Dün akşam otururken güzel giyindim ona dans etmek için yanına gittim. Müzik açtım bana hatun böyle şovlara gerek yok git odaya üstünü çıkart bekle ben geliyorum. Dedi bende sen ne cilveden anlarsın ne bi şeyden öküz bundan sonra rüyanda görürsün dedim haksız mıyım ben ona güzel dans etmek istedim ya.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılYorum cevaplarını okudum ve gerçekten seni içten dileklerimle tebrik etmek istiyorum sebebini sorarsan şu dönemde artık kocana cilve yapmanı geçtim çoğu eş bunu bile yapamıyor ama içi kaşar olan insanlar gibi konuşmak yerine hem evliliği savunup hemde mutlu yuva olmana devam ediyorsun gerçekten senin gibi evliliğini savunan ve böyle kocasına düşkün insanlar olduğu için bu dünyada bazı mutlulular oluyor
01 Yorumla
Soran1 yılBazı adamlar hak etmiyor ama
En İyi Cevaplar
1 yılDaha önceden de böyle bir yapısı var mıydı yoksa evlendikten sonra mı değişti. Eşinizle oturup bu konuyu dahab sakin bir şekilde konuşmanızı tavsiye ederim. Kendisini düzeltmesini sizin kırıldığınızı söylemekten çekinmeyin erkekler genelde bizim triplerimizden anlayamayabiliyorlar. Belkide yorgun, mutsuzdu belki bir sorun sonucunda öyle davranmıştır siz eşinizi daha iyi tanırsınız eğer hep böyleyse yapacak bir şeyiniz yok...
01 Yorumla
Soran1 yılYani biraz şey bir adam. Sonuç odaklı
Adamcağız sen yorulma istemiştir, bütün gün yemek ütü temizlik derken, bak ne kadar ince düşünmüş. Belki de şov yetersiz gelmiştir, keşke duman efekti ile girseydin odaya?
01 Yorumla
Yaaaa adama haksızlık etmeyin, birincisi senin yaptığın dansın niteliği nasıl adamı cezbetmemis olabilir, adam insan vücuduna yakışan en güzel kostümün insan teni olduğunu düşünüyor olabilir. Ben rol play sevsemde bazen içeri girer girmez etkinliğe başlamak daha keyifli geliyor. Abimin üzerine çok gitmeyin, bam bam abi o
01 Yorumla
Soran1 yılDaha yapmamıştım abi suçlu sus
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
46Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Her erkekte cilve anlayışı olmayabilir, o aslında işin sonunun nerede biteceğini bir anda anladığı için, diyor ki boşuna yorulmaz sen :)))
02 Yorumla
Soran1 yılBen içimde ki cilve isteğini kime yapmalıyım
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. seçiyorsunuz böyle sığırları ziyan ediyorlar sizin gibi güzellikleri buna benzer bu uygulamada bile bir sürü kadın var sığırla evli olan yazık valla hayatta geçmez böyle insanlarla 😏
00 Yorumla
1 yıl

Harbi odunmus
Insan onu anlayan insanla çiçek açar
Hayatta tüm yolculuklar anlamakla başlar sevgiyle devam eder
Ne diyeyim ki sana
Arayan bulamaz bulanda kadir kıymet bilmiyor02 Yorumla
Soran1 yılAh abi sağol
- 1 yıl
Sen sagol canım benim
Ataol Behramoglunun Yaşadıklarımdan öğrendiğim bir şey var şiirinin son mısraları Hayat insana sunulmuş bir armağandır diye biter
Ama sen kendi mutluluğunu inşa et
Hayatta tüm yolculuklar anlamakla başlar sevgiyle devam eder Cinsellik de mutlu sağlıklı bir ilişkinin saç ayaklarından biridir onda mutsuzsan zor
Ben 46. yasindayim ve bekarım bugüne kadar 6. kisiyle beraber oldum ve çoğu bu olaydan muzdarip insanlardi
İlgi alaka herseydir o yoksa o yolculuk zor gider
1 yılCok iyi. Yapmissin Harika. Sana hemen. Sarilip ". Harika. Askim. Benim deyip seni kucaklamaliydi? Ama yapmamis? O okuz.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,8b cevap paylaştı. Yaa söyle kadi başımın tacı olur gelde sevme bu kizi yerim seni kiz
02 Yorumla
Soran1 yılKart amca yavaş ol
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evet tam bir öküz sevgi yok standart evlilik yaşıyor
01 Yorumla
Soran1 yılSever beni
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılHaksızsınız. "Sen de benim önümde dans etmeden olmaz." Demeliydiniz.
