- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılGuvenmek bir suc degil, yanlis kisiye guvenmek bir hata sadece. Oncelikle uzulme, kimse seni aklina kazimayacak, bir zaman sonra unutacaklar. Zor bir durum ama kendi canin yandigi kadar karsindakinin canini da yakabilirsin. Yaptigi sey senin mahremiyetine girer. Dava acabilirsin, az da olsa bir ceza alir, bu ona yeter de artar bile. Kendini cok yalniz hissediyorsan seni yargilamayacak biriyle konusmak sana iyi gelebilir. Profesyonel destek almani tavsiye ederim ancak buna butcem yetmez diyorsan en basiti burdan gozune kestirdigin seni anlayabilecek birileriyle konusabilirsin.
Son olarak, bu sadece senin basina gelmedi. Sana ahlak ogretmeye calisanlar cok olacaktir, aldiris etme. Sen yanlis birine guvenmissin, tek hatan bu.03 Yorumla
Soran+1 yılCok sagol kuzum ya sinifimdaki arkadaslarim gibisin onlarda senin gibi konustu iste bazi gıt beyinler anlamiyor bilinmezki kimin güvenilir oldugu.. Tesekkurler :)
- +1 yıl
Herkes namus bekcisi cunku. Aldiris etme sen. Birebir aynisi olmasa da hepimiz benzer donemlerden gectik. Duzelecektir :)
Soran+1 yılAllah razi olsun canim. destegin icin :)), insallah...
En İyi Cevaplar
+1 yılöyle polisi falan karıştırma o şeroya bişey olmaz olan sana olur ailende duyar bu sefer bırak okul değiştirmeyi bir daha okulun önünden geçemezsin. önce sağlam plan yap ona ders vermek için mesela fake hesap açıp başkalarının fotoğraflarını koyup çocuğa mesaj at flört et bir yere çağır sonra sap gibi beklet falan. ve bu sırada sakın kendine olan güvenini kaybetme şurada 2 sene sonra gülüp geçeceğin bir anı olacak emin ol. çünkü o çocuk bu şerefsizliği yapınca sadece yarım saatliğine okulun havalı badboyu oldu. başını dik tut sanki o fotoğrafları attığı insanlar hiç mi böyle bir hata yapmadı ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılBeni okulda yargilayan cogu kiz benim attigim fotolarin aynisini sosyal medyaya yayiyor.. :)
Bütün bu curcuna dekolteli bir fotoğraf için mi? Tamam belki sen ve senin çevren çok muhafazakar olabilir bir de öyle düşünüyorum. Ama öncelikle panik yapma o senin en büyük düşmanın. Bırak umursamıyormuş gibi davran. En fazla ne kadar konuşulacak o fotoğraf hakkında. Aşağıda savcılık falan demişler ama sen zaten o fotoğrafı başkasıyla paylaştığın için ortada bir şantaj durumu yoksa müdahele edeceklerini sanmıyorum. Tabi bu benim şahsi görüşüm.
Bak bunu bir arkadaşın olarak söylüyorum sana okulda rahat vermiyorlarsa okulunu değişir ya da şehrini. Sonra sosyal ağlarını kapat.. Bak sana mis gibi sıfırdan bir başlangıç :)
Sadece korkma ve başın öne eğme. Sen onu adam sanmışsın o... çıkmış hepsi bu03 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim okulumu degistiremem saglik meslek ama tavsiyelerin icin eksik olma
Soran+1 yılAynen dikkatli olurum sagol ;)
Kendi anne babasından örnek ver... bide büyüdüğün tanıdığın sevdiğin abın felan varsa azıcık anlat Allah rızası için biri o çocuğu bu soğukta soyup dövüp uzak bı ilçeye çıplak halde bıraksın lütfen :) hayatının dersi olur hırslandım içim anca öyle soğur
02 Yorumla
Soran+1 yılAbim var ona kizdigi kadar banada. kizar.:) kim olabilir dusuneyim sagoll
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
159Cevap
+1 yılSende onu kullan aklı şaşıp kalsın sen ona gonderdın o sana gondermedı mı hıc mı ayıp kotu bıse soylemedı sana al ekran resmını yolla butun arkadaslarına (ozellıkle dedıkoducu olanlara) hiç bişe elınden gelmıyorsa arkadaslarından bırısıyle cıkmasını sagla ona fotograf atsın sende onu rezıl et ama mutlaka karsılıgını bulsun yenı bır dedıkodu cıkana kadar senın fotograf olayın bılınır ustunu ortemezsın malesef
01 Yorumla
Soran+1 yılTavsiyen icin sagol bebegim şu durum beni cok yipratti :(
- Aşk İlişkileri konusunda 493 cevap paylaştı.
+1 yılYorumlara baktığım kadarı ile uygunsuz fotolar değilmiş bırak millet ne düşünürse düşünsün eğer sen bir şey yapmaya kalkışırsan daha ağır itham ve iftiralara maruz kalabilirsin sessiz kalırsan yakında bu insanın ne kadar şerefsiz olduğunu herkes bilecek şuanda bilenler ses çıkarmıyor ama bekle sadece ve buda kulağına küpe olsun güvenme kimseye bu kadar kolay
08 Yorumla
Soran+1 yılDedigin gibi kulagima kupe olucak ztn
Guvenmek mi asla... Tesekkurlrr tavsiye icin- +1 yıl
Sen bu olayın üstüne gidersen eğer birşey varki kesin bu üstüne gidiyor hatta onu geçtim ağır iftira yani birlikte olmuşa bile çevirirler takma Relax ol okulunu oku o şerefsiz gitsin okuldan sen ayrılmayı düşünme sakın
Soran+1 yılCevirdiler bile ya benim haberim olmadan cocukla. yatmisim patlakmisim yuh :)) komik aslinda biri a diyor diyeri a. m anliyor
- +1 yıl
insanlar ne kadar karektersiz olmuşlar seni tanıyan bilen bilir zaten öyle düşünenlerlede işin olmaz hani bazen insan vurdum duymaz olmalıdır ya zor ama çünkü namusuna yönelik ağır itham lar bunlar ama gerçeği sen biliyorsun ve böyle birşey olmayacağınıda bilenler vardır emin ol böyle düşünenler zaten öyle olanlardır
Soran+1 yılYanimda destek olan cok bir kac geveze disinda her seyide o catlaklar b. k ediyor afedersin
- +1 yıl
O gevezelerin zaten ne b*k olduklarını herkes biliyordur zaten böylelleri hep vardır dinlerler ama ciddiye almazlar sen kendinden emin durki bunların b*k atmaları kendilerine dönsün sıkma güzel canını boşver okulunu oku yanlış insanlardan uzak dur yeter bu arada sadece sevgili olarak değil arkadaş olarakta düzgün seçimler yap bu devirde güvenilecek insan ya yok denecek kadar az ya da saklanıyorlar çünkü kirlenmekten korkuyorlar
Soran+1 yılAynen haklisin oyle İNSAN cok azzz.. Tavsiyen ve destegin icin sagol :))
- +1 yıl
Rica ederim ne demek
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBir A4 de onun da fotosunun olduğu ve şu yazıyla birlkte bastir ve okulun her yerine bırak yapıştır flaan.
"Erkek evladı olup Kaynar bile dağitilmiş insan müsveddesi "
ve altında onun fotografi renkli çıktı al A4 e ve kızlar wc sine okul duvarina ne bilim en çok gidilen cafenin ordaki biryere vs vs
Kaynar ne demek , erkek çocuk olunca Kaynar dağitilir göz adinina gelenlere :D16 Yorumla
Soran+1 yılBakkk sen iyiymis sagoll ya :)))
- +1 yıl
- +1 yıl
Kaynar loğusa şerbeti diye geçer.
Adana yöresinde bilinir ve Genel de Erkek çocuk olunca dağıtılır.
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yapılacak en iyi şey hiç umursamayıp önüne bakmak, yaptığın şeyden kaçarsan üzerine gelirler, ama sapasağlam durursan yaptığını savunursan kimse gıkını çıkaramaz. Sana laf söyleyenlere bir gün sen de sevip sen de güvenip sende aynı duruma düşünce beni anlarsın diyip çekil kenara.
12 Yorumla
Soran+1 yılCoook tesekkur ederim yanimda olanlarda ayni seyi soyluyor ve bu bana ders oldu
ahh be yazık olmuş :-( vay namussuz çocuk, neyse takma boşver inan ki hiçbir sıkıntı çıkmaz. sen utanılacak bişey yapmadın ki sen tam tersi dim dik durmalısın , sana herhangi bir arkadaşın sorarsa neden böyle oldu diye sende de o şerefsiz yüzünden de geç, yeminle kimse farklı düşünmez hakkında. böyle olunca kendini çok kötü ve içinden çıkılmaz bir hal aldığını sanma, düşünme. senin durumun çok normal, senin suçun yok merak etme kaygılanma.
00 YorumlaBu ibinenin yaptığı suç. derdini okuldaki yetkililer çözemez anne bana duyarsa daha da büyür sıkıntı.
sende ders çıkar işte bundan. güvenme kimseye.
o çocuğu teneffüste kalabalık bir ortamda. okul bahçesi ya da kantinde. okkalı bir tokat at tükür.. dön arkanı git.08 Yorumla
Soran+1 yılStaj araya giriyor girmuyoruz birbirimizi sagolll
Soran+1 yılGörmuyoruz pardon
Soran+1 yılİyice karisir diye duunuyorum. ama
- +1 yıl
korkma cesur ol. her insan hata yapabilir. bence üstüne git bu işin. hakkını savun. ne olacaksa da olsun. korkmanı gerektirecek hiçbirşey yok. ailen öğrense bile belki arkanda duracak hakkınızı hukuksal yollardan arayacaksınız.
#DirenSavaşçıGız
Soran+1 yılAilem ilk sucu bende arayacak kizicak ama sonra arkamda durur diye dusunuyorum ama baamdan cok utanirim sagolun... Coook
Soran+1 yılOlucam söz tesekkurler :)
Ya allah askina sen niye elin ogluna guvenip fotograf atiyosun onu bunu birak hadi niye fotograf atiyosun ben anlamiyorum ki. Utanma oldu bitti sabaha kadar utansan da degismicek bence yapabilicegin en iyi sey su an notlarini yuksek tutup bu konu hakkinda yorum yapmamak boylelikle okuldaki konumun yukselir lisede veya ortaokuldasin saniyorum?
01 Yorumla
Soran+1 yılLisedeyim notlarim yukseldi zatn hatta
İşte böyle ibneler yüzünden sevgililerimiz bize tahriş edici fotolar atmıyor özel dediğin iki insan arasındaki bir şey ama çoluk çocuk anlamıyor işte kap bir sustalı sapla bacağına en fazla uzaklaştırma alırsın hem okulda karizman olur tırsarlar senden bence tabi yinede sen bilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılTesrkkut ederim yapmam gerek valla
eski sevgilim de bari :) hahuhauah aman be kızım jennifer lawrence, kate upton gibi böyle dünya yıldızlarının özel fotoğrafları dağılmış senin memen gözükse ne olacak! bir iki güne unutulacak bir şey polise gidersen ailenin haberi olur. bu işten sonunda sen zararlı çıkarsın sana söyleyeyim.
01 Yorumla
Soran+1 yılO zaman bekliycem.. sagol
Ben sana sadece fikrimi sölim. Yanina bir kac erkek arkadas al yakalayin tek bir yerde tamamen soyun bunu , resmini cek sonrada islak bir sopayla iyice dovdur. O cektigin resmide buyuk bir afis yaptir. Git bir gece oturdugu yerin yakin bir yerlerine as. Bak daha sokaga cikabiliyo mu. Senin resim zaten yayilmis sen hırsını almaya bak. Ciddiyim bu soylediklerimde
00 Yorumla
+1 yıl3. sinifsin zaten seneye kimse kimseyle ugrasamicak sınav yüzünden bu sene bitir tek takıl kız arkadaş bulursan iyi takil beraber kimsenin dediğine bakma sınıfta felan otur test coz olmadi öyle geçir zamanı. Böyle yayan çocukları sevmiyorum erkek demiyorum ben bir erkek olarak
05 Yorumla
Soran+1 yılTabiki erkek degil bazi hayvanlar bile eşini paylasamiyor suraya bak sagolun..
- +1 yıl
O zaman napicaksiniz sadece lafla ic güzellik demiceksiniz dis görünüşe bakmayıp çok karakterine bakacaksiniz ki böyle kişilerle karşılaşmayin
Soran+1 yılBunlar bu olaydan sonraki tavsiyeler ama şu an napmam gerek. onu soruyorum
- +1 yıl
Dediğim gibi yap şu an daha yapıcak birsey yok ileriyi düşün
Soran+1 yılMalesef..
burada DA BUNA BENZER BİRŞEY OLMUŞTU FOTOYU YAYAN VE YAYMAYA YARDIMCI OLANLARIN HEPSİ OKULDAN ATILMIŞTI KARDEŞİM ANLATMIŞTI GEÇEN YIL... KIZ ÇIPLAKMIŞ TELEFONUNDA O FOTO OLAN TÜM ÖĞRENCİLERE KINAMA VERMİŞLER YANİ ŞİKAYET SART KARDEŞİM
02 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim tatlim. okuldaki hocalar o kadar anlayisli degil ama yapicam bisiyler
+1 yılFake hesap aç onu işlet baya konuyu cinselliğe getir fotoğraf iste sonra da fotoğrafını okula yay.
Veya fake hesaba inanmaz diyorsan yeni bir hat al o şekilde telefondan yap ama yap yani al bir şekilde intikamını13 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler tatlimmm
- +1 yıl
Sakın aileme falan anlatayım deme hepten yanarsın
- +1 yıl
En iyisi eğer reşitsen savcılığa şikayet et
+1 yılAnladığım kadarıyla iç çamaşırlarının falan göründüğü fotolardan bahsediyosun.. Çok önemseme bence.. İnsanlar istemeden frikik veriyolar, rüzgar uçuruyo, vs. Yani bu tür görüntülerle herkes sıklıkla karşılaşıyo.. İllaki intikam almak istiyosan aynı hainlikle yap.. Çok iyi planla, rezil olacağı birşey bul..
03 Yorumla
Soran+1 yılAaa evet hic burdan dusunmedim :)), cok tsk..
- +1 yıl
Bu tür intikam planlamalarında iyiyimdir. Aklıma bir yol gelirse söylerim.
Soran+1 yılLutfen sevinirim
+1 yılnasıl güvenebilirsin ya ben bu devirde babama güvenmiyorumda kalkıp sevgilime nasıl güveneyim, en yakın zamanda polise git suç duyurusunda bulun şikayaet et onlar senin yerine burnundan fitil fitil getirirler
05 Yorumla
Soran+1 yılAilem peki? Duyulur demi
- +1 yıl
18 yaşını doldurduysan haber vermezler söylersin haber vermemeleri için ama duyulursa senin için iyi olmaz gibi geliyor bana
Soran+1 yılAynen daha kötü olur
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun, buda sana deneyim akıl olur bir daha yapmazsın
Soran+1 yılAsla bir daha o hatanin adini anmam
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim basimada aynı şey gelmişti 1 yıl önce.. sonra noldu insanlar unuttu. 10 gün sonra muhabbeti bile açılmadı. Karsima mukemmel biri cikti şu an düzenli bir ilişkim var çok mutluyum. Herşey geçici hersey düzelir takma kafana milleti. Onlar sanki hiç hata yapmadı mi
01 Yorumla
Soran+1 yılHatanin alasini yapanlar ztn arkamdan atip tutuyor. sagol tatlim sevindim senin adina :)) mutluluklar
böyle yavşaklar yüzünden kızların kimseye güveni kalmıyor gerçi türkiyede ki kızlar da hep böyle yavşaklara aşık oluyor
az kaliteli insanlarla takılın sadece sevgili olarak değil arkadaş olarak da02 Yorumla
Soran+1 yılNerden bilebilirim ki bir yerinde yazmiyor
Öncelikle Hatalar insanlar içindir üzülmeyin.
Sonrasında Dik durun, umursamaz gibi davranın ki amacına ulaşmasın.
Öc almak, canını yakmaya çalışarak daha büyük bir hataya imza atmayın. Boşverin gitsin.03 Yorumla
Soran+1 yılBu benim icin cok zor gercekten kac yüz tane insana rezil oldumm :(, tesekkurler
Soran+1 yılHaklisiniz erkeklige sigmaz.. Kimse guvenmez okulda artik ona
+1 yılİlk başta olay büyüyorsa git şikayet et bu büyük bir suctur. İki allahtan yardım ve af dile. Üç umursamıyor gibi görün seni üzgün görmesinler. Dört zaten onun adamlığı ortada moralini üzme hata yaptın ama 3 4 ay sonra unutulucak sen yeterki tekrarlama ve hatandan ders al
01 Yorumla
Soran+1 yılAldim zaten aslaa ve asla :) sagol bebegiiim
bul bir tane polis şikayet et böyle böyle de anlat ya da varsa polis bir yakının anlat böyle böyle de okula gitsin çeksin bir köşeye korkutsun akıllansın sende dilekçe tarzında bir mektup yaz evine yolla iyice korksun şerefsiz sende aklını başına topla her seni seviyorum diyene inanma
06 Yorumla
Soran+1 yılGüvenmem bu ders oldu iyi fikir ama oyle biri yokko tanidik evimin dibinde cevik kuvveti var gerci ama
Soran+1 yılCidden gidebilir yaaa :((
Soran+1 yılTesekkur ederim...
+1 yılEsenlikler.
Kardeşim Yarın İlk İşin Bulunduğun Şehirdeki En Yakın Polis Karakoluna Gitmek Olsun, Durumu İzah Et Onu Adam Ederler. (Ailene Haber Vermezler Eğer Konuşmasını Bilirsen) Bu da Sana Ders Olsun.18 Yorumla
Soran+1 yılAsla bir daha bu hatayi yapmam en fazla ne olur peki gidersem
- +1 yıl
Şehirde mi? İlçede misiniz?
- +1 yıl
İlçede İseniz Jandarma'ya, Şehirde İseniz Polise Gidin, Jandarma İse Karakol İlçe Jandarma Komutanı İle Konuşacağım Diye Belirtin Asla Ondan Başkası İle Konuşmayın Sizi Muhakkak Konuştururlar, Polise Giderseniz de Karakol Amiri İle Konuşacağım Diye Belirtin, Durumu İzah Edin Ailenize Yansıtmazlar Büyük İhtimal Ona Ne Olur, Unutamayacağı Şekilde Ders Alır, Ayrıca Ailem Duysun istersen Dava Açarsınız Hayatı Mahfolur.
Soran+1 yılŞehirdeyim
- +1 yıl
Hangi Şehir?
Soran+1 yılEge bolgesinde bir il iste
- +1 yıl
Ben Ne Yapacağınızı Açık Bir Şekilde Belirttim. Ege Bölgesinde O İldeki Polis Karakollarından Birine Gidersiniz?
Soran+1 yılTesekkur ederim tamam
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizim okuldada oldu o olay ya bir kızın çıplak resimleri tüm okula yayıldı hatta okulla kalmadı tüm şehirde yayıldı neden mi? Çünkü millet okuldan çıktından sonra bir dünya arkadaş ortamı var ordada yayılıyor o foto telefondan telefona düşünsene bir :(( üzldüm senin adın ya yapacağın hiçbirsey kalmamış adın çıkmış 9 a inmez 8 e, tam bir şerefsizmiş sevgilin
05 Yorumla
Soran+1 yılYapma yav staj yapiyorum benim hastanem. degil diger hastanedekiler bile duydu :'(
Cevap sahibi+1 yılİşte bizim o olaydada tüm okullara yayıldı :( bence cocugun i*ne olduğunu soyle gay olduğu için ayrıldığını ve sana inat olarak bunu yaptığını soyle, altta kalan olma o seni nasıl rezil ettiyse sende onu millete karşı kötü düşündürt o yaparda sen yapamazmısın? Korkma bence onun adına dedikodu çıkar
Soran+1 yılAynen yapmaliyim bunu tesekkurlerrr cokk
Cevap sahibi+1 yılEminmisin yapıcakmısın
Soran+1 yılRezil olmasi icin yasadiklarimi yasamasin icin yaparim
sevgilim gay di kuşu kalkmadığı için böyle bir intikam almıış tamamen photoshop :D (azcık dedikodu yayalım okulda :D okulun sitesi varsa bana verde ben yayayım bu adam nonoştur :D
12 Yorumla
Soran+1 yılAhahaha :D var mı bilmiyorum ayyy cok tatlisin. kuzum
fuocoturcoyu durduk yere neden engeledin onu soruyo sana yardım etmek istiyo konuşmak istiyo böyle şeyleri ciddiye alır yadırgamam diyo lütfen kaldırırmısınn engellini
06 Yorumla
Soran+1 yıl:D sen onun bekcimsin kuzum ya şu an kimseyle mesajlasmak istemiyorum o yuzden yanls anlamasin
Soran+1 yılKaldirdim
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı sey benim basima da geldi. Sutyenle resim çekildim geçen yaz. Bikac kisiye yayildi sosyal medyadan bende tüm sosyal hesaplarimi kapattim. Ve okulumu degistirdim. Bu okulumda da 5-6 kişi biliyor. Umarim yayılmaz. Ancak sana şu kadarını soyliym. Okul degistirmek çözüm değil.
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHayır yaptığım seyin yanlış olduğunu biliyorum, cok pisman oldum sonrasinda allaha tövbe ettim. O da beni affeder umarim. Insanlarin hayatlarında hatalari olabilir. Benimde öyle. Evlenecegim adam geçmişi sorun etmemeli. Aklım başıma geldi benim. Insanlarin hayatlarini bilmeden elestirmeyi ne kadar çok seviyorsunuz. Ahlak mufettişleri sizi! @kaptan9
+1 yılBizimde böyle olmuştu. Kızın biri biriyle öpüşürken videosunu çekip babasına göstermişler. Adam 1 ay ortalığı birbirine katmıştı. Kız okulu bırakıyordu ama bırakmadı. Videoyu çekenlere inat okulda kaldı
02 Yorumla
Soran+1 yılBravo babasi cok kizmistir ama
- +1 yıl
Sorma okul polisleri zor haketmişti adamı. Kızın telefonunu filan aldı yere attı üstünde tepindi filan. Kız utançtan ölüyordu. Ama kız direndi kaldı.
Lisede son senen galiba dayan artık bir yıl kalmış sonra mezun olup gidiceksin okuldada bir ay felan tenefüslere pek çıkma sınıfta otur olaylar unutulsun biraz yanına erkek alıp kıskandırma çabasına asla girme bu sefer arkandan daha çok kaşar derler
11 Yorumla
Soran+1 yılMalesef daha 3. sinifim ama dedigini yapicam
Yav agir konusacam olmayacak. Sen anla ne demek istedigimi o köpege. Bu ne demektir ya. Ulan kiz sana guvenmis it. Ya valla tutamiyacam kedimi. İntikam alma ama onun seviyesine dusme. Okulu degistir ne biliyim birakma.
01 Yorumla
Soran+1 yılİstedigini de o beni o.. Yerine koydu ne desek hakediyor it kurusu
+1 yılSevgilinize bu denli fotoğraflar atmayın çok böyle soru gördüğümden söylemek istedim adı konmadıkca ileri gitmeyin bu kadar daha kaç sene oldu da foto atıyosun kandırılmayın kullandirma kendini ilerde de olursa sevgilin yapma bak
01 Yorumla
Soran+1 yılAsla yapmam bir daha canim dogru soyluyorsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızım hata yapmışsın bedelini ödüyorsun.
İradeli masum bir kız olsaydın o şerefsiz sana teklif bile etmeye cesaret edemezdi.
Mesafeyi kız belirler!
Bu yüzden hayıflanman nafile hatanın büyüğü senin.
Erkeğin ne yapacağı belli olmaz bunu her bayan bilir01 Yorumla
Soran+1 yılBedelini kul ödetmez tatlim hata yaptim ama bu kadari fazla ne o bedelini oduyosun falan günah bekcisimisin sen?
Ah be canım daha Lise3 sün. Niye bu hız. Neyse; Git savcılığa şikayet et. Hiç kimse böyle kullanamaz fotoğrafları. Ayrıca; korktuğunu belli etme daha da üstüne gelirler.
01 Yorumla
Soran+1 yılEtmiyorum ztn korkum once Allah sonra ailem nerden yedim bu b. ku :'(
Dünyanın sonu değil neler unutuldu bu dünyada hayat devam ediyor bir anlamı yok rahat olsana sen , sen çekindikçe insanlar senin üstüne daha çok gelirler
19 Yorumla
Soran+1 yılAynen aglamiyorum yuzume bakip laf edenlerede teessum edip geciyorum. kimseye hesap vermek zorunda degilim ;))
Soran+1 yılErkeklerden zarar gelmiyor gancıklar fena :) kiskaniyorlardi ztn bni iyice sey oldular
Soran+1 yıl:))) cok iyisin ya buyuk destek oldun mersii
- +1 yıl
Rica ederim yaptığım birşey yok olanı söylüyorum ben burada , keyfini bozma sen yat uyu yarın yeni bir gün başka birşey yap yenilik kat hayatına böyle otur otur insanın canı sıkılır kendi kendine düşünür durursun sabah kalk kahvaltını yap duşunu al saçını tara süslen püslen gez dolaş biraz değişiklik şart :) Bakarsın hiç beklemediğin kadar keyif alacağın birisi çıkar karşına bütün hayatını değiştirir hayat bu belli mi olur :)
Soran+1 yılKalkttim ve dediklerini yapicam cook sagol yaa :)) nasip..
Soran+1 yılsenindee :))
+1 yılGüvenmeye yetime...
Çok üzerine düşme okulda da nu konunun içinde çıplaklık yoksa, altı üstü dekolte de geç03 Yorumla
Soran+1 yılGörenler abartarak anlatiyorlarmis ama
- +1 yıl
sende anlatanlara fotoğrafın aslını göster altı üstü buydu gibisinden rahat dvranırsan etkisi daha çabuk geçebilir,
Soran+1 yılAslinda dogru..
Okulunuzda rehber ogretmen vardır hem haklarin neler hem kendini nası daha ii hissedersin bunun üzerine sana yardmcı olacaktır
01 Yorumla
Soran+1 yılValla bu aklima geldi aynen
Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. Asıl soru şu ki sevgilin bunu neden yaptı. belki de sen onun canını çok yakacak bişey yapmış olabilirsin... Dökül bakalım neden yaptı bunu sana.
10 YorumlaŞu güvenme işini bir bırakın ya güvenmiyceksin seni sevse zaten senden öyle foto, istemez
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet evet iş isten gecince geliyor aklima tum bunlar haklisin canim :(
+1 yılBöyle şerefsizler yüzünden bütün erkeklerin adı kotu oluyor en iyisi rehberlikciye git onu disiplin kuruluna gondersinler okuldan atılmaya kadar yolu var 😊
04 Yorumla
Soran+1 yılGideyim aynen rehberlikciye sagol :)
- +1 yıl
Rica ederim de yalnız bir daha buna benzer hatalar yapma herkese güvenme kim olursa olsun
Soran+1 yılYapmam artik akil kupesi olucak
- +1 yıl
👍👍👍
+1 yılsorun sende değil. g*vat sevgilinde. sevgililer arasında bu tarz şeyler normal. ama sevgilin g*vat imiş ondan suç duyurusu falan diyerekde korkutabilirsin. adli her tür bilgi için yazabilrsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen sorunun en buyugu onda yardimci olurmusun yani bilgilendirirmisin
- +1 yıl
savcılığa suç duyurusunda bulunacağım de.
Rehber hocanın yanına git böyle böyle piskolojimi bozdu güvendim hata yaptım önlem alsınlar. Çocugada deki izinsiz fotografımı dagıttığın için suç duyurusunda buluncam, dötü tutuşup tek tek sildirir.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen demem gerek ici sıkılsın angutun
+1 yılSana onun telefon numarasini kitleyecek, hemde intikamini alacak bir taktik verebilirim.2 güne hattini degiştirmek zorunda kalir, hemde intikamini almiş olursun ;o
03 Yorumla
Soran+1 yılAynennn er lutfenn
- +1 yıl
Buradan yazmam, bana özelden ulaş.
Soran+1 yılTamamm
unutulur boş ver olmuş bir kere
intikam almak için kendini alçatma ,
onun şerefsizliğiyle aynı seviyeye gelme.
saf bir kızsın anladığım kadarıla derrslerinle ilgilen kimseyi de ciddiye alma
tavsiye gibi oldu biraz :D01 Yorumla
Soran+1 yılBaya bir tavsiye oldu :))) sagolll
+1 yılKötüyü oyna sende madem bir dedikodu aldı başını gidiyo sende buna ortak ol onunkinin ne kadar küçük olduğundan herkese bahset
02 Yorumla
Soran+1 yılDaha cok kotu olmazmi
- +1 yıl
Olmaz bırak biraz da o utansın sen kaçmak zorunda değilsin
Aşk İlişkileri konusunda 479 cevap paylaştı. Sen de dedikodu yayacaksin o zaman kisa cok kisa diye :)
01 Yorumla
Soran+1 yılHahaha :))))
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılatarsa atsın boşver takma sen onu da korkut gerekirse şikayet et üzme kendini
01 Yorumla
Soran+1 yılSagol bebegimm gozunu korkutcam. bir sekilde :)
- Aşk İlişkileri konusunda 833 cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar ice kapanirsan o kadar ustune gelirler akisina birak zamanla unutulur
Ve tum kizlar icin diyorum az beyninizi kullanin ya !04 Yorumla
Soran+1 yılHic boyle biri degildim şu an acaip pismanim
- +1 yıl
Onemli olan ders cikarabilmek birdaha bu hataya dusmezsin ins.
Soran+1 yılİns. Allah kimseyi dusurmasin kuzum
- +1 yıl
Ins. Canim Allah kolaylik versin
nasıl atar ya fotografını baskaslarına konuyu detaylandırsana bıraz bırsey olmus oncesınde mutlaka?
02 Yorumla
Soran+1 yılHic bir sey olmadi kavgada etmedik durduk yere
:( kötü olmuş ya, boşver sen Allaha sığın sana şu an kimse yardım edemez tüm okulun ellinde resmin var.
01 Yorumla
Soran+1 yılOkulu birakabilirim ztn hemsire olucKtim
+1 yılPolise şikayet et bakıyım nasıl burnu sürtüyor savcılıga ver.
01 Yorumla
Soran+1 yılOkul disinda duyulucak diye korkuyorum
İzinsiz herhangi bir foto/video vs yaymak suç. Şikayetçi ol. Kulagini çekerler onun
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam caniiim sagol
İyi b*k yedin git polise şikayet et anlamıyorum ki hangi akla hizmet fotoğraf atıyorsunuz!
05 Yorumla
Soran+1 yılBüyük konusma ayni seyi bende diyordum
Soran+1 yılBeter olsun böyleleri hakindan gel
Soran+1 yılTesekkur ederin canimm benim (:
Sende onun Top olduğunu millete yay :)
Bir gün başbaşayken bana itiraf etti ama herkese maço erkek rolünü oynuyormuş benimlede top'luğunu saklamak için çıkmış de :D02 Yorumla
Soran+1 yılHahaha :))) kanitla derlerrr
Tamam sevgilin s. sizlik etmis. ama okul arksdaslarin adam olsa insan olsa ulan serefsiz sen nasil bir kizin resimlerini yayarsin diye tepki gistermeleri lazimdi
05 Yorumla
Soran+1 yılDiyenlerde var eglenenlerde var birde yeniyim bu okulda
Soran+1 yılOldu ztn
Aşk İlişkileri konusunda 433 cevap paylaştı. Bence birinin burnundan bişey getirmeye çalışmaktan sa otur düşün nerede hata yaptığını. Sen hatanı bulup düzeltmezsen sadece adamın ismi değişir sonuç hep aynıdır.
01 Yorumla
Soran+1 yılHatami anladim
Siz de böyle tiplerden hoşlanıyosunuz ya ne diyim ne b*k olduğunu bile bile hala koşturuyosunuz peşlerinde sonra vay efendim kandırdı aldattı bilmem ne yapcak bişeyin yok kardeşim snn
02 Yorumla
Soran+1 yılAlninda yaziyor ya oyle olduklari kosup ciktim
polis ugrasmaz o işle.. savcılıga gitmen lazım şahit onun telefon kayıtlarını savcılık inceler... polis seni başından savar ugrasmaz seni suclu bulur hatta
011 Yorumla
Soran+1 yılSavcilik tamam tsekkurler
Soran+1 yılBaya ugrastirici ama cok sagolun yaaa
Soran+1 yılAynen cok zor bir durum yaptigim hatanin bedelini bu dunyada cekiyorum resmen
Soran+1 yılOkullar alir ztn ama hemsire olamam ki :(
Soran+1 yılİnsallah atlatirim ki bidaha yasamamak uzere
Senin ona o fotoları atman anlık bir dugusallık ruh hali anlayış gösterilebilir ama bir domuz gibi kız arkadaşının (sevmese bile) fotolarını erkeklere servis etmesi şerefsizlik godoşluk. Çok snrlendm nyse sakinm :d
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah kahretsin serefsiziiiii :((
+1 yılNumarasını sıcak sohbet diye yaz nete , g*t uğraşsın dursun
14 Yorumla- +1 yıl
Aynen bence de bunu yap @gizlihemşiree
Soran+1 yılAhahahaah :D valla ya o da bnmkini yazarsa
- +1 yıl
o zaman video çek o* analısın fotomu yaydın da ne oldu yavşak de gönder :D
Soran+1 yılZekisin yaaa bebegim hahaha :D
Okulu değiştir ve temiz yaşa lütfen. İleride anne olacağını düşün ona göre davran
01 Yorumla
Soran+1 yılBidaha yapmam boyle bisiy düsündüm ama is isten gectikten sonra sagol canim
Şerefsiz olan sensin bir insanım vucudu bu kadar kolay olmamalı
21 Yorumla
Soran+1 yılO kadar açık bir fotograf degil ve dedikodular cok abartili
+1 yılSen öyle diyince kimseye güvenmemem gerektğini bir daha anladım.
Ama hatta sende fotolarını niye gönderiyorsun ki?
Kuralsiz!01 Yorumla
Soran+1 yılGönderdim yargilamayin artik ben surekli vicdan azabi cekiyorum bu yetmezmi?
- Devamını Gör (147)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat