Evet arkadaşlar diyelim ki sanaldan biriyle tanıştınız bir iki ay süre geçti ama sadece sanal ortamdan konuştunuz sadece resımlerle onu tanıdınız. Ona karşı birşeyler hissedermisiniz yoksa yüzyüze konustuktan sonra mı birşeyler hıssetmeye başlarsınız yani sanalda tanıştıgınız biriyle sevgili olur musunuz onu hiç görmeden?
Cevabın nedir?
+1 yılValla bu soru iki ay önce de soruldu o zaman saçma hoşlanti olur demiştim, o yorumdan bikaç gün sonra fbden tesadüfen birine yurtdışında yaşamla ilgili yardım ettim, ve kendisiyle 2 ay yazistik. Sapık falan değil burcdasim, eğitimi , karekter i olsun hayata bakış açısı inancı olsun bana cok cok benziyodu ben çok açık sözlu ve dürüstum o da öyle ama onu aldatan eski sevgilisini hala unutamadigini soylememisti. bundan dolayi 2 hafta önce yazismamiz bitti ama kotu bir sekilde degil :D falan koyduk daha bana yazmicak biliyorum ama başına taş düşsün de yine bana yazsın istiyorum kendime çok yakın buldum onu, hayatımdan çıkmasi canımı acıtıyor
Eger karşılıklı hoşlanti olduysa bencr cok geçmeden buluşulmali, ben onu taniyamqdigima yanıyorum ama kader kısmet iste
Umarim bu sanwldan biriyle ilk ve son bulusmam olur. Tabi artık dersimi aldım kısmet tin nerden çıkacağı belli olmaz diyorum11 Yorumla- +1 yıl
Evet işte insanin basina ne zaman gelcegi belli olmuyor demekki büyük konusmamak lazimmis bak basina gelmiş öyle birsey bende basta olmaz diyordum basima gelince anladım aşkin ne zaman nerde gelceginin belli olmadigini :D senin icinde üzüldüm valla umarım yine eskisi gibi konusmaya devam edersiniz bence o kesaj atmiyorsa sen at belkide hayatının askidir bilemezsin :)
En İyi Cevaplar
Hayatta ki en büyük saçmalık olur, bunun adı sadece yalnızlıktan ne yaptığını bilememektir.. İnsan sevgili diye bilmesi için gerçek hayatta bir şeyler paylaşması lazım. Onun ruhu klavye yani her türlü yalanı söyleme olasılığı veya her türlü kılığa girme olasılığı var. Ruhun bile duymaz!!! O yüzden gerçek hayatta senle iç içe olmalı. Tanışma olabilir fakat sanaldan tanışılan biri ile gerçekten çok bir şeyler paylaşmak lazım ve epey zaman lazım, SADECE KELİMELERLE AŞK YAŞANMAZ...
217 Yorumla- +1 yıl
Haklısın söylediklerinde ama ne zaman ne olcağı belli olmaz belki soyledıgı kelımeler cümleler bıle senı aşık etmesıne yeter.. sonuçta böyle sevgili olan çok ınsan var bende bunlardan bır tanesıyım tabıkıde yuzyuze görüşüp bırseyler paylaşmak yaşamak lazım ama asla olmaz dıye bırsey yok bence. sonuçta bu göreceli bir şey.
- +1 yıl
Yoo hayır rahatsızlık vermıyorsun sonuçta konuşuyoruz karşılıklı sen böyle bırsey olmaz dedin bende tam aksını dusundugum ıcın yorum yazmak ıstedım.. Evet belkı benden once başka kızlarada mesaj atmıştır bu benım ıcın bırseyı degıstırmez sonuçta hangı erkek sadece bugüne kadar tek bır kıza mesaj attıkı ben ınanmıyrm buna sncta herkes tanışmak ıcın mesaj atıcak bırbırıne yanı lafın kısası ben o eskı sevgılımle sadece sanal ortamdan konuşarak ona karsı bırseyler hıssetmıstm ve sevgılı olmuştuk yanı olunabılıyormus
- +1 yıl
Hayır burada sana demek istediğim durum onun psikolojik durumu. Gerçek hayatta tabi de erkek illa bir kızla çıkmıştır veya değildir orası ayrı ama sen dışarıda yani gerçek hayatta kaç tane erkek gördün her gördüğü yabancı kıza merhaba tanışalım falan gibi şeyler diyeni! Ben daha görmedim bu kadarını gerçek hayatta. Ama sanal da öyle değil neden!!!
