1 yılHayır gülmedi bütün hayatımı bütün yaşamımı sadece ona vermiştim iki senedir sevgililik dönemimiz oldu ondan öncesinde dört yıldır tanıyordum en yakın arkadaşımdı en yakın dostumdu biz çok ciddi düşünüyorduk artık onun kendi ailesiyle tanıştım tanıştırdı etti arkadaşlarıyla çevresiyle tanıştırdı ama şimdi dönüp bakıyorum ki neden bunları yaptı ya beni neden yerin dibine soktu ben anneme babama ağlayarak hazırlayarak onu çok sevdiğimi söyledim bu şehirden gitmek istemediğimi söyledim ama bize gelip bana yaptıklarına bakın bir şey hakkında bir şeye karar veriyordum beni asla onaylamıyordu düşüncelerime fikirlerimi asla saygı duymuyordu sürekli beni ezik yordu iğne eliyordu her zaman alttan aldım ya Bana vakit ayırmıyordu ama yıllık izinlerini çıkıyordu geziyordu eğleniyordu tatilini yapıyordu ama bir kere olsun bana bir gününü ayırmadı iki sene içerisinde iki defa aktivite yapabildik ben ona karşı her şeyi Onun için her şeyi yaptım onun için her şeyi düşündüm ona yük olmamak için elimden gelenin en fazlasını yaptım ama o bana gelip şey dedi işte bu şekilde devam edersek benim borçlarım bitmezse devam edemeyebiliririz dedi Ben de kafamda bitirdim zaten direkt orada bitirdim Yani ben seni ikinci alternatifin miyim ya devam edemeyebiliririz ne demek yani sen kimsin de bana bu şekilde bu denli bunu söyleyebiliyorsun hangi cesaretle ya sen kimsin ya neyse devam etmek istemedim ve ayrıldık hani bir de şöyle bir şey var sadece bu konu hakkında da değil çok o kadar şey var ki ayrılma sebebim o kadar sebebi var ki kendisi düzeltmedi ben alttan aldıkça bu daha çok yüz buldu daha çok her şeyi yaptı ben bir gün patladım sen neden böyle yapıyorsun neden moralimi bozuyorsun neden bana destek çıkmıyorsun falan dedim ondan sonra birazcık yumuşadı ama bunu söylemem mi gerekiyordu ya beni kırması mı gerekiyordu yani anlaması için.. sonra bana ayrılık zamanında geldi dedi ki ben seni çok kırmışım ben sana sevgimi hissettirmemişim ya falan dedi ben ayrılırken onun yüzüne baka baka ağladım baka baka canım acıya acıya ayrıldım ama onun hiçbir şey dediği olmadı tamam dedi bu kadar ben seni üzdüm ben seni çok kırdım dedi ve gitti yani sonra da her yerden engelledi beni ayrıldığımızın ilk yarım saatinde beni engelledi her yerden takipten çıkardı ya sen bugünü mü bekliyordun gerçekten tek derdin bu muydu ya şu an üçüncü ayimizdayız ayrıldıktan sonra ne yazdı ne sordu ama umrumda değil isterse yazsın isterse yazmasın gram umrumda değil o hatayı en başında yaptı o sevmek nedir bilmiyor ki sadece benimle gönül eğlendirdi ben onun için dinlenme tesisi gibi bir şeymişim aslında Olan bana oldu yani kendime üzülüyorum kendime acıyorum sadece umudum kalmadığı için hepsinin boşa olduğunu anladığım an onu hayatımdan çıkarttım ben
erkeği değiştiremezsin ancak o seni seviyorsa kendisini değiştirir derlerdi inanamazdım. değişmediii..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Hiç gülmedi. Bir kez gerçekten birini sevdiğimi hissettim , o da ümit verdi ilgi verdi sonra birden başkasını buldu. Sevgilim olmadı bu zamana kadar. Neden bilmiyorum ama insanlar ; anlayış, sevgi, saygı, dürüstlük, sadakat değil de güzellik arıyor sanki. Şu zamanda sevilmek icin güzel olmak zorunluymuş gibi. İnsan arada sevildiğini, önemsediğini, düşünüldüğünü hissetmek istiyor gerçekten. Çevremde bazı arkadaşlarımın güzel ilişkilerini gördükçe imrenmiyorum desem yalan olur. Ne diyim nasip
00 Yorumla
1 yılBir kere güldü ama hayat şartları izin vermedi birbirimizi güzel hatırlayalım diyerek ayrıldık hala birbirimize karşı hislerimiz varken. Sonu böyle bitmiş olsa da keşkem yok ona karşı. İyi biriydi sevildiğimi hissettim ilk defa ben de ilk defa birine değer verdim bunu hissettirdim. Birbirimize iyi geldik. İkimizin de ilkleri birbirimiz olduk. Umarım hayatında başarılı ve mutlu olur.
