z kuşağı kızdan çekinmenize gerek yok ister sevgili olalım mı diye sor ister f. body olalım mı diye sor. heyecan yok ya bu kızlarda ne bileyim insan çekinmek heyecanlanmak utanmak istiyor biraz kovalamak istiyor ama bilmiyorum robot gibiler sanki biraz. selam veriyorsun muhabbeti yakalarsan aynı gün teklif et evet derler.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kabul eden rahat, naz yapan kezban, kaçan kaş*ar. Of erkekler bir sabah hepiniz yok olmuş olsanız, gerçekten bıktık🤦🏻♀️
Rahat iyi bir şey bence
peki şöyle sorayım kolay elde edilen mi daha değerli olur emek sarfedip elde edilen mi.
Sizi yarı yolda bırakıp giden daha kıymetli oluyor 😄nerede mağdur edebiyatı yapan erkek varsa geçmişinde boynuzlanmış ya da yarı yolda bırakılmış, değer verenlere de apt*l gözüyle bakıyorsunuz.
senin için kin nefretle dolmuş sen ayrı kafadasın
Doğruları söyleyince de biz sorunlu oluyoruz böyle😄
Abla sen tribe girmişsin sakin ol adam öyle demek istemedi 😅
:)))
alakasi yok ben burada kizlar parasi olana ve kopek cekene gidiyor diye bos yapmiyorsam seninde erkekler yari yolda birakanlara asik oluyor tarzi soylemde bulunmaman lazim konu bu degil
Bu devirin insanı değilim gerçekten o kadar kirli ki bu yeni nesil Allah ıslah eylesin iyileri müstesna
Kardesim siz hasta mısınız ya? Yüz versek robot vermesek kezban diyorsunuz bunca sene yok yabancı kızlar şöyle yok türk kızları böyle dediniz şimdi de neden bu kadar çabuk gelişiyor diyorsunuz devir değişiyor anlamıyor musunuz?
devir dediğin şey insanlar aslında ve bunu sen anlayamazsın erkeklere sormuştum aslında. ayrıca eski aşklara bak aylarca bakışanlar evliliğe götürmek için çaba emek sarfedenler. şimdi her şey çok basit kimsenin umrumda değil kimse sen olmazsan başkası olur kafasında herkes. evlilikte şimdi paradan gösterişten ibaret eski anlamıda yok çocuk yapmaya evleniyor millet
Ayn devir kötü yönde değişiyor kızlar her halti yiyor
Ama devir dönem ve çağ anlamı da taşıyor. Sadece insanlar demek değil yani.
Eskiden gelinlikle girilir kefenle çıkılır kafası vardı şimdi insanlar kendilerine bu zulmü yapmıyor medeni toplum olmak budur zaten isteyen istediğiyle evlenir boşanır ayrıca zamane erkekleri daldan dala konma her çiçekten bal alma derdinde sen evlilik konusunu kadınlar üzerinden konuşuyorsan ben buna gülerim
@kızlardanuzak Potansiyel kadın düşmanınız da geldi oh mis. Oğlum bas git kafanı gözünü yararım
@Yerden Konuş konuş 😂
Kadın düşmanı değilim.
Sen sadece erkekleri eleştiren bir feministsin
Kızlar temiz düzgün namuslu olsa toplum ahlaksız olmazdı. Gerçi az da olsa hâlâ var düzgün temiz kizlar
@kızlardanuzak Sen önce feminizmin anlamını öğren sonra cümle içinde kullan. Eleştirmeye de gelmiyor anasının paşası erkekler vah vah
Feminizm kadınları üstün tutan erkek düşmanı bir düşünce. Lafta eşitlik güyya
@kızlardanuzak Pardon da ahlaksız dediğin kızlar kendi başlarına "ahlaksız" olmuyor değil mi :D Yani hani bazı şeyler karşılıklı oluyor.
Evet ama cinsel ilişkiyi kızlar teklif ediyor?
@kızlardanuzak Akımın kaynağı ortaya çıkış amacı vs hakkında en küçük fikrin yok yeni anlamlar mı yüklüyorsun bir de? Sabah sabah bu kadar cehalet bana ziyadesiyle yetti, iyi günler
Anlamını biliyorum kanka cahil değilim. Feministler erkek düşmanı turkiyedeki
@kızlardanuzak Sizde varsa bizde de var kardeşim metroda orada burada erkek taciz eden veya yolda gördüğü erkeğe saldıran tecavüz eden kaç kadın var? Damacana s*ken zihniyet gelmiş seks için ahlaksızlık diyor. İkiyüzlüsünüz.
herkesin ahlak anlayisi inandigi degerlere bagli olarak degisiyor. kimi icin seks normal kimi icin aldatmak normal kimi icin es degismek swinger normal. yani bos yere kavga etmeyin cok belli ikinizin ahlak anlayisinin cok farkli oldugu.
Benim kimseyle kavga ettiğim yok ithamda bulunan kendisi ben de diyorum ki dön önce kendi yüzdüğün suyun bulanıklığını gör. Neyse. 👋
Sana göre ahlaksızlık değilse git yap kanka. Zaten bunu diyen biri yapiyodur
@kızlardanuzak Orgazm sizin tabularınızdan daha keyifli kanka rahat ol🚬
dinsizsen bile ahlak edep namus diye bir şey var
Knk biz de rahatız z kuşağı erkekleri yani
erkekler hep rahattı zaten ama 2 tarafta rahat olunca tat olmuyor
Yani erkek rahat olsun kadın eziyet çeksin mi istiyorsun?
yalnız benim dediğim olayda kovalayan erkek olduğu için eziyeti de erkek çekiyor primci kardeş.
Ama ilk erkekler hep rahattı demişsin, şimdi de pirimci diyorsun. Ne alaka? Bir de sen evlenmek istiyor musun? Bir de cinsiyetçi misin?
rahattan kastım gidip açılabilen iki tarafta utangaç olursa kimse evlenemez yani bu yaşa gelmissin yaptigin bosa bak. cinsiyetci dedigin ne mesela hak hukuk konusunda esitiz duygu konusunda cok farkliyiz? senin mantikla strapon takip birbirimize sirayla girelim demiyorsan sen bir cinsiyetcisin
Ben başka anlamda sandım bir de yaşım 18 ama 28 gözüküyor.
Hiç sorma
Erkekleri de öyle