Okul için izmire geldim ilişkiye girmemiş kız tanımadım ellerine geçen 3-5 kuruşu güzellik salonalrına harcıyorlar resmen neden bu kadar batıya özeniyorlar?
Cevabın nedir?
+1 yılSen İzmir'de yaşayan herkesi ilişkiye girdiğini ve bekaretini kaybettiğini mi sanıyorsun? Evet, İzmirli kızlar güzel olurlar kuaföre de giderler, ağda da yaptırırlar, makyaj da yaparlar rujunu da sürerler ama gelegelelim her şeyden önce iş karaktere ve kalbe bakar. İzmir batıdaki modern bir şehir elbet insanları da batılı ve modern olacak... Şimdiye kadar tanıdığım çoğu İzmirli kızla iyi ilişkiler kurdum ki ayrıca İzmirliler farklı ve son derece hoşgörülüler... Hem İzmir her şeyden önce Atatürk ve Cumhuriyet demektir...
Batılılaşmayı, modernleşmeyi öcü gibi görmeyin artık... Atatürk'ün bir sözü var: ''En büyük hedefimiz ve idealimiz, ulusumuzu çağdaş milletler seviyesinin üzerine çıkarmaktır''164 Yorumla- +1 yıl
çağdaş modern olmak tamam eyvallah haklısın peki giyimden başka hangi konuda modern oldunuz? bilimde ne yaptınız batının kültürnü örnek aldınız ama ilimi bilimi nerde atatürk sadece yaşam tarzındanmı bahsetti?
- +1 yıl
Helal fortikocum işlerine gelen yerleri örnek alıyolar işte sadece @fuocoturco
- +1 yıl
Atatürkçü olmak, laik olmak ve modern düşünmek evet her zaman işime gelir benim... Keza bu durum da Türkiye'de en çok İzmir'de var hatırlatırım :)) Evet İzmir benim için Türkiyenin en modern şehri bu yüzden örnek alırım doğal olarak da işime gelir :)
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılBu bahsettiğin insanlar İzmir'de mevcut. Fakat sadece Tepecik Genel evinde bu dediklerin. Onların da hiç birisi İzmirli değil. Ne arıyorsun ki orada?
https://i.hizliresim.com/oYrrl9.jpg
https://rsm.haber365.com/H/28_dudak.jpg4012 Yorumla- +1 yıl
Harika bir yorum vallahi :)
- +1 yıl
+ verdim saygılar kardeşim :)
- +1 yıl
Kimse kimseye saygısızlık yapmayacak. Her lafa bir cevabım vardır. İki sihirli bakış atar canını yakarım edep yoksunlarının.
- +1 yıl
Sağolun @karanlıklarbenim ve @beyazorkide :):
- +1 yıl
@Kızılımsı teşekkürler.
- +1 yıl
@_Bluelady +1 benden size.
- +1 yıl
Helal biberim sana
- +1 yıl
Sağol @celibuunumben :):
- +1 yıl
Çok güzel açıklama +1
- +1 yıl
Teşekkürler @Türkkahvesiiii :)
+1 yılKıskanmayın şu İzmir kızlarını, sadece güzelliklerine güvenerek hareket etmiyorlar, içleri boş gezmek yerine kendilerini geliştirmeyi tercih ediyorlar. Akıllılar, kültürlüler, ortamlarından dolayı rahatlar. Sen de orada yaşamış olsaydın, ayak uydurmak zorunda kalmayacak mıydın? Batıya özenmelerine gerek yok, zaten batıdan farkları yok :) Batıya özenen birileri varsa, yüzüne gözüne bulaştıranlardır. İzmirlilerde bu hiç abes durmuyor, asaletleri yeter.. :)
162 Yorumla- +1 yıl
Vays ne analiz be ya :)
- +1 yıl
yess
+1 yılNeden bu şekilde genelleme yapıp önyargıda bulunuyorsun?
Bende İzmirli bir kızım ama dediklerine hiç uymuyorum nedense.
Hepimiz aynı değiliz sonuçta.
Herkesin farklı fikirleri, farkli görüşleri var.
Bahsettiğin kız tipi her ilde bulunuyor.
Bu olaylar kişinin nereli olduğuna değil, kişiliğine bağlı.90 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
38Cevap
Sezen Aksu'ya kulak vermeli...
Hiç bir topuk tıkırtısı bu kadar davetkar çalamaz. Bir göz vuruşuyla yerle bir eder.. böyle birşey olamaz..
