Sevgilimin annesiyle tatil?

Nişanlımla üç aydır aynı evde yaşıyoruz babasının da olduğu evde yani kendisi tek çocuk son zamanlarda işi olmadığı ve sürekli evde olduğu için bunaldığının farkındayım annesini arkadaşım kadar çok seviyorum annesi ben o tatil yapmak istedik fakat biz erken gitmek istediğimiz için bir türlü uzlaşamadık en son annemle sen git 3 gün sonra ben geleyim diye tutturdu bende senle durmak istiyorum aynı anda gidelim diye tutturdum herşeyi beraber yapmaktan sıkılmış olacak ki git annemle (şu an çok ateşi ve öksürüğü var ) hastalığı biraz atlatayım sende eğlen istiyodun dedi ve bunu annesinin yanında konuştuğumuz için beni buna mecbur bıraktı ve tartıştık sizde empati yapıp yorumlar mısınız

Güncellemeler
1 yıl
Aynı zamanda ben memurum ama parayı hiçbir zaman sorun etmem etmiyorumda o sadece kendince bunun altında eziliyo annesi ve ben çalışıyoruz sevgi dilimiz mi farklı bilmiyorum benim hiç arkadaşım yok hep onunla olmak istiyorum o ise hem benle oluyo hem arkadaşlarıyla arkadaşları da üniversiteye gideceği için onlarla 3 gün takılıp geleyim diyor bilemedim
Sevgilimin annesiyle tatil?