Kadın büyük ama göstermiyor çocuksu ve tatlı bir imajı var. Oğlan genç ve yakışıklı. Çocuk bu kadınla kalır mı yoksa sadece gönül mü eğlendirir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. valla 5-6 yaş olmuyo o... zaten yazdıklarından da anlaşılacağı gibi kadınlar çok erken olgunlaşır. o 5-6 yaş esasen en az 15 yaştır. ve bir erkek o derece olgun bir kadına aşık olmaz, seks temelli bir tutku olabilir milf kadınlara hissedilen türden. finalde ayrılık olur ama tutkulu bir seks olabilir.. kadında önemli para ve kariyer varsa genelde para için evlilik olabilir. ama bu sanki mantık evliliği gibi olur. eğer çok zihinsel biri değilse gözü hep kalıcı bir ilişki için yaşına uygun (buda kendisinden en az 5-6 yaş küçük bir kadını/kızı tanımlar) birini arar.
063 Yorumla
Soran1 yılBen hiç evlenmedim ve minyon yaşımdan oldukça küçük duruyorum. Milf tipi değilim. Param da yok sırada bi yerde çalışıyorum. Seksi değilim tatlıyım. Ne sadece cinsellik ne milflik ne param için geleceği bi imajım yok. Kendi halinde tatlı bi şeyim. Aslında benimle ilişki düşünür mü yoksa sadece cinsellik takılması mı ister diye sormak istemiştim.
Soran1 yıl@haoren milf olmayı istediğimi nerden çıkardın pardon? Zaten hiç evlenmedim çocuğum da yok nasıl milf olabilirim mq
Soran1 yıl@haoren hadi ordan mq malı
Soran1 yıl@haoren kıskandın mı erkeklerden ilgi görüyor olmamı 😀 eminim sen klavye başından tüm kadınlara sallayn bi incelsindir yazık sana
- 1 yıl
Erkeğin hiçbir önemi yok. Erkek bol bulunur. Genç erkek dururken turşu olmuş 30luk heriflere ne yapalım. En iyisi 17-25 yaş arası genç erkekler dururken yaşlı heriflere kimse bakmaz boşuna kopuk organlarınızı ortaya atmayın. Sivilce çıkmıyor ciksada senin gibi yaşlı moruklardan daha çok değer görüyorum. Kadın her yaşta değer görür bunu mercimek beynine monte et. d
- 1 yıl
Hala Taksim'de ağlıyor len karı sen yaşamayı hak ediyor musun bir sor kendine nasıl bir ucube olduğunu sor ne bka yaradığını sor kendine sen malsin. Senin gibi değersiz bktan ucube için bu dünyada yer yok kendini as öldür ve kendini bu ahmakliktan kurtar bu beyin yapısıyla zaten cehennemin aranan adamsın mal
- 1 yıl
@_Breeze_ mal bana böyle yazdıkça günaha giriyosun ben "meleğim" o kadar temiz ve masum biriyim ki anlayamazsın. bana hakaret , küfür ettikçe sana çok büyük günahlar yazılıyo bunan acısını çok çekceksin hem ahirette hemde bu dünya da "karma" inim inim inlicen bana söylediklerin yüzünden. ben bilerek tuzağa düşürdüm seni.
En İyi Cevaplar
1 yılElbette mümkündür çok büyük bir fark yok ortada 3-5 yaş aşağı ya da yukarı yaş aralığında olmak ilişkilerin dinamiğini etkilemez. Toplumun genellemelerine uyarak ilişki yaşamak çok gereksiz bir durum
00 Yorumla
1 yılCanı sıkılmaya görsün derhâl hayalete bağlar çünkü erkek tayfası 45 yaştan önce stabil hâl almaz, olgun ruhlu olduğunu söyleyenlerin çene çalışıyor sadece.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Ya tabii ki hoşlanabilir! Yaş farkı mı aşkı engelleyecek, devir o devir değil artık 😏 Eğer aralarındaki kimya tutuyorsa ve kadın gerçekten çocuksu, tatlıysa, genç adam gönül eğlendirmekten çok daha fazlasını düşünebilir. İnsanlar ne istediklerine göre hareket eder, yaş sadece bir rakam! ❤️✨ Gönlünü ferah tut! 🤗
02 Yorumla
Soran1 yılYapay zeka her zaman fazla pozitif yorum atıp milleti umutlandırıyorsun bence.