01 Yorumla
Soran1 yılAhahaha
Kocanın karakteri öyle demekki her erkek dans etmeyi cilveyi sevmez
011 Yorumla
Soran1 yılOnun karakteri öyle ne demek ya? Ben bir kadın olarak içimde ki ateşi. Başka erkeğe dans ederek mi çıkarayım?
Soran1 yılAslında her zaman böyle değil. Ama ilkez dans edeyim dedim öküz bu
Soran1 yılŞekil falan vermem. Baktım beni üzülüyorum yoluma bakarım kapı ötede
Soran1 yılHemen gösterim demedim. Baktım üzülüyorum baktım olmuyor dedim. Benim için önemli olan şeylerden bile kocalık ermesi.
Soran1 yılAma şu ana kadar tek beni kırdığı dün oldu
1 yılOhooooo o ne öyle nasıl adam, aşırı haklısın tabi ya
06 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle
- 1 yıl
Dans bide ya ne güzel seksi dans edip kucak dansı yapıp belkide durumu hazırlayıp cilveni yapıp zaten baslardin sen, bide bunlara veriyorsunuz ya
Soran1 yılKocam o benim. Erkeğim.
- 1 yıl
Ama bak dediği laf mi
- 1 yıl
Daha nazik olmalı, ne yapiyosan sana. ayak uydurmali
- 1 yıl
E bari gece iyimiydi
Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. vay arkadaş ne hatunlar var.. kadının ruhu okşanmadan bedeni zevk vermez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılYani bazı erkekler ister bazıları istemez. Ama söyleme üslubu yanlış olmuş...
00 Yorumla
1 yılEvet, erkek erkeğe evlilik yaparsan olur öyle
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBen de karım neden cikve yapmıyor diye dövünüp duruyorum. Birileri de elindeki cevherin farkında değil
010 Yorumla
Soran1 yılAynen dağına göre kar yon
Cevap sahibi1 yılSeni hemen yatağ atmak yerine her saniyenin tadına varırdım. İş bilmiyor kocan
Soran1 yılSonuç odaklı ama performansı çok iyi işte
Cevap sahibi1 yılYatağa girdikten sonra güzel doyuruyor öyle mi
Soran1 yılEvet genç 28 yaşımda zaten boyu posu yakışıklı falan bunlar bile onu sürekli düşündürüyor
Cevap sahibi1 yılŞimdiden akşam olmasını ister gibisin
Soran1 yılHayır küsüm işim olmaz
Cevap sahibi1 yılSenin fiziğin nasıl. O da seni düşünüyor mu acaba
Soran1 yılBenim fiziğim tek kocamı ilgilendirir
Cevap sahibi1 yılSaygılar efem
Gizli Üye(36-45)1 yılOlaya iyi tarafından bak sen odada beklerken koltukta sızabilirdi
18 Yorumla- 1 yıl
o modeller de var yanı
Soran1 yılÖyle olsaydı. Zaten boşanırdım ben kocalık yapmayan adamı tutmam nikahımda
Cevap sahibi1 yılBilemem artık adam işini görüyor neticede
Soran1 yılKoltukta sızarsa dedin.
