Arkadaşlar internetten araştırdım çoğu @lüm belirtisini gösteriyorum zaten bir garipleştiğimi fark ettim. Bir anda insanlarla hellalleşme isteği geldi. Çok korkuyorum. Yardım eder misiniz?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ya insana ölmeden 3 ay önce malüm oluyormuş dünyadan uzaklaşmaya başlıyormuşsun. Sende de mi öyle oldu.
Evet. İnsanlarla çok kaynaşırdım hiç utangaç değildim ama bir anda kesildim konuşamıyorum istemiyorum. Hep sadece sihay giyinmek istiyorum ve bu üç ay olayını duyunca şok olmuştım çünkü yaklaşık 3 aydın böyleyim ama utangaçlığım biraz dağa önceden
Allah Allah. Ya bu ölüm hepimizin başına gelecek bişey. Yengemin annesi de böyle olmuştu yani yengem der hep.
Allah rahmet eylesin tüm geçmişlere
Bak kendini dünyadan çekilmiş hissediyorsan. Sürekli tövbe et. Ölümün ne zaman geleceği belli değil. Ben yatmadan önce ve gün içinde sürekli tövbe ederim.
Sağ ol
Yardım derken? Mezar taşı falan mı yaptıralım?
Google bakarsan burnun kanasa kanser , öksürsen veremsin
Ya Allah uzun ömür versin ne diyeyim
Demişsin zaten :) takılma Google amcaya
👍🏻
Ben sana söyleyim öleceksin. Birgün bende öleceğim. Hepimiz öleceğiz
Evet ama ben sana o bir günün çok yaklaştığını söyleseydim
Bazı kişilerin içine doğarsa. Bazen herkesin içine öyle gelebilir. Evham yapma bence
Ok inş öyledir
Yaşın kaç?
20
Anladım. 20 yaşlardayken banada oluyordu 😂
Sjjsjs
Her insanın başına gelir
Yani inşallah öyledir
Zamanla bu durumdan kurtulursun inşallah
İnş
İnternetteki her bilgi doğru mu sence?
Benim değişmem normal değil ama ayrıca büyükbabam ve babaannemde vefat etti
Allah geçinden versin
Amin
Gecmis olsun. Hastalık hastası olmuşsun
Peki
güle güleee
Sizin gibi kalpsiz olmaktansa bir kalple giderim
bakıyım kalbim var teşekkür
ölüm belirtileri nedir yavrum şfldgşd doğal seçilim olsa zaten gitmiştin biliyosun dimi
Ne alaka ya. Saçma şeyler yazmak yerine çeneni kessene ne biçim insansın sen. Ünşallah ömründen azalsın
anlamamana şaşmamalı lgkdlgdkll acaba ölecekmiyim soru işreti şdlgşdfg
doktor: sorun nedir
ölüm vbelirtileri gösteriyorum
doktor :wow ozaman yapacak bişey yok
ölümün tedavisi yok no cure sorryyyyyyy
Lan aptal herif sana tedavi et diyen olmadı. Ruh halim iyi olmadığı için yazdım cevap vermek zorunda değilsin
ya desene çocuğum diye şdglfgdş bu site çocuklar için değil buarada kb
Ya sabır sg bi hadi
bu arada psikoloji alanında yüksek lisans yapıyorum sorununun ne olduğunu biliyorum fşlhflşfş bana aptal demen daha komik hale getiriyor olayı. Kaygı bozuklukları çok yaygın bir sorun bende onlardan muzdaripim ama bunun için ksye başlık açmana gerek yok eğer 18 yasındaysan bir iç görün varsa gidip kitap okursun ve bir psikiyatriye başvurursun eğer 18 altıysan zaten burada olmamalısın ve büyüklerine saygılı olmalısın sonuçta geleceğin parlak.
ksde vakit harcama
20 yaşındayım. Ayrıca psikolojide devam etme bence o dalda topluma bir katkın olmaz
Bu arada çoktan o aşamaları geçtik. Şuanda çok saygın ve ünlü psikologlarla beraber çalışıyorum. Okb ve sosyal fobi hastasıydım. Okb kronik gidişlidir ama onun dısında sosyal fobiyi tamamen kendim üniden önce okuyarak deneyerek özellikle bdt teknikeri ile aştım. Ksde ölüm belirtileri gösteriyorum demedim bu direk iç görü eksikliği ölüm korkusu genel olarak panik bozukluğunda olur ya uykumda ölürsem kalp krizi geçirirsem vs. Bunları okumayıp etmeyip insanların bilgi sahibi olmadığı yerde başlık açıp ilgi toplama rahatlama isteği senin kendine verdiğin zarar direk olarak. Evet insanları trolluyorum birşeylerin farkına varsınlar diye. Emin ol psikoloji okuyan insanlar insanları dinlemeyi seviyorum diye okumuyolar lkdgkl çoğu psikolog zaten rol yapıyor işin sırrı bu senin güvenini kazanamsı lazım terapide. Ben psikolog olmıcam akademisyen olucam zaten tamamen kendi çıkarlarımdan okudum bu bölümü. İnsanlarla uğraşmak zor özellikle KENDİLERİNDEN HABERLERİ YOKSA.
Belli. Okumak kolay adam olmak Zor. Bu paylaşımdan kısa süre sonra ölsem dikkat çekme dediğin yazı ne olur acaba
Şuanda bende ölebilirim yarında halen kafanda anksiyeteli düşünceni ele almıyorsun onun verdiği korkuyu destekliyorsun kafanda. Kansermisin belli bir kalıtsal bir durum var mı yoksa önceden bu oldu yoksa banadamı olucak diyorsun ikisi arasında çok fark var. Eğer psikolojik ise halen burada takıalcağını hemen gidip bir kitap okuyabilirsin BDT terapilerine bakabilrisin bak bunu ADAMLAR bile yapmaz
TM.