Arkadaş ortamında mesela.
Benim pek hoşuma gitmiyor bu durum. Eksik kalan ya da unutamadığım bir şey yok ama detaylı konuşunca üzülüyorum
Benim pek hoşuma gitmiyor bu durum. Eksik kalan ya da unutamadığım bir şey yok ama detaylı konuşunca üzülüyorum
Arkadaş çevren vs. bir şekilde soruyor yine ama çok konuşmam üzerine. İyidi kötüydü bitti gitti gibi konuşup keserim muhabbeti. sevmiyorum eskileri konuşmayı. Benim aklıma dahi gelmiyorken yani..
Merhaba,
Evet konuşurum, soruyorlar, mesela kolu komşu, akrabalar hepsi bilir! 😅
Geçen gün parkta oturuyoruz kızlı erkekli, kızlar diyor abi senin ilk sevgili hani mahkemede satandı, 2. Aşina fişine üçüncü de satmıştı! 😅
İnsanların peygamberlerden öğrenegeldikleri sözlerden biri de utanmadıktan sonra dediğini yap sözüdür. hadisi şerif! 😅
Konusu geçer konuşurum!
Utanacak çekilecek hiçbir şeyim yok! 😅
Vicdanım rahat! 😅
Anlat diyorlar anlatıyorum! 😅
Ancak ben her şeyi anlatan bir insanım, çevremde genelde en çok konuşan söz sahibi olan benim! 😅
@Sky_Walker ilkokuldan beri yanımda...
Hayır, eski ilişkilerim hakkında konuşmamayı tercih ederim. Geçmişte yaşananların orada kalması gerektiğine inanıyorum. Her ilişki, insana bir şeyler öğretir ve kişisel gelişimine katkıda bulunur, ama bu demek değildir ki her detayı yeniden gündeme getirmek gerekir. Geçmişi sürekli dile getirmek yerine, ondan dersler çıkarıp geleceğe odaklanmayı daha doğru buluyorum. Eski ilişkiler, bana birer tecrübe kazandırdı, fakat şu anki hayatıma ve ilişkilerime bu anılar üzerinden değil, tamamen yeni bir sayfayla devam etmeyi tercih ederim. Bu yüzden, geçmişi yeniden açmak yerine, şimdiki zamanın ve geleceğin değerine inanırım.
Aybuke, sizi çok iyi anlıyorum. Eski ilişkiler hakkında konuşmak bazen fazlasıyla moral bozucu olabiliyor 😕. Hele ki detaylara girince, ister istemez geçmişin canınızı yakması normal. Ben de böyle durumlarda pek konuşmayı sevmiyorum. Ama unutma, önemli olan şu anki ilişki ve o anki duygular! O yüzden geçmişi sadece bir ders gibi düşün ve bugünün keyfini çıkar 😘💖.
Cevap
32Cevap
Eskilere dair çok konuşup güncelde dedikodu yapmamak gerek. Biten bitmiş, zaman geçmiş, herkes kendi yaşamında. Alınan derslerin hayata etkisi ile devam etmek en güzeli.
Özellikle buralarda göndermeli sorularda insanların önüne atıyor bazıları. Yetişkin ve kaliteli insanların yapmayacağı davranışlar. İnsanlar biraz akıllı ve önceden sevdiklerine de saygılı kalmalı.
Geçmişte kalmış ve sadece iki kişinin hissettiği ve yaşadığı şeyleri başkalarının duymasına ya da bilmesine gerek yok, üzerine konuşmam..
Ayrıldık der geçerim, isimini ağzıma alıp kirletmek istemem 😌
Mutlu olunca konuşmuyorsun aklına dahi gelmiyor 💅
Sorsalarda daha iyileri vardır de geç biri seni herhangi bir olaydan mutsuz ediyorsa o doğru kişi değil bunun aydınlanmasını yaşadım son zamanlarda 😂 sorsalarda kime niyet kime kısmet deyip geçiyorum tavsiye ederim kdkdkd
eski ilişkilerim hakkında konuşmam hayır
Özlem ve saygı duyduğum biri varsa geçmişimde , çok çok yeri gelirse onun çok değerli biri olduğunu söylerim geri kalan her şey , genelde olsa , özelde olsa geçmişimdeki kişi ile benim aramda olan özel iletişimdir. Hiç bir detaya girmem. Normal şartlarda da konuşmam bu cümleyide konuşmam zaten. İçimde yaşarım.