- +1 yıl
emın ol gerçek hayatta da bunun gıbı dıyen ınsanlar var ben gordum yakın cevremki insanlardan onlarında basına geldi sonuçta insan tanışmak ıcın bır yerden başlamak zorunda ha dısardan ha sanaldan ne fark ederki.. ama her onune gelen kıza yazan erkeklerden bahsetmıyorum onlar ayrı onları zaten ben sapık dıye adlandırıyorum onlar farklı ama normal durust erkekler sanaldan belkı cok az kıza yazar eger karsıdakı kızda onay verırse tanışır konuşurlar ve sevgili olurlar.
aynı şehirde yaşıyorsanız bir an önce buluşun.. şu sanal işini çok uzatmayın.. belki gereksiz birine sadece sanal ortamında bağlanıyorsun.. bunun önüne geçmen için yakinen tanıman ve vakit geçirmen gerekiyor..
eğer farklı şehirlerdeyseniz sakın sakın sakın sakın bu işe girme.. her bakımdan sıkıntılı bir durum..13 Yorumla
Olurum ve neden olmasin yani dogal bisi ask bu sonucta demi ♥
14 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
59
Cevap
154Cevap
valla bence aşkbu deyipte işi bitirmemek lazım aşk sogan patates soymaya benzemezki fotograflara bakıpta aşıkolasın hem sen yeni tanıştım diyosun bensana bişey söylimmi ben 9 yıldır bir kızla çıkıyorum sanal alemde tanışmıştık ve hala görüşüyorum ben antepte o İstanbul'da her nekadarda birbirimizi sevsekte insan dogru kişiyi bulmakta zorlanıyor
askerligimide ist yaptım her hafta annesi ile gelir beni alırlardı aksamda araba ile birligime teslim ederlerdi hala bile sonumuzu bilemiyorum.13 Yorumla- +1 yıl
Bu söylediğim şeyin benle bir alakası yok ben şu an böyle birşey yaşamıyorum sadece aklıma geldi buraya sormak istedim onun dışında olmaz diyorsun ama 9 yıldır çıkıyorum diyorsun sanal alemden tanistiniz7ve hala bu kadar süredir birlikteyseniz bence siz birbirinizi gerçekten seviyorsunuz demektir demekki sanal alemdende bir insana aşık olunabiliyor
- +1 yıl
evet aşık olabilirsin bazı sorunlardan dolayı birtürlü ileri gidemiyoruz örnek olarak sevgilim İstanbul'da kalmak istiyor bende ailemin tek çocuguyum bende ailemi bırakamam ve bunun gibi problemler ama herkez benim gibi kadersiz degildir kactane arkadaşım sanaldan tanışıpta taaa almanyalara gidenler varallah herkese hayırlısını versin.
kusura bakma biraz derinlere daldım galiba oda gecenin etkisindendir.
+1 yılPlatonik değil gerçek aşkı sevgiyi yaşamak ister. Bende bunun ıctenlikle yaşamını bilenle yaşamayı isterim seveceksen yüreğinde gönlünce seveceksin gözün ondan başkasını gormeyecek ben boylesini istiyorum bu zamanda da boylesi çok zor.. seven sevilenlerle güzel... be arkadaşım...
13 Yorumla- +1 yıl
Offf ya öyle birini kaybettim ben. Hâlâ yarası kabuk duruyo. Nerde o sevmesini bilenler ya. ..
Birşeyler hissedilebilir normaldir ama ben sevgili olmazdım. Olsaydım da kısa sürerdi saçma sapan bişey olurdu. Genelde sanaldan biriyle konuştuğumda baktım hoşlanıyo gibi oluyorum farkedince konuşmayı keser ya da azaltırım :D sonra geçer zaten. Normal bir şekilde devam ederim konuşmaya
114 YorumlaSanalda arkadaş arayanlar, normal hayatta sosyal olamayan, sorunlu tipler oluyor genelde, o yüzden sanalda aramadığım gibi, benimle ilgilenenlerle de pek ilgilenmiyorum. Yüz yüze görüşmem lazım kesinlikle, aşk falan çok zor.
13 Yorumla- +1 yıl
Benim fikrim değil, tecrubem. Ben de zamanında internetten bir çok kızla tanıştım , bir şeyler yaşadım, hemen hemen hepsi sorunlu çıktı, o yüzden bir daha netten tanışmadım kimseyle. Fikir değil yani bu, gözlem ve tecrube.
Sosyal hayatta bir barda, bana gülümsemeye cesareti olmayan bir kızla zaten bir şey paylaşamam ki. - +1 yıl
Bence genelleme yapma hepsi öyle diye birşey yok nerden bilebilirsin ki belki reeldeki kizlardan daha cok hosuna gidicek sanalda konuştuğun bir kiz belkide sevgilin bile olabilcek buna net birsey diyemeyiz ne olcagi belli değil. Bende olmaz öyle birsey diyordum taki basima gelene kadar sonradan anladım demekki oluyormus..
- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılOldu galiba zaten :D
Ama görüşünce her şeyin çok farklı olduğunu gördüm. Yine de kafam karışık.. Ama zaten bir sonuç çıkmayacak. O yüzden bu konu hakkında çok düşünmüyorum. Sadece arada sırada konuşuyoruz o mesaj atınca falan..12 Yorumla- +1 yıl
Hahhah aynen :)
+1 yılbirisini hiç görmeden sevmek bence aptallık, sanal ortamdan ciddi bir ilişki söz konusu olamaz yani ciddisinide geçtim mantıklı düşününce böyle. kim hiç tanımadığı sadece mesajlaştığı birine aşık olurki hoşlanmak bile hadi neyse ama aşk çok farlı bir durum
13 Yorumla- +1 yıl
sanaldan kimseye aşık olmadım bilemem ama iyi düşün yani :Ds:Da
Gizli Üye(36-45)+1 yılSanaldan konuşulur tanışılır tartışılır hoşlanılabilir hatta konuştuklarından gösterdi ilgiden aşık bile olabilirsin. Ama yüz yüze görüşdükten sonra herşey değişebilir kafanda. Belki çok daha hoşuna gider belkide nefret edersin. Yüz yüze görüşmeden anlayamazsın bence.
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılO yüzden bir süre konuştuktan sonra sanalda eğer sana güven verdiyse yüz yüze görüşmelisin. Dediğim gibi fikirlerin tamamen değişebilir gördükten sonra.
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. bir şeyler hissetmek için dokunmak gözlerinin içine bakmak şart değildir düşünceler duygulara hitap ediyorsa yeterlidir arkadaşım. sonrasında sevgi gelir zaten.
13 YorumlaSanaldan sevdiğim insan için yaşadığım yeri değiştirmiştim aslında aşk değilmiş sadece fazlasıyla merakmış hemde fazlasıyla sonrasın da ise geçti gitti :)
17 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba. .. tabi ki yazışmalardan etkolenip birşeyler hissedebilirsiniz. ..
Ama görüntü ve telefon ile konusursam görüşmeden aşık olabilirim heralde bilmiyorum ama baya zaman geçip güven duymalıyım aynı zamanda güven vermeliyim. .. ;-)114 Yorumla- +1 yıl
Telefon ile ve görüntülü görüşme yaptınız mı? ;)
Şehir farklı mı? - +1 yıl
Nasip profiline baktım bursa lisin. ..
Güzellik sin ;-)
Allah sahibine bagislasin ;) ama küçücüksün sanki :( :) yaş kaç ki?
Uyuyorum ben sabah yazacağım sana cevabı... ;-)
Allah rahatlık versin iyi geceler tatlı rüyalar ;) - +1 yıl
1996 doğumlu çıtır mı çıtır güzel kardeşimsin ;-)
Allah gönlüne göre versin herseyi. .. ;-) - +1 yıl
Abi ya da Amca demelisin... :( 86 liyim kız ben ;-) :-)
- +1 yıl
İlla döveyim mi yani :S ahahah :D
- +1 yıl
Diyeydin iyiydi :S
(Hiç olmazsa hıncımı senden alırdım :@ ) ahahaha :D - +1 yıl
bir yesen dayamı böyle demezsin :O ahahaha :D
Sanaldaa sik olursun o ayri ama reelde gordgn zaman ole olmuo soguosun unutmaki insan en guzel halini yollr orjinali farkli olur
11 Yorumlaaşk değil hoşlantı olur. aşk için daha uzun bir sürenin geçmesi daha fazla ortak paylaşım gerektiğini düşünüyorum =)
11 Yorumla
+1 yılınsan dıs gorunusu begenır kısılıge asık olur dıye bılıyorum ben :D allahın ısı kader dıye bı olgu var fakat real de yuzde 50 guvenıyorsan sanaldan yuzde 20 guvenmenı tavsıye ederım
13 Yorumla- +1 yıl
gerızekalı fıkrımızı sormadın mı zaten
+1 yılolabilirsin ama senin için hayatının en büyük hatası da olabilir şansı da
11 Yorumla
+1 yılGeçmişte öyle şeyler oldu ama aşk veya sevgi olarak nitelendirilebilir mi? Orası problem..
