Siz neler yaparsınız birinin oğlunu çok sevinceeeee 🥰
birinin oğlunu çok sevince kızlar pic.twitter.com/k2s8pzSHXK
— velma reis (@anonimiyim) August 30, 2024

Siz neler yaparsınız birinin oğlunu çok sevinceeeee 🥰
birinin oğlunu çok sevince kızlar pic.twitter.com/k2s8pzSHXK
— velma reis (@anonimiyim) August 30, 2024

Sevmek ve sevilmek güzeldir. Fakat gereğinden fazla sevmek insanların zararına oluyor maalesef. Kendimizden çok fazla ödün veririz;bir sevgili veya eş olarak değil başka statülerde sevmeye de başlıyoruz. işte burada yalnış yapmamak lazım. Herkesi dozunda sevmek ve saygı göstermek idealdir.
Her buluşmada istediği yemeği yaparım, erkeğin kalbi midesinden geçtiği için, ona masaj yaparım aşkitoşkimi rahatlatmak için, ona cilt bakımı yapıp saçlarını bağlarım, çünkü öyle çok tatlı oluyor, banyoya atar güzelce çitilerim, cinsel ihtiyaçlarını istediği gibi karşılarım, ona karşı anlayışlı sadık bakımlı ve güler yüzlü olurum, ailesine saygıda kusur etmem canım kocişim benimle olduğu için çok şanslı
Ay, aşk dolu sorular tam benlik! 🥰 Birinin oğlunu çok sevdin mi direkt ona tatlı sürprizler yaparım ben, mesela fotoğraftaki gibi brownie yapıp götürmek canım, klasik Aşko Kuşko hareketleri 😂💖. Küçük notlar bırakırım, onu mutlu edecek jestler yaparım. Sevgi dediğin böyle tatlı detaylarla güzelleşir, değil mi? 😘💕
Cevap
12Cevap