00 Yorumla
1 yılAsla hiç gülmedi aslında gülebilirdi beni seven bir kaç kişi oldu ama ben onları sevemedim benim sevdiğim de beni sevmedi birde ben aşık olunca çok takıntılı oluyorum. Ya biri bakire olmadığımı bile bile beni alacaktı ben sevemedim istemedim.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy canım ya, üzülme sakın 🌟! Benim yüzüm gülüyor tatlım, hâlâ da gülüyor. Şanslıyım bu konuda. Ama unutma, her şeyin bir zamanı var. Belki senin önünde daha güzel, sürprizli, aşk dolu günler vardır 😘. Kendine ve hayata güven! Zor gibi görünse de doğru kişiyle karşılaşman an meselesi.💕
04 Yorumla- 1 yıl
dün hıçkıra hıçkıra agladim mesela
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılAh canım ya, seni böyle hüzünlü görmek içimi acıttı 💔. Bazen hayat zorlaşıyor, ama unutma ki güzel günler de gelecek. Kalbini açık tut ve pozitif ol. Aşk seni bir köşede bekliyor olabilir 💖. Belki de hıçkıra hıçkıra ağladığın günleri gülerek hatırlayacaksın, kim bilir? 🌈✨
- 1 yıl
gelmeyecek işte 😭😭
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
84Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Hiç şanslı değilim aşktan yana, aşk harici çok şükür! 😅20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 264,5b cevap paylaştı.
u 1 yılHayır hiç gülmedi
00 Yorumla Gözleri Aşka Gülen sözleri
https://www.youtube.com/embed/aVbMy9MhwGk
Gözleri aşka gülen taze söğüt dalısın
Gözleri aşka gülen taze söğüt dalısın
Gel bana her gece sen, gönlüme dolmalısın
Gel bana her gece sen, gön
https://lyricstranslate.com/tr/nilipek-gozleri-aska-gulen-lyrics.htmlGeldi aklıma.
02 Yorumla- 1 yıl
göksel dinlerim genelde
Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı. Aşkta yüzüm gerçekten güldü. Sevdiğin biriyle paylaştığın anlar, birlikte yaşadığın güzel anılar ve birbirine duyulan derin sevgi, hayatı daha renkli ve anlamlı hale getirebiliyor. Bu tür anlar, yüzünü güldürmekle kalmaz, aynı zamanda kalbini de ısıtır. Sevginin getirdiği mutluluk ve huzur, insanı gerçekten özel hissettirir. Bu duyguların tadını çıkarabilmek, aşkın en güzel yanlarından biri.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bu güzellikle senin gulmediyse sen biiz tahmin et
23 Yorumla- 1 yıl
of gülmedi valla gülmedi hep serefizler çıktı sen daha güzelsin 🥺🤧💝
- 1 yıl
valla ya işleri güçleri kullanmak ağlatmak falan
1 yılPp deki hatunun da yüzü gulmediyse biz ölelim mk...
126 Yorumla- 1 yıl
valla gülmedi yemin billah😭😭
- 1 yıl
Nasip kismet bunlar olmuyorsa da çok zorlamamak lazım yalnızlığa kucak açıp mutlu olmaya bakmak lazım.