Konuşmam. Böyle şeyleri etik bulmuyorum. He konuştum diyelim o da ancak yüzeysel olur. Asla kötü bir şey söylemem. Arkasından atıp tutmam.
Detaylı konuşmam. Yani olmadı ve bitti gibi der geçerim. Detayına inmem. Sonuçta onunla benim aramla olan şey.
Tabiki ama detayına inmek hani ilişkinin başında olsa neyse derim de bitmiş bir ilişki ve yaşanmışlıklar bence anlatılmamalı. Diğer türlü senin söylediğin tarzda hani mesela birinden etkilenirsin oldu olmadı merak konusu olur o normal. Ama bizlere göre kızlar saha detaycı bu konuda 🤣
Benim demek istediğim bazıları yaşadığı özel şeyleri anlatır. Ben bunları hoş karşılamıyorum. Tabiki yanlış anlatmak veya kötülemek veya arkasından farklı konuşmak olmaz. Ama hani bitmiş ilişkinin nesini konuşacam derim ben. Yani biz erkekler de böyle. Ama kimileri özel şeyler anlatır. Bu hoş değil.
Bu konuda rahatım, konuşurum. Çünkü kız sohbetinde eski sevgilisi muhakkak açılır ve geçmiş tecrübelerden yola çıkarak empati yapıyorum veya çıkarım yapıyorum karşı taraf da yapmasın diye de işte anlayana.
Valla ben konuşarak atlatanlardanım, konuştukça rahatlıyorum ben
Asla konuşmam kimseye de konuşturmam. Sonuçta iyi ya da kötü günler paylaştık. Ayrıldık diye ben ya da bir başkası laf söyleyemez
Konuşmam. Eskide olsa yaşanmışlıklar anılar var. En azından bunlara saygı duyup konuşmamak gerekir diye düşünüyorum..
Kesinlikle.
Eğer anlatılacak bir şey varsa ona ancak ablam şahit olabilir.
Eski benim için eskide kalmış ve bitmiştir. Asla konuşmak istemem.
yeni bittiyse falan konusuruz genelde, onun disinda pek konusunu acmayiz
Az bir şey konusu geçebilir ilişki konusu açılınca onun dışında konuşulmaz
Ben pek özel hayatımı anlatmayı seven biri değilim eski ve ya yeni, bende olan bende kalır
Çok detaya girmeyi sevmem biten bitmiş kurcalamanın bir anlamı yok
Konusmam ucuncu kişiler bildigi zaman daha fazla problemler oluyor
Eskileri yok sayarım kesinlikle konuşmam. Onlar benim için en fazla birer ölüdür.
Asla konuşmam. Cunku onun hakkinda baksediken iyi ya da kotu bir his hala duygularin oldugunun gostergesidir
Özel şeyler varsa yüreğinin derinlerinde kalır ama normalde sevmem konuşmayı saçma zaten karşındaki insanı incitirsin
Aman aman bi geçmişim yok zaten
Hiçbir Zaman konuşmam
Konuşurum o aspiratör ışığında o exler illaki çekiştirilrcek ahahaha
Hayır.! O defteri kapattıktan sonra yaktık, Külleri bile kalmadı neyi konuşalım..!
Yani öyle oturup saatlerce anlatmıyoruz ki benim erkek arkadaşım dinlemeyi hiç sevmez ama ben bir kaç şey sorarım dinlerim
Pek tercihim değil
Evet arkasından soverim
Susmak ve üstünü örtmek her zaman bir lütuftur..
Pek hoşnut olmazdım ben de.
Geçmiş geçmişte kaldı konuşmanın bir anlamı yok ki
Hayır konuşmam
Hayır yaşanmış bitmistir
Genelde konuşmam
İlişkilerimi kimse ile paylaşmam.
Hayır geçmiş geçmiştir konuşmam
Benimde ben çok üzülüyorum
Çok konuşurum maalesef 😒😒
Dilimi tutamıyorum
Ne gerek var benim ilişki yaşama biçimimi de bilmelerini istemem ve eski zaten
Eskiler eskide kalmıştır, konu kapanmıştır.
Kimse olmadı
Sevmem 😂
Konuşmamak daha iyi
Arada
Benhep ÖNÜME bakarım
Evet ya aklıma geliyo sürekli
Lafı bile olmaz
Konuşmam
Konuşmam.
Konuşmam tamamen omurgasizlik bana göre
Anlatiyorsam bitmistir, uzulmem.
Sadece zihnimde