- u22 gü
Hayır, ne yaşıyorsam bilerek isteyerek yaşadım hatam varsa bana ders tecrübe oldu. İyi ki yapmışım yaşamışım.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- u22 gü
Hayır hiç öyle birisi olmadı maalesef.. en azından bir şeyler yaşamak mutlu olmak sevilmek isterdim ama denk gelmedi bir türlü.. bu hayatta benim de şansım yokmuş bu konuda maalesef. ama bakalım.
16 Yorumla- 18 gü
Teşekkürler :)
- 18 gü
Ricalar 😌
- 18 gü
Günaydın :D
- 18 gü
Günaydın 😀
- 18 gü
Sende olmasan abi günaydın alamayacağız :D
- 18 gü
Estağfurullah, ilk sen attın 😀
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 20,2b cevap paylaştı. Olduysa da bana olmuştur. Benim için yaşanılan her şey güzeldir.
20 Yorumla- m21 gü
Merhaba,
Oldu da önemi yok abi, canı canları cehenneme, geleceğe odaklanmak lazım! 😅10 Yorumla - u22 gü
Aa bu şarkıyı söylüyordum ya ben :D ben soracaktım bunu jsdjjs oldu öyle biri/leri.
10 Yorumla - 22 gü
Eğer "Sende benim hatalarımdan birisin" diyeceğim biri olmuş olsaydı, sanırım o kişi bana en çok şey öğretenlerden biri olurdu. Bazen insanlar hayatımıza yalnızca mutluluk katmak için değil, bize hatalarımızı, kırılganlıklarımızı ve zaaflarımızı göstermek için de gelirler. Bu hatalar aslında birer ders gibidir; her biriyle büyür, gelişir ve daha iyi bir versiyonumuza ulaşırız. Eğer böyle biri olduysa, o kişiyi bir hata değil, yolculuğumun önemli bir parçası olarak görürdüm.
10 Yorumla - 22 gü
Olmadı olmaz da ben hayatta yaşadığım herşeye bir deneyim bir tecrübe gözüyle bakıyorum ama iyisiyle ama kötüsüyle yaşam bu herşeyi altın tepsi ile önümüze serecek hali yok birazda çetrefil action gerek 😉
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Olması gereken oluyor bilincinde yaşadığım için hayırr olmadı
20 Yorumla- u21 gü
Hayır ne yaşadıysam bile isteye yaşadım.
Ortada bir hata yok ama tecrübelerim var.
Tecrübelerimden kitap yapıp heybeme koydum unutmamak adına tekrar tekrar okumak için.10 Yorumla - s22 gü
Başlarda hata hissi olsada aslında her biri tecrübeymiş diyor insan durup düşününce. Bu sebeple yaşanmışlıkları hata görmemeyi öğreneli uzun uzun yıllar oldu.
10 Yorumla Hatam dediğim kişi oldu. Ama o hataların en güzeliydi ki tekrar aynı hatayı yaptım. Sanırım evleneceğim erkek o olacak çünkü büyük konuştum 🤦😬
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hata yapmak insana mahsus biz de yapmışızdır bazı hatalar. Önemli olan hatalardan ders çıkarıp tekrarlamamak.
10 Yorumla- 22 gü
Hayatıma giren kimseye hata gözü ile bakmadım her birine bana iyi ve kötü tecrübeler kattıkları için minnettarım.
10 Yorumla - u22 gü
Hayir ben sonuna kadar sevdasina sahip çıkanlardanım... sevdigimi utanmadan sıkılmadan soyleyenlerden... hata olarak görmeyenlerden..
11 Yorumla- 21 gü
Emre
Aşk İlişkileri konusunda 460 cevap paylaştı. Geçmişe takılmamak lazım. Hissizlik daha mantıklı.
10 Yorumla- 22 gü
Oldular ve gittiler onları tarihin tozlu sayfalarına gönderiyorum 😀
10 Yorumla - s22 gü
Sevmelerimi hiç hata olarak görmedim akabinde gelişen olaylar benim basiretsizliğimdi hep
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yok yav hep derim hatasız kul olmaz, hatamla sev beni🤭🤭🤭
10 YorumlaBen akıl ağacı oldu diyorum sokma akılla bu kadar oluyor 😀
10 Yorumla- 21 gü
Kimseyi hata olarak görmedim yahu😅
10 Yorumla - 22 gü
tüm eski sevgililerim : )
10 Yorumla - 22 gü
Yok demem öyle şeyler ayıp
10 Yorumla - s22 gü
Evet oldu
10 Yorumla - 22 gü
Demiş olabilirim
10 Yorumla - 22 gü
Olmadı ne mutlu bana.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 416 cevap paylaştı. Ben hepsini hatalarıyla sevdim 😅
10 YorumlaAyrıldıktan sonra hepsi 🫢
10 Yorumla- 22 gü
Oldu.
20 Yorumla - 21 gü
Evet elnete
20 Yorumla - 20 gü
Oldu o kendini biliyor
10 Yorumla - 21 gü
Hepsi ayrı güzel yaşayalım gitsin ya
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 329 cevap paylaştı. Çooook
10 Yorumla- 21 gü
Evet oldu.