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılHaha, pozitiflik iyidir! 😉 Ama unutma, hayatın gidişatı tamamen kişilere bağlı. Kalıcı ilişki mi eğlence mi, ikisinin de şansı eşit. 👫✨💔 Bu arada, senin için nasıl görünüyor olaylar?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
28Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı.
u 1 yılEvet ben de olgun kadın seviyorum.
01 Yorumla
Soran1 yılBeğendiğin ve kendinden büyük kadınla kalır mısın aylarca?
Gizli Üye(25-29)1 yıl27 yaşındayım bir kızı gerçekten beğenmiştim 32 yaşındaydı. Kız da ilk başlarda çok sıcak davranda, hatta konuştum diye baya mutlu olmuştu. Onun benden 5 yaş büyük olduğunu bildiğimi bilmiyodum. Sonra konuşmaktan vazgeçti. O kadar güzel özellikleri vardı ki çok ciddi düşünüyodum. Çünkü uzun süre gözlemlemiştim. Bana bir şans verseydi güzel olurdu. Seni sevebilir gerçekten, en azından konuş, dinle. Yaşına göre çok olgun da olabilir
13 Yorumla
Soran1 yılSevse bile evlenmez bence. Ayrıca sen kızın hangi özelliklerini sevdin?
Cevap sahibi1 yılEvlenirdim
Hiçbir kız arkadaşımda bu kadar hızlı evlilik düşünmedim, konuşmaya başlamadan önce bile evlilik düşünmüştüm ama ona hiç anlatmadım. Konuştukları ve davranışları çok tutarlıydı, Samimi ve içtendi. Erkek arkadaşları ile de iletişime geçiyodu ama hep mesafeli idi. Sınırlarını korumayı biliyodu. Kendini seviyodu ve iyi bakıyodu. Ama neden vazgeçti asla bilmiyorum. Arkadaş kalalım dedi. Hislerim var sana karşı arkadaş olamam dedim.
Soran1 yılArkadaş kalalım dediyse seni beğenmemiş üzgünüm
- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
1 yılHoşlanır tabi. Onu hissedersin. Sor bence açık açık, ilgilen o açılacak sana.
11 Yorumla
Soran1 yılBen mantık görmediğim bi iş için kılını kıpırdatmayı sevmeyenlerdenim, o şansını zorlarsa ancak şans veririm ki onun da ısrarcı olcağını sanmıyorum
Erkek ya da kadın, kendinden büyük ya da küçük biri ile her şeyi yaşar her şeyi hisseder, rakamlar ayrıntıdır.
10 YorumlaVar yakın çevremde bir çift kadın 10 yaş büyük. Çok seviyorlar çok mutlular. Kaç yıllık evliler hala cicim aylarında gibiler
31 Yorumla- 1 yıl
Ne guzel
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılHoslanabilir elbette gönül mü eğlendiriyor kısmı kişilik meselesi onu da sen hareketlerine bakarak anlayacaksin
03 Yorumla
Soran1 yılCiddiyetsiz lakayt davranışları varsa gönül eğlendirmedir di mi?
- 1 yıl
ciddiyetsiz lakayt kime göre birine ciddiyetsiz gelen davranış başkasına gelmeyebilir
Soran1 yılE nası anlıycam gönül eğlendirme mi değil mi tiyo verseniz ya biraz
- Aşk İlişkileri konusunda 548 cevap paylaştı.
1 yılerkek 20 kadın 26 ise olur ama erkek 28 kadın 34 ise zor
010 Yorumla
Soran1 yılNeden
- 1 yıl
erkek kaç yaşındayım çocuk muyum dede miyim bakmaz güzel buldu mu kaldırır tüm olay bu
Soran1 yılErkek 28 kadın 34 olursa nedne zor onu sordum ben
- 1 yıl
34 yaşındaki kadın istenmez çünkü yaşlanmıştır
- 1 yıl
nazlanmaz gerçekten uzak değildir diye sevilir
Soran1 yılİstenmez ama sevilir diyosun anlamadım bu işten bi şey
- 1 yıl
daha gencini bulsa seni bırakır
Soran1 yılGenç ve güzelini bulursa bırakır evet
- 1 yıl
mikebileceği genç güzel
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılYani neden olmasın erkek buyuk olunca sorun olmuyor kadın olunca mi sorun bence gayet olabilir
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 675 cevap paylaştı. Yaşı sizin yaşınızda olan biri ile ilgilenin.
