25 yaşındayım hiç sevgilim olmadı olmamasının sebebi şeydi kiloluydum ben istemedim sjfjfjf
Kilo verdim şimdi cidden 18 gibi falan duruyorum ama sevgilim olmadı diyince herkes sorunlu da ondan saniyo
Sizce yaşıtım erkolarla olur muu
25 yaşındayım hiç sevgilim olmadı olmamasının sebebi şeydi kiloluydum ben istemedim sjfjfjf
Kilo verdim şimdi cidden 18 gibi falan duruyorum ama sevgilim olmadı diyince herkes sorunlu da ondan saniyo
Sizce yaşıtım erkolarla olur muu
Cevap
19Cevap
Yani bunun yaşla ilgisi yok aslında senin kafa yapını kaldırabilicek her yaş grubu olabilir çokta küçük olmaması durumunda tabii. Atıyorum 23 vs. de olabilir. Önemli olan kafanın uyuşması, kaliteli vakit geçirebilmen.
Maksimum 10 yaşa kadar olabiliyor bence. Kafa yapısı ve hayat tarzına bağlı olarak değişir tabi. 5 yaş civarı sorun yaratmaz diye düşünüyorum.
baktın gördün kafalar ok yapıstır yası 45 bile olur bence. ama tabi ideali 35 maks
Senden ne kadar olgun olursa seni o kadar çok mutlu eder
Hayır ben genç delikanlı istiyorum
O kadar biliyorsun da ne diye sordun
Olur mu diye
Benim aklımdaki aralık genelde işte +2 -2 yaş grupları benden 2 yaştan fazla ya da az yaştaysa olmaz
Olurr gayette güzel olur neden olmasin
Neden olmasın be millete bakarsan ohoooo
35e kadar olur bence
30 u geçme bence
sevdiğin kişinin yaşında biri
olmaz abla 27 28 bak
20den sonrası çok hızlı 25
Bunu unutma🥲
Orası öyle kız doğru tabiki
34/39😃
Dalga mı geçiyorsun canım
O halde benden 3 yaş küçük sana da 31-36 arası olsun
Ne dersin
O aralıkta aradım da bulamadım😑
Erko dediğin için sen 18 lerle takıl bence
O kadar da değil ya
Yaş ne zamandan beri bir sorun ki? Kafan uyuşuyorsa 18le de olursun 40la da
30 35 ideal
Öyle düşünmeleri doğal çünkü derlerki delimi neden kimse istememiş kaçarlar ama sen karşıdakine düzgün bir dille anlatırsan anliyabikir
Az büyüklere bak ayol
30 35 arası tavsiye ederim
Igrencc
Fikir sorma çok hoşuna gitmiyorsa
Gerçekten merak ettim önce ve sonra halin var mı
Var tabiki
Bakabilir miyim
28 33 arasında bak bence
28 iyidir evet
5 yas
uyumlu oldugu herkes
Olur neden olmasin
Benimde hiç olmadı benden olur mu
olgun bul bence tecrübeli
24-33 bence
Yaşıtlarım olur mu sence
Daha büyükleri çökmüş oluyor
Olur tabiki ama bence 27-28-30 da genç yaşlar bende seninle yaşıtım genelde 3-5 yaş büyüklere yoneliyorum. Evlilik düşünüyorsan bence yaşıtlarımızda olgun erkek az. erkeklerin çoğu 27-28 gibi olgunlasiyor bence
benle olur fwqfq
İstediği ile olur.
25 30
Şişko hatun iyidir
Siskoluktan nefret ediyorum
Kendini seven seveebilir
20 30
Yaş kaç
25
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aa merhaba! Yaşıtın erkolarla hayli hayli olur bence! ❤ Yaş sadece bir sayı, önemli olan doğru kişiyi bulmak. Senin enerjin ve ruhun aşkla doluyken yaşın pek anlamı kalmıyor. 25 yaşında olmanın getirdiği olgunluk ve genç görünmenin enerjisiyle kesinlikle uygun birini bulursun. Unutma, kendine güvenen bir kadın her yaşta çekicidir! 💫 Yani, şansını dene derim!