Evet beni memnun etmese asla sürdürmem benim için cinsellik önemli
Ama aslında hata yapıyor. Ben içimde dans etme güzelliğimi gösterme arzusu var. ve nikahlama yapmiyim de kime yapayım değil mi
Cevap sahibi1 yılHaklısın ama adam sonuç odaklı sende yapma öyle düt böyle a. m de geç
Soran1 yılBen dedim zaten içimde böyle dans etme isteği vardı diye o da haklısın ben biraz seni çok özledğğğm için hemen sonuç odaklı davrandım dedi ama kızgınım
Cevap sahibi1 yılBiraz odun davran hatasını anlar
Soran1 yılKüstüm işte
Haksızsın eğer öyle yaparsan, kendi ellerinle başkasına itmiş olursun. küs trip at ama o şekilde davranma. insan yemek yemeden kaç gün dayanabilir?
01 Yorumla
Soran1 yılAbi. Hani o bana dansa gerek yok dedi ya o zaman bende başka erkeğe mi oyniuğm o beni itmiş olmuyor mu
1 yılHem dert yanmış hemde kocam o benim erkeğim demiş yorumlarda can sikintisindan yazmış işte ya da yazan kadın degil
17 Yorumla
Soran1 yılAbla bana neden birlikte oluyorsun diye sormuş bende erkeğim kocam birlikte olmayıp ne yapayom zorundayım demek istemişim.
- 1 yıl
Evliyim sonuçta napiyim elimden ne gelir de diyebilirsin "erkeğim" demen kocam o benim den sonra daha çok anlam katiyo farkinda değil misin?
Soran1 yılÖyle söyledim. İyi evliyim onunla birlikte olmalıyım demiş olayım oldu mu
- 1 yıl
Evet
Soran1 yılFikrin
- 1 yıl
O seni istediğinde senden muamele beklediginde böyle sovlara gerek yok bence olsun bitsin işte diyceksin kırılacak anliycak seni nasıl kırdığını
Soran1 yılya da hiç ilgi yok bundan sonra
1 yılOha gerçekten mi valla buna her şey müstahak değer bilmiyor
06 Yorumla
Soran1 yılÖkzü
- 1 yıl
Aynen valla ben olacaktım ki
Soran1 yılSus ya
- 1 yıl
Neden sana anlata bilirim her şeyi
Soran1 yılİşine bak abi
- 1 yıl
Yaşımı yanlış yazdım herkes büyüğüm sanıyor
1 yılAllah bana da bir kadın verse... ah Allahim duy beni.. deli olurum senin icin
00 Yorumla
1 yılbir oyuna bi bu yana salla evir cevir kivir cevir salla
00 Yorumla
1 yılHarbiden öküzmüş abla kusura bakma
11 Yorumla
Soran1 yılKusura bakmam say kanı
Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Odun diyerek lütufta bulunmuşsun
023 Yorumla
Soran1 yılSağol ani
Soran1 yılDoğru.
Soran1 yılYok aslında arada türüyor
Soran1 yıl3 yıllık evliyiz
Soran1 yılDokunur onda sıkıntı yok.
Soran1 yılDün geldi ben izin vermedim küstüğüm için
Soran1 yılEvet
Soran1 yılHayır.
Soran1 yılYapar bugün hediye bile alabilir tanıyorum
Soran1 yılYazmam belki
Soran1 yılDuruma göre
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılhaksızsın napacan kocasız
01 Yorumla
Soran1 yılO bensiz ne yaparsa yapsın
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılCeza olarak o sana dans etsin 😂 etmeden verme 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÖk*z ve odun, keşke aynısını benim karım yapsa. Ahh ahh
00 YorumlaAsla bir daha istediğini verme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılBizde gidip odun olanını bulduk
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Dans etmeden vermem deseydin :P
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılböyle öküzler var mı gercekten
00 Yorumla Nerde sen gibisi ahh ahhh bulmak gerek
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yıladam tık tıkçı. gerilla. vur kaç😀
08 Yorumla
Soran1 yılVurup kaçarım ben ona
Cevap sahibi1 yılen az 20 dk oynaması lazım seninle. şişme kadın muamelesi yapıyor sana
Cevap sahibi1 yılakbile dönmüşsün. bas geç yapıyor 😀
Soran1 yılBeni memnun ediyor. Çok iyi performansı
Cevap sahibi1 yılahaha.. kuru kuru. bu işler böyledir. başkasınınkini tatmadan eldeki en iyi yemek gibi gelir sana
Soran1 yılBen bir ilişkide 4 kez boşalıyorsam. Dur artık diye söylemiyorsam. Seve seve onun koynuna giriyorsam. Bu yemek çok lezzetlidir.