- 1 yıl
2 yıldır sevgilim yoktu birine şans verdim pişman etti faydalanmaya kalktı iltifatlar etti şöyle boylr güzelsin diye ben reddedip tokat atınca evde mi kaldın bu ne acele dedi bana öpüşmek istedi istemedim diye sırf
- 1 yıl
O mu sana tokat attı orayı pek anlamadim ama anladığım şey yalnızlık yine mutluluk olduğunu kanaat edip yine yalnız kalmaya devam edicem sende et
- 1 yıl
ben attım dördüncü buluşmada öyle istediği için nişan yok nikah yok pişkin pişkin bunu istedi
- 1 yıl
güzel isterler güzelin güzelliğini kullanırlar çirkin insanların kalbini severler sadece ama asagilarlar hep
- 1 yıl
İnsanoğlunu memnun etmek ne zaman son buldu ki sen birilerine yaranmak veya hak arıyorsun, hasta iki inegini iyilestirdim ertesi gün köpeğimi vurdu, insan olduğu için işte, sözü burada en iyi örnek sana
- 1 yıl
🥺🥺
- 1 yıl
garibanin yüzü gülür mü
- 1 yıl
Bu benim kaderim bu benim kaderim diyip yorganı alıp kendimizi odaya kitlicez, oturup ağlamak için değil kafa dinlemek icin ndmcmdmx
- 1 yıl
şu an yazarken bile gözlerimden yaş akması şaka mı
- 1 yıl
Ya saçmalama bu insana ağlamak çok saçma kendine saygın olsun
- 1 yıl
kendime saygım var ama napayım onun için üzülmüyorum şansım yok ve zamanima üzülüyorum ve bunları hak etmiyorum
- 1 yıl
Hak etmek degil ya zamanın değil ya da yalnızlık daha mutlu edicek seni doğru bir insan olmadığı ve bir an önce gittiğine sevinmen lazım
- 1 yıl
ya beni zorla öptü sonra bağırdım vicdan azabı çekiyorum şu an onun için değil sonuçta kendime söz vermiştim evlenmeden öpme gibi bişey olmucak diye elalem neler yapıyor diceksin biliyorum ama utanıyorum ondanda kendimden de
- 1 yıl
Tamam da sen yine bir yanlış yaptığın bir durum yok bu devirde zorla olan bir şey ve en aglanmayacak insan için aglamanin manası yok ve evet ağlarsan kendine saygın yok
- 1 yıl
ilerde bu durumun karşıma gelmemesini istiyorum erkekelrde birbirine anlatma huyu var mı evliliğe zaten hiç sıcak bakmıyor birine anlatıp başını belaya sokmaz dimi ailemin kürt doğulu olduğunu biliyor çünkü istemiyor evliliğe
- 1 yıl
Var da olmamış yapmadığın için aman bununla mı ugrasicam diyip veya bulasmayin mk kezban diyip geçerler, bu damgayı yersin
- 1 yıl
hayır öptü ama sonuç olarak beni ben sonra tokat attım zaten öptü sonuç olarak nefes alamadim
- 1 yıl
ruh hastası deyip duruyordu zaten bana her yerden engelledim bende
- 1 yıl
Tamam bir şey olmaz , zorla öptüm kezban yav ugrasilmaz başka kız mı yok muhabbeti döner biter
- 1 yıl
bahsedecek bıri olduğunu dusunmuyorum 5 kızla opustum hangisini biliyorsun falan dedi ya da optugumle evlilik dusunseydim ilkiyle düşünürdüm dedi demek gelip geçici biriydim onun icin
- 1 yıl
ben misal burdan biriyle evlensem ilerdeki adamin bilmesini istemem yani
- 1 yıl
Tamam günlük takılan tip bir sey olmaz takma kafana ve , en temiz sen kaldın bu kadar da kendi üstüne gelme
- 1 yıl
🥺🥹🥹 teşekkür ederim🫶🏻
- 1 yıl
Cidden öyle insanlık çok kirlendi ve senin gibisini öpüp taç ederler , değer bilecek kişiler
Vallahi gülmedi güleceğinide hiç sanmıyorum öyle bir şans yok bende gerçekten🤣🤣🤣
50 Yorumlaaşk acıdır acıtır incitir... sen bu şarkıyı duymadın mı hiç?
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hayır gerçekten gülmüyor. En sonkinde evet işte bu dedim ama yine olmadı. Nasıl bir şanssızlık bendeki Bilmiyorum zjxckckzkzsk. Artık saldım ne oluyorsa olsun. Umarım bulur doğru kişi.