Kadınlığının farkında olan ve bunu etkili şekilde kullanabilen, rahat insanlar olmasındandır. İzmir'li olması sadece tesadüf olsa gerek.. ;)42 Yorumla
Soran+1 yılHer gece localarda gezmek kadınlığının farkında olmaktan ayrı
- +1 yıl
İnsanların beklentileri ve yaşam tarzları kendilerini ilgilendirir.. Burada , önemli olan sizin beklentileriniz ve arzu, istek veya talepleriniz olmalıdır...
Kadın , duygusal anlamda erkekten çok güçlüdür.. Bunun farkında olan kadın , istediklerini kolayca yapabilir alabilir...
yorumları okudumda , seks yapan kız kötümü oluyo? müslümansa günahı kendıne, dini farklıysa sizi hiç birşekilde iplemiyo laleler. hep kızların cinsel organında konustunuz bugune kadar. hayatınızda hıc, ahmet ne kadar o. ç. gelene gıdene çakıyo (samimice, şaka değil) diyen oluyor mu? sizi hiçbir şekilde rahatsız eden birşey olmaması lazım, insanları yargılıyamazsınz, ınsanları yargılamak ıstersenız izmire ekonomi ünisine gelin hukuk okuyup hakim olun beraber yargılayalım. laleler.
50 YorumlaKomiksin vesselam. İzmirlileri kıskanan cici kızların yeni çamur atma yöntemi de namuslarına dil uzatmak. Ülkenin her yerinde bu dediğini yapanlar var, tek bu kızlara mı mahsus?
150 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBir an İzmirli olup çemkiresim geldi.
İzmirli değilim, İzmiri de pek sevmem. Ama İzmirliler candır. B*k atmaya çalışanlar, tırnağı olamaz.221 Yorumla Neden mi rahat?
Aileleri sıkmaz, onlara güvenirler, baskı kurmazlar. İstediği gibi olabilirler.
Kişilik olarakta iyiler ve evet TR nin en güzel kızlarıda orda. İzmirde akrabalarım var onların yanına gidince çok arkadaşlık kurdum. Konakta ya da kordonda gezerken çok kızla tanıştım izmirli.
Ne kezbanlık yaparlar ne laubali olurlar. Düzgün konuşursan seninle uzun uzun konuşurlar.
@celibuunumben burdaydı ama hesabı kapatmış neden bilmiyorum.42 Yorumla
+1 yılSen ortamını değiştir, kimlerle takılıyorsan artık... İzmirli degilim ama kardeşim dediğim insanlar var, sıkıntı İzmirde değil sen de. İlişkiye girdiklerini anlatıyorlarsa demekki yakınsınız.. Sen hoşnut olmadığını yansıtsan anlatmazlardı demekki aynı dili konusuyorsun onlarla..
30 Yorumlabirincisi İzmir deki herkes İzmirli değildir oraya anadolu dan çok fazla göç var ikinc işi her kız ilişkiye giriyor diye kural yok üçüncüsü bakım yapyaptirmanin neresi kötü dorduncusu batıya ozenmesine gerek yok zaten batida bir yer
100 YorumlaBen izmirliyim ama kimseyle olmadim genellememek lazim. Ve o tarz kizlar her yerde fazlasiyla var sadece İzmir de kimse kimseyi yargilamaz bu yuzden insanlar konusabiliyorlar diger illerde bu tarz kisiler saman altindan su yuruttukleri icin sana oyle geliyo
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnyargılarınızın ağzına sıcayım. Sizin gibiler yüzünden İzmirliyim demeye korkar oldum. Bir insanın namusu hakkında bir b*k bilmeden konuşmak bu kadar mi kolay? Vicdan biraz vicdan.
90 Yorumla
+1 yılKıskançlığın bu kadarı pess soruyu şikayet ediyorum
211 Yorumla
+1 yılTepecik tarafındaki serserilerle takılmışsam bilemem fakat bahsettiğin kızlar genelde aile baskısından kurtulmak için doğudan İzmir'e gelip saçmalayan tipler onlara sorsan hepsi İzmirli. Bakım konusuna gelince bir insanın kendisine bakmasının nesi kötü ağzı kokan saçı başı yağlı kaş bıyık almış başını giden bir kızla arkadaşlık etsen daha mı mutlu olacaktın?
00 Yorumlaizmir'de yaşayan dindar insan sayısının az olmasıyla alakalı. ülkemizde başka şehirlerde yaşayan sözde namuslu kızların birçoğu da zaten islam dini öyle emrettiği için evlenmeden önce ilişki yaşamıyor. yemişim öyle namusu.
31 Yorumla
+1 yılİnsanların yargılamak kimin haddine onlara görede sen çok bakımsız.. kasıntı biri olabilirsin.. herkesin fikri görüşü kendine bu konuda.. bbatıya özenti görmek istiyorsan İzmir kızlarına değil gel giresun kızlarını gör..
