Eskiden benden bir yaş büyük olana abi derdim jsjsjsjsjsjsj hatta o zaman 24 yaşında erkeklerle sevgili olan kızlarla dalga geçerdim. Büyüyünce gerçekten küçük yaştaki erkeklerin hâlâ çocuk olduğunu anladım. Benden küçük zaten olmazda şimdilik benden 3-4 yaş büyük erkekler olabilir tabi aşk ve sevgi de önemli kimin neye konacağı belli olmaz
Şimdiye kadar hep 30-35 yaş ve yukarısıydı. 24 yaşında olup 35 yaşındaki ablalarından daha akıllı, mantıklı, olgun kafalı bir hanımefendiyle bu sitede tanışana kadar...
Herkes icin değil be, gevsek insanlara tahammülüm yok, benden kücük olanlarda akıl niyetine kırıntı dahi bulamıyorum o sebepten ötürü tavır bu sekilde. olgun kendini bilen biri değerlidir.
Buna 'Reşit Olmayanla Cinsel İlişki Suçu' denir ve cezası şöyledir;
Cebir, tehdit ve hile olmaksızın, onbeş yaşını bitirmiş olan çocukla cinsel ilişkide bulunan kişi, şikayet üzerine, iki yıldan beş yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
Suçun mağdur ile arasında evlenme yasağı bulunan kişi tarafından işlenmesi hâlinde, şikâyet aranmaksızın, on yıldan on beş yıla kadar hapis cezasına hükmolunur.