... siz de benim gibi ağlayınca rahatlayanlardan mısınız¿

... siz de benim gibi ağlayınca rahatlayanlardan mısınız¿

İçteki dolmuşluğu atmanın 2 seçeneği vardır. Birinci seçenek bağırmaktır. Ağlama isteğin yoksa bağırarak travmayı iyileştirebilirsin. (benim en çok başvurduğum seçenek) İkincisi zaten belli ağlamak 😄 ağlayarak içinde dolmuş toksinleri atabilirsin. Bu yüzden ağladıktan sonra bir rahatlama gelir. Travmalarımızdan kaçmayalım, elimizden geldiği kadar travmalarla yüzleşmeye çalışalım
Ağlamak ne acıları dindirir ne de bir şeye çare olur.. Sadece fizyolojik olarak suni bir rahatlık verir, o da geçicidir zaten.. Sıcaktan bunalan insanın yüzünü soğuk suyla yıkaması gibi.. Anlık ferahlatır ama asla kalıcılığı yoktur..
Evet sağlar ben de ağlamayı severim özellikle de uzun süre içime atarsam bir yerden sonra zaten patlıyorum.. gece de zaten duygusal olunca ağlamak iyi geliyor.. film açarım ayda duygusal şarkı açarım mesela stresimi alır
Cevap
12Cevap
Acıyı dindirmez ama anlık olarak insanı rahatlatır...
Acıları dindirmese de psikolojik olarak rahatlama ve gevşeme sağladığı kesin. Ağladıktan sonra daha makul, daha sakin oluyor insan.
Benim acılarım benim gücüm oldu hep, ağlamak sadece içini dökmeye yardımcı olur kendini toparlayıp ayağa kalkmak senin için daha iyi olur ablam
Çok nadir ağlarım ama ağlamak baya rahatlatıyor beni.
Bak işte tam bnlik bi soru 7 24 ağlıyorum desem yeri var fakat hiç bir faydasını görmedim çizgiler kırışıklıklar ve şiş gözlerden başka...
Ağlarken uyuduğum gecelerim oldu, sabaha daha pozitif uyandım.
evet gozuailarını tutma sal hıtsın içinin alevıde akar gıder
Ağlamak acıları dindirmez. Anlık olarak seni rahatlatır.
Tabiki. Ağlamak ruhun gıdasıdır detoks gibidir ruhu yeniler
Evet beni rahatlatıyor aglamak daha sakin düşünüyorum
Cancağızım soru için teşekkürler güzel bir soru. Hergün ağlayıp abartmamak kaydıyla bağırmak ve ağlamak son derece doğal deşarj olma yöntemidir. Bu sayede vicuttaki insülini normale çevirip, kaslarını gevşetebilirsin
Gözyaşı dökmek anlık bir reaksiyondur, uzun vadeli bir faydası olmaz..
İçindeki ateşin gözlerden akan halidir ağlamak, hiç bir gözyaşı o ateşi söndürmez, sadece bir zaman rahatlar insan.
Evet ben rahatlarım tecrübeyle sabit djdjd
hayır ben spor yapıyorum onun için
Bende rahatlarim ağlayınca
Faydası olur rahatlatir
Evet kesinlikle sağlar
Hayır iyi değil ağlama
Sağlıyor iyi geliyor..
Kesinlikle en etkili terapi yöntemi.
Erkek adam ağlamaz sigara içer çay içer 🤷♂️
Evet bana ağlamak iyi gelir
Rahatlatır iyi olur ama acı zamanla hafifler
Rahatlatır.