Eniştem rüyasında beni görüyormuş?

Ben 4 yaşındayken ablam ve eniştem evlendi şu an 18 yaşındayım. Geçen gün abim (eniştem) seni rüyamda gördüm dedi dedim ne gördün sonra anlatırım dedi ama 6-7 kere gördüm dedi. Merak ettim normal olarak, cinlerden korkarım öyle bir şeyler gördü sandım benimle ilgili. Meğersem bambaşkaymış konu. Bugün sordum ve cevapladı. Yaklaşık 4-5 aydır bazenleri beni görüyormuş rüyasında. İlişkiye giriyormuşuz. Dondum kaldım, dediğim gibi 4 yaşındayken girmişti hayatıma abim yok ancak ona abi derim abi gibi sayarım emindim ki o da beni öyle görüyordu. Şimdi bilmiyorum.. Rüyalar başladı başlayalı da hep başına kötü işler geliyor. Hocaya sormuş bu nedir, nasıl kurtulurum diye Hoca tüm o kötü şeylerin sebebinin bu olduğunu söylemiş. Ne alakaysa onun ki bitmiş benim ki başlamış öyle demiş hoca. Benim başıma kötü şeyler gelecekmiş. Gören O, tövbe tövbe. Neden benim başıma bir şeyler gelsin? Onu geçtim bundan sonra nasıl davranacağım ona? Kanım çekildi kaç saatir ruh gibi geziyorum etrafta lütfen bir akıl verin aklım almıyor bu muhabbeti, konduramıyorum yakıştıramıyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Yardım edin
Eniştem rüyasında beni görüyormuş?