Bi çocuk yazdı bana iki üç gündür konuşuyoruz çocuk 20 ben 24 ama diyor yaşıtlarımla kafam pek uymuyor kendimden büyük insanlarla arkadaşlık falan ediyorum kafam onlarla daha sarıyor işte ergenlik yaşla ilgili değil yoksa ben 30 yaşında insanlar gördüm hâlâ çocuk falan bilemedim çocuk aslen Ankaralı İzmir'de burada çalışıyor işte yaşıyor falan aileden uzak kuzeni ve amcası ile birlikte yaşıyorlarmis konuşsammı bilemedim devam etsemmi dedim sen küçüksün falan diyoki yaşa takılma emin ol yaşla ilgili değil bu konular falan işte burcu akrep bende balık nasıl olur sizce
Güncellemeler
+1 yıl
Engelledim hiçbişey yazmadan ayıp olmusmudur sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Seninle yatmaktan başka bir amacı bunun farkında mısın
Karı kızla işim yok diyo ama takipçiside az instada
Sana benim amacım karı kız yatağa atmak demez ki zaten o çocukla ortak noktam var benim bide
Ne konuda Allah aşkına
Kendinden yaşça büyük olanları seçiyor benim gibi 😈
Buluşmak istiyor kahve falan içmek istiyo yaşadığım ilçeye gelmek istedi ben erteledim
İgrencsin ya
Bi gut
Bunlar güven kazanmak için olması gereken şeyler bende çok yaşadım bu senaryoları ilk buluşma kahveyle başlar ondan sonra eve davet etme fasılları derken kendini yatakta buluyorsun
Sen buna iğrençlik de bende gerçekler diyorum
O zaman asıl iğrenç olan şey çocuk gibi biriyle flört ediyor olman mk
Konuşma tarzı falan olgun ama
Sesi falan
Ayrıca flört etmiyorum boş yapma.
Sen çocuğu fazla uğraştırma ver gitsin
Eve gidicek kadar s*lak değilim
şu an boş yapan sensin farkında mısın?
Sana yemin edebilirim senden kat kat daha zeki kızları düşürdüm ben kendine bu kadar güvenme yani 😉
ben akrebim eski sevgilim balıktı sonuç hüsran lasdfhadfh haberin olsun
Neden öyle dedin. d
sizin de öyleymiş ya ondann. muhabbet cinsellikle mi başladı
Hayır gayet normal konusma
Of git işine
Anlaşabiliyorsan devam et.
Kafalar uyuşuyorda ciddi ilişki olmaz sanki
Olabilir bence neden olmasın. Biraz kontrolü eline alıp çocuğu sına. Ona göre karar verirsin
Ya yatmaktan başka amaci yok diyolar
İşte çocuğu test et. Çocuğun istediği onda, ona vermezsen bir şey olmaz.
Nasıl edicem
Onu bilemiyorum. O konuda daha deneyimli hanım arkadaşlardan tavsiye al.
Nasıl tanıştınız peki
Sosyal medyadan çocuk görüp istek attı
Ama neyse bişey demeden engelledim cinsellik falan derdi dediler acmiyodu cinsellik konusu ama olsun yinede
baska ne desin bulmus sevmis seni bi kere
Ne sevmesi ya daha iki üç gündür konuşuyoruz sosyal medyadan çocuk buluşup kahve içmek istiyor ben oyalıyorum daha erken falan
Tamam sevmiyor o zaman ne diyim
Akrep ve 20 yaşında 🔥 tam bomba 😂
Ama hiç o tarz konuları açmıyor
Daha ilk günler olduğu için açmıyor olabilir. Kötü bişey diye söylemedim bu arada. Tutkulu olmak iyi bişey hatta bence
Buluşup kahve içmek istiyor bişey demedim erteliyorum
Buluş bi bak bakalım. Nolcak ki. Bi dene hoşuna gider eğlenirsin belki. İlla ciddi ilişki olacak diye düşünme takıl eğlen işte. Bakarsın ciddi de olabilir. Olmazsa da keyifli zaman geçirmiş olursun
Yok hayır ben ciddi ilişki insanıyım takılma falan o işler bana göre değil artık
Bunu cocugada dedim
Ama çocuğun ilişkisi olmuş ciddi bi ilişki değildi diyor o zaman aileme destek çıkıyordum manita falan aklına nerden gelsin diyo
Lise zamanıymis
Senin kararın tabi. Ciddi de olabilir olgun falan diyosun. Ama libidosu aşırı yüksektir bence dikkat et 😂
Karı kızla işim yok falan dedi bilmiyorum
O zaman benle konuşmasın gitsin yasitini bulsun p*ç
Sana takmış kafayı demekki
Zaten benle buluşmak istiyor delimi ne ya
Daha konuşalı kaç gün oldu yaşadığım ilçeye gelmek istiyo parkta falan buluşmak
Normal bi buluşma da olabilir şimdi direkt günahını almayalım
Bugün kuaföre gittim işim vardi dedim işte randevum vardı dedim ne için dedi kaş bide koluma agda yaptırdım dedim hastaydım grip olmuştum dedi bide hastayım diyosun pü falan kolumu attım sivilce oldu diye bişey yok işte dedi yok var sivilce çıktı dedim bilmiyorum cidden pek o tarz konulara girmiyo ama bende öyle hemen buluşma taraftarı değilim
Biraz ağırdan al o zaman aşko buluşma işini biraz bekletelim falan de anlar herhalde. O konulara da sevgili falan olmadan girmemesi güzel aslında. Aranızda bişeyler olunca girer ama bence
Neyse engelledim çocuğu
Hiçbişey demedim napiyim artık
Bu yaşıma kadar bakireligimi korudum yani bu işlere giremem
Saçmalik
Olmaz
Ne açıdan peki
Zamane gençliği