30 YorumlaHer yerde var. Sadece Izmir'dekiler seksi o kadar metalaştırıp gizli yaşamıyor, dürüstler. Bunu tutup da "Izmir'in kızları niye böyle?" diye genelleme yaparak sorgulaman yanlış. İnan bana bu örnek hemen hemen her yerde var.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGenelleme yapmasanız mı ben 19 yaşındayım ve doğma büyüme izmirliyim. batıyada özenmiyorum elime geçen ilk paraylada güzellk salonuna gitmiyorum ve hala birileriyle ilişkiyede girmedm üstülk 4 yıldır birlkte olduğum birisi var.
60 Yorumla
+1 yılbiraz izmirli kızlara özenseniz ülke cok daha güzel bir yer olur
71 Yorumla- +1 yıl
Helal yaa:)
+1 yılİzmir modern herseye açık biryer özgürlük temel sebebtir burada kmse kmseye karisamaz hem bunun izmirlede alakasi yok heryerde kızlar o altı yiyor artk^^
70 Yorumla
+1 yılNe güzel işte kadın olduklarının farkındalar ve ona göre yaşıyorlar imreniyorum açıkçası.
80 Yorumla
+1 yılİzmir modern şehir herkes yaşayamaz yobaz istanbula benzemez
80 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Neden kendini gizledin yolarlar diye mi korkuyorsun
110 Yorumla
+1 yılnedense bütün temiz İzmir kızları burada herkesde ben temizim diyo izmirden gelen arkadaşım vardı orda yaşamış orayı bilen kimse üstüne alınmasın ama gavur gibiler diyodu bide turistik bir yer herkes acık geziyo encok atesitte ordan cıkıyo
614 Yorumla- +1 yıl
Nasıl bir ön yargıdır bu? Kimsenin şehrindeki kızlar böyle değildir. Günah, insanların günahını yüklenmeyin. Empati kurmak bunu anlamak için tek yoldur.
- +1 yıl
@SinirliBiber izmirede gittim izmirde yaşayan arkadaşımıda dinledim bir kere Allah desek hemen yobaz yapıyolar bizi arada düzgün cıkıyo tabi
- +1 yıl
Nerelisin @fuocoturco acaba?
- +1 yıl
@SinirliBiber eskişehirde doğdum büyüdüm buranında izmirden farkı yok ama İzmir kadar değğl
aslen Ankara - +1 yıl
Sanmam, bir kaç kişi için geneli yargılamamak lazım :):
- +1 yıl
@SinirliBiber bir kaç kişi değil tam tersi bir kaç kişi dzgün ayrıca ateş olmayan yerden duman cıkmaz değilmi soran kişi gözlemlerine dayanmış sağdan soldan duymamış
- +1 yıl
eksiyi bastım sana bu ne biçim bir önyargıdır? bende izmirliyim ama ne ateistim ne de oram buram açık geziyorum. Genellemelerden nefret ederim
- +1 yıl
@cristiano123456789 hemşo genelleme yapmadım ama bak füzgünleride var dedim ama bir yerin adı cıkmıssa cogunlukda vardır bişeyler
- +1 yıl
İzmir'in adını çıkartan böyle snradan izmire gelip alsancakta konakta iki tur atıp iki tane dengesiz kız görüp genelleme yapan kendi bilmezler !
- +1 yıl
@cristiano123456789 izmirde yaşayan arkadaşımın dediği? yoksa onadamı hep kötüleri gelmiş eskişehir halkı solcu ve cogu içkiciyse İzmir halkınında cogu öyledir siyasi sonuclar bile yeter bence :))
- +1 yıl
sen git cemaatin sohbetlerini dinle yobazların boyle sıtelere yazması caiz değil
- +1 yıl
Sen gidip gordun mu konusma o zaman
- +1 yıl
@celibuunumben ben sizi biliyom gerisi umrumda değil tatrışmaya birbirimizi kırmaya gerek yok
al bak spartacusun yazdıgını oku diyosunki ön yargı neden :)))
+1 yılBen daha iliskiye girmedim izmirliyim ;) guzellik icin ugrasmam herkese gore guzelim :)
50 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 588 cevap paylaştı. İlişkiye girmemiş derken cinsel anlamda mı? Nerden biliyorsun ki şaşırdım. İnsanlar girdikleri ilişkiyi mi anlatıyor sana?
30 Yorumla
+1 yılBende aslen izmirliyim ama öyle degilim cok sukur.
Yurtdisinda yasiyorum ama belki ondan kaynaklanabilir ^^30 Yorumla
+1 yılAh canım benim, kezbana bak egosunu zedelemiş İzmir kızları.
