra nr olurr
Canını acıtmak istemiyormusun git dediğimi yap
Tamam tesekkurlerrr cok
Bence onu zor birseyle tehdit etki. ayaklarinin altina paspas olsun
Ne gibi bisiy ki
Mesela onunla. ilgili kimsenin. bilmemesi. gereken bir sirla. tehdit et
Düşüneliyim veya bulurum sagol
Bisey degil. ama. boyle bisey yapan. biri icin degmez
Aynen degmez..
Oc önde gideni mis bacisi falan yok mu sende onu yapp
Yok ki erkk kardesi var
Unut gitsin bosver her kes yaptigla hesaba çekilir sana ders olsun kocan dan başka kimseye gösterme
Evet görünen bisiy yoktu. zaten hatlar belli oluyordu
Hatasiz kul yok herşeyin acı bir tecrübesi olur unutursun
İnsallah benim. unutmam sorun degil millet unutsun sagol
Unutmayip ne yapcan elbet unutursun zaman neleri unuttunmu york i
Umarim sagolun cook
Rica ederim ne demek
:))
:))
Neden gönderirsinki anlamıyorum. Nasıl
Güvenebiliyorsun?
Evet ayni soruyu kendime defalarca soruyorum ztn
Nediyim git şikayet et
Tamm sagol canım ..
Şerefsiz olduğunu anlayamayacak kadar kör olmuşsun kuzum
Malesef suçumu kabulleniyorum
Bu da iyi bisey
Kafanda nasil bir plan var bakim
Yok kafam durdu size sordum iste
Benimki hep donuktu :(
Şu duruma bak ya
Bak bak iyi bak yazik la sana
Hanım hanımcıkmış... Güvensen bile fotoğraf atma ne haketmişsin kezban...
Yargilaman icin soru sormadim ve hatami biliyorum