00 Yorumla
1 yılAsk şans işi değil kader işi bazen aşık olursun ama kaderiniz bir değildir ayrılırsınız bi şekilde Allah ikisinide bir kılsın
00 Yorumla
1 yılSoruya cevabım ☺️
https://www.youtube.com/embed/tG_KWFkAvbg00 YorumlaHiç sevgilim olmadı yaş 32 içim yanıyor sevgilim olsun artık kız eli tutayım yanağından öpeyim evlenelim
00 Yorumla
1 yılHayır yer gök şahidim olsun ki hiç yüzüm gülmedi. Allah beni bununla sınıyor galiba. 6 kıza açıldım hep ret yedim
01 Yorumla- 1 yıl
Hiç sevgilim dahi olmadı yani o derece
1 yılYüzümün güldüğü çok zaman olmuştur. Ama ne ben, ne de karşımdaki sağlıklı bir insan oldu. Toksiklik hep toksiklik yarattı.
00 Yorumla
1 yılben senden daha şanssızım tatlişkom bir sürü Rus sevgili buldum daha ulaşamadan Amerikalılar onları öldürdü ve ben de üzüntümden 1 hafta ağladım
01 Yorumla- 1 yıl
ve şimdi hiç sevgilim yok tek başıma kaldım
- Aşk İlişkileri konusunda 487 cevap paylaştı.
1 yılBaya bi ağladıydı ama sanırım artık güldü:)
00 Yorumla Valla hiçbir zaman gülmedi. Hep seven taraf oldum ama hiç sevilmedim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılHiç gülmedi ya
nerde ṣu adam anlamadim gitti bitürlü beni bulamadi
00 Yorumla
1 yılmaalesef yani benim bir süre güldüğünü sandım ama o da gülmemiş
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Gülmedi. 9 gün önceye kadar 5 yıl oldu bu sefer tamam dedim. Olmadı..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
1 yılAşk bana göre iğrenç birşeydir ama uzman diyor ki görme isteği ve özlem
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. ah be knk, ne sen sor ne ben söyleyim, hep ağlattılar beni, canım çok yandı..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 330 cevap paylaştı. Güler gibi oldu sonra yıllarca bir paslı bıçak gibi sırtımda saplı kaldı
00 Yorumla
1 yılAşkta yüzü gülen evlidir zaten, evlenmediğime göre sanırım gülmedi 😅.
00 Yorumla
1 yılTam gülecek gibi oldu ailesine sevdiremedim kebdimi
00 Yorumla
1 yılTam bu sefer düzeldi yüzüm gülüyor diyorum sonra yine gidiyo 😂
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Daha 20 yaşındasın gören de 30'una gelmiş ununu elemiş sanır
00 Yorumlavalla hayatımda şu an birisi var , çok iyi bir insan ama işte bazı prüzlerde var tabi... bi bakıyorsun çok mutlusun bişey oluyo başlarım ilişkisine diyip ayrılmak istiyorsun ama gidemiyorsun tuhaf bir kısırdöngü olabiliyor...
00 Yorumla
1 yılAskta kaybedip kumarda kazanmayı huy edindim
00 Yorumla
1 yılHayır beni hep akrep burçları buluyor bana yardım edin ne yapmalıyım akrep burcu erkeği beni bulsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 65,2b cevap paylaştı. Hayır gülmedi.
00 Yorumla
1 yılYok... Üç harfli bize gelmiyor 😂
05 Yorumla- 1 yıl
iki harfli hastaları hep peşimizde ondan yüzümüz gulmuyor bizim
- 1 yıl
Peşinde birilerinin olması bile Umut, bizde umut tohumu bile ekilmiyor
- 1 yıl
Doğru insanı doğru şekilde aramak lazım, renklere ve yıldızların konumuna bakmak gerek şans vermeden önce birine insan olduguna kanaat getirmek gerek, sende kurtuluşun ışığı var sadece metod geliştirmen lazım, bizim ağlmaya değecek günümüz bile yok sabah kalk akşam yat
- 1 yıl
işten geldikten sonra ağladım...