90 Yorumla
+1 yılKendilerine bakıyorlar Kezban mı olsun canım 😬 böyle iğnleyici konuşmakta ne
50 YorumlaNe terbiyesizce bir soru bu. Kimsenin namus bekçiliği kimseye kalmadı. Ayrıca öyleleriyle karşılaştıysan onların ortamına girdiğin içindir. Onlardan olmayanı aralarına almazlar zaten
10 Yorumla
+1 yılAptal ön yargılarınızı kaideye almayıp değerlendiriyorum bu soruyu. Eğer öyleyse size ne? Sizi bağlayan ne? Gidin 3-5 kitap okuyun konuşacak önemli konularınız olsun.
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı. ben de duyduğum bır seyı söylemek ıstıyorum
izmirde bazı cafelerde ya da restaurantlarda bılmıyorum , tuvaletlerde ıkı lıra karsılıgı prezervatıf makınasından prezervatıf alabılıyormuşsun , şaşırdım !!!10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılIzmirliyim ve kimseyle iliskiye girmedim ama guzellik salonu dersen her kiz gibi
30 Yorumla
+1 yılsaygı duymak lazım yargılayıp durmayın şu insanları
80 YorumlaZaten batılı olduğumuz için olabilir mi? Ama genelleme yapma güzelim arkadaş çevreni değiştir. izmirliyiz güleriz guzeliz gezeriz. ama bununla namus karıştirilmasin
10 YorumlaIki dkda gomdunuz ayip ya. izmirde yasiyorum ben siz nerde gorsunuz banada soyleyin arkadasim modern hos giyiniyolar diye hemen yollu yaptiniz. biraz dikkatli konusun. tanidigim kizlar hep iyi namuslu kizlardi. ortaminiza dikkat edin o zaman
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 432 cevap paylaştı. Herkesin kendi tercihidir. Büyüdükleri şartları, aile durumunu, aldığı görgü ve terbiyeyi bilemeyebilirsiniz. Bu nedenle insanları yargılamayın. Yargıladığınız duruma düşebilmeniz son derece olasıdır.
00 Yorumla
+1 yılBilmiyorum bende bole dşndum blki unvanına sahip çkmaya çlşiyolardır
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 441 cevap paylaştı. genelleme yapma bacım ne istiyosunuz bizden anlamadım
30 Yorumlaİzmir öyle :D
tabii hepsi değil bu arada, ama geneli için haklısın.12 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok serbest yetişmişler
+1 yılCirkin kezban sehre inmis, bir de b. k atiyor. Sallamayin su kezoyu ya
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kaç kurtar kendini izmirden o zaman madem bu kadar vahim durum :DD
10 Yorumla
+1 yılGenelleme yapman yanlış bende İzmirliyim ama o kızlardan değilim mesela.
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİzmir denilince aklına kerhane gelen çomarlar hala yaşıyor mu ya :/
60 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılPeki biriside gelse sorsa peki neden diğer kızlar rahat değiller diye?
20 Yorumlacok megolaman tavirlarI var hic sevmem guzellik zaten yok tam orjinal kezbanlar yanI
00 YorumlaKeşke herkes onlar kadar rahat olsa.. yaran mı kardeş?
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı. Batıda oldukları için?
41 Yorumla
SoranSonuçta amerikada değiliz. Aşırı rahatlar
Gizli Üye(36-45)+1 yılBakirelerde vardır aralarında çoğuda hava sıkıyordur :)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 965 cevap paylaştı. Hepsinin ilişkiye girdiginide nerden cıkardın
61 Yorumla
Soran+1 yılŞu şehire geldim geleli tanıştığım her kızın şununlada yattım bununlada diye anlatmasından
rahatım fakat yerimi biliyorum pembeli.
40 Yorumlabatıya mı ozenmek kadınlıklarını mı yaşamak?
52 Yorumla
Soran+1 yılKadınlıklarını yaşamak başka bu kadar geniş olmak başka
+1 yılBnde bir bozukluk yok bacim!
30 Yorumla
+1 yılkız seni döver İzmir kızları bak :D
30 YorumlaIyi kalpli insanlarda var pes para etmeyenide.
00 Yorumlaözendiğimiz falan yok biz rahat yaşıyoruz
20 Yorumla
+1 yılBakımlılar diye mi sorun oldu?
40 Yorumlaizmirli kızlara laf yok gidin staj yapın onlarda
60 Yorumla
+1 yılFalım çiğne seninde olur.
Kuralsiz!20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. demekkı ruhlarında varmıs
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaileden gelen eğitimle alakalı bir durum
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet aynen öyle gavur İzmir hjkdgjdgdfgdfg :D
20 Yorumla
+1 yılBu kadar kıskançlık olamaz ya :))
00 Yorumla- Devamını Gör (6)
Devamını Gör(51)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi