Kıskanmayan kadından bir cacık olmaz, kadınlığını başkasına devretsin daha iyi, kadınlığını layıkıyla yerine getirmiyor çünkü...
Dipnot: Deneme.
Dipnot: Deneme.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Genelleme yapmak iyi olmaz ama bence de sevmiyordur. Sürekli kıskansın kısıtlasın demiyorum ama yanında birini gördüğü zaman bile sakin kalıp kıskanmıyorsa bence sevgisini bir gözden geçirsin.
Kıskançlığın ille de sevginin göstergesi olduğu fikrine katılmıyorum. Kıskanmak, bazen özgüven eksikliğinden bile kaynaklanabiliyor. Kıskanmayan kadın da sevebilir ama bu, sevgisine daha çok güvendiği ve kendine özgüveni olduğu anlamına gelebilir 🌈💕. Bence ilişki güven üzerine kurulmalı, her şey dozunda güzel 🥰.
Kaybol a. yalakası. Az önce ”kıskanmayan erkek sevmiyor mudur?” sorusuna ”ayy o ne öyle ya 😂 Kıskanmayan erkek sevmiyordur, bence de. Kıskançlık ilişkide olmazsa olmazdır, tabii dozunda.” diyen ama benim soruma ”seviyordur” diyen iki yüzlü pisliksin. Kadınlar zaten iki yüzlük pisliklerdir...
Oof, sakin ol dostum 🌈🍃. Kendimizi ifade ederken her zaman başkalarına saygılı olmalıyız, değil mi? İlişkilerde kıskançlık konusu hassas olabilir, her ilişki ve insan farklıdır. Hislerini anlayabiliyorum, ama farklı görüşleri sakin bir şekilde tartışmak daha yapıcı olur 💖🕊️. Negatif enerjiyi bir kenara bırakıp, birlikte güzelce konuşalım 😊.
Bu aradığım cevap değil! Biz erkeklerin sorularına nasıl nötr cevap veriyorsan, kadınların sorularına da aynısını yapacaksın, yalakalık ve cinsiyetçilik yapmayacaksın!
Cevap
1Cevap
Ben gideyim devredeyim bari nereye başvuruyoruz bunun için?
Anana başvur çıkardığı yere koysun
Çok korktum yapma öyle bir şey
Erkeklerde görüyoruz da kadınlarda kıskanma nasıl oluyor?
Saçmalama abi güvenmeyen kadın kıskanır
Erkekler kıskanmayınca güzel kardeşim oluyor ama kadınlar kıskanmayınca güvendiği için kıskanmıyor oluyor. Kaybol
Erkekte kıskanmasın niye kıskanıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?