- 1 yıl
Ağlamak güzeldir be insan oldupunu hatırlatır göz yaşları, sevgiye muhabbete özleme dökğlen yaşlar topraktan ağaca dönüşür derer
1 yılKahkahalara boğuldım, sonra gerçekten boğuldum
02 Yorumla- 1 yıl
sol yanımı alıp piyasadan cekilecekken sol yanımdan vuruldum desem
- 1 yıl
Yarası geçer izi kalır, boş ver hepsi geçer gider
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılNe münasebet tabiki gülmedi 😃
07 Yorumla- 1 yıl
niye olmuyor benim neden şansım yok
- 1 yıl
Çok ta önemli değil bu işler boş ver
- 1 yıl
önemli tabiki evlenip mutlu olup yuva kurmak istiyorum helalimle🥺🥺
- 1 yıl
Hayırsizi olacagina, sabırla bekleyip hayırlısinin olmasıni bekle ve kalbini temiz tut.
- 1 yıl
kalbimi nasıl temiz tutayım kırıla kırıla eyşana döndürecekler beni
- 1 yıl
33 numara eyşan olmama ramak kaldı zaten öyleleri daha kıymete biniyor
- 1 yıl
Ben de çok kez kirildim, ve kırıla kirila hissizlestim kimseye bir şey hissedemiyorum, ha aşki red mi ediyorum, tabi ki hayır aşk guzel şey. Ama olup olmaması çok ta umrumda değil artık saldım yani.
Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Ben istemedim ondan hayır diyorum bu soruya
04 Yorumla- 1 yıl
erkek olsam bende sallamazdim tamamen mantık ve zevke çalışıyor kafa bizde duygusallik
- 1 yıl
kalpsizsiniz..
1 yılGülmedi hem yazıp hem ağlıyorum of
05 Yorumla- 1 yıl
dün hıçkıra hıçkıra agladim mesela
- 1 yıl
Seviyorum olmuyor zorluyorum olmuyor abi anlamıyorum başka kızlardan ne eksiğimiz var ya onlar her şeyi istiyor ben sadece masumca sevilmek istedim
- 1 yıl
bu yüzden kaybediyoruz işte erkekler harcama yaptıkları ve nazlanan kadınları seviyorlar
- 1 yıl
üzülme olur mu o kaybetti🥺💝
- 1 yıl
Çok ilgi verene çok seven biriyim ilişkide ama değerim 0yanında
Gülmedi valla kız, aynı kaderi yasiyoruz
10 Yorumla
1 yılEvliyim ama aşk değil mantıkta gülmedi
10 Yorumla
1 yılGünaydın hayırlıcumalar olsun
00 Yorumla
1 yılYok gülmedi, öyle bir takıntım da olmadı
00 YorumlaBenim yüzümden gülmüyordur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 884 cevap paylaştı. Gelmemesi gelmeyeceği anlamını taşımıyor :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20b cevap paylaştı.
1 yılBana iyi gelende oldu, kötü gelende.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Yok daha göremedim gülmedi 🤣
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılÇok şükür, bin şükür ❤️
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 377 cevap paylaştı.
1 yılİzin versem gülerdi ama ben kimseyi sevemem
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 694 cevap paylaştı.
1 yılHiç ama hiç gülmedi..
00 Yorumla gülmedi ne yazık ki, nasip..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 425 cevap paylaştı. Hayır garibin yüzü gülür mü 😅
00 Yorumla
1 yılErkeklerin sayesinde gülmedi yüzüm
00 YorumlaBen gayet şanslı biriyim o konuda...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılBenim de gülmedi umarım bundan sonra güler
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 yılHayat seni bile yordu
00 Yorumla
1 yılAşk beklentim yok. Hayat aşksız güzel.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılKapıdan bi' sırıtıp gitti diyelim.
00 Yorumla
1 yılHayır.! Önümüzde ki zamanlar da belki..🤷♀️
00 Yorumla
1 yılgülmedi hep ağlattılar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Çok güldük Allah affetsin
00 YorumlaYaaa ben çok güzel aşık olmuştummmm
Ne günlerdi00 YorumlaHayir, kimden hoslandiysam kismet acildi
00 Yorumla- Devamını Gör (106)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?