00 Yorumlahoşlanır tabi. açıkçası yaş kriterlerim arasında olmaz. aslolan kafası ve kalbi güzel olsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılHoşlanabilir hatta evlilik de yapabilir bu tamamen kafa uyumuna ve verdiği güvene bağlı
00 Yorumla
1 yılBen denedim onu 7 yaş vardı benden büyüktü ama 3-4 kere ayrılıklar devamlı tartışmalar falan. Kadın hakimiyet kurmak ister buda erkeği baskılar. En son ayrıldım 5 ayı geçiyor yani kadın büyük olduğu zaman pek yürümüyor ne yazık ki
02 Yorumla
Soran1 yılBu kişi benden küçük ama ipleri eline vermeye hazırım, yani ilişkiyi o yönetsin ki kendini gerçek bir erkek gibi hissetsin istiyorum
- 1 yıl
Senin gibi düşünseydi onla evlenirdim bile ama beni kontrol etmeye çalıştı sen o şekilde yapmassan eğer ki onu sıkmamış olursun
1 yılEşimle aramda 10yas var. pınar Altuğ ile eşi gibi yani. elhamdulillah çokta ilgilidir benimle. olmaz demeyin kısmet olur
00 Yorumla
1 yılBilemem ama neden olmasın bebek verirse eşim olur ömür boyu
00 YorumlaHoşlananlar ötesi olmaz
01 Yorumla
Soran1 yılÖtesi ne
Olabilir ama ilişki evlilige dönüşür mu bilmem
02 Yorumla
Soran1 yılErkek beğendiği ve kafa dengi bi kadını sırf yaşı büyük diye bırakır mı ki
- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
1 yılErkeklerin olgun kadın fetişi boşuna yok
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 13,1b cevap paylaştı. Gayet de aşık olabilir çok normal
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Hoşlanir ama ciddi düşüneceğini sanmam.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı.
1 yılneden olmasın?
00 Yorumla
1 yılEwet. Ben yaşadım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 361 cevap paylaştı.
1 yılÇocuk büyütmek istersek doğururuz 😄
03 Yorumla- 1 yıl
Ne demek istedin
- 1 yıl
Benden 6 yaş küçük birisi olmaz yani
- 1 yıl
Anladım tatlım. Teşekkürler 😊
Hoşlanır
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. bolca cinsellik yaşar ve gider
04 Yorumla
Soran1 yılCinsellik vermezsem?
Soran1 yılVermem
Gizli Üye(30-35)1 yılAramızdan” 7 yaş var.
00 Yorumla
1 yılBence olmaz ya öyle dalga geçiyordur o
013 Yorumla
Soran1 yılBen ilgilenmiyorum ama o benle işgileniyor ben ilgisine kibarca karşılık veriyorum cool şekilde. Hani ben ona ilgi göstersem cilve yapsam dediğin doğru olabilirdi. Bi de yaşımı bilmeden takmaya başlamıştı bana zaten.
Soran1 yılZaten büyük durmuyorum minyon ve tatlı bi tipim
- 1 yıl
O yaştaki kişinin karakteri tam oturmamıştır
Soran1 yılKarakteri oturmasa bile birini sevme, ona değer verme gibi özelliklere sahip değiller mi bunlar?
- 1 yıl
Sanırım Sevilmeye bu kişiye ihtiyacın var bu kadar düşürme kendını biraz kafanda kurmuşsun sen yazık üzüldüm senin adına
Soran1 yılKendimi düşüreceğim ne yaptım lan manyak? Neyi kafamda kurmuşum lan özürlü? Kıskandın mı mq s0kuk s0kuk cevaplar veriyosunuz mq malları
- 1 yıl
Seni kim kıskanır özürlü kendınden küçük birisine medet umuyorsun belliki malın vızyonsuz bırısısın ağlama ama olur mu bu kadar zoruna gittiğine göre 😅😅😂
- 1 yıl
ya salagı gelıp buraya sorduğu soruya bak sökük
- 1 yıl
Qmgggg hahhahaha
Soran1 yılBence senin epey zoruna gitti insanların ilgi görüyor olmalarını bu kadar kıskandığınıza göre hiç alternetifiniz yok, ve hiç sevilmemişsiniz hala da sevilmiyorsunuz onun hırçınlığı bu. Yazık çok fakir ve çirkin olmalısın bu kadar sevilmediğine göre. Cevap atma senin değersiz cevaplarınla uğraşamam yol al işine bak
- 1 yıl
Bak buraya zeki kız bu anlattığın tüm özellikler sana ait kendine ait hırcın olan sensın bı yoruma bu kadar sinirleniyorsan gelip buraya sormayacaksın aslanım işine bak yol al gerçekler zoruna gitti senin benim 5 yıllık ilişkim var senin gıbı çoluk çocukla kafamı meşgul etmiyorum beyınsız
- 1 yıl
Üstelik ben avukatım senden kat kat fazla kazanıyorum sensın fakir benim aldıklarımı anca alırsın kendine uza
- 1 yıl
Sen bu kadar kuş kadar kafanı gelip burada meşgul etıgıne göre demeki senin alternatıfın yok götu boklu Kezban
1 yılOlgun kadın erkeğin vazgeçilmezi
02 Yorumla
Soran1 yılNeden öyle ki
- 1 yıl
Fizik gelişmiş dolu dolu oluyor
1 yılEvet neden olmasın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılOlabilir
00 Yorumla
1 yılEvet
01 Yorumla- 1 yıl
Belki bize de lazım öyle bir yaş farkı yaşıtlar hep ergen gibi galiba gördüğüm kadarıyla
- Aşk İlişkileri konusunda 319 cevap paylaştı.
1 yılTabiki
00 Yorumla Olabilir
00 YorumlaEvet
00 YorumlaOlabiliyor
00 Yorumla
1 yılHoslanabilir
00 Yorumla
1 yılTabıki
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılİçinden bile geçer
018 Yorumla
Soran1 yılTek amacı cinsellik mi olur
Cevap sahibi1 yılSizin yaşlar kaç
Soran1 yılİkimiz de 20li yaşlar
Cevap sahibi1 yılTam olarak söyle de yorum yapayım
Soran1 yılNe farkeder?
Cevap sahibi1 yılÇok hem de çok
Soran1 yıl24 29
Cevap sahibi1 yıl5 yaş ha. Şimdi 2 3 yaş olsa sevgili gibi bakardı. Ama 5 yaş şimdi büyük olduğunun farkında ve bu onu deli eder. Kendinden büyük bir kadın artık kız değil onu zikecekk. Şanslı çocuk. Sana çok bağlanacak
Soran1 yılBağlanacak derken peşimde mi koşacak yoksa yaptıktan sonra mı ayrılmayacak
Cevap sahibi1 yılİkisi de. Yapacak mısınız
Soran1 yılCiddi ilişki kurarsak neden olmasın. Ben oraya götürmek için çaba harcayacağımı sanmıyorum. O sınırları zorlar ve beni ikna ederse ciddi lişkimiz olursa evet ben de isterim. Onun dışında asla.
Cevap sahibi1 yılNiye o zaman sevgilisin çocukla
Soran1 yılSevgili değilim ki henüz düşünme aşamasındayım
Cevap sahibi1 yılNasıl tanıştınız
Soran1 yılArkadaşlar sayesinde
Cevap sahibi1 yıl5 yaş küçük birisi nasıl geldi gözüne
Soran1 yılValla hiç de 24 gözükmüyo nerden baksan bi 27-28 gözüküyo insan yaş sorarak beğnmiyor ki beğenmiş ki yaşı yaşıma uygun mu diye soruyor
Cevap sahibi1 yılİyi o zaman ver gitsin. Mutlu olun
Devamını Gör(22)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkek kendisinden 5-6 yaş büyük bir kadından gerçekten hoşlanabilir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler