Sevdiğim Kıza Büyü Yaptırdım Şimdide Ayrılmak İstiyorum?

Çok aşık olduğum bir kız vardı, zamanında sevgili olmuştuk bir kaç ay sonra o ayrıldı benden, bende çok kötü depresyona girdim intihar etme noktasına geldim, babannem büyü işleriyle uğraşıyor, köye gittiğim zaman benim halimi görünce böyle bir şey teklif etti bende kabul ettim (açıkçası inanmıyordum başlarda) bu olaydan sonra ilk kez bana nasılsın diye mesaj atmıştı, biraz konuştuk sonra buluşma istedi bende olmaz dedim (babannem bu işlemden sonra benimle buluşmak isteyebileceğini söyledi fakat 1 ay boyunca kesinlikle kabul etme dedi) ondan sonra biraz daha darladı beni bir kaç gün boyunca, ben 1 ay boyunca istemedim, en sonunda ben kendisine yazdım buluşmak istedim kabul etti, buluşma yerine süslenip geldi ve yeniden birlikte olmak istediğini söyledi, kabul ettim, 2 yıl ilişkimiz devam etti fakat kendisinden zamanla soğudum ve hatta 2 kez aldattım buna rağmen affetti beni artık ben kötü davransam bile o benden kopamıyor olay psikolojik boyutada ulaştı avucunun içine alamadı diye saplantı yaptı beni, büyü sadece bir yere kadar etki eder demişti babannem ama büyüdenmi yoksa saplantı yaptığı içinmi çözemedim, ayrılsam intihar eder eminim buna fakat ben böyle bir durum yaşamasını istemiyorum, sizce ne yapmalıyım?

Sevdiğim Kıza Büyü Yaptırdım Şimdide Ayrılmak İstiyorum?