Bu var

daha bunlar sadece çektiklerim😑
Merhaba,
Çok sevmeyi bıraktım, hak ettiği kadar sevebilirim!
Ne hak ediyorsa onu ya da bazılarını yaparım...
Dondurma kapları içinde koymadığım yemek kalmadı sarmalar pizzalar poğaça kek tatlılar 🤣 sevince herşeyi yapıyoruz
Sevince her şeyi yaparım tabi ki de
Birinin oğlunu çok sevince kusurlarını bile seversin, erkektir kadın gibi ilgi beklemez ama çok sevdiğin için her şeyden sakınmak istersin, gönlü bir şeye alınsın, bir şeyden rahatsız olmasın diye her şeyi onu düşünerek yaparsın, her istediğinde ona zaman ayırırsın, müsait değilsen bile... Her fırsatta dökülür kelimeler ağzından, çünkü hislerin dolup taşıyordu içinden...
İşte birinin oğlunu böyle sevdiğin için :) erken kaybedersin. Ne yazık ki sevgi anlayışımız bizi reddedenin, süründürenin, değerimizi bilmeyenin ilgisini çekmeye çabalamakla ilintili... Böyle seversen kaçar, o biriyle her şey olmak istersin ama o bir şeyi bile seninle paylaşmaya çekinir, daha fazla bağlanma diye. Sonra sen bu kadar sevmenin aptallık olduğunu anlar ve ister istemez uzaklaşırsın, işte o zaman onda bir şeyler filizlenmeye başlar ama artık geçtir...
Ya birileriyle seni unutmaya çalışır ya da seninle ama sensiz yaşamaya alışır.
Yanındayken kıymet bilmek gerek.
sanırım limitleri asarım misal maldivlere tatil. sonra bende şu da var. sürpriz. değişik çaba gerektiren seyler misal yatak odasını güllerle bezemek. akrostiş siir yazmak. bi gün alıp gozunu bangi camping alanında acmasını saglamak gibi cılgınca seylerde
Sevgiliyken lokantada yemek parası vermesin diye evde hazırlar götürürdüm sarmalar tatlılar piknik gibi takılırdık hala kendisi demedikçe yemeğe gidelim demem böyle sevdik de evlendik işte biz seversek baş tacı ederiz 💅🏻🤩
Nasıl gidio peki ilişkiniz mutlu musunuz şu an
ne sarmalar kurabiyeler börekler yaptım zehir zıkkım olsun
@Yomeyamo olsun zehir zıkkım olsun
@Yomeyamo yatakta başka karıyla bastım
hadi yaaa :(
@Theguardy amin canım
Anlık mod:😂😂
Zamanında yapmışlığım var bu hareketten. Artık yapmıyorum. Çok sevince sadece seviyorum. Başka şey yapmaya gerek yok.
şöyle bir kadına ömrümü adamışlığım vardı bir zamanlar. ardından terk etti acısı kaldı. erkeklere önerim; yemeyin arkadaşlar bunları yemeyin
tamam yemeyiz çok doğru söylüyorsunuz
Tatlı yaparım yemek yaparım ama hak edecek biri olmadıı
maalesef ki öyle çok doğru söylüyorsunuz
cupcake yapmıştım gelip tadına bakmaya zahmet bile etmemişti
Birinin oğlunu çok sevince artık hiçbir şey yapmam o biri oğlunu çok sevebilir teşekkürler dloxixjj
Birinin oğlu beni aldatmasa daha çok şey verirdim ona
Birinin oğlunu sevmeye fırsatım olmadı seversem görcem bakalım neler yapabileceğimi
Şimdi ki kızlar yemek yapmayı bilmiyor kek yapmayı da hazır alır
Benim oğlumuda sevecek olan gelin adayı elini çabuk tutsun ben delirmeden gelsin alsın şunu
😂😂
Kimsenin oğlunu sevmiyoz alsınlar oğulları onların olsun dkjfkdkf
ben birinin oglunu cok seversem yapabileceklerimin hicbir siniri yok maalesef, yerim onuu
Birini sevdiğim zaman slak gibi herşeyi yaparım tatlı olsun yemek olsun hiç gözüme gelmez
Ailemin karşısında durdum hiç istemediler o kişiyi ben onlara rağmen sahip çıktım ilişkime sonra o en küçük sorunda uzaklaştı benden oyüzden sevmeyin kimseye kendinzden fazla değer vermeyin kimse içinde ailenizi karşınıza almayın
Bu soruyu çok çocukça buldum belli ki bekar ve hiç anne olmamış birisiniz anne olsanız zaten böyle bir soru sormaya gerek duymazdınız
Ben de böyle sevdiği şeyleri yapar kaplara koyar götürürdum.. sütlaç, baklava vs.. adam evli çıktı 🤦
Önce sevelim de sonrasını düşünüriz, zira kimseyi sevemiyorum
Anası sevsin, sevdikte ne oldu, karaktersizler i tepemize cikarttik
Valla nedense bana hiç denk gelmiyor. Aksine onlar istiyor birşeyler
Çocuk gibi geliyor gözüme anne hissiyatı kaplıyor içimi
Benimki uzakta burada olsa her istediğini yaparım yeterki o istesin 💜
Çok şry yapar karşılığında da xanax lustral prozac kullanarım
seversem değer veririm ailemi gerekirse karşıma alırım
Herşeyi göze alırım mi diyosun
Gözü kara misin sevdiğin için
Neler yapmadımki işten yorgun gelip izinli gunümde askeriyeye giderdim onu gormeye o yorgunlukla sevdiği seyleri yapardım, gecede nobet saatlerinde uyanırdım,
Ayrıldık ama bekarlıkta en guzel zamanlarımda pişman değilim onun gibi biriyle tanıstıgıma yolu hep acıksın umarım mutludur
@hayalg ben size demedim yorumlarda yemek yapıp manitine götürenlere dedim kocan mı o senin yani yemek yap öpüş her şeyi yap sonra evlenince sıkıl boşan. Ege bölgesinde inan çoğu evlilik 1-2 senede bitiyor İzmir 'de falan Çünkü bu bölgenin insanı bekarken herşeyi yaşamış evliliğe ait deneyimlemedikleri bişey kalmayınca da hemen sıkılıp boşanıyorlar
Kiminle evleneceğini bilemiyorsun ki buarada 13 sene oncesınden bahsediyorum bazen sevgi tek basına yeterli olamıyor yollar ayrılabiliyor
Ayy bende tatlı filan yaparım. Hatta o da yapıyor bana.☺️
Önce bi stall yaparım 😃
o zaten mutlaka derin stalkkk
Eline sağlık çok güzel görünüyor
ben yapmadım ya fotoğraf internetten aldım ben sonra yapıcam inş
🤣
Sevdiği herseyi yaparim oturur beraber yeriz😂
🙂🙂
Asla yapmam fazla yüz vermicen
bence de helal olsun sana
Onlar da severse iyidir
Çok güzel gözüküyor ya