Pastaneye girdim çalışmaya benden önce çalışan iki kız ve benimle çalışan bir kız vardı ordan müşterilerle takılıyordu üstelik benden önceki iki kızdan biri afgan diğeri de normal sıradan bir kız ama zengin müşteriler var erkek hep onlarla takılıyormış Afgan kız ya
bende aksine güzelimdir de yeşil gözlü beyaz tenli kumral saçlı bir kızım ama çok yüz göz olmam müşteriyle hafif tebessüm tamam birde 23 yaşındayım ama genelde 16-17 sanıyorlar
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Küçük gösteriyorsundur ve fazla sohbet imkanı vermiyorsundur.
Neden bilmiyorum ama benim farklı bir auram var yani bence takılamayız bununla sevgili de olamayız bize bakacak zekada değil diye düşünüyor olabilirler ya da işte dediğim gibi minyonum 15 sanan bile oluyor çocuk bu başımıza bela almayalım falan
Olabilir
Takılmak ne iğrenç bir kelime, eğlencelik kadın mısın sen? Bir de zorundaymışsın gibi hissetmen yok mu çok tuhafsın cidden
Hayır canım öyle demek istemedim yani bana niye yanaşmıyorlar takılmak isteseler izin vermem de zaten kullandırmam kendimi ama niye hiç yanaşmıyorlar o
Millet karnını doyurmaya, biriyle gezmeye gidiyor restorant ve kafeye kim var kim yok birini düşğrüyüm diye giden yok. Arada birkaç sap vardır onları bulmuş bu kızlar 😂
İşte o adamlar kızlar işten çıkmış ayrılmışlar kızlarlada ama hala gelmeye devam ediyorlardı bana niye yürümüyorlar sorun o
Bak mesela ben 25im millet beni 15 16 sanıyormuş kör gözlüler yüzdeki kırışıklığı, yorgunluğu göremiyor. Millet görmek istediğini görüyor.
Bak ne anlatcam 😂😂 ben küçük (7,8,9 hatırlamıyorum yaşım kaçtı) çocukken camiye Kuran kursuna giderken evde biraz çalışıyım diye başımı örtmüştüm o sırada kargocu gelmişti beni yaşlı nine sanmış teyze demişti jsjsjsj boy küçük ama kapalı olunca da teyze sanıyorlar hahah kopmuştum hala da gülüyorum buna
Belki de bedava ürün koparmaya çalışmışlardır kendilerince😂😂, çok takmaaa
Hayır be zenginler para koparmak değilde başka dertleri var evet isteyen istediğini görüyor o kısımda haklısın ama gerçekten hoş tatlı bir kızım ve benden öncekileri gördüm hani diyorum ya Afgan diğeri normal ama baksana neler neler yani ben çirkin miyim açana diye insan düşünüyor
Nasip diye bir şey var, çok da takmamak lazım
Gizliden çıkar mısın
Çıkamam ama sorun olursa bildiğim bir şey ise cevaplarım. İkimiz de gizlideyiz sonuçta.
Tamam ama sonra yorumunu silerim
Yorumumu silersen ben bir hata yapmışım gibi gözükür (site öyle algılıyor) yani profilim zor durumda kalır
Tamam gizliden çıkıver o zaman sende
Lan kizim birini bulmaya mi calisiyorsunuz siz
Evet
Neden zinanin arttigini anliyoruz kadinlar sapitmis
Vermeden alamazsın. Kolay ulaşılır görün.
Ne anlatıyorsun
Doğru ya, kime, ne anlatıyorum ben.
Yeşil gözlü olmasan ben alırdım seni
Tamam