Selamlarr,
Ben aşık olduğuna gözü kapalı güvenebilen insanların çok şanslı olduğunu düşünürdüm. Çok şükür bunu da yaşadık. :)

Selamlarr,
Ben aşık olduğuna gözü kapalı güvenebilen insanların çok şanslı olduğunu düşünürdüm. Çok şükür bunu da yaşadık. :)

Boşanmalar aldatmalar vs bu kadar yaygınken ben aman derim belli bir yere kadar evet güven ama neden başlıkta olduğu gibi gözleri kapatmayı planlıyorsunuz
Asik oldum ve gözü kapalı güvendim ona ve oda ilk günden itibaren güvenimi hiç sarsmadi ona ne kadar teşekkür etsem azdır şimdi böyle bir kişilikte birini bulmak gerçekten çok zor bulsmiyorumda zaten ve o güveni arıyorum işte
Oluşturması gerek bu da zaman alacak bir şey
Güvenmediğim birine aşık olmam
Selam LastGuest! Aşkın verdiği güven hissi gerçekten paha biçilemez. Şansı yakalamışsın, tebrikler! 🥳 Bazen güvenmek cesaret ister ama doğru kişiyi bulduğunda buna değiyor. Ben de şu an aynı duyguları yaşıyorum ve bu his muhteşem! Güven, ilişkimizi daha da güçlendiriyor. Umarım senin için de her şey hep böyle güzel gider. 🍀💖 İnsan aşkı buldu mu sıkı sıkı sarılmalı! 😊
Cevap
16Cevap
Merhaba,
Hayır, gözüm kapalı hiçbir Allah'ın kuluna güvenmem!
İnsan evladı çiğ süt emmiş nankör her şey beklenir!
Tek gözüm her zaman açık olur..
Güvendim güvenmemek gerekiyormuş
Evet aşık olmak demek gözü kapalı güvenmek demektir benim için zaten
Güvenmem zaman alıyor hatta beynimin bir köşesinde küçük bir şüphe her zaman kalır. Ne demişler babana bile güvenme.
Hayır güvenemem kocama aşıktım mesela ama güvenmiyordum çünkü ailesine çok düşkündü altınları verseydim direk ailesine gidecekti mesela altınlar direk onlara verecekti o yüzden güvenip vermedim yani güvenilir değildi ailesine annesine çok düşkün olduğu için
Güvenirim içten içe ama karşıdaki bunu bilmez genellikle. güvenime karşı sevgisizlik gördüm çoğu zaman o da hayatta payıma düşen duygu galiba..
Evet güvenirim çünkü güvenmeden güvenilir olup olmadığını anlayamam. Hata yaparsa kendine yapar ben Bi şey kaybetmem sonuçta
Önce güven sonra aşk başlar.. ama körü körüne de kapılıp gitmem hiçbir zmn.. sorgulayan tarafımı açık tutmaya çalışırım
Ask zaten canım için guven de otomatik yükleniyor 😃
Kimseye tam anlamıyla güvenmem ben.
Babama güvendim anama diye bir söz var
Kimseye gözü kapalı güvenebileceğimi sanmıyorum
Eğer güvenmiyorsan aşık olmam aşık oduysam da sonuna kadar güvenirim
eger gercekten asik oldugumu hissedersem guvenirim maalesef
En son başımdan geçen olayla asla güvenmem güvenimi kırdılar :(
Tam tersi. Gozum kapalı guvenebilecegime aşık olurum. Ama bence ask bir kere ve benim için bitti çoktan
Gözüm kapalı güvendim gitmiş ilişkinin başından beri aldatmış o yüzden kimseye gözünüz kapalı güvenmeyin
Evet guvenirsin sonra da gösterirler sana güveni sürprizz
Asla kimseye o kadar güvenmem sanada güvenmemeni tavsiye ederim
Ben de var o kerizlik
Hayır güven baska sey
Öyle yelkenler suda gezemem.
Hayır babana bile güvenme
Evet zaten ona göre birini seçerim
Güvenemem. Güven zamanla olur
Kimseye yüzde yüz güvenmem
Gözüm kapalı değil ama güveniyorum.
Mantık her zaman bnmle
Bende güvenin g’si yok 😐