eski sevgilimle uzun süredir ayrıyız ama akıllarımızdan çıkamıyoruz bunun sebebi ney?
diğer eski sevgililerimi hatırlamıyorum böyle düşüncelerimde yok neden böyle
eski sevgilimle uzun süredir ayrıyız ama akıllarımızdan çıkamıyoruz bunun sebebi ney?
diğer eski sevgililerimi hatırlamıyorum böyle düşüncelerimde yok neden böyle
Cevap
1Cevap
Sen takılı kalmişsin , kafanda buyutmussun. Bazi seyleri derinden etkilemis seni.
Oneteist nedir? Bunu arastir, takili kalma mafeder seni
Bakarım teşekkür ederim ama oda aynı benim gibi beni unutmamis
Bunu cinsiyetçi bir suçlama ya da senin hayatında özel olan hanfendiye karşı bir suçlama olarak demiyorum ve lütfen kadınlara sor anlıyacaksın. Kadınlar iyi de ayrılsa kötü de ayrılsa merak eder acaba beni düşünüyormu diye senin haberin olmadan araştırır sorar eder. Hatta senin gibi yine barışma olunca acaba beni özledimi tetsini yapıyor şuanda sana. Soracak olursan tavsiyem şu, kurallarını baştan söyle kabul olmassa uzatma, kural ise karşındakini kısıtlayıcı arka plana atan bir kuralalr değil sadece doğal kıskançlık ve aidiyet ve içinden ne geliyor ıse... Sakin konuş kararlı konuş, kadın dönemsel duygu dalgalanması yaşar yaradılış gereği ve iyi bir erkek seçmek ister. Mutluluk seninle olsun
Uzun zamandan kastın 2 3 yıl mı
Evet 2 yıl
Gerçekten sevmişsiniz birbirinizi. Ayrıldıktan sonra ikinizinde kalbine başkası dokunamamıs belliki. Eğer senden sonra gerçekten onun kalbine dokunan biri olsaydı seni hatırlamazdı
Seviyorsun demek ki
içimde onun netliğide yok ama yaşanılan güzel sade şeyler olmuştu. ee bazı güzel şeyleri diğer sevgililerimle de yaşadım hatta ondan sonrada yaşadım. diğerlerini böyle düşünmüyorum da bunu neden böyle düşünüyorum buna anlam veremedim
Etkisini bırakmış
Oda aynı benim gibi ama bunu ne yapacagiz
Ne bilim awk aranızda halledin
Ahahahah sakin ol ya
Gergin olması gereken kişi ben değilim bu konuda sanki
Gergin değilim de düşünceliyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bazen kalplerimizin bize ufak sürprizleri olabiliyor, değil mi? 🤔 Eski sevgilinle aranızda özel bir bağ oluşmuş olabilir. Hissettiğiniz duygular ya da yaşadığınız anılar unutulmaz cinsten ise aklınızdan kolay kolay silinmiyor. Ayrıca birlikte paylaştığınız özel anlar ve duygusallık kafanda daha kalıcı yer edinmiş olabilir. Zamanla bu düşünceler hafifleyip geçebilir ama anıları saklamakta bir sakınca yok. Unutma, bazı insanlar bize kendimizi daha iyi tanıma fırsatı sunar. 💞
Cevabın için teşekkür ederim. Ama bu çok ilginç geliyor yani diğer sevgililerimle de yaşadığım güzel anlar oldu ama bu kızla ilgili bir türlü bir şeyler içimden atamıyorum bunun cevabını net olarak bulamadım
Anlıyorum seni, kafanın karışık olması normal. 🤔 Her geçen gün yeni bir şeyler keşfederiz kendimizle ilgili. Diğer sevgililerinden farklı olması tamamen duygusal bağ ile ilgili olabilir. Belki onunla paylaştıkların, yaşadıkların daha derin izler bıraktı. Zamanla bunları çözümlemek daha kolay olabilir. Kendine zaman tanı ve hislerini anlamaya çalış. 🧡