11 Yorumlaben sözlmle sanaldan tanıstım ve 5 ay yüzünü hiç görmedim. şimdi 1 bucuk sene oldu ve sözlüyüz. ona cok asıgım ve cok guvenıyorum :D kader kısmet böule işler
25 Yorumlahoslandigim ve uzun süre görüstügüm biri olmustu.. ama uzun vadeli birsey olmuyor ne yazik ki, bir zaman sonra kopuyor artik, muhabbet civiyor, yani bende öyle olmustu..
14 Yorumla
+1 yılinsan bir boşluk halindeyse bence olur ama diğer türlü sanıyorum tam anlamıyla tanımadan olmaz
13 Yorumla- +1 yıl
tanırsın ama ne bilim ilk önce adı sadece beğenme olur hemen birden öyle aşığım denmez herhalde :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılhoşlanılabilinir bence çünkü yüz yüze tanımadan zor klavye sonuçta her şey yazılıyo hoşlantı olur yüz yüze görüşülmeye başlanıldığında uyum olursa neden olmasın.
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen sevmiştim öyle sanaldan tanıştığım birini hatta sevgiliydik.2 ay sürdü uzakta oldunuzmu birbirinize iyi güvenmeniz lazım
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYanii birbirinize güveniniz tam olursa çok iyi ilerleyebilir bu ilişki uzakta olmak zorun değil
ben olmam ha bir hoşlantı olur ama aşık olmam sanal değil gerçek olsa da olmam. istenmiyeceğimi bile bile ne diye oliyim ki?
24 Yorumla
+1 yılÇok etkilemeyi başarırsa sanalda kalmaz benim için bırak turkiyeyi dünyanın neresinde olsa giderim yanına
33 Yorumla- +1 yıl
Bulsakta olsak...;)
Aşk İlişkileri konusunda 801 cevap paylaştı. ha internet aracı olmuş ha okul ha iş yeri ne fark ederki olmaz die bisi yok ama daha önce başıma böyle bişi gelmedi
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılresimle değil ama kamera olursa başta hoşlantı gibi bişe oluyo zamanla konuştukça aşk başlıyo bende oldum sora reelde görüştük bide onun bana ne hissettiğini bilsem keşke... ama sonu iyi olmuyo bee
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılevet haklısın ama bazen yuzyuzede olmuyo hayırlısı diyelim biz en iyisi...
Önce bir görmek lazım bu tecrübeyle sabit yapmayın böyle hatalar öevrenizdeki insanları ne kadar tanıdığımızı bir düşünün sonra mesajla telefonla ne kadar tanıyabileceğinizi bir düşünün
10 Yorumlagörene kadar aşık olamam oldum dersem saçma ve yalan olur çünkü insanlar sanaldan konuşup gerçekte ne oyunlar yürütüyolar
17 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler en az 1 kez olmuş kizlar asla olmazmiş :) olduk olduk.
11 Yorumla Oabilrde olmayabilir de bilemiyorum büyük konuşmak ıstemiyorum
21 Yorumla
+1 yılÇok iyi reeldede tanıman lazim cunku sitenin en motor kişisine denk gelmiş olabilirsiniz
ya da evlidir saklar var yani bu sitede boyle13 Yorumla- +1 yıl
Bende düşüncemi söyledim zaten bu erkekler içinde geçerli hemcinsim olan ibinelerde var burada cunku :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılGayette olunabilinir, yeter ki güven versin her iki tarafta
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbaşıma gelmedi değil ama uzun sürmedi :) sen daha yeni yeni oluyorsun galiba
Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. La kızım onlar da insan değil mi senin gibi? Sokaktaki ite köpeğe aşık olurken böyle sorup durmuyorsunuz.
10 YorumlaBende olmam yani en azından buluşursun iki ay olmus
11 YorumlaGercekten boşlukta ve aynı zamanda yoklukta isen olmaması için bir sebep yok tabi :)
13 Yorumla- +1 yıl
Aşk insanlar için bir ihtiyaçtır enerjini yükseltir kendine olan güvenini ve saygını çoğaltır hayata daha sıkı sarılmana yardımcı olur kısacası insan moral ve motivasyonu için basarı için anahtardır tabi ki kullanmasını bilene şimdi daha önce bu duyguyu hiç tatmamış birinin veya hayatı kötü giden birinin buna ihtiyaç duyması veya görmediği kişiye duygu beslemesi neden anormal olsun ki :)
Bazen sevmek için görmeye ihtiyaç yoktur kalp bütün güzellikleri görmeden hissetmemizi sağlar...
13 Yorumla
+1 yılhayır olmam diyip yapay cool tavırlara gerek yok herşey olabilir belli olmaz. :)
11 YorumlaBen Hiç Hoşlanmam, Hele Bir de Sanaldan Soruyorsan İmkansız !
12 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılgelip geçici, ufak çaplı hoşlanmalar olabilir fakat hayır ötesi yok :)
12 Yorumla- +1 yıl
elbette :))
+1 yılolunmaz sadece başkasının boşluğunu doldurursun bir şeyler hissediyormuş gibi olur o kadar
12 Yorumla- +1 yıl
aşkın sevginin ne olduğuna dair hiç bir fikrin yok sanırım
- Aşk İlişkileri konusunda 747 cevap paylaştı.
+1 yılEn bastan sanal ya da reel ask falan olmam arkds taklyrm hep sanaldanda tndgm 3 kız 2 erkek var 2 yldr knsyrz iyi glio dgsk insanlar
10 Yorumla
+1 yılKalitenin aanalı olmaz bence
her türlü belli eder kalite14 Yorumla- +1 yıl
"Kaliteli İnsan"
- +1 yıl
"Aşka yakışan insan "
Sanal yalandır bence olmazz nasıl güveniyorsunuz anlamıyorum.
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılOlamam herhalde aşk bir duygudur ve karşı tarafla bir duygu paylaşmadan nasıl aşk olsun ki
15 Yorumla- +1 yıl
Olmaz
sevincini beraber yaşamadan olmaz
yüzündeki gülüşü görmeden olmaz
gözlerindeki ışığı görmeden olmaz
ağladığını görmeden olmaz
... daha yazabilirsin
duygularıyla yaşamadan olmaz yani - +1 yıl
Olabilir saygı duyarım
+1 yılDüşüncelerinin sabit olduğunu bilirsem neden olmasıın yalanı ortaya çıkarsa basarım tekmeyi
11 Yorumladegerli kardeşim sevgili olmam ama ondan hoşlanırım honuşmasından
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGizleneyim. Burdan biriyle olacak gibi ya hadi hayırlısı.
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum hayırlı mı şer mi zaman gösterir.
+1 yılSanaldan olmanı istediği kişi olabilir. ama gözlerine bakıp yalan ya da doğru söylediğini anlamak başka bir şey. kısaca sanal yalan
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Sanaldan ancak hoşlanma ve hayaller dünyasında yaşarsın
10 Yorumla
+1 yılInsanı yüzünüze konuştukça tanırsın yüzüne aşık olabilirsin ancak insan kolayca etkileyici sözler yazar iş yüzünüze konuşmaya gelince değişebilir ,
11 Yorumla
+1 yılen yakın arkadaşımla sanaldan tanıştım. uzak mesafeli ilişki olur görüşündeyim ben. sokayım mesafelere
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
+1 yılKarakterli şerefli namuslu biri olduğunu düşünürsem ilkim ve sonum diyeceğim bir insan ola blir.
11 Yorumla Olunmaz. Sanaldan tanışılan insanla sevişilmek istenir. Görüşürülür sevişilir. Görüşmeden sonra olunursa olunur ama hiç görüşülmemişse olunmaz. Hiç görüşmeden olan ya ergendir ya asosyal.
00 Yorumla
+1 yılHayir
Hoslanti belki olur oda sadece farkli geldigi icin
Ama sadece resimde gordugum birine asik olamam10 Yorumla
+1 yıloldum ve yine olurum sanal aşklar çok daha heyecanlı oluyor :)
16 Yorumla- +1 yıl
sanalda kalmayacak tabi gerçeğe taşıyacaksın :) tavsiye ederim :)
- +1 yıl
ks den mi? :) bence gerçeğe taşıyın :) sanaldan gerçeğe taşıyınca daha farklı oluyo :)
- +1 yıl
anladım :)
+1 yılOldum 5 ay hic göremedim göremedende ayrıldı benden..
11 Yorumla
+1 yılişi ilerletirim. gerçeğe dökerim ondan sonra hissiyatlarım oluşur.
10 Yorumlaonu iyice tanıdıktan sonra neden olmasın, olabilir. Denemeye değer, iyice tanıman şart :)
14 Yorumla
+1 yılSevgili olabilirsin ama yüzyüze görüşmeden olmaz. Yüzeysel kalir herşey...
10 YorumlaGörmem, dokunmam lazım gözlerinin içine bakmam lazım. Aşk sanaldan yaşanacak bişey değil bence..
20 Yorumla
+1 yılgönül bu otada konuyor bokada artık bu devird işin sanal reel kısmını tartışmanın bir anlamı yok bence...
10 YorumlaGörüşmeden hoşlantı olur ama gördükçe tanıdıkça sever insan çok yalnızsan olabilir ama neden olmasın
10 Yorumla- Devamını Gör (153)
Devamını Gör(198)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem