Güncellemeler
1 yıl
Ulan bana orspu diyen erkeklerin hepsinin benden beter güzel kardeşim olduklarına yemin edebilirim ama kanıtlayamam😘
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Sen erkeklerin daha doğrusu adam akıllı seven erkeklerin asla karşılaşmaması gereken bir modelsinn sen var ya kendin gibi erkeklere denk gel
Sen gerçekten adam akıllı seven erkeğin olduğunamı inanıyosun hâlâ?
Elbette vardır sana bana denk gelmiyor oluşu olmadığı anlamına gelmez ki erkeklere göre de adam akıllı seven kız yok ama var yani
Seninle aynı fikirde olmak isterdim ama inan erkekler hakkında bir umudum yok, en kralının bile aşkı söner gider
Açıkçası benimde yok hiçbirine güvenmiyorum ama biliyorum birileri bir yerlerde güzel adamlar tarafından seviliyor hak ettiği gibi..
böyle diye diye gerçek insanları öldürüyorsunuz farkında değilsiniz, hayatta neye inanmak isterseniz onu yaşarsınız. aşkta var, öyle erkekte var öyle kadında var. kötüyü istiyosunuz ve arıyosunuz ve bunu "onlar kötü" algısı üzerinden yapmaya çalışıyosunuz. onlar kötüyse sen kötü olmak zorundamısın? bunu herkes söylese çok büyük çoğunluk "istenilen insan" olacak. hep iyiler isteniyor ama herkes kötü olma peşinde. üzgünüm o zaman iyiler olmayacak ve boşuna aramayın.
Ben aramıyorum kardesim arayanlar için güzel yazı olmuş belki de haklısındır
ama şöyle bir şey var sen erkekleri anlayacak tarzda birisi değilsin şu çok tehlikeli "iyi seviyormuş rolu yaparım" gerçek bir erkek (muhtemelen tecrübesiz) sana gerçekten aşık olabilir. ve onun hayatını mahvedebilirsin. s enin "dans" edeceğin erkekler esasen asla "seviyorum" rolu yaptığında bunu yutmayacak erkekler ve iyi fu... cker tipler. bilinen sigma, alfa hergün 10 farklı kadınla se. KS yapan tipler. ama sen sığ düşündüğün için gider masum bir erkeğin başını yakarsın. kendi kulvarında koş yani bunu anlaman önemli. zaten bahsettiğim tip erkekler seni kullanıp tekmeyi basacaklardır kafanı yorma sen 1 hafta ağlasan ağlamaktan göz pınarların dolsa yemezler senin fakeni.
😂kategorimizde her türlüsü gelip geçti, tek odağım aptal ana kuzusu erkekler değildi yani. Ayrıca tecrübesiz erkek diye bir şey yok. canım erkek diye bir şey vardır. Bi @m görünce s. kmek için annenin verdiği şefkatten fazlasını verir sana😄 kimse masum değil, masum olanı üzdüğümü hatırlamıyorum üzmüşsemde Allah affetsin bulmuştur o zaten yenisini. Yok ona ağlicakmışım buna üzülücekmişim aynen
ona ağla üzül demiyorum bu senin seçimin zaten istedğin gibi yaşarsın ama bilmen gereken şeyler var, "kimse masum değil" dediğin erkekler maalesef var. bu senin hezeyanın herkesin kötü olduğuna inanmak istiyorsun. üzgünüm ama herkes sen değil. ve kendin gibi erkekleri sen çok iyi biliyor olman lazım. seksini yap , zevkten sekiz köşe ol ama bunu yapılması gereken erkeklerle yap. herkese bulaşma yani sen anladın beni.. kısaca aciz olma, senin canını kim yaktıysa ondan intikamını al... bunların kim olduğunu sen zaten biliyorsun. aciz insan kendine acı verene hiçbir şey yapamaz gider sadece erko diye masum birinden intikam alır. bu senin deliklerini parçalayan bir fu. cker ına kızıp yeni doğmuş bebeğini bıçaklamaya benzer.. bunu yapma. hadi sana kolay gelsin.
Tamamdır peki peki, sende o anlattığın masum erkeklerden birisin anladım🥹 üzmem bidaha
yioo ben seninle dans edebilecek biriyim ama o yoldan geldiğim doğru.. onları bildiğim için ve kızların korkak , aciz olduğunu bildiğim için başka erkeklerden darbe yiyip intikamını o tür erkeklerden aldığın çok iyi biliyorum. sadece bunu yazmak istedim.
Bu dünya aslana mı kalmış çakala mı kalmış hayatını yaşa
Dimi yorumdakilere yaz sunu ya
Ya kimin umurunda Yazı Tura Atmaya gerek yok Keyfini çıkar ablam
G@vatlık farklı bir şey olmazsın. Çok çok , ayran gönüllü, ciddi ilişki insanı değilsin.
Teşekkür ederim doğru anladığınız için🙏🏼🩷
Rica ederim küçükhanım. Bunu bir çok erkek yapıyor ve kadınları üzüyor, demek ki sen bu konuda üzülen değil üzen olmayı tercih etmişsin.
tam ortala bir yurudum karısısın. 10 numara güzelsin. sen ititraf etmişsin sadece ama senden cok var.
Anladığın için teşekkür ederim
10 adımda kadınları anlama kitabının yazarıyım ben:)
Ahhahaha 1 adımda oldu rekor kırdın 😜
saol kız:)) ben başkasına 10 adımda öğretiyorum ama benim rekorum ilk adımda anlama:) hatta nefesten tahlil yapıyoruz
Senin durumun bir yerde fazla bulunamamak Degisiklikten haz aliyorsun Garip bi durum degil gunumuz de
Teşekkür ederim sonunda doğru tespit yapan birisi🤭
Zaten sen teorisini ima etmissin tesbit etmek bana kaldi gerci o da aciklik getirilecek durum degil
Tebrikler🙏🏼
Kendi denginde birilerini bul senden ciddi iliski kadini olmaz.
Ee bende olmaz diyorum denge katma işe
Huyun sana iyi huy degil
Peki ne elde edeceksin bu işlerin sonu var mı?
Var artık herkesten uzak durmaya çalışıyorum napiyim
O zaman ilişkiyede başlama bir yere varamazsın böyle çünkü
bu durumda sen şey oluyorsun da şimdi yazarsam ban yerim
Ondan olsam mutlaka sanada yazardım ama değilim
bana yazıp yazman umurumda değil. söylediğin yazdıkların da umurumda değil. yaptıkların önemli
Hayır bitanem senin arı gibi doğanda var bu, kokla tüm çiçekleri... öptüm çok
Gel benim de kucağımda zıpla bebeğim. Ben de kadınları peçete gibi kullanıp atıyorum
serefsiz erkekler icin ideal gelin adayisin😍
ne demek bu ironi mi? pembişsin
Yok gerçek
kadından ga. vat hiç duymadım da
Ben yazdım duymuş oldun
gav. atın tanımıyla ilgli ibir fikrin var mı?
Yok henüz tdkyı keşfedemedim oku geç
Karaktersiz daha doru olur
Ama aldatmam bak allahtan o var
Oo muhteşemsin
Tescilli kuzum bu
Baya profosyonelsin anlaşılan
Yaprak dökümü farhunde 🤣
Anı yaşa boş ver
* oluyon güzel kardeşim değil
Yıldız oluyorum evet
Aynen
Seninle takılan o oluyor.