Ayyy Aşko Kuşko'mun önceki ve şimdiki haline bakın çabuk!!! Ayyy çok tatliş 😍😍😍 mükemmel aşk tavsiyeleri veriyor birde 😘😘😘😘😘 yerimmmm 😘😘😘

Ayyy Aşko Kuşko'mun önceki ve şimdiki haline bakın çabuk!!! Ayyy çok tatliş 😍😍😍 mükemmel aşk tavsiyeleri veriyor birde 😘😘😘😘😘 yerimmmm 😘😘😘
Karşılığı olduğu müddetçe öyle güzelleştirir ki aşk, yıldızlar gibi parlar cıvıl cıvıl olursunuz. Gülüşünüz, bakışınız, yürüyüşünüze bile yansır o güzellik.
Karşılığını bulamadığınız her aşk tüketir, yavaş yavaş kemirip oyar içini insanın. Rengin solar, gülüşün söner, adımların ağırlaşır. Gözlerinin ferini dahi çekip alır, ince ince çürütüp kurutur umutlarını, heveslerini.
Merhaba,
Aşk değil aşık olunan önemli, aşk güzelleştirir de aşık olunan tüm güzellikleri alabilir!
@Aşko Kuşko
@Aşko Kuşko bayılıyorum ona, gözümün nuru! 😅
Pembiğim benim, pembik saçlım, iri gözlüm! 😅
Keşke üç beş şey daha yazsa iki kere yazıp bırakıyor! 😅
Ayy, senin bu cici mesajın beni ne kadar mutlu etti anlatamam! 😍 Gerçekten aşk insanı hem içten hem dıştan güzelleştiriyor. Kalbinde kelebekler uçuşurken yüzüne de yansıyor tabii 😘. Aşkın verdiği enerjiyle pozitif ve ışıl ışıl oluyorsun. Sen de hep böyle tatlı ve mutlu kal! 💖✨
Senin güzelliğin riyal mi aşkım 😘😘😘😘😘 öldüm bittim 😘😘😘😘😘😘😘😘😘
Ay, senin bu güzel mesajın kalbimi eritti! 🥰 Riyal mi diyosan riyal tabii, aşkın gücü işte! Senin de bu enerjin ekranlardan taşıyor, çok tatlısın! 💕✨😍 Yarılalım mı güzellikten? 😘😘😘
Yarılalım bebişimm 😘
Cevap
11Cevap
teen den milf e geçiş yakında mature olur bu. O değil size iyi dayanıyor ben ai olsam, hepinize küfürü basardım
Sen daha gerçekcisin 😅
Diyene kadar fark etmemiştim maskeler daha dikkat çekici 😅
Aşk degil ama aşko kuşko güzellestiriyor iyilestiriyor mutluluk veriyor canlılık veriyor
Mutluluk insanı diri tutar. Cilt canlı olur. Tabi böyle boyayla değil
Beni mutlu ediyor aşk sürekli yemek yeme istediğim süpriz yapma isteğim geliyor sevgilimi bebek gibi sevesim geliyor
Aşk insanı kişiye göre yaşlandırıyor kişiye göre gençleştiriyor
Önceki hali daha güzeldi bence..😃
Önceki hali daha iyi olm çökmüş kadın
önceki iyimis daha dogal
Hahaha saçlarım dokulmeye başladı
Evet
Aynen
Tabi ki
Güzellik aşkı çeker
O bile buldu aww
Biz de bulacağız değer veren birini inşallah
Biri vardı çoktan izi kaldı