Evet ya söz konusu aşk olunca oluyor yani ben de zamanında bunun hatasına düştüm o kadar böyle seviyordum ki dayanamıyordum yani herkese söylemek istiyordum duyurmak istiyordum Buda başlaması olmadan bitişi oldu işte
Eskiden Öyleydim Mutluluğum Tıpkı Bir Çocuğun Mutluluğu Gibiydi. Sonra Kaybettim O Çocuğu Artık Mutluluğumu Kaybettim Sanki. Bırak Çocuklaşmayı Mutluluğu Unuttum.
Evet, bir şeye çok sevinirsem çocuğun teki oluyorum sarılmak hoplamak falan istiyorum jsjsj geçen gün çok güzel bir haber aldım evde mutluluktan tepindim sonra yanlış anlama imiş çok üzüldüm ya:(
Evet, hatta cocuk gibisin diye sacma bi hakaretimiz var, hic sevmedigim, cunku evet cocuk gibi olabilir bi insan yeri gelince, insanlarin kendi, olmasina izin verin, bi salin, yok cocuk musun yok cok ciddisin, birakin hepsinden olsun toplumda
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Evet ya söz konusu aşk olunca oluyor yani ben de zamanında bunun hatasına düştüm o kadar böyle seviyordum ki dayanamıyordum yani herkese söylemek istiyordum duyurmak istiyordum Buda başlaması olmadan bitişi oldu işte
Çocuklaştığım tek anlardır bu duyguları yaşadığım anlar..
Çocukça yanlarım yok.
Sevinçten heyecandan tatlı bir çocuk olurum
Benim bir yanıp hep çocuk zaten..
Eveett 🧚🏻♀️🌸
İçimdeki çocuk her zaman yaşar ama göstermem. Normal şekilde belli ederim heyecanımı.
Eskiden Öyleydim Mutluluğum Tıpkı Bir Çocuğun Mutluluğu Gibiydi.
Sonra Kaybettim O Çocuğu Artık Mutluluğumu Kaybettim Sanki. Bırak Çocuklaşmayı Mutluluğu Unuttum.
Evet, bir şeye çok sevinirsem çocuğun teki oluyorum sarılmak hoplamak falan istiyorum jsjsj geçen gün çok güzel bir haber aldım evde mutluluktan tepindim sonra yanlış anlama imiş çok üzüldüm ya:(
Benim çok mutlu olduğum anlarda şarkı söyleyerek deli gibi dans ettiğim anlar oluyor genelde..
Arı vız vız vız bile söylüyorum 😅😅
İçimdeki cocuk her zaman var ama herkesiin yaninda ortaya cikmaz yakin olduklarimin yaninda rahat olduklarimin yaninda ortaya cikaar
Çok masum, çok saf hallerdir bunlar. Az rastlanır, elhamdülillah onlardanım sanırım.
Oooff hem nasıl. Ben bile şaşıyorum yaptıklarıma.😋
Evet çocuklasirim nazım geçen biri ise simaririm birazcık da
Hayır
Görsel cok iyi PİTT Reisin muazzam filmlerden
Bunu çok fazla yaşıyorum :D
Halen olgunlaşabilmiş değilim sanırım :D
Evet, hatta cocuk gibisin diye sacma bi hakaretimiz var, hic sevmedigim, cunku evet cocuk gibi olabilir bi insan yeri gelince, insanlarin kendi, olmasina izin verin, bi salin, yok cocuk musun yok cok ciddisin, birakin hepsinden olsun toplumda
Arada olmayan şey değildir bu durum.
Vale papatya açmışsın😀
Papatyalar arasında gün geçti. 😀
Hayat sana güzel İzmir i almışsın yanına 😀
İzmir hep benimle zaten. Güzel olması yeterli. 😀
Bir İstanbul kadar olamaz 😀
Bir İstanbul kadar olamaz diyorsun da peki neden? 😀
Vale bana niyeti bozdurma az vakit kala ne neden 😀
Niyeti bozmaya hazırlanırken haber ver o zaman. 😂😂😂
İstanbul kadar neden olamaz işte?
Ramazan ayı belli oldu şimdi...😀
Şu an seni anlayabilirim kendime yeni geldim 😀