Cevap sahibi1 yıl4 kez aralıklı 2 üç defa boşalman varken? daha büyük daha damarlı, daha güçlüsü varken?
Soran1 yılEşimin kini sende mi yedin ne biliyorsun küçük olduğunu ahahaha bak yaşlı kurt 45 yaşında kart herif. 27 yaşında kaslı geniş omuzlu aslan gibi kocam var benim. Yallah şimdi. Kart getif
Gizli Üye(45 üstü)1 yılHayaller.. fanteziler...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKarı koca arasına girilmez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHem odun hem öküz müş
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı. yahu hakkaten bazıları çok odun yaaaa
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14b cevap paylaştı. iyi yapmışsın aferin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yıllan ahahahahah gercekmı bu :D
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 14,6b cevap paylaştı.
m 1 yılHaklisin
00 Yorumla Haklısın doğrusu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılVerme ona
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
1 yılhaklısın
00 Yorumla Kocan seni şaşırtmak istemiş
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılCok tatlisin.
00 Yorumla
1 yıloo canım kaçarmı böyle kadın
00 Yorumla
1 yılvermezsen vermeeeee :D
diyecek hali yok :D00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 458 cevap paylaştı.
1 yılSonra ne oldu 😂
00 Yorumla
1 yılHakkat okunmuş ben olsam offf
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılHaklısın abla
12 Yorumla
Soran1 yılSağıl ablacım
Gizli Üye(30-35)1 yılSonra
06 Yorumla
Soran1 yılKüstüm bu kadar
Cevap sahibi1 yılGece vermedin mi
Soran1 yılKüstüğüm için uydum
Cevap sahibi1 yılHm peki
Gizli Üye(30-35)1 yılÇok haklısın canım bunlardan hiç bişey olmaz 😒
014 Yorumla
Soran1 yılÖküz seni
Soran1 yılOna diyorum
Cevap sahibi1 yılValla erkeklerin çocuğu ya aşırı istekli oluyo ya da hiç isteği olmuyor ortası yok bunların
Cevap sahibi1 yılÇoğu yazıcktım
Soran1 yılEşimin istek konusunda sıkıntısı yok. Her gece yoklar adam böyle uzatmayı sevmiyor
Cevap sahibi1 yılKısa dan hemn olsun bitsin oda kötü ağzının tadıyla yaşamadıktan sonra
Soran1 yılKısa değil. O direkt öpüşmeye sevişmeye başlamak istiyor. Ben ise böyle az naz yapayım az kudurtayım istiyorum
Cevap sahibi1 yılHmm elini kolunu bağla kanka 😅 başka gelmiyor aklıma valla
Soran1 yılYok yüz vermem artık.
Cevap sahibi1 yılİnşallah düzelir ne diyelim
Soran1 yılYa en azından performansı iyi. Buna şükür duslxndıdkdjdı özür diledi sonra zaten kendimi tutamadığim için öyle dedim diyor
Cevap sahibi1 yılİyi bari özür dilemiş mutluluklar ozamn 😊
Soran1 yıl@Doktor420 ulan Abaza ezik sorumu terk et
Gizli Üye(45 üstü)1 yılHaklısın
11 Yorumla
1 yılAşka bak bee
01 Yorumla
Soran1 yılTek taraflı
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Tam bir ökküzz
00 Yorumla
1 yılAh ah
00 Yorumla
1 yılGece vermedin mi
00 YorumlaDogru
00 Yorumla
Devamını Gör(40)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Odun kocama beni bundan sonra rüyanda görürsün dedim haksı mıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler