3 ay gibi bir süredir tanışıyoruz aynı iş yerinden. Henüz ilişkinin başındaydık ama ailem öğrenince istemedi. Kendi memleketimden huyunu suyunu bildiği çevre akrabalardan istiyor. Görüşmemizi istemiyorlar baya bir sorun çikardilar ikimize. Birbirimizi çok seviyoruz, o beni bekleyeceğini söylüyor , okuyup kendimi geliştirmek istiyorum. Yıllar sürebilir bu belki de. Aramizdaki yaş farkı 6 , bunu da sorun ediyorlar. Çok görüşme şansımız olmayacak ama beni bu süre zarfında unutur mu aklını başkaları çeler mi , ben bir kez daha yıkılmaktan korkuyorum. Ya da nasıl bir çözüm yolu önerebilirsiniz? Yıllar sonra ilk defa sevildigimi hissettim buna da ailem izin vermedi :(
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yıl40 yillik karisi vefat edince 40 ı cikmadan evlenen erkekler var. Bu sekilde bekleyecek erkek cok zor. Hadi bekledi diyelim erkekler kafalarinda cinsellik ve normal iliskiyi ayiriyor. Ihtiyac giderme olarak gördüklerinden baskasiyla iliski kurmasa, seni beklese bile gider iliski yasar yani. Hele bu devrin iradesiz erkeklerinden cok sey bekliyorsun. 30-40 önceki erkekler olsa belki bekler derdim ama millet ayakustu kac kisi degistiriyor. Bir erkegin 6 tane yedegi vardi arkadadimdi uniden. Bunu ogrenince boyle bir tip arkadasim bile olamaz dedim iletisimi kestim. Sen cikmis bu devrin doyumsuz, kadina deger vermeyen, anlik yasayan, her dala konmak isteyen erkeklerinden birine gelipte bekler mi diyorsun. Erkekler yedegin yedigini yapiyor, evliyken kendine metres yapiyor, kadin olumca aninda birini bulup evleniyor sence bekler mi? Aklinin celinmesi 2 gune bakar. Aksam isten eve dondugunde sosyal medyadan kizlari tarayip birkac kisiye yazmasina bakar. Bu devrin erkeklerinde sadakat sevgi vs cok beklemeyin, oyle de sanmayin. Her seyi cabucak tuketip baska kisiye geciyorlar.
11 Yorumla- 1 yıl
Katılıyorum
En İyi Cevaplar
Kusura bakmayın ama, çok haksızca ve yozlaşmış görüşler bunlar. Birincisi, akrabalar arasından evlilik yaptırmak. Aileniz dindar bir kesimdense bunun istenmediğini ve tavsiye edilmediğini bilmeleri gerekirdi. İkincisi, 6 yaş fark. Bu ne saçmalık! Benim 20 yaş farkıyla evlilik yapan tanıdıklarım var ve gördüğüm en iyi evliliklerden. Ya size zaten birini uygun görmüşler bahaneler üretiyorlar, ya da, kusura bakmayın cahillik bu. Seviyorsanız direnin derim ama daha çok olmamış başlayalı. Okumanızı ben de öneririm, çünkü bu devirde kadının kesinlikle kendi ayakları üzerinde olması gerekiyor. Ve şunu bilin, bu yapanlar ailenizden her kimse kesinlikle yanlarına kalmayacak. Çünkü evrenin olmazsa olmazları var, sizinkiler de kesinlikle limitleri kendi aleyhlerine aşmış durumdalar...
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 373 cevap paylaştı. Arkadaşlar severek ayrılmanın birden çok sebebi vardır. Kendimden örnek vermek gerekirse ben çok fedakarlık yaptım ama sevdiğim kadın (o zamanlar sevdiğim) benim için hiçbir çizgisinden düşüncesinden fikrinden vazgeçmedi. Bir yerden sonra dayanamadım sevmeme rağmen bitirdim. Çünkü o kadar taviz vermiştim ki kendime ihanetim olurdu evliliğe gitseydi o ilişki. Ve ilişkiyi bitirmeyi de ben söyledim. Bundan sonra başlayacağım ilişkide de üç hususa dikkat edeceğim. Birincisi kendi katı çizgilerim olacak ve kimse için taviz vermeyeceğim. İkincisi gelecek hayallerimiz aynı yolda olmayanla ilişkiye devam etmeyeceğim.😎Sonuncusu da agresif kadınlardan uzak duracağım. Allah muhafaza insanın ömrünü yerler😂
16 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 836 cevap paylaştı.
1 yıl6 yıl diyorsun kardeşim dile kolay 6 yıl! Bazıları 2 yılda ilişkilerini kökten kopartıyorlar seninkisi ise 6 yıl bekletmek oluyor yani karşıdaki kişi de bir insan bilmiyorum ve pek zannetmiyorum ama senin ailenin sözünü dinlemen daha hayırlıdır.
03 Yorumla- 1 yıl
6 yıl dememiş aralarındaki yaş farkı 6ymış
- 1 yıl
@havamvarbenim doğru yanlış okumuşum 😃
- 1 yıl
Pardon ama yine de ailenin sözünü dinle
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Canım, seni çok iyi anlıyorum. 😔 Aile baskısı zor ama sevgi her zaman bir yol bulur. Bence sevgilin seni gerçekten beklemek istiyorsa, kalbinde ona güvenmelisin. 🥰 İletişimde kalın ve ikiniz de birbirinizden emin olun. Biraz zaman verin kendinize, belki de bu süre zarfında duygularınız daha da güçlenecek. Ayrıca, ailenle de oturup konuşmayı deneyebilirsin. Sevildiğini hissetmek çok özel, umarım bir çözüm bulunur. ❤️✨ Unutma, yıkılma korkusu normaldir ama güçlü olmanın göstergesidir. 🌟
12 Yorumla
Soran1 yılNazik yorumunuz için teşekkür ederim öncelikle ☺️Zaman veririm ama aramizin açılmasından korkuyorum. Ailem telefonuma bile müdahale eder oldu, çok kısıtlı görüşme şansımız var hatta yok denebilir. Ne yapılabilir sizce 💕
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılAh canım, gerçekten zor bir durum. 😞 Ama unutma, sevgi güçlü ve yaratıcıdır. İkiniz de birbirinize değer veriyorsanız, yollar bulursunuz. 💪✨
Ailenin baskısı var diye sevginden vazgeçmek zorunda değilsin. Belki mektuplarla, gizli küçük notlarla iletişimi sürdürmeniz güzel bir yol olabilir. Eski usul, ama romantik ve özel. ✉️❤️ Ayrıca, ailenle sabırlı olarak en içten şekilde konuşmayı dene. Onlara sevgini ve onun senin için ne kadar önemli olduğunu anlatmaya çalış. Bazen zamanla anlayış gelişir.
Unutma, önemli olan sizin birbirinize olan inancınız ve bağlılığınız. 🌹💕 Umarım en kısa zamanda aşarsınız bu zorlukları! 🙏🏻✨
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
70
Cevap
45Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Severek ayrılmak diye bir şey yoktur!
Ana kuzusu erkek ve kadından hayır gelmez!
Ertelemek kötüdür, haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır!
Gidenlerin canı cehenneme!1112 Yorumla- 1 yıl
Örnek verebilir misin?
Mesela nasıl olur o? - 1 yıl
Ben hiç görmedim severek ayrılan. Lafta sözde var öyle bir şey de görmedim yani.
Sevginin gücü sınırsızdır ama sevmesini bilene hakkını verenedir..
Aşkın sevginin aşamayacağı engel yıkamayacağı duvar yoktur!
Seven de sevilen elinden geleni üstüne düşeni yapıyorsa mutsuzluk bahanedir!
