Günlerdir ağlıyorum, başkasının gözyaşıyla kurulan mutluluk olur mu? bana yardımcı olun ne düşünebilirim?

Biri vardı 2 senedir peşimde koştu ben hiç karşılık vermedim duygularım olmadığı için, ama düzenli olarak her gün konuşuyorduk çünkü onunla muhabbet etmedi bana iyi geliyordu. Konu beni seviyor musuna gelince susuyordum. Okulum bitti benden nişan istedi ben de nişan yaparım ama atandıktan sonra dedim. Ebelik okuyorum atanmam kolay 6 ay bekle sadece dedim. O da ailesinin çok üstüne gittiğini evlen diye baskı yaptığını söyledi. Bende tamam 6 ay daha sabret yapıcaz dedim. Bu da hemen şimdi istediğini söyledi neyse biz 2 hafta falan konuşmadık. Aradan zaman geçti ben özlediğimi söyledim, o da özlediğini ama kafasının çok yorulduğunu söyleyip benden zaman istedi. Ben bırakmadım onu sevdiğimi söyledim, özlediğimi söyledim buluşmak istediğimi söyledim hatta ağladım bak böyle yapma ben pişman oldum dedim. O da şimdi mi kıymetli oldum vs. söyledi. Annem ameliyat oldu aramadı, doğum günümü kutlamadı. Benden neyin zamanını istiyorsun bak işte seni sevdiğimi söyledim yapman böyle dediğimde bana vazgeçme, ben sana yine gelicem seni unutmadan hayatıma kimseyi almam seni ben unutmadım ama bana zaman ver kafamı toparlayım başkasıyla evlenme sana gelmediğim gün öldüğüm gündür dedi. Ben şüphelendim başkası mı var diye sordum bu soruyu artık sorma başkası yok olsa sana yazmam dedi. 2 gün geçti bana içki içerken video attı. Bana sarılmak istediğini söyledi ben de madem seviyorsun bak ben de seviyorum niye efkara giriyorsun yoksa başkası mı var sordum hayır başkası yok dedi. Neyse sonra bir kızdan şüphelendim bu kız kim dedim beni bir daha arama istemiyorum diyip beni her yerden engelledi. Sonra ben kıza mesaj attığımda kız sevgili olduklarını beni bildiğini, ciddi olduklarını ve evleneceklerini söyledi. Daha sonra kız da beni engelledi. Adamda bana ölmekle yaşamak arasında kaldığını hakkımı helal etmem konusunda mesaj atıp beni tekrar engellemiş. Günlerdir ağlıyorum 2 aydır yalvardım ben ona geri dönmedi. Sevseydi dönerdi diyorum yalvardım o kadar, bir diğer yanım yok seviyor zorunluluktan evleniyor. Ben burada ne düşünebilirim bana yardımcı olun
Günlerdir ağlıyorum, başkasının gözyaşıyla kurulan mutluluk olur mu? bana yardımcı olun ne düşünebilirim?