Salaş mı yoksa şık giyinenleri mi beğenirsin?

Rahat ve salaş
Çekici ve şık
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Beni etkileyen kişiler genelde samimi, zeki ve biraz da esprili olanlar. Doğal olup, kendileri gibi davranan insanlara hayranlık duyarım. Aynı zamanda, derin sohbetlere girebileceğim, farklı bakış açıları sunabilen ve merak uyandıran bir kişiliği olanlar ilgimi çeker. Bu insanlar çekici ve şık olur zaten.
Cevap
11Cevap
Merhaba, ikisi de olur aslında yani yerine ve konuma göre giyilebilir. Hep aynı kombin olmalı diye bir şey yok bence. Değişiklik iyidir.
Merhaba,
En sağdaki kızı beğendim! 😅
Yani salaş, gündelik. Tebrik ederim sizin sayınız çok az 🙂
Salaş mı bilmiyordum. 😅
Çok açık olmayan diyorum ben ona 😅
Sıfatların canı cehenneme 😅 gönüller bir olsun okyanus olur
Bende sizi tebrik ederim 😅
Hiç sevmem mini şort etek transparan dekolte crop 😅bana ters 😅
Sonda bahsettiklerin çekici/şık kategorisinde, senin sevdiklerinse gündelik/rahat. Şu sorunun yorumlarını ve anketin ilk halini görünce bir an sinirlenmiştim. İyi oldu bu soruya yorum yapman.
Sevindim, var çevremde sevdiğim gibi seven kardeşlerim, var yani öylesi ben gibi düşünenler
Kılık kıyafet ile kişilik ve karakter insanlık olmaz, açık diye kimseye kötü kapalı diye de iyi demem fakat eşimin çok açık olmasını istemiyorum 😅
Çok açıktan kastın nedir?
İşte dekolteye karşıyım cropa karşıyım mini etek şorta karşıyım sadece tayta karşıyım üstüne tişört yoksa yırtmaça karşıyım 😅Onlar bana göre çok açık
Bu çok açık dediklerin sıradan giyim artık. Bari günümüzün modası bana uymuyor falan de çünkü bunlar açık bile değil 😂
Kim bilir belki de 😅 Günümüz beni ilgilendirmiyor ki 😅Ben beni bilirim önemli olan eşim olacak kişi kim ne yapıyorsa yapsın 😅
Bana günümüzde olan hiçbir moda uymuyor 😅
Benim aşkım da günümüze uymuyor 😅Bana özel olmalı eşim bende ona özel 😅
Herkesin gördüğü olacaksa uzak ırak olsun
Tesettür de günümüzde modası olan bir şey yalnız. Moda her insana var. Erkek, kadın, modern, tutucu, sporcu vs.
Tesettür modasını da sevmiyorum ben 😅Daracık giyiyorlar berbat.
Sporu severim her türlü
En güzel spor aşktır 😅
Aşk ile yapılır 😅
Çok pis koşarım tırmanırım 😅
On numara beyzbol oynarım 😅iyi tutucu da vurucu da 😅 beyzbolda adamım oyuncum kalmamıştı bir vurdum ve tur attım oyuna adam soktum 😅sen düşün 😅
Ben eskiler gibi eskiden sevenler gibi birini istiyorum
Açık olabilir sorun yok fedakarlık yapacaksa karşılıklı olur bende yaparım olmazsa da gönlüne göre versin derim istek belli niyet belli 😅
Belki o da spordan hiç haz etmiyor çıkar da orta yolu bulursunuz. Reelde kesinlikle anlaşamazdık seninle burada bile laf etmemek için zor tutuyorum kendimi 🤔🤷🏼♀️
Neyse beğendiğin tarzı öğrenmiş olduk. Cevap için teşekkürler ✨
Benim sevdiğim çok şey var ortak yok kolay ortada buluşmak kolay 😅her şeye elimi attım hemen hemen 😅
Canın sağolsun içinden geldiği gibi ol 😅kişi geldiği gibi ağırlanır ve uğurlanır
Ricalar ve teşekkürler gönlünce olsun 🌸
Çekici ve şık
Çekici ve şık birazda yerine göre tabii ki peki sen?
Rahat giyinenler tercihim.
Değişiyor. Erkekler şık giyinince her an düğüne girecekmiş gibi görünüyorlar. Garipsiyorum.
Moduma ve yerine bağlı.
Çekici ve şık giyinen hanımlar tabi giyim önemli yakışanı giymesi daha önemli
rahat olmazsa hiçbir anlamı yok
Ben gibi serseri serbest stil takılanları severim
Gözlüklü var mı gözlüklü
Şık olmalı yatakta bile
Kimseyi
çekici ve şık
Kendi stili olan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?