Aşkı sevgiyi ilişkiyi iyi ya da kötü yapan sadece kişilerdir kimileri yeryüzünde cenneti kimileri de cehennemi yaşatır üçüncü şahıslar ve geri kalan her şey bahanedir aksi boştur
Kolayı zor zoru kolay eden kişilerdir imkansız diye bir şey yoktur imkanları imkansızlaştıran insanlar vardır
Sevmeyi bilmeyenler aşkı bilmeyenler elinden geleni ve üstüne düşene yapmayanlar rüzgarda en ufak bir rüzgarda yaprak misali savrulur ama hakkını verenler çınar ağacı gibi dimdik durur yıkılmaz
Yıkılanlar sevmemiştir tamam mı
Herkesin aşkı ve sevgisi kendine özgüdür sana göre senin aşkına göre olabilir ama benim bildiğim aşka göre benim inandığım aşka göre böyle bir şey yok
Bana bir örnek ver bir sorun örnek çözülmeyecek bir sorundan bahset lafla peynir gemisi yürümüyor - 1 yıl
Aldatılan diyorsun, bunu yeni gördüm. İhanet kişilik ve karakter meselesi kişiliksizlik ve karaktersizliktir değişmez!
Benim inandığım aşka göre seven sevdiğinden bir başkasına kör sağır dilsiz ve sakat olmalı görmemeli duymamalı konuşmamalı ve adım atmamalıdır!
Aldatan hiç sevmemiştir ki
Aldatılan sevmiştir sadece bu severek ayrılmak olmuyor
Mesela iki insan var severek ayrıldık diyorlar çok seviyorduk ama olmuyor diyorlar onlara sözüm onlara lanet olası pisliklere
- 1 yıl
Severek ayrılmayı tercih etmiş olabilirsin.
Bana göre seven gitmez terk etmek ayrılmaz sevdiğinin yanında olur
Aile yaşantısı bir bahane baheneler bitmez ki
Aile ile ne alaka çok saçma mantıksız
Geleceği düşünmek geleceği sevdiğinsiz düşünmek sana...
Siz ayrılmayı tercih ederdiniz ben her halükarda sevdiğimin elini tutmayı..
Bakış açısı başka bir şey alakası yok
Bahaneler bitmiyordu ama sebepler vardı görülmüyordu siz bahaneleri sığınanlardansınız demek ki
Aşk cesurları sever - 1 yıl
Bahane değil ki bir sürü severek evlenip sonrasında aileler yüzünden boşanan var etrafımda. Evlenince sadece sevdiğinle olsan her şey tam takır ama kalabalık bir ailesi vardı her şeye şimdiden karışıyordu o da biraz etkileniyordu bu durum hoşuma gitmedi benim iyice düşündüm ve bir çıkmaza girdim. Ona olan duygularım eksilmedi sadece biraz bencillik yapıyor
- 1 yıl
Aileler bahanedir tamam mı!
Çocuklar ailesini dinler, yetişkinler değil, ilişki iki kişiliktir üçüncü şahıslar ve geri kalan her şey bahanedir!
Sen sebep gördün diye sebep olmuyor..
O evlendiği kişinin sorunu, ben sevdiğime laf söz ettirmem, hiç kimsenin karışmasına izin vermem. Kalabalık ailesi var mış? Evcilik mi oynuyorlar da ailesi karışıyor hayırdır!
Ana kuzu kişilerden karı koca olmaz!
Çocuktur onlar!
Asla büyüyemezler!
Hüsran olur hep!
Yanlış evlilik, evlenmeden önce bu tarz şeyler konuşulur!
Maskesi var ise sevgisi de sahtedir!
Kim olsa hoşuna gitmez ki bu durum ama sen ailene müdahale mı ettireceksin yani evliliğine, maydanoz mu olacaklar sürekli?
Bencil kişi insan değildir ki insanlıktan nasibini almamıştır ki
Aşk sevgi iki kişilik olur
Kuş misali düşünürsek
Seven sol sevilen sağ kanat ikisi de tam olmadan uçmaz uçma olmaz taşıma su ile değirmen dönmez
- 1 yıl
Benim direkt tak eder kaldıramam çekemem yani olur yaşanan her şey tecrübedir
Rabb'im yar ve yardımcınız olsun
Hiç dayanmamak gerekiyor Hiç tolerans göstermemek gerekiyor direkt inceldiği yerden kopmalı
- Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı.
u 1 yılseven ayrılmaz zaten
10 Yorumla
1 yılErkekler beklemez...
Onlar zeki varlıklar...
Bir şeyi zorlamak yerine, olurunu tercih ederler... Kendini illa olucakla yıpratmaz...
Senle olamıyorsa, başkasını bulur..
Üzgünüm erkekler düz düşünür, yani ya uzun ya kısa, ya hepsi ya hiç..
Biz kadınlar bekleriz, ama erkekler beklemez. Bence sen de zorlama, daha karşına kimler çıkıcak.. Boşvermeye çalış ve ailene ayak uydur.. Onların onayı olmadan da evlilik yapma, sonra hayatın cehenneme doner.. Bahtın açık, şansın bol olsun arkadaşım...🌹10 Yorumla1 erkek için değeceğini düşünüyorsan onu ailenin karşısına çıkartır aynı telde konuşursunuz. İyi laf yılanı deliğinden çıkartır. Damlaya damlaya göl olur gibisinden ilişkinizi sonraki aşamalara getirebilirsiniz. Çevre akrabalardan istiyor diyorsun ya ona bunu o sevdiğin çocuğun şu soruyu sorması lazım evlendiğinde yanlarında sen mi yatacaksın? Kızının iyiliğini değil kendi istediği kişiyle iyi geçinmesini mi istiyorsun diye laf etmeli ardından o çevre akrabası yüzünden kızının geleceğinin yanmayacağını nereden biliyorsun diye hesap sorması lazım... En yakınındaki arkadaşının bile evdeyken ki hali ile dışarıdaki hali aynı olmayacakken nereden böyle emin emin konuşarak beni aşağılıyorsun demesi lazım... Ben o çocuk olsaydım aynen böyle yapardım mesela... Ailenin kusura bakma ama bütün onu tanıyan herkes tarafından aşağılanması lazım... Böyle düşünen 1 insanın müslüman olması mümkün değil.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKnk ailenin istediği gibi birini bul çünkü o çocuk seni asla beklemez erkekler sabırlı değildir artık eski zamanki gibi değil aşklar şimdi istekleri başka görüşmek sarılmak sevişmek istiyolar belki bikaç ay bekler ama sonra yavaş yavaş unutur göz görmeyince gönül katlanır seni göremediği her gün biraz daha fazla unutucak tecrübe edindim ben ilk başta çok seversiniz sonra bi başkası gelir ve senin yerini alır bu hep böyledir sende unut ve ailenin istediği gibi birini bul illede onu beklicem dersende çok üzülürsün benim yaptığımı yapma gerçekten pişman olursun
00 Yorumla
1 yılZaman her şeyin ilacı ama fazlası ihtihar değil midir? Tarihte örnekleri var lakin bu devirde bu sabrı gösterebilecek kişi olduğunu düşünüyorsanız. Eğitiminize odaklanıp kendi ayaklarınız üstünde durun ve hayatınızı kimseye bağlı olmadan netleştirip kurun. Bunu doğru olduğunu düşündüğünüz kişiyle gercekleştirin. Aileniz değil siz evleniyorsunuz. Aileniz zamanı gelince saygı duyacaktır. Siz biricik evlatlarısınız.
10 YorumlaBelki gercekten seviliyosundur, eğer gerçekse asla yıkılmazsiniz. Benim sevdiğim kişi beni severken ayrilmak zorunda kalmadı ama ayrıldı ve ona aşıktım geldiği an onu affetmeye hazır olduğunu bildiği halde gelmedi aksine canimi daha cok yaktı başkalarıyla olarak. Onu affettim desemde asla affetmicem, o öldü benim icin zaten ölmüştü ve gerçekte de öldü.
00 YorumlaBizde severken ayrıldık daha doğrusu kendisi kendi kendine ayrıldı 2 hafta sürmedn yenisi geldi. Ama bu onun karaktersizliği. Neyse Aile istemiyor diye gizli ilişki yaşayamaz mısın bu sürede belki daha iyi tanırsın belki yanlış belki doğru onu öğrenirsin
00 YorumlaBeklemiycegini sende gayet iyi biliyosun zaten sevgi cesaret ister ona güveniyosan kaç madem illa ailenin dediği olmak zorunda değil hayata bi kez geliyosun mutsuz bi ömür sürmektense sonraları affederler sizi kendi planini uygulamak lazım yoksa hep bi başkasının çizdiği yolda ilerler geriye dönüp bakarsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl3 ay kısa süre hangi ara sevdin kız 😂
İkincisi annen baban tlf konusturmuyor dediğine göre yaşın küçük
Üçüncüsünü 3 ay kısa bir süre o çocuk seni beklemez numara kesiyor
Ve son olarak şu an seviyorum sanıyorsan ama geçiyor zamanla ayrılıklar acısı da geçer.10 Yorumla
1 yılKardeşim hayırlısı olsun hakkında inşallah gönlünce olur hersey beklerim diyorsa bekler diye umuyorum ama bilmiyorum açık açık konuş onunla bence anlat hayırlısı olsun ve içinden nasil geliyor peki kardeşim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Bende senin gibi aynısı yaşadım, eski erkek arkadaşımın memleketi doğu tarafı diye babam istemiyordu konuştuk ettik ama ikna olmadı bende kabullendim ayrıldık.
Aileye ikna etmek zor Allah yardımcın olsun.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı. Hiçbir erkek bir kadını beklemez bunu asla unutma. Çünkü erkekler doyumsuz ve boşlukta kalmaya gelemezler.
30 Yorumlabeklemez bi sokak röportajı vardı dayı unutamadım unutamadım diyor yapmış 4 tane. çocuğu. çok boynuzlanırsın buna güvenirsen bir an önce başka sevgiliye geç
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Beklemez niye beklesin, her zaman alternatif vardır. İşi gücü yok seni bekleyecek, seviyorsa beraber olursun. Bekleyen çürür, kimse zamanının boşa gitmesini istemez.
00 YorumlaBende seninle aynı durumdayım ailesi istemedi beni kapanmamı istediler bende istemiyorum içimden gelmiyor böyle bişi dedim ama ayrılmayalım dedim kendiside ben aileme karşı gelemiyorum daha fazla dedi ve bitirdi bizimki bir senelik iliskiydi üniversitede tanıştık bir ayı geçti ne yazıyor ne arıyo sözde ćok seviyor ve severek ayrıldık bizde ama gel Görki bitti
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Birbirinizi ne kadar çok sevdiğinize bağlı eğer gerçekten aşk sevgi varsa yıllarda geçse beklersiniz öyle sevgilerde var yeter ki samimi olun aşkınıza inanın bu hayatta ölüm hariç herseye çare var
00 Yorumla
1 yılBazı şeyler olmuyorsa olmuyor gerçekten seni anlıyorum ama bu sorunlar başında olursa sonradan da devam ediyor, o yüzden belki de senin için en doğru kararı vermelisin.
00 YorumlaSeverek ayrılmak diye bişey yok o sadece zırva başka bişey değil benide eşimide ailelerimiz istemedi ayrılmamız için yapmadıkları şey kalmadı ama şu an 2 senelik evliyiz ve 2 aylık oğlumuz var çok zor şeyler yaşadık evliyken bile huzur vermediler ama biz birbirimizi asla bırakmadık hepsinin üstesinden geldik gelmeyede devam edicez.
00 Yorumla
1 yılGizli konuşarak yürüte bilirsiniz diye düşünüyorum, ama sen dahil kimse kimseyi o kadar beklemez yaş farkida isbat ediyor zaten. Aile faktörü her zaman var yani şaşıracak ya da kırılacak bir durum değil eğer onu kendini yakın buluyorsan ve iyi hissettiriyorsa bence bu konuda düşün ve sevgine sahip çık. İleride güvensizlik yarana bilir istesenizde ilişkiyi yeniden canlandıramazsınız.
00 Yorumla
1 yılEpey zaman geçirmişsiniz bence artık nihai bir karara vardırmanız gerek. Çok zaman geçince sürekli bahaneler oluyor ve daha da erteleniyor ciddi ilişkilerde.
00 YorumlaSeverek ayrılmak diye bir şey yoktur ,
Kimse g@tünden element uydurmasın.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 536 cevap paylaştı. Bir dönem beklemiştim 2yıl kadar
Ama değmeyen değmiyor
Şimdi yalnızım ama şükrediyorum
İyi ki gitmiş iyi ki dönmemiş diye o sa ayrı10 Yorumla
1 yılSeverek ayrılmak zorunda kalmıştım. Ailelerde razıydı ama bizim ayrılık olayı farklı nedenden oldu ama onu beklemem artık herkes kendi hayatına bakar.
10 YorumlaPolyanna olmayın yıllarca kimse kismeyi belirsizlik içinde beklemez ayrıca ikinizin de karşısına başkaları çıkar.
00 YorumlaBunun sorusunu sorabilecek duruma düştü isen zaten olmuyor emin ol, imkansız olmuşsunuz bile yani, kendimden biliyorum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
1 yılAkrabalarla evlenmek sorun inşallah bekler sadıksa sevdiğine çok seviyorsa kaderinse kesinlikle olur aileye de ki empati kurun
00 Yorumla
1 yılSeverek ayrıldım ama kızın hatasından ve alf dinlenezligi yüzündendi bu durum ise bambaşka umarım kaderiniz birdir ve mutlu olursunuz 👏🏻
05 Yorumla- 1 yıl
Bizde bu şekilde ayrıldık bana sevdiğini söylemişti ayrılırkende ama hem onun ailesi istemiyordu hem benim davranışlarım abartıydı sence geri döner mi tekrardan?
- 1 yıl
Seviyorsa hocam bakmaz kimseye sizden vazgeçmez asla ben illede dediğim olsun evlenicez ilişki yaşayabiliriz ısrarı yüzünden 2 sene reşit olana kadar sabrettim uyardım şantajı vs onunda reşit olmasına 4-4.5 ay kala bitirmeme neden oldu ilişkiyi sırf aileso istemiyor diye de sizi bırakıyorsa zaten sevmemiş gönülden demektir umuyorum layık olan kişi çıkar karşınıza hocam
- 1 yıl
Sadece aile baskısı yok ki benim tutumlarım, maddi sıkıntılar, askere gidecek olmanın verdiği stres bunlarda üst üste geldi zaten ayrılık kararı almak bu kadar kolay değil dedi bana bunu istiyor muyum bilmiyorum dedi ara vermek normalde isteyecek biri değilim bitmişse bitmiştir dedi ama ara verme kararı vermek istedi tabii evlenme teklifi etmişti yüzüğüde alıp gitti
- 1 yıl
Umarım sizin içinde bir şans vardır hâlâ rabbim sevenleri kavuştursun 🤲🏻
- 1 yıl
8 sene kadar geçti o şansını kaybetti hocam yüzüğü aldıysa sevmemiş demek umarım doğrusu gelir karşınıza
1 yılSeviyorsa bekler ama çok da zamana bırakmak iyi değil biran önce nihayetine erdirin aileyi ikna edip adını koyun. ✍🏻
00 YorumlaBeklemez... Erkeklerden söz ediyorsun ve yaşı büyük yazmışsın hiç beklemez erkolardan hayır gelmez kskd
01 Yorumla- 1 yıl
Niye öyle diyorsun ki kaç tane erkek tanıdın da konuşuyorsun Allah Allah
- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
1 yılBaşkasını sevdiği halde evlenenler de olduğundan bilemeyeceğim.
Aile izin vermediği sürece zor gibi.
00 Yorumla
1 yılBen benimkiyle kötü bir şekilde kavga ettim ve bayağı saydırdı bana ve ayrıldık ben hala Onu seviyorum ve bekliyorum 🤷♂️
10 Yorumla
1 yılhayır kesinlikle beklemez hemen başkasını bulur kendine
11 Yorumla- 1 yıl
hiç kimse severek ayrılmaz
1 yılSeverek ayrılmak diye bir şey yoktur , bunu büyüyünce anlayacaksın.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. O iş olmaz unut onu, senin önüne bu ayrılıkta çok daha cazip cevherler çıkacaktır.
00 YorumlaBelki bekler ama 3 ay'da bir insanı tanımak imkansız
00 Yorumla
1 yılSeverek ayrılma dıe bişey yk iki taraftan biri daha az seviyor ve ayrılıyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 330 cevap paylaştı. Karşılıklı sevgi varsa kaderde sizi birbirinize yazmıssa neden olmasın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılErkekler beklemez , bekliyorum dediyse başkasını bulamamıştır
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 998 cevap paylaştı. Severek ayrılık olduysa bekler. Şu an benim de içinde bulunduğum durum bu.
00 Yorumla
1 yıl1 yıl beklemeyen adam taniyorum sen düşün 6 yil bekler mi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 592 cevap paylaştı.
1 yıl3 ayda nasıl bir anı biriktirilmiş olabilir ki daha uzun süre olsa beklerdi belki ama bilemiyorum
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Severek ayrılmak diye bisey yok kendinizi kandırmayın ✔
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılAçık ve net söylüyorum " severek ayrılmak yoktur" diyenler zlaktır.
Nedenini sormayın doğrusu bu.
00 Yorumlabaskasini bulana kadar bekler bulduktan sonra da aklina bile gelmezsin. Erkek iliskileri boyledir genelde, bekleyen erkege de canım denir sana daha iyisini bulalim denir falan. Unutmaya calis keyfine bak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSevgi yanlızca birleşme nedeni değil. Bir etken ancak. Karşı taraf sorunluysa sevginin bir anlamı kalmaz.
00 Yorumla
1 yılBu konuda ne desem bilemiyorum, ama seven insan gitmez düşüncesindeyim, sadece kndi çıkarlarını güden insan gitmek ister, eğer çıkarları bittiyse...
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 🤲🤲🎈🎈10 YorumlaBence seven insan bekler ama aileni ikna etmeye bak birşekilde ikna olmuyor sa da sevdiğimin yanında ol çünkü şu çümken çok güzel ilk defa sevildiğimi hissetim demen 💙
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBizim aramızda 12 yas var 6 yaş gayet normal çok fark yok aranizda
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılumarım bekler çok üzüldüm durumuna Rabbim kavuştursun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSen de seviyorsan eğer sevgine ve sana olan sevgiye sahip çık
00 Yorumla
1 yılher bekleyişin bir sonu vardır önemli olan yetişebilmek kimi uyur unutur kimi ölür unutur.
00 YorumlaKimse birbirini %de 100 yüz sevmez. Gözden uzak olan gönülden ırak olur. Bi kız ona tatlı bakış açsın biter o iş
10 YorumlaBen beklemem yaş beklemez ben niye bekleyim sonunda ölüm olan bir hayatı çok ciddiye almayın derim düzgün yaşayın gitsin aq
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKardeşim aynı durum bende de var sevdiğim kızla aramızda yaş farkı var her şeyden çok seviyorum onu ailesi yaş farkından dolayı biliyorum beni istemeyecek kaybetme korkusu var şu an bende inan çok üzeleceğim ama ne yapacağımı bilmiyorum 🥺🥺🥺
00 Yorumla
1 yılHiç üzülme ve boş yere üzme umut verme emin ol kimler kimleri neler neler unutuluyor belkide ilerde iyi ki diyeceksin sen kariyerine odaklan bol şans
00 Yorumla
1 yılBu iş olmaz. Bir insan o kadar beklemez. Gele ki 3 ay tanistigin bir erkek. şu an olayların taze olduğu zamanlar. Zamanla birbirinizden sikilacaksiniz
00 Yorumla
1 yılOrtaokuldan son birkaç ay öncesine kadar birlikte olduğum biri vardı. Ayrıldık beklemedim çokta yerini yadirgamiyorum
01 Yorumla- 1 yıl
Beklemedim derken başkasıyla oldum
1 yılSeverek ayrılmak aile baskısıyla falan olur diye düşünüyorum
06 Yorumla
Soran1 yılBenim ailem istemiyor maalesef
- 1 yıl
O zaman kader deyip boyun eğersin sen de
Soran1 yılAilem istemiyor diye sevgimden de vazgeçmek istemiyorum , sadece daha yapıcı çözümler bulmaya çalışıyorum. Yine de teşekkürler
- 1 yıl
Kararlı olduğunu ne kadar üzüldüğünü görerek anlayabilirler
Soran1 yılOnlar narsistler anlamazlar maalesef.
- 1 yıl
Ayrıldınız mi
1 yılSeverek ayrılmak diye bir şey yoktur. seven insan şansa bırakmaz, kaybetmek istemez sevdiğini
10 Yorumla- Devamını Gör (55)
Devamını Gör(100)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem